Dodaj do ulubionych

Trzeba by tu posprzątać.

03.07.02, 12:26
Nie uważacie?
Obserwuj wątek
    • Gość: Janosik Re: Trzeba by tu posprzątać. IP: *.dip.t-dialin.net 03.07.02, 12:35
      taakk!zacznij od siebie:umyj zeby bo juz smierdzi od twoich wypowiedzi
      • Gość: Gucwa Re: Trzeba by tu posprzątać. IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 03.07.02, 12:36
        kolejny bezsensowny wątek... czemu to ma służyć? może bukovski coś powie? jemu
        przecież zaśmiecanie przeszkadza....
    • bukowski27 tak powiem. 03.07.02, 12:42
      no i po co wierna? mozesz mi powiedziec po co? ty chyba potrezbujesz tego...
      jak ryba wody... i tak sobie bedziecie posrywac do konca swiata... dobrej
      reszty zycia.

generalnie mam sobie ochote po dzisiejszym dniu dac troche wolnego od forum...
      ja pochodze z malego miasteczka... ale jak babcie dydy... malomiasteczkowosc co
      poniektorych na tym forum mnie poraza... i z gdanska i z warszawy. pewnie
      wpadne za pare dni. na razie nie mam ochoty. czolem.
      • Gość: gucwa Re: tak powiem. IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 03.07.02, 12:45
        strzałeczka....i też znikam...
        • wierna1 Re: tak powiem. 03.07.02, 12:47
          Gość portalu: gucwa napisał(a):

> strzałeczka....i też znikam...

Czyli jednak wątek założony nie na darmo. I o to mi chodziło.
          • Gość: Gucwa Re: tak powiem. IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 03.07.02, 12:52
            kłamałem.. hi,hi,hi
            • wierna1 Re: tak powiem. 03.07.02, 12:53
              Gość portalu: Gucwa napisał(a):

> kłamałem.. hi,hi,hi

Niczego innego się nie spodziewałam.
          • xeptrek Re: tak powiem. 03.07.02, 12:54
            cześć wierna
            co tam u Ciebie?
            frustracja?
            • Gość: normalny Re: tak powiem. IP: *.umirm.gov.pl 03.07.02, 12:57
              a ja jako szumowina moge sie do sprzatania przylaczyc, czy sprzatanie wlasnie
              ma mnie dotyczyc jako tego do sprzatniecia ... ? Moze powolajmy rade forum ?
              Sad Forum ? Jakies instancje odwolawcze ...a nie tak dyktatura Wiernej ...
              • xeptrek Re: tak powiem. 03.07.02, 13:00
                ale Twoja propozycja jest tylko dla ambitnych, prawda?
                i przekonanych o własnej wyższości...
                • Gość: normalny Re: tak powiem. IP: *.umirm.gov.pl 03.07.02, 13:18
                  moja wypowiedz nawiazuje do watku "Zadam" i jest podszyta ironia (moze nie
                  widac, no coz :) ) ... powstalo sobie forum, ludzie mowia rozne rzeczy .. zgoda
                  niektorzy glupie , chamskie , obrazliwe ... ale zauwazylem, ze niektorzy
                  potrzebuja spelnic sie i nie zasna dopuki nie "posprzataja" tutaj, oddziela
                  ziarno od plew .. no bo jak to tak cos sobie bedzie , ze wszyscy beda sobie
                  mowic co chca !!!! ...
                  • wierna1 Re: tak powiem. 03.07.02, 13:33
                    Gość portalu: normalny napisał(a):

> moja wypowiedz nawiazuje do watku "Zadam" i jest podszyta ironia (moze nie
                    > widac, no coz :) ) ... powstalo sobie forum, ludzie mowia rozne rzeczy .. zgoda
                    >
                    > niektorzy glupie , chamskie , obrazliwe ... ale zauwazylem, ze niektorzy
                    > potrzebuja spelnic sie i nie zasna dopuki nie "posprzataja" tutaj, oddziela
                    > ziarno od plew .. no bo jak to tak cos sobie bedzie , ze wszyscy beda sobie
                    > mowic co chca !!!! ...

Delikatnie Ci sugeruję zmianę nicka. Jeśli uważasz, że nazywanie mnie cipą,
                    pojebką czy czym tam jeszcze jest normalne, a ja na to nie będę reagowała to
                    jesteś nienormalny.

• Gość: normalny Re: tak powiem. IP: *.umirm.gov.pl 03.07.02, 13:47
                      co innego uzywanie takich slow na forum a co innego w zyciu .. forum rzadzi sie
                      troszke innymi prawami Np. nie poruszasz penych spraw z ludzmi ktorych zupelnie
                      nie znasz , a tutaj jest to powszechne ... Poza tym wiesz to jest tak , ze w
                      pewnej sytuacji wychodzi sie trzaskajac drzwiami a nie wdaje w dyskusje,
                      poniewaz wtedy znizasz sie do poziomu dyskutanta. Ty jednak chyba lubisz takie
                      pyskowki , a nawet je prowokujesz (ten watek jest przykladem).

A co do zmiany nicka to byc moze zmienie , nie jestem do niego az tak
                      przywiazany, ale jak tak dalej pojdzie to Ty tez bedziesz musiala. Czytam sobie
                      i widze ze tracisz szacunek u coraz wiekszej ilosci osob i to nie typu Janosika
                      czy Gucwy , ale u ludzi ktorych zdanie ja osobiscie bardzo cenie . Pomysl nad
                      tym.
                      • wierna1 Re: tak powiem. 03.07.02, 13:59

> co innego uzywanie takich slow na forum a co innego w zyciu .. forum rzadzi sie
                        >
                        > troszke innymi prawami Np. nie poruszasz penych spraw z ludzmi ktorych zupelnie
                        >
                        > nie znasz , a tutaj jest to powszechne ... Poza tym wiesz to jest tak , ze w
                        > pewnej sytuacji wychodzi sie trzaskajac drzwiami a nie wdaje w dyskusje,
                        > poniewaz wtedy znizasz sie do poziomu dyskutanta. Ty jednak chyba lubisz takie
                        > pyskowki , a nawet je prowokujesz (ten watek jest przykladem).
                        >
                        > A co do zmiany nicka to byc moze zmienie , nie jestem do niego az tak
                        > przywiazany, ale jak tak dalej pojdzie to Ty tez bedziesz musiala. Czytam sobie
                        >
                        > i widze ze tracisz szacunek u coraz wiekszej ilosci osob i to nie typu Janosika
                        >
                        > czy Gucwy , ale u ludzi ktorych zdanie ja osobiscie bardzo cenie . Pomysl nad
                        > tym.
                        >

Gadasz bez sensu.
                        • Gość: normalny Re: tak powiem. IP: *.umirm.gov.pl 03.07.02, 14:02
                          leze powalony twoja celna, inteligetna i blyskotliwa riposta ....
                          z poziomu parteru pozdrawiam :)
                      • wierna1 Re: tak powiem. 03.07.02, 14:00

> co innego uzywanie takich slow na forum a co innego w zyciu .. forum rzadzi sie
                        >
                        > troszke innymi prawami Np. nie poruszasz penych spraw z ludzmi ktorych zupelnie
                        >
                        > nie znasz , a tutaj jest to powszechne ... Poza tym wiesz to jest tak , ze w
                        > pewnej sytuacji wychodzi sie trzaskajac drzwiami a nie wdaje w dyskusje,
                        > poniewaz wtedy znizasz sie do poziomu dyskutanta. Ty jednak chyba lubisz takie
                        > pyskowki , a nawet je prowokujesz (ten watek jest przykladem).
                        >
                        > A co do zmiany nicka to byc moze zmienie , nie jestem do niego az tak
                        > przywiazany, ale jak tak dalej pojdzie to Ty tez bedziesz musiala. Czytam sobie
                        >
                        > i widze ze tracisz szacunek u coraz wiekszej ilosci osob i to nie typu Janosika
                        >
                        > czy Gucwy , ale u ludzi ktorych zdanie ja osobiscie bardzo cenie . Pomysl nad
                        > tym.
                        >

Przeczytałeś, co ci napisał Xeptrek? A ja z kolei liczę się z jego zdaniem.
                        • Gość: normalny Re: tak powiem. IP: *.umirm.gov.pl 03.07.02, 14:07
                          wierna1 napisał(a):

> Gość portalu: normalny napisał(a):
                          >
                          > > co innego uzywanie takich slow na forum a co innego w zyciu .. forum rzadz
                          > i sie
                          > >
                          > > troszke innymi prawami Np. nie poruszasz penych spraw z ludzmi ktorych zup
                          > elnie
                          > >
                          > > nie znasz , a tutaj jest to powszechne ... Poza tym wiesz to jest tak , z
                          > e w
                          > > pewnej sytuacji wychodzi sie trzaskajac drzwiami a nie wdaje w dyskusje,
                          > > poniewaz wtedy znizasz sie do poziomu dyskutanta. Ty jednak chyba lubisz t
                          > akie
                          > > pyskowki , a nawet je prowokujesz (ten watek jest przykladem).
                          > >
                          > > A co do zmiany nicka to byc moze zmienie , nie jestem do niego az tak
                          > > przywiazany, ale jak tak dalej pojdzie to Ty tez bedziesz musiala. Czytam
                          > sobie
                          > >
                          > > i widze ze tracisz szacunek u coraz wiekszej ilosci osob i to nie typu Jan
                          > osika
                          > >
                          > > czy Gucwy , ale u ludzi ktorych zdanie ja osobiscie bardzo cenie . Pomysl
                          > nad
                          > > tym.
                          > >
                          >
                          > Przeczytałeś, co ci napisał Xeptrek? A ja z kolei liczę się z jego zdaniem.

czytalem ... szkoda ze zamilkl chetnie bym pociagnal watek ... mysle ze jego
                          wypowiedz to poczatek a nie koniec dyskusji ...

• wierna1 Re: tak powiem. 03.07.02, 13:31
              xeptrek napisał(a):

> cześć wierna
              > co tam u Ciebie?
              > frustracja?

A g... nie frustracja. Wejdź sobie na wątek założony przez Renię to się
              wszystkiego dowiesz. Też mnie nie bronisz! Ale kolega się znalazł!
              • Gość: buzz Re: tak powiem. IP: 157.25.84.* 03.07.02, 14:08
                a po co cie bronic?
                w1 ma - jak widze - niezaspokojona potrzebe znajdowania sie w centrum
                zainteresowania. jak nic o niej nie mowia, to sama zaczyna. i tak w kolko
                macieju.
                prosze, daj se siana.
                b.
                • tuli_pan Re: tak powiem. 03.07.02, 14:12
                  Gość portalu: buzz napisał(a):

> a po co cie bronic?
                  > w1 ma - jak widze - niezaspokojona potrzebe znajdowania sie w centrum
                  > zainteresowania. jak nic o niej nie mowia, to sama zaczyna. i tak w kolko
                  > macieju.
                  > prosze, daj se siana.
                  > b.

:) dokladnie jest jak napisane powyzej
                • wierna1 Re: tak powiem. 03.07.02, 14:14
                  Gość portalu: buzz napisał(a):

> a po co cie bronic?
                  > w1 ma - jak widze - niezaspokojona potrzebe znajdowania sie w centrum
                  > zainteresowania. jak nic o niej nie mowia, to sama zaczyna. i tak w kolko
                  > macieju.
                  > prosze, daj se siana.
                  > b.

Słuchaj, Boża Krówko. Dziwne, że odzywasz się zawsze kiedy coś się dzieje.
                  Wygląda na to, że to ty lubisz zadymy. Rzadko cię widzę w jakichś dyskusjach,
                  czyli czekasz na specjalny wątek z moim udziałem. O ile dobrze pamiętam nie
                  pałamy do siebie sympatią, więc twój ton mnie nie dziwi. Dziwi mnie twoja
                  zajadłość i zapiekłość w atakowaniu mojej osoby mnie. Czyżbyś była o coś
                  zazdrosna? Doprawdy, Robaczku, nie martw się. Nie jestem dla ciebie konkurencją.
                  Jesteś po prostu poza konkurencją.
                  • Gość: buzz Re: tak powiem. IP: 157.25.84.* 03.07.02, 14:18
                    co zdanie to kula w plot.
                    1. malo sie odzywam, bo - w przeciwienstwie (tak mi sie wydaje) do innych - mam
                    co robic poza forum.
                    2. nigdy (to mi sie nie wydaje) nikogo nie atakuje. moge sie nie zgadzac, ale
                    nie atakuje.
                    3. ciebie, w1, akurat nawet kiedys bronilem przed m2. wtedy uznalem ze warto.
                    4. jestem facetem, wiec z toba nie konkuruje.
                    5. twoj post jest o wiele bardziej agresywny niz moj. o czym to swiadczy, kotku?
                    b.
              • Gość: renata Re: tak powiem. IP: *.net.gr / *.ath.spark.net.gr 03.07.02, 14:34
                wierna1 napisał(a):

> xeptrek napisał(a):
                >
                > > cześć wierna
                > > co tam u Ciebie?
                > > frustracja?
                >
                > A g... nie frustracja. Wejdź sobie na wątek założony przez Renię to się
                > wszystkiego dowiesz. Też mnie nie bronisz! Ale kolega się znalazł!

Wierna wybacz szczerosc, ale chyba powinnac znac prawde. Nie trawie czegos
                takiego: tez mnie nie bronisz, ale z cciebie kolega. Wierna, nikt nie ma
                obowiazku Cie bronic, nawet jesli jest Twoim kolega, jestes dorosla i sama musisz
                sobie radzic z klopotami. Moj watek nie byl w obronie Ciebie. Napisalam w ktoryms
                miejscu, ze ktokolwiek bylby obrazany w ten sposob, to nie moglabym tego zniesc.
                W watku "ządam" chodzilo mi o zwrocenie uwagi na wulgarnosc wypowiedzi, a ze one
                zwykle tycza sie Ciebie to sprawa drugorzedna. Nie wymagaj od wszystkich, zeby
                stawali po ktorejs stronie, albo z Toba, albo po drugiej stronie barykady.
                Niestety masz akie sklonnosci (moze pamietasz swoj watek o obozach)i to naprawde
                drazni, rowniez mnie. Bo to, ze lubie czasem z Toba wymienic mysli czy maile, nie
                znaczy ze nie lubie tego robic z Mariem. Osobiscie i publicznie chcialabym
                powiedziec, ze nie jestem w zadnym obozie ani nie poczuwam sie do psychicznej
                przynaleznosci do Wiernej ani kogokolwiek z tego Forum. Pretensje do kolegi,
                ktory Cie nie broni w innym watku sa naprawde nie na miejscu. Jeszcze raz,
                prosze, wybacz szczerosc. pozdrawiam, r
    • niewierna1 Re: Trzeba by tu posprzątać. 03.07.02, 14:13
      W pełni się z toba zgadzam. Wystarczy jak znikniesz z forum.
    • agniecha27 Re: Trzeba by tu posprzątać. 03.07.02, 14:13
      wierna1 napisał(a):

> Nie uważacie?

Mogłam w ciemno (nie wchodząc tutaj) wytypować, czyjego autorstwa jest ten
      wątek...?.....?
    • Gość: mario2 Re: Trzeba by tu posprzątać. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.07.02, 14:16
      Ot natura sprzataczki :o)
      W genach ma to zakodowane :o))
    • Gość: mario2 Re: Trzeba by tu posprzątać. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.07.02, 14:17
      Ot natura sprzataczki :o)
      W genach ma to zakodowane :o))
      • wierna1 Re: Trzeba by tu posprzątać. 03.07.02, 14:20
        Gość portalu: mario2 napisał(a):

> Ot natura sprzataczki :o)
        > W genach ma to zakodowane :o))

Mario, czy uważasz, że sprzątaczka to zawód gorszy niż inny? Może moja matka była
        sprzątaczką ? I ja się tego nie wstydzę. Nie obraziłeś mnie więc, bo szanuję
        sprzątaczki. No i jak zwykle, nie zawiodłeś. Pzdr.
        • Gość: mario2 Re: Trzeba by tu posprzątać. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.07.02, 14:25
          Nie mialem zamiaru cie obrazac....

Tez szanuje sprzataczki...
          • Gość: Gucwa Re: Trzeba by tu posprzątać. IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 03.07.02, 14:28
            ja też szanuję, jeśli jednak wykonują solidnie swoją pracę....
    • Gość: renata Re: Trzeba by tu posprzątać. IP: *.net.gr / *.ath.spark.net.gr 03.07.02, 14:42
      Wiesz Wierna, w Grecji panowala przez jakis czas akcja wylapywania nielegalnych
      cudzoziemcow. Nazywala sie oficjalnie "skupa" czyli miotla. W zwiazku z wlasnie
      ta nazwa zebrala sie liczna grupa Grekow i obcokrajowcow, ktorzy wystosowali
      petycje do Genewy z zadaniem tej nazwy jako uwlaczajacej godnosci czlowieka
      (wbrew pozorom cudzoziemiec nawewt nielegalny tez czlowiek). Nazwe akcji
      zmieniono.

A, jakos tak mi sie przypomnialo.
      • Gość: normalny Re: Trzeba by tu posprzątać. IP: *.umirm.gov.pl 03.07.02, 14:59
        tylko uwazaj , zebys po "zamiataniu" nie zostala tu tylko z Wierna ....
      • agniecha27 Reniutka... 03.07.02, 16:23
        ... czyżby front (na)przeciwko Wiernej?...
        • Gość: renata Agniecha IP: *.net.gr / *.ath.spark.net.gr 03.07.02, 19:02
          agniecha27 napisał(a):

> ... czyżby front (na)przeciwko Wiernej?...

Nie, nie front, nie uwazam ze robenie tutaj frontow czy obozow ma jakikolwiek
          sens. Po prostu szczerze mowie to co mysle, jesli Wierna dotkna moje slowa, to
          trudno, ale naprawde czasami nie moge zmilczec.... Jak mnie cos denerwuje to
          mowie to rowniez przyjaciolom w realu, Ty nie? Jesli ktos sie obrazi i uzna mnie
          za nieprzyjaciela z przeciwnego obozu z powodu kilku slow prawdy, no coz ja na to
          poradze...
    • Gość: q Re: Trzeba by tu posprzątać. IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.07.02, 01:44
      :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka