listek_a 09.05.05, 09:58 "dzieńdoberek", "heja" i innych kretynskich zdrobnien. Dostaje gesiej skorki od tego!! To jest takie prymitywne!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mmagi Re: Nienawidze jak ktos mowi "pozdrówka", 09.05.05, 10:00 heja Listek,pozdrówka dla Ciebie a i oczywiście dziendoberek;PPPP :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
listek_a Re: Nienawidze jak ktos mowi "pozdrówka", 09.05.05, 10:01 pozdro:DDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: mam to samo! 09.05.05, 10:03 ulubione zwroty: -dzieńdoberek, -heja, -papatki -sorki -pytanko -problemik no i teraz "cymesik" hehe: -niom, -cio. Już mnie krew zalała. Odpowiedz Link Zgłoś
listek_a Re: mam to samo! 09.05.05, 10:07 u mnie w pracy jedna mowi "cio". Ja zadaje jej powazne pytanie na temat jakis dokumnetow a ta "cio". Tylko w łeb walnac!! Albo takie zangiel(szczanie): "kesz" na przyklad brrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
listek_a Re: Listek no cio Ty;-)))) 09.05.05, 11:54 ja tam zadna ciota nie jestem:D Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: mam to samo! 09.05.05, 10:23 mam koleżankę na studiach, rozmowa na gg z nią wygląda następująco: ja: cześć monika, jesteś? ona: niom ja: a masz plan na zajęcia? ona: niom ja: a mogłabyś mi przesłać? ona: niom ja: thx ona: cio?? ja: no nic, napisałam dzięki ona: aaa, niom ja: to prześlesz mi? ona: niom ja: ok, pa ona:papatki godzinę później: ja:monika, a przesłałaś mi już czy nie? ona: niom ja: ale co niom?niom że przesłałaś czy niom, że nie przesłałaś? ona: niom, niom, że przesłałam ja: nie dostałam :( ona: ciemu? ja: no nie wiem czemu, a na maila do pracy wysłałaś czy do domu? ona:niom ja: co niom znowu?na którego maila?? ona: do pracy :) ja: monika, ale dzisiaj w domu jestem ona: niom ja: to po co mi do pracy przesyłasz?prześlij mi do domu ona: niom w tym momencie mam stan podgorączkowy, zażywam relanium i otwieram butelkę wina... Odpowiedz Link Zgłoś
domina19 Re: mam to samo! 09.05.05, 11:08 Pomyśl ze ja mam to samo ale róznica taka że mój kolega tak pisze...brrrrrrrrr w wykonaniu faceta to tragiczne, koszmar Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: mam to samo! 09.05.05, 11:11 -Put, put. -Ktio putka? -Nitko. -Jatko nitko? To ktio putka? -Ja putkam. Odpowiedz Link Zgłoś
grogreg Re: Nienawidze jak ktos mowi "pozdrówka", 09.05.05, 10:09 Heja, szama! Dzien doberek i siema! Milej dobki i pracusi. I pozdrowko dla kolesiow i dziewuszek zza biureczek. Z powazankiem pymitiwek - troglodytek. Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: Nienawidze jak ktos mowi "pozdrówka", 09.05.05, 10:19 na razka grogreg! Odpowiedz Link Zgłoś
grogreg Re: miłej dupki? 09.05.05, 11:22 dobki - zgrobnienie od doby - 24 godziny - 1 obrot Ziemi wokol wlasnej osi - 1/365 roku. Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: miłej dupki? 09.05.05, 12:05 może i dóbki, ale w wymowie nie widać różnicy :), dlatego miłej dóbki należy życzyć przede wszystkim szefowi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Nienawidze jak ktos mowi "pozdrówka", 09.05.05, 10:36 mam nadzieję, że niezbyt mocno sie wkurzyłaś na moją "hejkę" w poście. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
listek_a Re: Nienawidze jak ktos mowi "pozdrówka", 09.05.05, 13:04 jakos przelknęłam:) Odpowiedz Link Zgłoś
tonya4 Re: Nienawidze jak ktos mowi "pozdrówka", 09.05.05, 11:00 za wczesnie kliknelam enter.Ale sie usmialam czytajac Twoja rozmowe z kolezanka.Od razu mi sie humor poprawil:):):):)Pozdrawiam.A co powisz na-"dokladnie" itp.Ja dostaje bialej goraczki. Odpowiedz Link Zgłoś
listek_a Re: Nienawidze jak ktos mowi "pozdrówka", 09.05.05, 11:58 a rozmowa to leny była:) Dokładnie wkurza mnie z wielka dokładnoscia:)) tak jak generalnie. Wszystko jest generalne! Odpowiedz Link Zgłoś
magdzie Re: Nienawidze jak ktos mowi "pozdrówka", 09.05.05, 13:09 a ja nie moge zniesc sformulowania: "POCZESTUJESZ MNIE PAPIEROSKIEM?" fakt, ze pale Slimy i sa one cienkie, ale ona caly czas pozostaja PAPIEROSAMI a nie papieroskami...brrr... od razu agresor mi sie wlacza... i na powitanie: hejka ..brrr Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 A co powiecie na... 09.05.05, 14:11 Linia najmniejszego oporu. Uplasował się w granicach dziesiątego miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Hahahaaaaa 09.05.05, 14:13 Tak się spieszyłem, że napisałem poprawnie :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD Miało być oczywiście: Najmniejsza linia oporu :DDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
magdzie Re: A co powiecie na... 09.05.05, 14:14 Linia najmniejszego oporu to wlasciwe zdanie. bledne jest: "isc po najmniejszeg linii oporu..." mnie wkurzaja 'fakty autentyczne' itp;) Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: A co powiecie na... 09.05.05, 14:16 To przeczytaj drugiego post'a :) Odpowiedz Link Zgłoś
magdzie Re: A co powiecie na... 09.05.05, 14:18 przeczytalam;D, domyslalam sie, iz moze to byc chwilowe pokiełbaszenie mysl;) Odpowiedz Link Zgłoś
listek_a Re: A co powiecie na... 09.05.05, 14:18 Ja o najciezszym oporze tez słyszalam:DDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: A co powiecie na... 09.05.05, 14:24 Linia najcięższego oporu też jest dobrze, to ja się kojfnąłem i w drugim poście poprawiłem, wqrwiq mnie: Najmniejsza linia oporu :DDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
listek_a Re: A co powiecie na... 09.05.05, 14:39 pietrek666 napisał: > Linia najcięższego oporu też jest dobrze, słyszałes kiedys o ciezkim oporze??? Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: A co powiecie na... 09.05.05, 15:03 Oczywiście, że tak!!! Widocznie nie czytasz książek historycznych o wojnach ;P Może być też mp. twardy opór. Odpowiedz Link Zgłoś
psychopata.z.borderline Re: Nienawidze jak ktos mowi "pozdrówka", 09.05.05, 14:28 a ja nienawidze jak ktos mówi jezus-maria i o boszsze Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: Nienawidze jak ktos mowi "pozdrówka", 09.05.05, 14:30 A "Jezusie Nazarejski"? Odpowiedz Link Zgłoś
magdzie Re: Nienawidze jak ktos mowi "pozdrówka", 09.05.05, 14:30 albo jak moja 'ciotenka': "ŁoBoszsze, Matenko Przenajswietsza, tosmy zaszli tak daleko w tej pojljityce?;) Odpowiedz Link Zgłoś
chicquita Re: Nienawidze jak ktos mowi "pozdrówka", 09.05.05, 15:56 no i jeszcze: narty, narkoza, buzibuzi, przytulka, pozdroofka /+wszystko pisane miedzy polskim a angielskim/, baby boo, pifko, dżampreza, starzy, kumpela, zajefajnie, cze /w sensie cześć, nie che ;)/, loozik, spoczko, no i jak pisałyście, wszystkie: cio i niom. Odpowiedz Link Zgłoś
chicquita Re: Nienawidze jak ktos mowi "pozdrówka", 09.05.05, 16:03 yoł, jołjejor, pozdro600, wszystkie formy ziomalstwa: ziom, ziomala, ziomki, ziomalski Odpowiedz Link Zgłoś
listek_a Re: Nienawidze jak ktos mowi "pozdrówka", 10.05.05, 07:11 spoczko zboczko:) Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: Nienawidze jak ktos mowi "pozdrówka", 09.05.05, 16:26 A propos zdrobnień to do szewskiej pasji doprowadza mnie cholipcia i pieniążki :[[[[[[ Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: Nienawidze jak ktos mowi "pozdrówka", 09.05.05, 16:27 a mnie, jak mąz mówi "kawka", "obiadek", "urlopik". mam ochotę go wtedy pobić:( Odpowiedz Link Zgłoś
red_one Re: Nienawidze jak ktos mowi "pozdrówka", 09.05.05, 16:33 wlasnie chcialam "pieniazki" dodac. "tysiaczki" i "stowki" tez mnie dobijaja skutecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: Nienawidze jak ktos mowi "pozdrówka", 09.05.05, 16:28 Ja dostaje szamotania pepka, jak slysze nio i sorka. A twoja sygnaturka jest zajebista:)) Zrobila furore oststnio:)) Odpowiedz Link Zgłoś
top.vitamina Re: Nienawidze jak ktos mowi "pozdrówka", 09.05.05, 17:29 ja dostaje skretu mozgu gdy slysze 'dziekówka' i ubrac cos zamiac ubrac sie w cos Odpowiedz Link Zgłoś
red_one Re: Nienawidze jak ktos mowi "pozdrówka", 09.05.05, 18:15 a.. co to "dziekówka'? :o) Odpowiedz Link Zgłoś
monikate Re: Nienawidze jak ktos mowi "pozdrówka", 09.05.05, 23:15 A znacie "ziuziu"? Odpowiedz Link Zgłoś
analba Re: Nienawidze jak ktos mowi "pozdrówka", 10.05.05, 00:46 do Twojego podpisu - jak czytam niektóre posty to mam wrażenie, że niektóre kobiety tylko rosną :) Odpowiedz Link Zgłoś
listek_a Re: Nienawidze jak ktos mowi "pozdrówka", 10.05.05, 07:14 ale czyja sygnaturka??moja?:) Odpowiedz Link Zgłoś
analba Re: Nienawidze jak ktos mowi "pozdrówka", 10.05.05, 00:41 a co Ty na "tymcza", "nara", "dozoba", "szczęśćbo", że nie wspomnę o "siema"? Wyluzuj kolo. ps. powyższe cytaty z monologu jednego z polskich kabareciarzy, Kolo z "Gdzie jest Nemo?" Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Nienawidze jak ktos mowi "pozdrówka", 10.05.05, 02:28 Zdrobnien uzywaja panie z mojego sklepu spozywczego. Liczy mnie pani przy kasie i mowi na glos: chlebus, sereczek, maselko, marcheweczka, soczek, mleczko, kawusia. A potem: prosze o drobne pieniazki. Bueeee Odpowiedz Link Zgłoś
yagres Re: Nienawidze jak ktos mowi "pozdrówka", 10.05.05, 06:30 Dostaję konwulsji jak ktoś mówi dżizas. Przypadkowo miałem włączony w piątek po godz. 20-tej jakiś głupi serial w TVP1, bulionerzy się nazywa a tam jakaś nastolatka co drugie słowa to albo dżizas albo łot. Mój kierownik zwykł gadać " ... w związku z powyższym...", zupełnie jakby pismo urzedowe redagował albo czytał. Szlag mnie wtedy trafia. Odpowiedz Link Zgłoś
landrynka8 psycholożka, dermatolożka, 10.05.05, 12:51 pieniążki itp. Nie rozumiem po co te zdrobnienia? Odpowiedz Link Zgłoś
listek_a Re: psycholożka, dermatolożka, 10.05.05, 13:03 zwłaszcza jezeli o miliony chodzi:)) Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: psycholożka, dermatolożka, 10.05.05, 13:07 landrynka8 napisała: > pieniążki itp. Nie rozumiem po co te zdrobnienia? Hehe A młode mamuśki? Buteleczka, jedzonko, pierdziuszek, bekasek :DDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś