angie20 08.05.05, 19:36 podobno jezli uzywa sie depilatora wlosy pozniej wrastaja i moga powstac nieciekawe blizny.. czy jest jakis sposob zeby zapobiec wrastaniu wloskow?! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kkaczucha Re: depilacja 08.05.05, 19:44 blizn nie mam,ale rzeczywiście kiedy używałam depilatora,włoski wrastały. Odpowiedz Link Zgłoś
landrynka8 Re: depilacja 08.05.05, 19:46 Ja dostałam do depilatora taką gąbkę z trawy (niewiem dokładnie co to jest) i to skutecznie chroni przed wrastaniem włosów. Nigdy nie miałam z tym problemów. Odpowiedz Link Zgłoś
tracja4 Re: depilacja 08.05.05, 19:47 Po prostu podczas kąpieli rób sobie codziennie peeling - problem z głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
xamica Re: depilacja 09.05.05, 00:12 a jak juz wrosly to co z nimi zrobic? codzienny peeling to "wyleczy"? Odpowiedz Link Zgłoś
angie20 Re: depilacja 09.05.05, 17:18 a mozecie mi polecic jakis depilator.. bo jest ich tyle ze trudno wybrac.. Odpowiedz Link Zgłoś
zazdrosny_maz Re: depilacja 10.05.05, 08:32 no to ja się wyłamię... mi wrastają jak diabli i mam dziwne krostki, które utrzymują mi się b. długo... peeling nic mi nie daje, ta gąbka też. dermatolog zalecił mi laser, ale to straszny wydatek... wstydzę się chodzić w spódnicach. moje nogi nie są tak gładnie jakbym chciała, ale np. moje koleżanki tego nie mają. sprawa indywidualna, a może zły depilator, nie wiem:( Odpowiedz Link Zgłoś
xamica Re: depilacja 14.05.05, 14:49 nie to chyba kwestia skory: jak jest gruba to wlos nie moze sie przez nia przebic i wrasta - obawiam sie ze jedyna rada to powrot do maszynki Odpowiedz Link Zgłoś