zwykly_nick 26.04.05, 14:06 co w nich jest takiego ze przedluzaja stosunek?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bzz_bzz Re: Durex Performa 26.04.05, 14:13 noooo!!! Tylko sie za bardzo nie napal, bo czasami to przeszkadza :))) (szczególnie facetom!). Najlepiej mieć jeszcze zwykłe na wszelki wypadek ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bzz_bzz Re: Durex Performa 26.04.05, 14:18 Jakieś te wątki się zrobiły takie.... hmmm... mało kontrowersyjne. Tytuły działają nawet niezbyt wciągająco - że nawet nie wchodzę.. Tak sobie myślę, że to chyba wiosna :))) Odpowiedz Link Zgłoś
magdzie Re: Durex Performa 26.04.05, 14:14 to wszystko dzieki benzokainie nie mylic z kokaina Odpowiedz Link Zgłoś
rraaddeekk Re: Durex Performa 26.04.05, 16:26 co z tego że stosunek może trwać 10 godzin jak i tak nic nie czuć? Odpowiedz Link Zgłoś
magdzie Re: Durex Performa 26.04.05, 17:35 przeciez nie ma w nich konskiej dawki!;) tak na marginesie: benzokaina ma wiele wspolnego z kokaina;) Odpowiedz Link Zgłoś
kohol Re: Durex Performa 26.04.05, 16:38 magdzie napisała: > nie mylic z kokaina Cholera, dobrze, że mnie uświadomiłaś, postaram sie już więcej tego nie wciągać :D Odpowiedz Link Zgłoś
kitkowo Re: Durex Performa 29.04.05, 15:37 nie wiem, ale sa jedyne jakich uzywam (o ile uzywam:D )b.cieniutkie, prawie ich nie czuc...polecam Odpowiedz Link Zgłoś
aniaantosik Re: Durex Performa 29.04.05, 16:19 Ja wyprobowalam durex performa is uzylam tylko jednego a reszte wyzucilam. Sa Dosc grube i bardzo szybko robia sie suche. Przy penetracji z moim meze odczowalam silny bol jemu tez sie nie podobalo. Niby wydluzaja podniecenie bo sa grubsze i to niby ma pomuc, ale dla kobiety sa okropne bo sie robia strasznie suche. Naprawde nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
rraaddeekk Re: Durex Performa 29.04.05, 16:31 czyli znieczuliły ciebie a nie partnera ;-) Odpowiedz Link Zgłoś