kwik 24.06.02, 08:46 jest........................... 100 x :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ydorius Re: (b)łogi poniedziałek.............................. 24.06.02, 08:55 y = 100x? .y. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: (b)łogi poniedziałek.............................. 24.06.02, 08:58 z = 100x/y ps. elvis is dead? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: (b)łogi poniedziałek.............................. 24.06.02, 09:04 y e R\{0} No nie wiem sam... Rzeczywiście, gdy go ostatnio widziałem (a było to nie dalej, jak w zeszły wtorek) to nie wyglądał najlepiej... Szczerze mówiąc wyglądał bardzo niedobrze. Więc kto wie... Może i nie żyje... .y. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: (b)łogi poniedziałek.............................. 24.06.02, 09:07 w sobotę poszła taka plotka:) stwierdziłam, że najlepiej zapytać się u źródła. zdrowi wszyscy? :) Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: (b)łogi poniedziałek.............................. 24.06.02, 09:17 Jam jest źródłem? That's interesting. W domu wszyscy chorzy (każdy na swój niepowtarzalny sposób). A u Ciebie? .y. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: (b)łogi poniedziałek.............................. 24.06.02, 09:20 > W domu wszyscy chorzy (każdy na swój niepowtarzalny sposób). > A u Ciebie? a u mnie nie. :) tylko ja. ale to nic nowego. constans :) Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 elvis? 24.06.02, 09:17 you know.. little less conversation, baby... little more action... Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: elvis? 24.06.02, 09:18 Ty się nadal upierasz przy odwiedzeniu miasta Stołecznego w dniu jutrzejszym br? Szykuje się niezły dym. Albo tylko propaganden tak się rozszalał. .y. Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 kurna y. szykuje sie... 24.06.02, 09:23 ale jest plan alternatywny, ze jak bede mial stac w 5 godzinnym korku to dostawe chyab na poczte zamienimy... masz jakie info? co maja blokowac? ja chce tylko na ursynow dojechac. od janek. powiedz ze chlopaki z selfobrony nie usatwoia kombajnow juz na rogatkach? powiedz!!!!! a jakbys mial jakies wiesci to daj znac... a tak wogole to chyab pozwole sobie jutro zadzwonic do cie zeby zapytac jak tam na froncie... Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: kurna y. szykuje sie... 24.06.02, 09:32 dzwoń, dzwoń. Będę Cię informował o wszystkim, co z chłopakiami jutro zablokujemy :-))) .y. Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ ni postawią czarli 24.06.02, 09:35 mam nadzieję... lesio miller powiedział, cytuję: "jak ktoś mi mówi, że będzie blokował kraj, to ja mu mówię, że nie będzie blokował". Krrótko i po męsku:))))))) nie, żebym szczególnie lesiowi wierzyła, ale może nie da zablokować rogatek... a jakby co to dzwoń i dowiaduj się... Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 no. przynajmniej raz cos powiedzial konkretnie... 24.06.02, 09:43 bo ja to millera mam w powazaniu akurat... a dzwonil to bede... to raz do aise, raz do y. ja tam nigdzie indziej nie chce tylko na ursynow... stare miasto to moga zablokowac... y. to moze zablokujcie z chlopakakmi blokujacych? zeby mnie nie zablokowali... a ja wjade jak papiez... przez szpaler... beda kwiaty... orkietra gornicza.... dziewczyny w mini... Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ no ja go tez mam w powazaniu 24.06.02, 09:49 i to głębokim, ale przyznac muszę, że wykazał się zdecydowaniem... zobaczymy tylko na ile mu sie uda to samo w praktyce... a dzwoń, dzwoń czarls, będziemy z ygrekiem blokowac blokujących w bloku nieprawdaż ygreku? Odpowiedz Link Zgłoś
kwik jezeli music to mam czarlee pytanie 24.06.02, 09:21 znasz tfurczosc silviana d.? Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 dead bees on a cake. 24.06.02, 09:25 kupuj kwiku w ciemno... jedna z najpiekniejszych plyt jakie dane mi bylo slyszec... piekna. ja w sobote bylem na pogrzebie. i jakos taki smutny ten dzien mialem. i postanowilem sobie kupic jakas plyte. kupilem "zero7" znasz? taka airowska, reflesyjna muyka... ale sylviana "dead bees on a cake"... za kazde pieniadze kwiku... za kazde pieniadze. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: dead bees on a cake. 24.06.02, 09:30 > kupuj kwiku w ciemno... jedna z najpiekniejszych plyt jakie dane mi bylo > slyszec... piekna. to lecę jak pszczoła :)) znam tylko brylantowe drzewa, które mnie powaliły od pierwszego czytania. sobota byla smutna, rzeczywiscie. ale tylko do wieczora. do stolycy zawitał living colour. kolorowaliśmy się przez cały wieczór. zero7 nie znam ale notuję na przyszłość. Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 zero7 - "simple things" 24.06.02, 09:36 in waiting line. numer 8 na plycie. pieknie ladny. zanotuj. jest jeszcze "distractions" do ktorego moze widzials ciekawyty dosc teledyskvideo na mtv (tak. mam mtv). slucham sobie i slucham... a sylvianan to juz dawno nie slyszalem... hm. musze posluchac... bo to taka piekan plyta... i smutna... i refleksyjna... to jest plyta z muzyka... a nie tylko z dzwiekiem. chociaz z dzwiekiem tez... i ladna okladke ma... taka ladna.. po okladce mozna sie spodziewac ze ta plyta jest ladna... bo to i okladka ladna i plyta ladan... chociaz w sumie plyta jak plyta.. z jednej strony si eblyszczy z drugiej strony nie. chociaz mam plyte co sie blyszczy z dwoch stron. i jak czlowiek jest pijany albo niewyspany to zcasami nie wie ktora strona jest ktora... ale ja wiem jak poznac ktora jest ktora... po literkach poznaje... chociaz one takie male... ale przeciesz nie jestem krotkowidzem? no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: zero7 - 24.06.02, 09:45 ostatnio silvian mnie czaruje wieczorami. "is w woman" z kolei obudziło dzisiaj kilka osób z poniedziałkowego letargu "zakładowego" (cyt. "kto tu gra na fortepianie??? :)) nie biorę tej dwustronnie błyszczącej płyty bo nie rozpoznam. a teledyskow nie widzialam bo tv to siedlisko zla i rozpusty :)) Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 oczywiscie ze tv to siedlisko... 24.06.02, 09:49 rozpusty... dlatego jestem takim fantastycznym kochankiem... no chyba nie myslalas ze ja z ksizek takie rzeczy umiem... Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: oczywiscie ze tv to siedlisko... 24.06.02, 10:06 aha. i zwierzyniec to pewnie był twoj ulubiony program. to teraz juz wszystko jasne. a własciewie nie..zaraz zaraz. zwierzynca juz nie ma, co teraz ogladasz? Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Kwik'u 24.06.02, 09:31 David S. grał kiedyś w kapeli zwanej Japan, w której grał trakże jeden z obecnych członków Porcupine Tree, którego wokalista założył No-Mana. Niech to będzie dla Ciebie recenzyją :-))))) .y. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: Kwik'u 24.06.02, 09:33 dzienki. dostalam właśnie płytę p. tree (ale jeszcze nie słuchałam). Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: ydor 24.06.02, 09:38 the last one. hmm... Posłuchaj, ciężko orzec, jak Ci w ucho wpadnie. .y. Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 y. zapomnial dodac 24.06.02, 09:41 ze po lightbulb sun, wydali jeszcze dwie plyty z nienowym materialem... takie troche kompilacyjne.. a powiedz kwiku masz dwuplytowe wydanie, czy jednopolytowe? bo jak dwuplytowe na tej drugiej plytce jest fantastyczny kawalek... jeden taki... a jak jednoplytowe to tam go chyba nie ma... ja chyba wole "the sky moves sideways" mniej piosenkowa taka... Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: y. zapomnial dodac 24.06.02, 09:47 dostałam w mp3. jeszcze nie słuchałam, nie wiem ile tam kawałków. a l. sun jest bardzo piosenkowa? :) Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 nie. nie az tak bardzo.. 24.06.02, 09:50 ale bardziej... ale jakby bardziej niz ta o ktorej wspomnailem... wiesz... inaczej brzmi "piosenka" jak trwa 5 minut inaczej jak 15cie... czy jakos tak.. Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius bukowski zapomniał nadmienić iż, 24.06.02, 11:19 oprócz wspomnianej (studyjnej) lightbulb sun (a następnie jego dwupłytowego wznowienia wznowienia) oraz płyty Recordings z niepublikowanym materiałem, Steve Wilson z kolegami wypuścili ostatnio reedycję jednego z najwcześniejszych dzieł PT a mianowicie Metanoię. To jest cudowna płyta (i spodobała by Ci się Buk, bo piosenki i 22 minuty mogą trwać). Mi też się bardziej podoba rozimprowizowane oblicze PT, a nie da się ukryć, że podążają w stronę piosenkowości jako takiej. I chyba the sky moves sideaways też lubię najbardziej (ale ciężki wybór, cholera, no... Bo i Voyage34 składający się z czterech c.a. 25 kawałków jest niezły... I Signify...) Kwik, jak Ci się podobaja dłuższe kawałki No-mana (tzn nie należysz do osób, które na piosenki dłuższe niż 10 minut reagują alergicznie - a nie wydaje mi się) to polecam Signify lub The sky... .y. Odpowiedz Link Zgłoś
agick jejku jej... 24.06.02, 11:50 dawno nie byłam ale ojczyzna wzywała.. nic nie kapuję z dyskusji o płytkach ale i tak pozwalam sobie powiedzieć hieloł... słuchajcie - ja chcę na wakację w sierpniu polecieć do Bułgarii.... ma ktoś jakieś adresy, kontakty.. albo chorwacja.... mogą być kwatery o kogoś - byle sprawdzone i pewne... Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ agick 24.06.02, 11:54 jak chcesz moge ci przeslac jakies info na @ troche sie znam na tych okolicach... Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 daj daj daj... 24.06.02, 12:11 nie odmawiaj daj.. daj co masz najlepszego daj... lalalallalalalla... Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: jejku jej... 24.06.02, 11:57 czesc! zapytaj rasha. odkopalas sie juz troche? Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: jejku jej... 24.06.02, 12:00 kwiśku, odkopałąm się ale tylko troszkę... zapewne znopwu się zapadnę pod zimię.. gadałąm z rashem - dał mi telefon do znajomej, która coś może podpowiedzieć.. co dobrego kwiku..? Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: jejku jej... 24.06.02, 12:07 no, na ten przykład dzień mamy dobry, czerwcowy :)) jak się odkopiesz mocniej to daj znać - może jakaś fajka pokoju? :) Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: jejku jej... 24.06.02, 12:13 nie tylko jedną fajkę ale całą ramkę fajek....:)) kiedy i gdzie...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: jejku jej... 24.06.02, 12:17 > kiedy i gdzie...:)) kiedy: jak się odkopiesz :) gdzie: w okopach :) Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: jejku jej... 24.06.02, 12:26 okiej - w granicach weekendu może uda mi się wychylić nos z fabryki kredek, w której pracuję.....:)) Odpowiedz Link Zgłoś
suzume nie lubię poniedziałków 24.06.02, 13:41 wiem jestem rasistką p[cenzura] też nie lubię i wogóle nie lubię - chcę spaaać dzień dobry wszystkim :) Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: nie lubię poniedziałków 24.06.02, 13:43 no prosze - witam w klubie su... Odpowiedz Link Zgłoś
suzume bardzo dziękuję 24.06.02, 13:55 proponuję referendum w sprawie zniesienia poniedziałków Odpowiedz Link Zgłoś
suzume dwie soboty dla każdego 24.06.02, 14:01 a jedyn,ym poniedziałkiem w roku niech pozostanie poniedziałek wielkanocny Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ Re: dwie soboty dla każdego 24.06.02, 14:02 no i ewntualnie pierwszy dzień bozego narodzenia jesli przypada w poniedziałek podpisuję sie dwiema nogami pod petycją Odpowiedz Link Zgłoś
suzume osobiście uważam 24.06.02, 14:07 że boże narodzenie może sobie równie dobrze wypadać we wtorek, z braku poniedziałku oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ w sumie słusznie 24.06.02, 14:09 bo wtedy idziesz do p[cenzura] dopiero w środę a nie już we wtorek bardzo słuszna uwaga Odpowiedz Link Zgłoś
suzume kolejny poważny argument za zniesiem poniedziałków 24.06.02, 14:13 z tym pójściem do p[cenzury] dopiero w środę precz z dwoma p! Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ ale to jest też dobry powód 24.06.02, 14:16 do zniesienia również wtorków, bo je śli zniesie się poniedziałki to funkcję poniedziałków zaczna pełnić wtorki... Odpowiedz Link Zgłoś
suzume póki co 24.06.02, 14:19 nie eskalujmy żądań - może te wtorki nie będą AŻ tak wredne? dać im szansę, dać im szansę! Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ a dlaczego poprzestawać ma małym? 24.06.02, 14:44 czy my jesteśmy minimalistki jakieś? proponuję wręcz zniesienie od razu śród, żeby sie nie rozdrabniać a jakimiś poniedziałkami... Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: a dlaczego poprzestawać ma małym? 24.06.02, 15:01 wiecie co... muszę wam powiedzieć jedną rzecz... przeczytałam odpowiedź aise i stwierdziłam, że mam ochotę na jajko na twardo...albo na miękko.... nie normalna jestem.. czytam o środzie i mam ochotę na jajko.... to już poważny kryzys... Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: bardzo dziękuję 24.06.02, 14:04 fakt istnienia poniedziałków powinien być przykładnie karany. Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ proponuję oddać to do rozpatrzenia 24.06.02, 14:09 do trybunału konstytucyjnego Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: i aż dziw bierze, że nie jest 24.06.02, 14:10 nic nie wspomina - a skoro nic to można uznać, że nie ma na przeciw... Odpowiedz Link Zgłoś
suzume drogie panie 24.06.02, 14:17 widzę, że sprawa dojrzała do tego, żeby się nią zająć. proponuję: 1. zarządać zmiany konstytucji (w wiadomym kierunku); 2. zabronić dwóch, a nawet trzech "p" - dorzucam jeszcze "patafianów" 3. tym ostatnim żyć się dopuści jedynie pod warunkiem hodowania ich na potrzeby safari z cegłami; 4. jedynym dozwolonym poniedziałkiem będzie wielkanocny, który jako żywo nie może odbyć się we wtrorek Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: drogie panie 24.06.02, 14:20 popieram ostulat koleżanki su... dołoże jeszcze tylko że godziny roboecze mają trwać od 11:00 do 14:00 ( w godzinach najgorszego upału)..... no i praca powinna mieć charakter przerywany - w każdym biurze leżanka do drzemki... Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: drogie panie 24.06.02, 14:22 leżanka oczywiście w miejscu chłodnym, cichym, zacienionym i klimatyzowanym Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: drogie panie 24.06.02, 14:24 ba no masz - a przed snem mała sesja masażysty..... na rozluźnienie i lepszy sen.... Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ Re: drogie panie 24.06.02, 14:30 i na stałe dyżurujący galernik do wachlowania wachlarzem... Odpowiedz Link Zgłoś
rashomon Masażysta w socjalu. 24.06.02, 15:01 mam papiery jeszcze tylko kaftanik i masa kremu lipidowego do wmasowywania w i możemy zaczynać zaczynam zawsze od stópek chtóra pierwsza bo mi dłonie chłodną... acha i dzień dobry Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: Masażysta w socjalu. 24.06.02, 15:03 ja, ja....!!! bo mam lekkie załamanie nerwowe spowodowane kryzysem chorwacko/ bałkańskim.... nie wiem co wybrać więc wybiorę śledzie. Odpowiedz Link Zgłoś
rashomon Aromaterapia plus bonus 24.06.02, 15:16 agick napisał(a): > ja, ja....!!! > bo mam lekkie załamanie nerwowe spowodowane kryzysem chorwacko/ bałkańskim.... > nie wiem co wybrać więc wybiorę śledzie. na śledziach daleko nie zajedziesz na kryzys bałkański mam masaż podbipięty potem gotowany kociołek pełen ziół które przykładamy na piersi jak ostygną :) (piersi czy zioła - oto jest pytanie) no i oczywiście karkówka z wyszczególnieniem punktów stresowych suto zakrapiana lawendą i jednym z królewskich browarów wszystko w promocyjnej cenie 99.99 PLN (bez Vatu zato darmową watą w razie wypocin:) reflektuje Pani? Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: Aromaterapia plus bonus 24.06.02, 15:19 i pamapersa aby sucho było... jak ze szczęscia mnie... no. reflektuję. Odpowiedz Link Zgłoś
rashomon Re: Aromaterapia plus bonus 24.06.02, 15:25 agick napisał(a): > i pamapersa aby sucho było... jak ze szczęscia mnie... > no. > reflektuję. to schowaj koszykarza i w te pędy przybywaj najpierw zagramy w szach maty a potem rozmasuje się to i owo (bardziej owo) :) Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: Aromaterapia plus bonus 24.06.02, 17:38 z koszykarzem nie tak prosto jak z koszykiem - nie da się zożyć w chinskie osiem.... ale uśpię..... Odpowiedz Link Zgłoś
suzume aise (i inne zinteresowane wiedźmowaniem też!!!) 24.06.02, 17:36 właśnie uznałam maria za patefiana - szykujcie bagażniki i podgrzewacze btw: voodoo rulez ;) Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: aise (i inne zinteresowane wiedźmowaniem też!!!) 24.06.02, 17:38 nadchodzę !!!!!!!!!!! przegiął bagietę - nie pierwszy raz.... Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: aise (i inne zinteresowane wiedźmowaniem też!!!) 24.06.02, 17:39 suzume napisał(a): > właśnie uznałam maria za patefiana - szykujcie bagażniki i podgrzewacze > btw: voodoo rulez ;) su, nie tędy droga. dajmy spokój. ps. to co, jutro blokada sejmu w sprawie wycofania poniedziałków? Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: aise (i inne zinteresowane wiedźmowaniem też!!!) 24.06.02, 17:42 blokada zdecydowanie tak - do kogo się przyłączamy...? do OPZZ czy Leppera..? Odpowiedz Link Zgłoś
suzume kwisiu 24.06.02, 17:51 tylko jedną małą laleczkę i trzy igiełki... pilllllz (obiecuję, że sama go nie zaczepię) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: kwisiu 24.06.02, 17:52 suzume napisał(a): > tylko jedną małą laleczkę i trzy igiełki... pilllllz > (obiecuję, że sama go nie zaczepię) róbta co chceta jak mówi ten od owsianki (a bleeeeee). a ja sobie z nim podyskutuje, a co nie wolno mi? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: kwisiu 24.06.02, 17:54 a wolno (ale zdziwko) a jakby co, to pożyczymi Ci cegłę ;) > róbta co chceta jak mówi ten od owsianki (a bleeeeee). > a ja sobie z nim podyskutuje, a co nie wolno mi? > :)) Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: kwisiu 24.06.02, 17:54 to Ty dyskutuj a my tymczasem z su nadziejemy go szpileczką..... su - dawaj laleczkę, co kłujemy pierwsze..? Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: kwisiu 24.06.02, 17:56 agick napisał(a): > to Ty dyskutuj a my tymczasem z su nadziejemy go szpileczką..... > su - dawaj laleczkę, co kłujemy pierwsze..? dziewczyny, bo on jeszzcze tu przyjdzei Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: kwisiu 24.06.02, 17:59 agick napisał(a): > nie przyjdzie - nie dostał paszportu ...... cicho, bo wszyscy tu przyjda. wszystkie zwierzeta duze i male i dopiero bedzei ból:)) Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: kwisiu 24.06.02, 18:00 oki - już nic nie gadam... suuuuu, dawaj tę lalkę... a może go tak kujniemy w .....?? Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: kwisiu 24.06.02, 18:04 nie będę go kujać w powietrze ;) > oki - już nic nie gadam... > suuuuu, dawaj tę lalkę... a może go tak kujniemy w .....?? Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: kwisiu 24.06.02, 18:02 kwik napisał(a): > dziewczyny, bo on jeszzcze tu przyjdzei kwisiu obiecałam, że na ów fatalny wątek nie wrócę? słowa dotrzymuję? no a tu możemy go trochę szpileczkami ;) tu to on nie wejdzie - za dużo do czytania ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: kwisiu 24.06.02, 18:04 suzume napisał(a): > kwik napisał(a): > > > dziewczyny, bo on jeszzcze tu przyjdzei > > kwisiu > > obiecałam, że na ów fatalny wątek nie wrócę? słowa dotrzymuję? no > a tu możemy go trochę szpileczkami ;) tu to on nie wejdzie - za dużo do > czytania ;) > ale bywa tu ktoś kto moze mu "donieść" (mimo, że tego nie lubi). ja nic więcej nie mówię. ja nic nie wiem. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: kwisiu 24.06.02, 18:12 kwik napisał(a): > ale bywa tu ktoś kto moze mu "donieść" (mimo, że tego nie lubi). > ja nic więcej nie mówię. ja nic nie wiem. > :)) ktoooo? Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: kwisiu 24.06.02, 18:15 kwik napisał(a): > przecie mowie, ze nic nie wiem:)) aaa, no to wsio w pariadkie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
suzume errata erratae 24.06.02, 18:17 kwik napisał(a): > aha. to nie jestem ja :) a czy JA sugeruję? Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: errata erratae 24.06.02, 18:18 suzume napisał(a): > kwik napisał(a): > > > aha. to nie jestem ja :) > > a czy JA sugeruję? wolę zrobić demontaż zanim to uczynisz:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: errata erratae 24.06.02, 18:20 > > a czy JA sugeruję? > > wolę zrobić demontaż zanim to uczynisz:))) oczywiście, ja niczego nie sugeruję :)) Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: errata erratae 24.06.02, 18:23 kwik napisał(a): > > wolę zrobić demontaż zanim to uczynisz:))) zrobiłam coś takiego? Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: errata erratae 24.06.02, 18:23 suzume napisał(a): > kwik napisał(a): > > > > wolę zrobić demontaż zanim to uczynisz:))) > > zrobiłam coś takiego? nie ale patrz post powyżej:)) Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: agick 24.06.02, 18:01 nie.. trzeba mu przyjemność dozować.....:)) proponuje pośladek.... Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: agick 24.06.02, 18:05 agick napisał(a): > nie.. trzeba mu przyjemność dozować.....:)) > proponuje pośladek.... no dobra - to na drugą nóżkę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: agick 24.06.02, 18:11 próżnia po mózgu? albo nie - mały paluszek ;) > chłe, chłe.... > no dobra - co następne...? Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: troche mnie nie bedzie. 24.06.02, 18:10 bukowski27 napisał(a): > czolem;) baw się dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: troche mnie nie bedzie. 24.06.02, 18:14 trzym się mocno kwik napisał(a): > bukowski27 napisał(a): > > > czolem;) > > baw się dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: troche mnie nie bedzie. 24.06.02, 18:15 > > > czolem;) > trzym się mocno > baw się dobrze. i nie dyskutuj :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik SU! zyjesz? 24.06.02, 18:35 ja już nie. w związku ze związkiem biorę rozwód z (ocenzurowano) na dziś. jutro Cię obudzę, ok? :)) Odpowiedz Link Zgłoś