matrek Re: (b)lablablablablablablablablablablablablablablabla 25.06.02, 08:15 kwik napisał(a): > no to jesteśmy.:) > Ale ładnie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: (b)lablablablablablablablablablablablablablablabla 25.06.02, 08:16 I ładny dzień dziś nastał.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: (b)lablablablablablablablablablablablablablablabla 25.06.02, 08:23 kwik napisał(a): > I ładny dzień dziś nastał.:)) > Nie za gorący co więcej. W sam raz na słodki odpoczynek po wyczerpującej nocy. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: (b)lablablablablablablablablablablablablablablabla 25.06.02, 08:57 Odpoczynek? No co Ty? :) Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: (b)lablablablablablablablablablablablablablablabla 25.06.02, 08:35 widzem, że jak zawsze konkretnie :-))) .y. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: (b)lablablablablablablablablablablablablablablabla 25.06.02, 08:56 w kąkrecie siła i moc:)) Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: (b)lablablablablablablablablablablablablablablabla 25.06.02, 09:06 noc była staszna - pocięły mnie komary w mordę jeża...... szczała wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: dybry 25.06.02, 09:07 ja się zgłaszam na ochotnika! dryn dryn! pobudka! poranna gimnastyka i na plac apelowy! raz! witam także pokąsaną :) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: gimnastyka poranna 25.06.02, 09:24 suzume napisał(a): > to grzech śmiertelny > spowiedź i rozgrzeszenie :) Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: gimnastyka poranna 25.06.02, 09:48 to nie jest grzech, z którego chciałabym się spowiadać w tym wypadku wygodniej jest nie grzeszyć Odpowiedz Link Zgłoś
agick Su....!!! 25.06.02, 09:14 nie chcę Cię straszyć ale masz na łydce pająka....... (dzizys.. na mnie to działa wręcz porażająco).... Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: Su....!!! 25.06.02, 09:22 agick napisał(a): > nie chcę Cię straszyć ale masz na łydce pająka....... > (dzizys.. na mnie to działa wręcz porażająco).... i myszy lataja nisko :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: próbujcie dalej 25.06.02, 09:24 suzume napisał(a): > mysz są ok > pająków u mnie nie ma :) sfora ujadających psow? Odpowiedz Link Zgłoś
kwik juz wiem 25.06.02, 09:32 trzystu emerytow w jednym wagonie tramwaju jadacych w kierunku hali mirowskiej z jeszcze pustymi siatami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: juz wiem IP: 194.181.183.* 25.06.02, 09:47 nie nie - polnoc, kompletnie pusty wagon tramwajowy i rzucajacy oblesne spojrzenia motorniczy gucio:) Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: juz wiem 25.06.02, 09:50 taaak to mnie obudziło tramwaj + gucio -> istny horror ;) gdzie to się gucias podziewał? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: juz wiem IP: 194.181.183.* 25.06.02, 09:51 wstyd sie przyznac;) p(_____) kurna olek. suzume napisał(a): > taaak > to mnie obudziło > tramwaj + gucio -> istny horror ;) > > gdzie to się gucias podziewał? Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: juz wiem 25.06.02, 09:50 gucio jednak w komunikacji miejskiej sie zatrudnił? a tak sie bronil:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: juz wiem IP: 194.181.183.* 25.06.02, 09:52 tylko nocne zmiany. wiadomo po co:))) kwik napisał(a): > > > gucio jednak w komunikacji miejskiej sie zatrudnił? a tak sie bronil:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: juz wiem 25.06.02, 09:53 a wiesz, że nie wiadomo:) może nas uświadomisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: juz wiem IP: 194.181.183.* 25.06.02, 09:55 a wiesz, ze wlasciwie to ja sam nie wiem po co?:) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: juz wiem 25.06.02, 09:57 czyli brniesz po kolana. :) ps. rada po starej znajomosci: zapalenia stawów można się nabawić, uważaj na siebie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: juz wiem IP: 194.181.183.* 25.06.02, 10:00 co to to nie - ja mam prace siedzaco-fruwajaca-lezaca. na kolankach sporadycznie bo w krzyzu strzyka:) kwik napisał(a): > czyli brniesz po kolana. :) > ps. rada po starej znajomosci: zapalenia stawów można się nabawić, uważaj na > siebie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: juz wiem IP: 194.181.183.* 25.06.02, 10:03 a co, chciala by mnie pani dziekan przeegzaminowac? kwik napisał(a): > wiecznie migający się student:) > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: juz wiem IP: 194.181.183.* 25.06.02, 10:10 nie to nie - pojde do profesor agick... kwik napisał(a): > nie było pana na liście studentów:) > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: juz wiem IP: 194.181.183.* 25.06.02, 10:17 indeks... yyyyyyyyyyyy, eeeeeeeeeeee, a co to indeks? o, a pani dziekan ma plame - o tu, z tylu. tzn na pupie. biala plama jak byk. oj, pani dziekan, gdziez to pani siadala? kwik napisał(a): > indeks poprosze: nzal:) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: juz wiem 25.06.02, 10:26 remont jest na uczelni. to pewnie jakieś wapno :) Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: juz wiem 25.06.02, 09:59 guciu, a dzwonkiem robisz dryń dryń...? i czy zamykasz drzwi przed nosem Pani z siatkami (w pobliżu hali mirowskiej)..? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: juz wiem IP: 194.181.183.* 25.06.02, 10:00 pytanie uzupelniajace - ile lat ma ta pani z siatami? agick napisał(a): > guciu, a dzwonkiem robisz dryń dryń...? > i czy zamykasz drzwi przed nosem Pani z siatkami (w pobliżu hali mirowskiej)..? Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: juz wiem 25.06.02, 10:07 jak samo miejsce wskazuje - jest wiekowa.....:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: juz wiem IP: 194.181.183.* 25.06.02, 10:08 a to stanowczo nie - ja tylko mlode dziewczyny przytrzaskuje a potem robie dryn dryn:) agick napisał(a): > jak samo miejsce wskazuje - jest wiekowa.....:) Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: juz wiem 25.06.02, 10:11 wiesz co, Ty normalnie nie masz sumienia ani litości dla struszek - im się już nic od życia nie należy..? nawet dryń dryń dzwonkiem.... smucio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: juz wiem IP: 194.181.183.* 25.06.02, 10:12 no co ty? dryn dryn staruszkom? tozby zeszly na zawal:) agick napisał(a): > wiesz co, Ty normalnie nie masz sumienia ani litości dla struszek - im się już > nic od życia nie należy..? nawet dryń dryń dzwonkiem.... > smucio. Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: juz wiem 25.06.02, 10:15 ale o ile przyjemnej zejść na zawał po dryndaniu dzwonkiem niż na przykład w czasie upału albo podcza wieczornym wiadomości..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: juz wiem IP: 194.181.183.* 25.06.02, 10:17 agick - co tu wiesz o staruszkach?:) agick napisał(a): > ale o ile przyjemnej zejść na zawał po dryndaniu dzwonkiem niż na przykład w > czasie upału albo podcza wieczornym wiadomości..... Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: juz wiem 25.06.02, 10:35 hmmm.. o staruszkach właściwie posiadam wiedzę czysto teoretyczną.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: juz wiem IP: 194.181.183.* 25.06.02, 10:56 i tu cie mam:) dryn dryn? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: juz wiem IP: 194.181.183.* 25.06.02, 11:00 pierniczku? bo cie dryndne... agick napisał(a): > bzy, bzy.... pierniczku....:) Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: juz wiem 25.06.02, 11:10 łoj tam... to dryndnij a nie obiecujesz....:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: juz wiem IP: 194.181.183.* 25.06.02, 11:14 dryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyynnnnnnnnnnnnnnnnnn!!!!!!!!!:) agick napisał(a): > łoj tam... to dryndnij a nie obiecujesz....:) Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: juz wiem 25.06.02, 11:29 bzyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyybzyyyyyyyyyyyyyyyyyyybzyyyyyyyyyyyyy..! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: no i proszę IP: 194.181.183.* 25.06.02, 10:26 widzisz, ze zostalem sprowokowany:) suzume napisał(a): > zeszliśmy na wątki geriatryczne :) Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: no i proszę 25.06.02, 10:27 nie, no pewnie... :) Gość portalu: gucio napisał(a): > widzisz, ze zostalem sprowokowany:) > > suzume napisał(a): > > > zeszliśmy na wątki geriatryczne :) > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: no i proszę IP: 194.181.183.* 25.06.02, 10:30 wszystko przez budzenie najmilejszej lodowatej. tylko gucio wiedzial jak serce pobudzic z rana, nieprawdaz?:) Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: no i proszę 25.06.02, 10:33 nie chcą mnie chwalić, to poczwalę się sam? ;) Gość portalu: gucio napisał(a): > wszystko przez budzenie najmilejszej lodowatej. tylko gucio wiedzial jak serce > pobudzic z rana, nieprawdaz?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: no i proszę IP: 194.181.183.* 25.06.02, 10:54 no dobrego slowa od ciebie trudno sie doczekac wiec czlek musi przejac incjatywe. a moglo byc inaczej... ech, zycie:( suzume napisał(a): > nie chcą mnie chwalić, to poczwalę się sam? ;) > > Gość portalu: gucio napisał(a): > > > wszystko przez budzenie najmilejszej lodowatej. tylko gucio wiedzial jak s > erce > > pobudzic z rana, nieprawdaz?:) > Odpowiedz Link Zgłoś
suzume no i gdzie to dobre słowo dla mnie? 25.06.02, 11:12 miałeś przejąć inicjatywę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: no i gdzie to dobre słowo dla mnie? IP: 194.181.183.* 25.06.02, 11:17 ja juz sobie powiedzialem to i ty mozesz sobie, nie? nie wysluguj sie bliznimi. no chyba, ze cos guciowi milego szepniesz (w koncu) to sie moze chlopina wdziecznie odwdzieczy;) suzume napisał(a): > miałeś przejąć inicjatywę... Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: no i gdzie to dobre słowo dla mnie? 25.06.02, 11:26 guciu kochany, mój najmilejszy gdzie dobre słowo dla wróbelka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: no i gdzie to dobre słowo dla mnie? IP: 194.181.183.* 25.06.02, 11:28 och najmilejszy moj wulkanie seksu i intelektu (na pewno dobrze sie czujesz?) suzume napisał(a): > guciu kochany, mój najmilejszy > gdzie dobre słowo dla wróbelka? Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: no i gdzie to dobre słowo dla mnie? 25.06.02, 11:32 ależ oczywiście, że dobrze się czuję mój ty trutniu pasiasty... i nawet tramwaj umiesz prowadzić... przewieziesz mnie? no proszę, proszę, proszę, pliiiiz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: no i gdzie to dobre słowo dla mnie? IP: 194.181.183.* 25.06.02, 11:35 no skoro tak prosisz to cie moge przewiezc ze dwa razy tylko mi dzwonka nie urwij (bo zabytkowy), ok?:) suzume napisał(a): > ależ oczywiście, że dobrze się czuję > mój ty trutniu pasiasty... i nawet tramwaj umiesz prowadzić... przewieziesz mni > e? > no proszę, proszę, proszę, pliiiiz Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: no i gdzie to dobre słowo dla mnie? 25.06.02, 11:37 aż taki zabytkowy? nic to - antyki też mają swój urok :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: no i gdzie to dobre słowo dla mnie? IP: 194.181.183.* 25.06.02, 11:45 jak to tez? przeciez to nie to co te dzisiejsze plastiki i aluminium. dwa razy usiadziesz i do wyrzucenia:) suzume napisał(a): > aż taki zabytkowy? > > nic to - antyki też mają swój urok :) Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: no i gdzie to dobre słowo dla mnie? 25.06.02, 11:50 taaak no normalnie żywa historia odlewnictwa i emalierstwa Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: (b)lablablablablablablablablablablablablablablabla 25.06.02, 10:26 Ja bardzo przepraszam, że tu włażę i to w gumiakach, ale są tu wszyscy (no prawie wszyscy), którzy zabierali głos w popołudniowej dyskusji z Mario w wątku z moim nickiem. Czy byliby tak Państwo myli i na chwilę się przenieśli do tegoż wątku, i odczytali moją odpowiedź do Mario. Jest tak troszkę wyżej, w poście "Mario". Z podziękowaniem Wierna (Już wychodzę). Odpowiedz Link Zgłoś
suzume wierka 25.06.02, 10:28 zostań co się będziesz z marysiem przepychać... gumiaki też się zmieszczą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: wierka 25.06.02, 10:37 sure - mamy calvadosa, żółtego sabmarina i umięśnionych tych od wioseł... no i mamy voo doo rulez....:) Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: Jeszcze a propos 25.06.02, 11:00 A propos tych gumiaków. Czy ja dobrze napisałam? Czy może gumniaki od gumna, a może gówniaki od ...? Już sama nie wiem. To ja jeszcze raz przepraszam, że włażę i już wyłażę. Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: Jeszcze a propos 25.06.02, 11:09 wierna1 napisał(a): > A propos tych gumiaków. Czy ja dobrze napisałam? Czy może gumniaki od gumna, a > może gówniaki od ...? Już sama nie wiem. > To ja jeszcze raz przepraszam, że włażę i już wyłażę. no tu to bardzie bagniaki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: Jeszcze a propos 25.06.02, 11:13 a dodatkowo to my tu w bagnie nie jesteśmy tak bardzo fredżaj na formy stylistyczno gramatyczne - jak zwał tak zwał...ściągaj wierka obów i siadaj na kocyku na polance... i już nie kombinuj z tym wchodzeniem i wychodzeniem - witaj w bagnie i czuj się jak u siebie...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: Jeszcze a propos 25.06.02, 11:15 > i już nie kombinuj z tym wchodzeniem i wychodzeniem - witaj w bagnie i czuj się > jak u siebie...:)) taaajess bo od tego machania furtką to się tylko przeciągi robią :) Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: Jeszcze a propos 25.06.02, 11:16 agick napisał(a): > a dodatkowo to my tu w bagnie nie jesteśmy tak bardzo fredżaj na formy > stylistyczno gramatyczne - jak zwał tak zwał...ściągaj wierka obów i siadaj na > kocyku na polance... > i już nie kombinuj z tym wchodzeniem i wychodzeniem - witaj w bagnie i czuj się > > jak u siebie...:)) Czuj, czuj, czuwaj! Jakich obów? Chyba ogrów? Ja to oglądałam z 7 albo 8 razy, i jeszcze sobie raz obejrzę na moją 40tkę, która już tuż, tuż. Tylko to mi pozostało, bajki dla dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio wierka IP: 194.181.183.* 25.06.02, 11:20 masz cztery dychy? a to welcome to bagno (nie bede najstarszy):)))) wierna1 napisał(a): > agick napisał(a): > > > a dodatkowo to my tu w bagnie nie jesteśmy tak bardzo fredżaj na formy > > stylistyczno gramatyczne - jak zwał tak zwał...ściągaj wierka obów i siada > j na > > kocyku na polance... > > i już nie kombinuj z tym wchodzeniem i wychodzeniem - witaj w bagnie i czu > j się > > > > jak u siebie...:)) > > Czuj, czuj, czuwaj! Jakich obów? Chyba ogrów? Ja to oglądałam z 7 albo 8 razy, > i > jeszcze sobie raz obejrzę na moją 40tkę, która już tuż, tuż. Tylko to mi > pozostało, bajki dla dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
agick guuuuutek..... 25.06.02, 11:22 nie psuj naszego imidżu tak od razu........ skasujemy cztery dychy jak się wierka zadomowi...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: Jeszcze a propos 25.06.02, 11:21 Czuj, czuj, czuwaj! i to jest właściwa postawa w bagnie - czuj czuj czuwaj wierka !! a teraz siadaj i opowiadaj co tam w świecie słychać...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: Jeszcze a propos IP: 194.181.183.* 25.06.02, 11:27 a nieee no wierka - z tymi czterema dychami to ja tylko zartowalem. wiesz, ja lubie doswiadczone kobiety (zwlaszcza gorace ale niekoniecznie) i zawsze mnie intrygowal twoj nick bo - jak pewnie wiesz - w dzisiejszych zpsialych czasach nielatwo znalezc jakas wierna kobiete. to moze... sie zaprzyjaznimy, kawka itp. o zaraz bukos wpadnie. masz kolanka? nie? a to nic, jakos sobie poradzimy:) agick napisał(a): > Czuj, czuj, czuwaj! > > i to jest właściwa postawa w bagnie - czuj czuj czuwaj wierka !! > a teraz siadaj i opowiadaj co tam w świecie słychać...:) Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: Jeszcze a propos 25.06.02, 11:31 no. qltury wierka to wiesz, to u nas nikt nie uczył - ale gutek swawolny i krotochwilny, krzywdy nie zrobi... tylko forsę cygani...:) Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: Do Gustawa 25.06.02, 11:40 Gość portalu: gucio napisał(a): > a nieee no wierka - z tymi czterema dychami to ja tylko zartowalem. wiesz, ja > lubie doswiadczone kobiety (zwlaszcza gorace ale niekoniecznie) i zawsze mnie > intrygowal twoj nick bo - jak pewnie wiesz - w dzisiejszych zpsialych czasach > nielatwo znalezc jakas wierna kobiete. to moze... sie zaprzyjaznimy, kawka itp. > o > zaraz bukos wpadnie. masz kolanka? nie? a to nic, jakos sobie poradzimy:) > > agick napisał(a): > > > Czuj, czuj, czuwaj! > > > > i to jest właściwa postawa w bagnie - czuj czuj czuwaj wierka !! > > a teraz siadaj i opowiadaj co tam w świecie słychać...:) > Kolanka mam śpiczaste.Ale nie martw się, to nie ty będziesz siedział na moich, ale ja na twoich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio wooooooooooooooow IP: 194.181.183.* 25.06.02, 11:44 o krolowo szpiczastych kolanek, kurde normalnie mnie zatkalo jakos nienormalnie bo nie wiem co moja wirtualna narzeczona powie na takie ruchy z twojej strony. a jak juz siadziesz na tych kolankach to dalej bedziesz wierna? wiesz co, uwazaj bo ja kochliwy jestem co? > Kolanka mam śpiczaste.Ale nie martw się, to nie ty będziesz siedział na moich, > ale ja na twoich. Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: Jeszcze a propos 25.06.02, 11:28 > a teraz siadaj i opowiadaj co tam w świecie słychać...:) w eleganckim świecie :) a gucio zachowuje się jak kelner - damie wiek wymawia, a sam stary truteń Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: Jeszcze a propos 25.06.02, 11:32 wierna ma gumiaki, to może ja założę kalosze? Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: Jeszcze a propos 25.06.02, 11:33 agick napisał(a): > w taki upał..? jaki upał, u mnie -18,5. Odpowiedz Link Zgłoś
suzume kwik - w temacie kreski 25.06.02, 11:36 kwik napisał(a): > jaki upał, u mnie -18,5. ta kreska to myślnik czy minus? Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: kwik - w temacie kreski 25.06.02, 11:36 minus a dwa minusy to plus czy jakos tak. Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: Jeszcze a propos 25.06.02, 11:39 a no to proszę bardzo - u mnie tyle samo chyba, co mi jest tak gorąco..? Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: Jeszcze a propos 25.06.02, 11:32 a może gutek ziemniory na placki ziemniaczene obierze..? su, co o tym myślisz..? a my tu z wierką sobie pogadamy jak damy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio chcialem zaznaczyc... IP: 194.181.183.* 25.06.02, 11:38 ze tak instrumentalnym podejsciem do mezczyzn wlasnie odstraszylyscie jedynego samca ktory tu chcial bzykac przed lunchem. nie bede obieral zadnych ziemniakow i ide sobie, o. zegnam ozieble z domieszka ironii. Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: chcialem zaznaczyc... 25.06.02, 11:41 ej... gucior, kamon, nie bądź taki samiec.... zjemy pizze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: chcialem zaznaczyc... IP: 194.181.183.* 25.06.02, 11:47 a stawiasz? to poprosze calzone i lapmke chianti. pani z wachlarzem niech tak szybko nie macha, ok? agick napisał(a): > ej... gucior, kamon, nie bądź taki samiec.... > zjemy pizze... Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: chcialem zaznaczyc... 25.06.02, 11:52 bez brawury - zrzutkę trzeba zrobić... recesja jest gutku - wszyscy bidni... Odpowiedz Link Zgłoś
suzume a ja myślałam 25.06.02, 11:42 że gucio jest prawdziwym supermenem, który nawe ziemniaki potrafi obrać ... Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: chcialem zaznaczyc... 25.06.02, 12:01 Gość portalu: gucio napisał(a): > ze tak instrumentalnym podejsciem do mezczyzn wlasnie odstraszylyscie jedynego > samca ktory tu chcial bzykac przed lunchem. nie bede obieral zadnych ziemniakow > i > ide sobie, o. zegnam ozieble z domieszka ironii. Ale placki byś zjadł? Skąd ja to znam. "Zrobiłabyś to czy tamto, mam taką ochotę na to i tamto?", a sam palcem nie ruszy. Za karę będą placki Knorra. Szybko i bez ran. Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: Jeszcze a propos 25.06.02, 11:44 agick napisał(a): > a może gutek ziemniory na placki ziemniaczene obierze..? > su, co o tym myślisz..? a my tu z wierką sobie pogadamy jak damy... Dobry pomysł. Ja robiłam wczoraj w domu, aż sobie palce poździerałam i mam rany nie zagojone. Poza tym jest młodszy, niech trze. Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: Jeszcze a propos 25.06.02, 11:47 chłe, chłe.... gutek się obraził o placki. Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: Jeszcze a propos 25.06.02, 11:38 agick napisał(a): > Czuj, czuj, czuwaj! > > i to jest właściwa postawa w bagnie - czuj czuj czuwaj wierka !! > a teraz siadaj i opowiadaj co tam w świecie słychać...:) Tyle zapamiętałam z harcerstwa. A służylam wiernie przez 12 lat. Ale mi się wymskło, wiernie. Aha, mam jeszcze na pamiątkę pierwszą legitymację harcerską. To Gucio ile ma lat, jeżeli ja jestem starsza? Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: Jeszcze a propos 25.06.02, 11:42 wierka, gutkiem się nie przejmuj - tak mu się wymskło....:)) nie ważne ile masz - ważne na ile się czujesz....:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: Jeszcze a propos IP: 194.181.183.* 25.06.02, 11:49 wiesz co agick... teraz to juz przesadzilas:))) agick napisał(a): > wierka, gutkiem się nie przejmuj - tak mu się wymskło....:)) > nie ważne ile masz - ważne na ile się czujesz....:))) Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: Jeszcze a propos 25.06.02, 11:50 ???? to ja Ciebie przed gościem bronię a Ty mnie jeszcze tu obsobaczasz..? skandal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: Jeszcze a propos IP: 194.181.183.* 25.06.02, 11:53 a po co mnie bronisz? przeciez ona juz u mnie na kolankach siedzi. z kobietami to trzeba umiec, no!:) agick napisał(a): > ???? > to ja Ciebie przed gościem bronię a Ty mnie jeszcze tu obsobaczasz..? > skandal. Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: Jeszcze a propos 25.06.02, 11:56 gutek... Ty masz normalnie przywidzenia - na kolankach to Ci Su siedzi a nie wierka.... mniej absyntu z rana... Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: Małe sprostowanko 25.06.02, 11:56 Ja jestem dumna,że mam 40tkę i na się na nikogo za to nie gniewam. Zawsze cierpiałam z powodu, że biorą mnie za gówniarę to teraz się cieszę. Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: Małe sprostowanko 25.06.02, 11:57 no proszę - grunt o dobre samopoczucie...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
wasia Demonstracje... 25.06.02, 11:25 Czy mógłby ktoś mnie poinformować, kto dzisiaj ma manifestować?? Byłam pewna, że Andrew, ale z przejścia podziemnego pod Rondem Dmowskiego wyłania się silna grupa OPZZ... I w ogóle, co to za demonstracja?? Kto to widział, żeby przechodzić *pod* rondem, a nie górą, jak porządni manifestanci, blokując ruch na tym jakże ruchliwym skrzyżowaniu???? pzdr, skołowana wasia PS do su: jestem ruda blondynka. go me :D Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: Demonstracje... 25.06.02, 11:30 > I w ogóle, co to za demonstracja?? Kto to widział, żeby przechodzić *po > d* > rondem, a nie górą, jak porządni manifestanci, blokując ruch na tym jakże > ruchliwym skrzyżowaniu???? kurde, demonstracje schodzą na psy... dołem nie górą? i nawet na upały nie można zwalić > PS do su: jestem ruda blondynka. go me :D o żesz! a wiesz, że rude to wredne? ;D Odpowiedz Link Zgłoś
wasia OPZZ i inne sprawy 25.06.02, 11:41 suzume napisał(a): > > kurde, demonstracje schodzą na psy... dołem nie górą? i nawet na upały nie możn > a > zwalić Może to dlatego, że OPZZ to organizacja podziemna (hihi)... albo, że popierają rząd i się z tym ukrywają... to na pewno ma jakiś ukryte znaczenie... tylko nie wiem, jakie... > > PS do su: jestem ruda blondynka. go me :D > > o żesz! a wiesz, że rude to wredne? ;D wiem, właśnie trenuję :D Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: OPZZ i inne sprawy 25.06.02, 11:47 wasia napisał(a): > to na pewno ma jakiś ukryte znaczenie... ukryte... pod ziemią? > wiem, właśnie trenuję :D a musisz? ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: Demonstracje... IP: 194.181.183.* 25.06.02, 11:31 > pzdr, skołowana wasia moze zejdziesz z ronda wasik? Odpowiedz Link Zgłoś
wasia na rondzie są tylko 25.06.02, 11:43 dwa radiowozy, mnie nie ma w żadnym z nich... czyli nie jestem *na* rondzie, ale obok i trochę nad ;-)))) pzdr, wredna wasia (bosze, kocham aliterację ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: na rondzie są tylko 25.06.02, 11:46 ja jestem w jednym z tych radiowozów. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: na rondzie są tylko 25.06.02, 11:55 agick napisał(a): > mojej lewej czy Twojej lewej..? mojej Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: Kwiś, za co cię zgarneli???? (n/txt) 25.06.02, 11:51 z przodu siedze, a nie z tylu Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: Demonstracje... 25.06.02, 11:34 wasia... dziś jest tak: OPZZ, SelfObrona, Jacyś z jakiejś fabryki i Solidarność.. a nad wszystkim czuwa Komendanete Janik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Demonstracje... IP: *.ewave.at 25.06.02, 11:49 Ja tez ,ja tez chce demonstrowac...tylo nie wiem co i po co...:-( A kalochy mam i fufajke,taki waciak po komunie.Moge pozyczyc jak kto chce i namaluje transparent o zakazanych tresciach... Kto skoczy po pifko?Ja stawiam.Tylko zeby zimne bylo... Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: Demonstracje... 25.06.02, 11:46 wasia napisał(a): > Czy mógłby ktoś mnie poinformować, kto dzisiaj ma manifestować?? Byłam pewna, ż > e > Andrew, ale z przejścia podziemnego pod Rondem Dmowskiego wyłania się silna gru > pa > OPZZ... I w ogóle, co to za demonstracja?? Kto to widział, żeby przechodzić *po > d* > rondem, a nie górą, jak porządni manifestanci, blokując ruch na tym jakże > ruchliwym skrzyżowaniu???? > > pzdr, skołowana wasia > > PS do su: jestem ruda blondynka. go me :D Oj, kobieto. Co ty, a miasta jesteś? Na wsi się chodzi dowolnie to i nie dziwota, że nie wiedzą, jak się w mieście poruszać. A widziała ty rondo na wsi? Chyba u sołtysa na głowie. Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: Demonstracje... 25.06.02, 11:48 no tak, to wiele tłumaczy.... coś w tym musi być. Odpowiedz Link Zgłoś
suzume no ale 25.06.02, 11:49 mogliby się do demonstancji progesjonalnie przygotować pożyczyć rondo od sołtysa i takie tam > Oj, kobieto. Co ty, a miasta jesteś? Na wsi się chodzi dowolnie to i nie > dziwota, że nie wiedzą, jak się w mieście poruszać. A widziała ty rondo na wsi? > > Chyba u sołtysa na głowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio dowidzenia panion. moze wtu wroce za tydzien n/t IP: 194.181.183.* 25.06.02, 11:56 kwik napisał(a): > no to jesteśmy.:) > Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: dowidzenia panion. moze wtu wroce za tydzien n/t 25.06.02, 11:58 Gość portalu: gucio napisał(a): > kwik napisał(a): > > > no to jesteśmy.:) > > > Czyżbym wypłoszyła Gustawa, czy ona tak zawsze wychodzi, kiedy zabawa się rozkręca? Odpowiedz Link Zgłoś
biale__myszy Re: (b)lablablablablablablablablablablablablablablabla 25.06.02, 12:05 kwik napisał(a): > no to jesteśmy.:) > Odpowiedz Link Zgłoś
suzume spadówa maryś 25.06.02, 12:08 "białe myszy" mają jeden underscore, nie dwa kurde nie myślałam, że powiem komuś kiedykolwiek "spadaj z bagna", ale wszystko ma swoje granice Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: to nie marys 25.06.02, 12:12 kwik napisał(a): > idziemy na obiad. czy ja mam jeden nik? :)) idziemy. kwik, przerażasz mnie... Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: to nie marys 25.06.02, 12:14 suzume napisał(a): > kwik napisał(a): > > > idziemy na obiad. czy ja mam jeden nik? :)) > > idziemy. > kwik, przerażasz mnie... nie bój się su, nie takie rzeczy się robiło. na myszy też jest sposób. a jak nie ma to się znajdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: to nie marys 25.06.02, 12:17 wiesz co białe myszy tu nawet pasują, zwłaszca po popijawie :) a ja na priva poproszę o wyjaśnienia odnośnie nicków, do których robisz aluzje oraz wczorajszych aluzji do wyjaśniania i donoszenia bo gópia jezdem, ale nie kumam. wiem, czas kupić farbę :) Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: to nie marys 25.06.02, 12:12 kwik napisał(a): > idziemy na obiad. czy ja mam jeden nik? :)) To gdzie on jest, jak go nie ma na forum? On bez forum nie może żyć. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: to nie marys 25.06.02, 12:15 wierna, w bagnie nie gadamy na ten temat. zakładamy kłódkę i wyrzucamy kluczyk. koniec tematu maria oraz wszystkich zwierząt dużych i małych. basta. Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: to nie marys 25.06.02, 12:17 kwik napisał(a): > wierna, w bagnie nie gadamy na ten temat. zakładamy kłódkę i wyrzucamy kluczyk. > > koniec tematu maria oraz wszystkich zwierząt dużych i małych. basta. > Ale to nie ja zaczęłam. A mówiłam, że będą kłopoty, jak tu wlezę. Sami mnie zaprosiliście. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik wierna 25.06.02, 12:18 KONIEC. idziemy wszyscy grzecznie na obiad. i popijemy kompotem. Odpowiedz Link Zgłoś
suzume wierka 25.06.02, 12:18 daj spokój i po co nam dywagacje na tematy wiadome? lepiej się porozkoszuj słoneczkiem i pyffkiem Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: wierka 25.06.02, 12:29 suzume napisał(a): > daj spokój > i po co nam dywagacje na tematy wiadome? lepiej się porozkoszuj słoneczkiem i > pyffkiem Ale z czym mam dać spokój? Zobacz,że to wy rozstrząsacie problem Białych Myszy, a ja się tylko dołączyłam. Mnie one wiszą przy pasku od spodni. Jedna za drugą rządkiem. O, jak ładnie teraz dyndają. Odpowiedz Link Zgłoś
biale__myszy Re: (b)lablablablablablablablablablablablablablablabla 25.06.02, 12:06 kwik napisał(a): > no to jesteśmy.:) > Odpowiedz Link Zgłoś
biale__myszy Re: (b)lablablablablablablablablablablablablablablabla 25.06.02, 12:06 kwik napisał(a): > no to jesteśmy.:) > Odpowiedz Link Zgłoś
kwik witam w bagnie biale myszy, jeszce tu was nie bylo 25.06.02, 12:08 my spadamy na obiad. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: witam w bagnie biale myszy, jeszce tu was nie bylo IP: *.ewave.at 25.06.02, 12:19 kwik napisał(a): > my spadamy na obiad. ZUUUUUUUPA !!!!!!!!!!! NA KOSCIACH!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: vika IP: *.ewave.at 25.06.02, 12:32 kwik napisał(a): > a w rzeźnika się bawisz? Co ,nie widac ?zupe przywiezlam:)))Dobra jest i tlusta... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: witam w bagnie biale myszy, jeszce tu was nie bylo IP: *.ewave.at 25.06.02, 12:29 ZUUUUUUUPA !!!!!!!!!!! NA KOSCIACH!!!!!!! No co jest!Nie pchac sie bo lycha zdziele...policja na koncu...na koncu sie ustawic ....O ! jak to zre lapczywie...juz druga miche siorbie... Chodz tu Kwiczus! Masz zeberko gotowane...zjidz se na boku Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: witam w bagnie biale myszy, jeszce tu was nie bylo 25.06.02, 12:35 > ustawic ....O ! jak to zre lapczywie...juz druga miche siorbie... > Chodz tu Kwiczus! Masz zeberko gotowane...zjidz se na boku na boku to mam ciekawsze rzeczy do robienia, a nie jedzenie vika. jem ze wszystkimi, przy stole, jaki należy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: witam w bagnie biale myszy, jeszce tu was nie bylo IP: *.ewave.at 25.06.02, 12:42 kwik napisał(a): > > ustawic ....O ! jak to zre lapczywie...juz druga miche siorbie... > > Chodz tu Kwiczus! Masz zeberko gotowane...zjidz se na boku > > na boku to mam ciekawsze rzeczy do robienia, a nie jedzenie vika. jem ze > wszystkimi, przy stole, jaki należy. Rob jak chcesz ale niezdrowa zawisc wbudzasz i cala demonstracja przeciwko tobie sie obroci...ja Cie tylko ostrzegam. > Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: witam w bagnie biale myszy, jeszce tu was nie bylo 25.06.02, 12:46 > Rob jak chcesz ale niezdrowa zawisc wbudzasz i cala demonstracja przeciwko tobi > e > sie obroci...ja Cie tylko ostrzegam. jedzeniem przy stole? no nie żartuj vika. niektórzy powinni się już dawno nauczyć. ja za młoda i za głupia jestem, żeby starszym przyklad dawać, że się nie siorbie na boku. Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: A tak było miło! 25.06.02, 12:38 Ja chyba naprawdę w poprzednim wcieleniu byłam shrekiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ydorius Re: zapraszam na bagno popołudniowe IP: 157.25.121.* 25.06.02, 12:53 A co będzie grane? .y. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: zapraszam na bagno popołudniowe IP: *.ewave.at 25.06.02, 12:59 suzume napisał(a): > ps: kwik - @ Masz i ty zupki...chcesz gestego?????:-) Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: zapraszam na bagno popołudniowe 25.06.02, 13:35 > Masz i ty zupki...chcesz gestego?????:-) poproszę :))) Odpowiedz Link Zgłoś