tuli_pan 03.07.02, 13:51 www2.gazeta.pl/film/2,23804,3932541,FILMY.html TO JEST ZAPOWIEDZ NOWEGO FILMU Z Richardem Gere i Diane Lane :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wierna1 Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIE...........WIERNA !!!!!! 03.07.02, 14:01 Dzięki Tulipan. Aluzję zrozumiałam. Odpowiedz Link Zgłoś
tuli_pan Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIE...........WIERNA !!!!!! 03.07.02, 14:03 wierna1 napisał(a): > Dzięki Tulipan. Aluzję zrozumiałam. nie ma za co Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIE...........WIERNA !!!!!! 03.07.02, 14:05 tuli_pan napisał(a): > wierna1 napisał(a): > > > Dzięki Tulipan. Aluzję zrozumiałam. > > nie ma za co Tego słowa dość często używam, bo jest to zwrot grzecznościowy. Natomiast "nie ma za co" jest to zwrot mało elegancki i powszechnie nie należy go używać. Odpowiedz Link Zgłoś
tuli_pan Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIE...........WIERNA !!!!!! 03.07.02, 14:10 wierna1 napisał(a): > tuli_pan napisał(a): > > > wierna1 napisał(a): > > > > > Dzięki Tulipan. Aluzję zrozumiałam. > > > > nie ma za co > > Tego słowa dość często używam, bo jest to zwrot grzecznościowy. Natomiast "nie > ma > za co" jest to zwrot mało elegancki i powszechnie nie należy go używać. tak? cytuje i z innego watku: wierna1 napisał(a): >> A g... nie frustracja........... takicg zwrotow tez nie nalezy uzywac,jest to zwrot mało elegancki Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIE...........WIERNA !!!!!! 03.07.02, 14:17 tuli_pan napisał(a): > wierna1 napisał(a): > > > tuli_pan napisał(a): > > > > > wierna1 napisał(a): > > > > > > > Dzięki Tulipan. Aluzję zrozumiałam. > > > > > > nie ma za co > > > > Tego słowa dość często używam, bo jest to zwrot grzecznościowy. Natomiast > "nie > > ma > > za co" jest to zwrot mało elegancki i powszechnie nie należy go używać. > > tak? cytuje i z innego watku: > > wierna1 napisał(a): > > >> A g... nie frustracja........... > > takicg zwrotow tez nie nalezy uzywac,jest to zwrot mało elegancki Widzę, że lubisz namiętnie grzebać. To sobie grzeb dalej, ale gdzie indziej. Odpowiedz Link Zgłoś
tuli_pan Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIE...........WIERNA !!!!!! 03.07.02, 14:19 wierna1 napisał(a): > tuli_pan napisał(a): > > > wierna1 napisał(a): > > > > > tuli_pan napisał(a): > > > > > > > wierna1 napisał(a): > > > > > > > > > Dzięki Tulipan. Aluzję zrozumiałam. > > > > > > > > nie ma za co > > > > > > Tego słowa dość często używam, bo jest to zwrot grzecznościowy. Natom > iast > > "nie > > > ma > > > za co" jest to zwrot mało elegancki i powszechnie nie należy go używa > ć. > > > > tak? cytuje i z innego watku: > > > > wierna1 napisał(a): > > > > >> A g... nie frustracja........... > > > > takicg zwrotow tez nie nalezy uzywac,jest to zwrot mało elegancki > > Widzę, że lubisz namiętnie grzebać. To sobie grzeb dalej, ale gdzie indziej. ja tylko czytam i mam dobra pamiec Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIE...........WIERNA !!!!!! 03.07.02, 14:22 tuli_pan napisał(a): > wierna1 napisał(a): > > > tuli_pan napisał(a): > > > > > wierna1 napisał(a): > > > > > > > tuli_pan napisał(a): > > > > > > > > > wierna1 napisał(a): > > > > > > > > > > > Dzięki Tulipan. Aluzję zrozumiałam. > > > > > > > > > > nie ma za co > > > > > > > > Tego słowa dość często używam, bo jest to zwrot grzecznościowy. > Natom > > iast > > > "nie > > > > ma > > > > za co" jest to zwrot mało elegancki i powszechnie nie należy go > używa > > ć. > > > > > > tak? cytuje i z innego watku: > > > > > > wierna1 napisał(a): > > > > > > >> A g... nie frustracja........... > > > > > > takicg zwrotow tez nie nalezy uzywac,jest to zwrot mało elegancki > > > > Widzę, że lubisz namiętnie grzebać. To sobie grzeb dalej, ale gdzie indzie > j. > > ja tylko czytam i mam dobra pamiec To może odgrzeb słownictwo innych forumowiczów, którzy nawet nie wykropkowują? Ale nie zrobisz tego innym, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
tuli_pan Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIE...........WIERNA !!!!!! 03.07.02, 14:27 wierna1 napisał(a): > To może odgrzeb słownictwo innych forumowiczów, którzy nawet nie wykropkowują? > Ale nie zrobisz tego innym, prawda? a komu? masz jakies propozycje? Odpowiedz Link Zgłoś
sagan2 Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIE...........WIERNA !!!!!! 03.07.02, 14:30 wierna1 napisał(a): > Tego słowa dość często używam, bo jest to zwrot > grzecznościowy. Natomiast "nie ma za co" jest to zwrot > mało elegancki i powszechnie nie należy go używać. a ja czytalam cos unnego. ponoc "nie ma za co" jest ciagle ok, ale nie mowi sie nigdy "prosze bardzo" [po dziekuje], bo to nieeleganckie. ciakawe, kto ustala takie normy i na jakiej podstawie??? to jest dryft od tematu i Waszej dyskusji, zebyscie sie przestali czubic :) Odpowiedz Link Zgłoś
tuli_pan Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIE...........WIERNA !!!!!! 03.07.02, 14:36 sagan2 napisał(a): > to jest dryft od tematu i Waszej dyskusji, zebyscie sie > przestali czubic :) > NIGDY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sagan2 Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIE...........WIERNA !!!!!! 03.07.02, 14:56 tuli_pan napisał(a): > sagan2 napisał(a): > > > to jest dryft od tematu i Waszej dyskusji, zebyscie > > sie przestali czubic :) > > > NIGDY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie chcem, ale muszem zapytac... czy wiesz, ze kto sie czubi... Odpowiedz Link Zgłoś
tuli_pan Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIE...........WIERNA !!!!!! 03.07.02, 14:57 sagan2 napisał(a): > tuli_pan napisał(a): > > > sagan2 napisał(a): > > > > > to jest dryft od tematu i Waszej dyskusji, zebyscie > > > sie przestali czubic :) > > > > > NIGDY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! > > nie chcem, ale muszem zapytac... > czy wiesz, ze kto sie czubi... > wiem, wiem, kto sie czubi ten sie lubi.........................kłócic Odpowiedz Link Zgłoś
sagan2 Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIE...........WIERNA !!!!!! 03.07.02, 15:10 tuli_pan napisał(a): > wiem, wiem, kto sie czubi ten sie > lubi.........................kłócic kurcze, to po kropeczkach mi umknelo... musiales chodzic do lepszego przedszkola! :) Odpowiedz Link Zgłoś
tuli_pan Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIE...........WIERNA !!!!!! 03.07.02, 15:17 sagan2 napisał(a): > tuli_pan napisał(a): > > > > wiem, wiem, kto sie czubi ten sie > > lubi.........................kłócic > nie chodzilem do przedszkola :) > kurcze, to po kropeczkach mi umknelo... > musiales chodzic do lepszego przedszkola! :) > Odpowiedz Link Zgłoś
sagan2 Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIE...........WIERNA !!!!!! 03.07.02, 15:27 tuli_pan napisał(a): > nie chodzilem do przedszkola :) babcia Cie pilnowala i uczyla madrosci zyciowych??? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sdf Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIE...........WIERNA !!!!!! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.07.02, 01:55 sd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SF Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIE...........WIERNA !!!!!! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.07.02, 01:55 FS Odpowiedz Link Zgłoś