jerzykrajewski7 15.01.06, 23:12 Witam! Znacie dobry dom weselny w Markach i okolicach? Słyszałem, że dobry jest Mistral, ale może sa jeszcze jakieś inne. Pozdrawiam Jerzy Krajewski Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
omalpa2 Re: Dom weselny 17.01.06, 12:30 w Strudze SALVADOR w Radzyminie za wiaduktem po lewej stronie Odpowiedz Link Zgłoś
piotras29 Re: Dom weselny 18.01.06, 15:11 Ja mialem w Mistralu wesele i musze stwierdzic ze bylo troche ciasno chyba ze zrobili nowa sale. Odpowiedz Link Zgłoś
piotrg4 Re: Dom weselny 18.01.06, 17:11 witam, ja mialem w salvadorze i wszystko ok na 100 osob tylko za duzo filarow na srodku sali a najbardziej przeszkadza filar ktory praktycznie zaslania orkiestre od stolow z goscmi:( praktycznie zerowy kontakt wzrokowy z mlodymi .no chyba ze w innym miejscu usiada ale to bylo malo funkcjonalne fajna sala na ktorej bylem jest w Niegowie trasa na Wyszkow, duza sala balowa i pojemna sala ze stolami kolo 200 osob pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
basia10051 Re: Dom weselny 18.01.06, 19:56 W Markach na ul.Okólnej. Blisko lasu. Odpowiedz Link Zgłoś
jerzykrajewski7 Re: Dom weselny 18.01.06, 19:58 Proszę o więcej szczegółów. Pozdrawiam Jerzy Krajewski Odpowiedz Link Zgłoś
aniabi Re: Dom weselny 19.01.06, 11:58 miałam wesele w Salwadorze. Było ekstra. Mojemu kuzynowi (mieszka na stałe w Niemczech) tak się spodobało, że zorganizował tam własne weselisko. Było bardzo dużo gości. Dużym plusem jest możliwość wynajęcia pokoi na górze. "Zmęczeni" moga tam odpocząć. pozdrawiam Ania Odpowiedz Link Zgłoś