agga31 22.04.05, 18:25 Witam, wlasnie poznalam chlopaka z Indii...Ciekawa jestem czy ktoras z dziewczyn jest z zwiazku z panem z Indii. Jak uklada sie znajomosc? Czy roznice kulturowe przeszkadzaja w jakis sposob? Dzieki za odpowiedzi agga Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mary_an Re: Znajomosc z Hindusem 22.04.05, 18:29 chyba nie ma wiekszej roznicy miedzy Hindusem a kimkolwiek innym. ja mam np. kolege hindusa ktory robi tutaj doktorat z czegostam super naukowego i niczym sie nie rozni od innych super madrych doktorankow - jest nudny i marudny :) ale co do roznic kulturowych to zadnych nie widze Odpowiedz Link Zgłoś
agga31 Re: Znajomosc z Hindusem 22.04.05, 19:06 mary_an napisała: > chyba nie ma wiekszej roznicy miedzy Hindusem a kimkolwiek innym. ja mam np. > kolege hindusa ktory robi tutaj doktorat z czegostam super naukowego i niczym > sie nie rozni od innych super madrych doktorankow - jest nudny i marudny :) ale > > co do roznic kulturowych to zadnych nie widze dzieki mary_an wiem, ze wszystko zalezy od charakteru czlowieka. Zdaje sobie jednak sprawe ,ze to w jakim kraju i w jakiej rodzinie sie wychowujesz ma wplyw na Twoj tok myslenia i zachowania. Dlatego szukam kogos kto jest w zwiazku z Hindusem. A rzeczywiscie doktorki moga byc marudni i nudni. Chociaz ja lubie madrych ludzi... pozdrawiam agga Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Znajomosc z Hindusem 22.04.05, 19:11 a ja widzialam duzo takich w NY i powiem ze to ciut wieksi dziwkarze niz Polacy i dziwie sie co ciagnie dziewczyny do Hindusow tam bo to niemal zaraza jedzie tak Polka i mieszka na Greenpioncie ...pracuje w sklepie u Hindusa i "chodzi" z takim...poki mlody to grzeczny itp (bo o wielu taka opinie slyszalam) ale ci ok 30 a jeszce bardziej 40 to stasznie puszczalscy sa (przynajmniej ci z Greenpointu) Odpowiedz Link Zgłoś
agga31 Re: Znajomosc z Hindusem 22.04.05, 19:23 hej tygrysio_misio wlasnie mieszkam w NY(chociaz nie na Greenpoint) i nie ciagnie mnie do Hindusow, poznalam jednego i wydaje sie byc interesujacy. Powiadasz, ze dziwkarze... hm, niewiele wiem na ten temat, dlatego pytam dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Znajomosc z Hindusem 22.04.05, 19:33 nie mowie ze wszyscy ale tam jakos tak jest ze wiele mlodych dziewczyn ugania sie za takimi a i sami hindusi maja tam taka opinie mi to tam wszystko wisci czy ktos jest hindusem czy nie ....... tylko ze tam to do jakiejsc osobliwosci dzielnicy sie zbliza juz i smieszne to nawet jest ja tam nic specjalnego w hindusach nie widze:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ml_500 Re: Znajomosc z Hindusem 24.04.05, 13:15 bo pewnie kamasutr maja opanowana juz w podstawowce:) Odpowiedz Link Zgłoś
dr.verte Re: Znajomosc z Hindusem 24.04.05, 13:24 Lepiej z Hindusem niż jakimś Airbusem. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Znajomosc z Hindusem 25.04.05, 03:14 ml_500 napisał: > bo pewnie kamasutr maja opanowana juz w podstawowce:) a nie od dzis wiadomo, ze kamasutra to podstawa udanego zwiazku;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
izka82 Re: Znajomosc z Hindusem 24.04.05, 13:49 Ja znam jednego hindusa.. mozna powiedziec, ze znalam, jakos nie mam ochoty utrzymywac dalszego kontaktu.. Co do roznic kulturowych nie bardzo sie orientuje, ale i tak zawsze powtarzam ze wszystko zalezy od charakteru czlowieka! ;-) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
emka1014 Re: Znajomosc z Hindusem 24.04.05, 13:28 Czesc ja jestem w takim zwiazku i znam jeszcze pare Hindusów. Moge Ci powiedzieć tylko tyle, ze wszystko zalezy od tego z jakiej jest kasty. Wiem , ze to moze glupio brzmi ale taka jest prawda.Z moim chlopakiem dogaduje sie swietnie, chociasz czasami bywa ze on czegos nie zrozumie wiec musze mu to tlumaczyc, ze to jest tak i tak. Czasami dochodzi do zabawnych sytuacji. A ze Hindusi to dziwkarze to pierwsze slysze. Mysle, ze sa jak inni mezczyzni i mozna raz trafic na takiego co mysli tylko nogami lub porzadnego faceta. Aha bardzo powaznie podchodza do spraw małzeństwa i wrecz ubostwiaja dzieci. Pozdrawiam Cie bardzo i zycze wielu szczesliwych chwil. Jakbys chciala pogadac to pisz na numer gg 2272184. Odpowiedz Link Zgłoś
agga31 Re: Znajomosc z Hindusem 25.04.05, 02:10 Dzieki za wszystkie odpowiedzi. Ciesze sie szczegolnie, ze odezwala sie emka1014... pozdrawiam wszystkich serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
ovca4 Re: Znajomosc z Hindusem 07.06.05, 09:23 witam was ja tez jestem w zwiazku (i to juz dosc powaznym) z Hindusem. co chyba bardziej ciekawe, jestem wlasnie w Indiach, bo chce poznac jak wyglada zycie tutaj i jak na razie, musze przyznac, ze jest ciekawie ;). Nie powiem zeby zwiazek z Hindusem byl sprawa latwa i wygladal kolorowo, bo klotnie, czy nieporozumienia sie zdarzaja. Wiekszosc z nich to glownie kwestie komunikacji (nie mam na mysli jezyka). Moim zdaniem, wiele zalezy od osoby, chociaz kilka zachowan, czy przekonan jest podobnych u wielu. Dzieki za zgloszenie tego posta... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś