chester1983 16.04.05, 09:33 Mam pytanie do Was dziewczyny, kobiety: czego Wy tak naprawdę chcecie od nas mężczyzn? jacy byście chciały byśmy byli? co mamy robić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katiaa1 Re: czego Wy chcecie od nas 16.04.05, 10:51 Żebyście nas kochali, tzn każdy swoja kobietke! żebyscie nie byli samolubami! bo ja to, bo ja tamto!! i tlumaczyli sie glupio potem, bo taki jestem.. żeby każdy z was sobie uświadomił ze trzeba być dojżalym, a to nie przychodzi od tak i że trzeba nad sobą pracowac, kobieta jak kocha to zrobi prawie wszystko dla faceta, a facet to nie zawsze.. i ostatnie najważniejsze: wymagacie od nas kobiet żebyśmy zrozumiały, iż wy jesteście prosci i nie skąplikowani.. a przepraszam bardzo, a który z was zrozumie, że my jestesmy uczuciaówe? i ja mam nie oczekiwac od faceta współczucia, bo od tego mam przyjaciólki? a jak chce coś to mam poprosić.. w takiej sytuacji miło by było by facet czasem też sie sam czymś wykazał i domyślał sie czasem jak ma sie zachować, a nie czekał ze kobieta mu zawsze powie.. myśle drodzy panowie czasem wiekszosć z was idzie na łatwizne.. ------------------------------------------------------------------- teklst pisany pod wpływem emocji, po kłótni z moim facete;( !!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
drinkit Re: czego Wy chcecie od nas 16.04.05, 16:13 bo jakbyście w końcu byli tacy jak "z bajek" to by był nudno. I dopóki kobiety sa jakie sa, i mezczyzni tez sa jacy są, dopóki jest co zmieniac swiat nie jest nudny Odpowiedz Link Zgłoś