tygrysio_misio 12.04.05, 14:22 I believe in miracle where you from you sexy thing sexy thing you kiss me sexy thing i love the way you kiss me darling Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rachela180 Re: You Sexy Thing...... 12.04.05, 15:02 a Tobie co???????? Wiosna, panie sierżancie? Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat Re: You Sexy Thing...... 12.04.05, 15:03 nie, pewnie dalej zakochana! Odpowiedz Link Zgłoś
rachela180 Re: You Sexy Thing...... 12.04.05, 15:06 Oj, kuwała zozulejczka Prawdu gawariła Nam na bidu kochanie je A jak sonca witer poniesie na kriłach Zbuditsja serce moje Zakochajeszsja, szigi-rigi-dana Ne schowajeszsja, ja twaja kochana Ne pytaj menie, szigi-rigi-dana Czi ljubow minie, szigi-rigi-hej-hej! Odpowiedz Link Zgłoś
rachela180 Re: You Sexy Thing...... 12.04.05, 15:12 Oj, kuwała zozulejczka, taj kuwała ku-ku! Ne pytaj menie daremno, a bieri za ruku Ne pytaj menie lejniejczku, cziom taka sumnaja, Oj, kuwała zozulejczka Pokochała, zabłukała Heeeej, serce moje! Hej! hej! Zakochajeszsja, szigi-rigi-dana... Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: You Sexy Thing...... 12.04.05, 23:10 a wlansie ze tak...ja wciaz zakochana a on mnie nie chce... ale dostalam wczoraj od niego kwiatka na przeprosiny i proszenie o wybaczenie bo on zroumial za co mnie chyba tracil... no i happy jestem bo w niedziel i rano w poniedzialek juz chcialam sie wycofac dla jego i swojego dobra.... a on jak tylko go na gg zablokowalam to za 15 min u mnie byl.... NO I MAM PRZYJACIELA choc po duzych rewolucjach ale moze to tylko pomaga przyjazni ze sie nie rozwala i ze jednak warto i mozna walczyc:)) nadal slucham You Sexy Thing i nadal mi wesolo kiss me I love the way you touch me Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Chyba pora zmienić płytę :)))))) nt 12.04.05, 23:11 kiedy mnie ten kawalek tak rusza....jak tylko sobie przypomne "Golo i wesolo" i ogolnie to swietny i niezwykle wesoly kawalek i mi sie nie nudzi:) Odpowiedz Link Zgłoś
misscraft I' m too sexy... 12.04.05, 23:20 To może I am too sexy for my love... love... love love I am too sexy for you body, too sexy for you body... lets go dancing czy jakoś tak;-) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: I' m too sexy... 12.04.05, 23:22 fajne?? a co to jest to moze sobie zciagne:)) kojarze ale nie pamietam ani tytulu ani wykonawcy:) Odpowiedz Link Zgłoś
misscraft Re: I' m too sexy... 12.04.05, 23:31 Piosenki zwane przez mnie "striptizowe", to własnie " You sexy thing" Toma Jonesa, " You can leave you hat on" Joe Corcera "Sexy boy" (nie znam autora), "Lady Marmalade" i oczywiście Right Said Fred- "I'm too sexy" nic tylko podest rura i taniec:-P Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: I' m too sexy... 12.04.05, 23:38 ale kiedy ja sie 2 dzien tak dygam tu a rury jak nie bylo tak nie ma:)) Odpowiedz Link Zgłoś
misscraft Re: I' m too sexy... 14.04.05, 00:39 Mogą być też otwarte drzwi od szafy, albo rura od odkurzacza czy kij od mopa... no ostatecznie jakiś facet;-) wszystko się da, nawet jak się nie da:] Odpowiedz Link Zgłoś