mala9976 05.05.05, 13:24 Słyszałam mówili w telewizji, ale trafiłam na sam koniec rozmowy. to jest jakaś różowa pigułka dość droga ale dostępna bez recepty, tylko nie powiedzieli jak się nazywa :( Ktoś zna nazwę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ticoqp Re: lek na potencję dla kobiet - ktoś zna nazwę? 05.05.05, 13:24 potencjometr Odpowiedz Link Zgłoś
kohol Re: lek na potencję dla kobiet - ktoś zna nazwę? 05.05.05, 13:32 Vamea. I to nie pigułka, tylko cała ich masa :) trzeba brac 2 razy dziennie po 3 kapsułki, po jakimś czasie może być zauważalny efekt. Odpowiedz Link Zgłoś
paola_ola_ola chyba pomyliliscie fora! 05.05.05, 13:38 ...moze ktos bardziej"powazny"zna odp na zadane pytanie? Odpowiedz Link Zgłoś
kasia823 VAMEA jest super, serio! 06.05.05, 11:20 Ja biorę Vameę już od lutego.To jest świetne!Fakt, nie działa natychmiast ale za to działa długo.Mniej więcej po 2 tygodniach regularnego łykania, zaczęłam odczuwac różnicę. Nie miałam wcześniej problemów z seksem ale spóbowałam z ciekawości i efekt okazał się bombowy. Mam ochotę na seks dużo częściej niż wcześniej, szybciej się podniecam a przyjemność z seksu jest oszałamiająca. Duże "O" jest w zasięgiu ręki!!! Dziewczyny, nie bójcie się tego spróbować! Więcej znajdziecie na ten temat na www.vamea.pl. Uniesień życzę Dziewczynki! Odpowiedz Link Zgłoś
mala9976 Re: lek na potencję dla kobiet - ktoś zna nazwę? 05.05.05, 13:57 właśnie, VAMEA dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś
goska131 Re: lek na potencję dla kobiet - ktoś zna nazwę? 05.05.05, 15:32 Może chodzi o libidoforte? Pozdrowionka. Odpowiedz Link Zgłoś
buzinka1 Re: lek na potencję dla kobiet - ktoś zna nazwę? 05.05.05, 23:12 Dwa duże piwa :) Odpowiedz Link Zgłoś
kasia823 sprawdzone - Vamea ;) 06.05.05, 11:21 Ja biorę Vameę już od lutego.To jest świetne!Fakt, nie działa natychmiast ale za to działa długo.Mniej więcej po 2 tygodniach regularnego łykania, zaczęłam odczuwac różnicę. Nie miałam wcześniej problemów z seksem ale spóbowałam z ciekawości i efekt okazał się bombowy. Mam ochotę na seks dużo częściej niż wcześniej, szybciej się podniecam a przyjemność z seksu jest oszałamiająca. Duże "O" jest w zasięgiu ręki!!! Dziewczyny, nie bójcie się tego spróbować! Więcej znajdziecie na ten temat na www.vamea.pl. Uniesień życzę Dziewczynki! Odpowiedz Link Zgłoś
kasia823 Re: sprawdzone - Vamea ;) 06.05.05, 12:16 no to nie próbuj. ;) nie ja na tym stracę. niedowiarkom, życzę udanego sexu, a dla odważnych polecam. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kohol Re: sprawdzone - Vamea ;) 06.05.05, 12:55 Pojawiasz się znikąd i 2 razy piszesz to samo. Preparat kupiłaś od razu gdy pojawił się na rynku. Zachwalasz go niezmiernie. Ty byś w takim wypadku nie pomyślała od razu, że to może byc reklama? :D Odpowiedz Link Zgłoś
kasia823 Re: sprawdzone - Vamea ;) 06.05.05, 15:07 a to akurat się bezposrednio wiąże ze sobą ;) weszłam pierwszy raz i nie orientuje sie zbyt dobrze co, gdzie trzeba wpisywać. Dlatego w jedym wątku wpisałam 2 razy to samo bo odpowiedziałam nie tej osobie, której zamierzałam. pewnie tez bym tak pomyslała. nie orientuje się jeszcze w zwyczajach na forum, ale jak ktoś zapytał, a ja znam odpowiedź i serio jestem zachwycona, to czemu nie napisać? przecież po to tu wchodzimy i rozmawiamy. nie? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kohol Re: sprawdzone - Vamea ;) 06.05.05, 15:17 Wybacz, lata bywania na forum nauczyły mnie ostrożności. Odpowiedz Link Zgłoś
taliana1 Re: sprawdzone - Vamea ;) 06.05.05, 15:11 kasia823 - ruszam na ratunek. ja dostałam od chłopaka. trochę się głupio poczułam ale mnie w końcu namówił. teraz sama kupiłam nastepne opakowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
kingakunowska Re: sprawdzone - Vamea ;) 07.05.05, 10:50 No ale zaraz, zaraz. Jaki jest sklad? Jakas chemia, hormony? Oplaca sie truc? Odpowiedz Link Zgłoś
taliana1 Re: sprawdzone - Vamea ;) 10.05.05, 11:53 nie ma hormonów,wąsy nie rosną. ;) najlepiej poczytaj na ich stronie vamea.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kasitza Re: lek na potencję dla kobiet - ktoś zna nazwę? 06.05.05, 11:45 mozna sie wyleczyc z potencji czytajac boskiego Odpowiedz Link Zgłoś
poto333 Re: lek na potencję dla kobiet - ktoś zna nazwę? 10.05.05, 12:05 najlepszym lekiem będzie facet(ten odpowiedni) Odpowiedz Link Zgłoś