Dodaj do ulubionych

Zdobywam kobiety jak chce i kiedy chce...a

12.05.05, 11:16
muszę obiektywnie przyznać , ze nie jestem zbyt piękny ale za to na pewno
przeuroczy.
Poza tym tak naprawdę nieważne jest co myslę naprawdę, kobiety same sobie coś
uroją i są tym zafascynowane. Nie jest tak panie i panowie?
chcociaż panowie tutaj to chyba lekkie cioty...
Obserwuj wątek
    • mamdylemat zgadza sie. 12.05.05, 11:17
      • c.eastwood Re: zgadza sie. 12.05.05, 11:21
        oo królowa długiej wypowiedzi ))))::::
        • mamdylemat Re: zgadza sie. 12.05.05, 11:22
          hmm... cwicze nowa forme literacka. lapidarna, zwiazla i na temat
      • pietrek666 Re: zgadza sie. 12.05.05, 11:30
        > chcociaż panowie tutaj to chyba lekkie cioty...
        Z tym się zgadzasz? Brutusie?
        • mamdylemat Re: zgadza sie. 12.05.05, 11:32
          poniekad, drobny aneks do tej wypowiedzi bym wprowadzila, cezarze.
          • pietrek666 Re: zgadza sie. 12.05.05, 11:35
            Jaki? Kleopatro ;D
            • c.eastwood Re: zgadza sie. 12.05.05, 11:39
              Kleopatro, cezarze? kaligulo?
              mówiłem, że ciota...:)))

pietrek666 napisał:

> Jaki? Kleopatro ;D
              • mamdylemat Re: zgadza sie. 12.05.05, 11:44
                hehehe... ciota, nie ciota (w mym mniemaniu nie ciota), historie antyczna
                deczko liznal...
                • pietrek666 Re: zgadza sie. 12.05.05, 11:48
                  Bogini! Wiem, że na Ciebie zawsze mogę liczyć :)
              • pietrek666 Re: zgadza sie. 12.05.05, 11:46
                Stosujesz fjutku metodę Boskiego? Ocenianie wg siebie samego? A pewnie dlatego,
                że dupcia po wczorajszych excesach pobolewa? Patafianie jeden :DDDDDDDDD
                • c.eastwood Re: zgadza sie. 12.05.05, 11:50
                  tylko, że ja nie wiem kto to boski ale tak czy owak nie stosuję tej metody...
                  pytałem kobiet ale dobrze, że się odzywasz -ciota to prawie jak kobieta

pietrek666 napisał:

> Stosujesz fjutku metodę Boskiego? Ocenianie wg siebie samego? A pewnie
                  dlatego,
                  >
                  > że dupcia po wczorajszych excesach pobolewa? Patafianie jeden :DDDDDDDDD
                  • pietrek666 Re: zgadza sie. 12.05.05, 11:53
                    A ja tobie pawianie nie udzielałem odpowiedzi, tylko spytałem się mamdylemat.
                    Co żal dupę ściska? Weź zakręć śmigłem to ci może ulży, bo kolega dopiero
                    wieczorem na siłowni ci wydech oczyści :DDDDDDDDDDDDD
                    • c.eastwood Re: zgadza sie. 12.05.05, 11:57
                      ale jesteś elokwentny, mamusia wyuczyła?

pietrek666 napisał:

> A ja tobie pawianie nie udzielałem odpowiedzi, tylko spytałem się mamdylemat.
                      > Co żal dupę ściska? Weź zakręć śmigłem to ci może ulży, bo kolega dopiero
                      > wieczorem na siłowni ci wydech oczyści :DDDDDDDDDDDDD
                      • pietrek666 Re: zgadza sie. 12.05.05, 11:58
                        Odpie.rdol się od mojej matki. Ojcoje.bie :DDDDDDDDDDDDDDDDD
                        • c.eastwood Re: zgadza sie. 12.05.05, 12:06
                          uuuu mamusia nie lubiła tatusia czy odwrotnie?:)))
                          to jak oni cię zmajstrowali?
                          jesteś podobny do listonosz czy sąsiada?"?

pietrek666 napisał:

> Odpie.rdol się od mojej matki. Ojcoje.bie :DDDDDDDDDDDDDDDDD
                          • pietrek666 Re: zgadza sie. 12.05.05, 12:08
                            A ch.uj ci do tego. Za to ty od tatusia dużo dostałeś z HIV-em
                            włacznie :DDDDDDDDDD
                            • c.eastwood Re: zgadza sie. 12.05.05, 14:19
                              rura
            • mamdylemat Re: zgadza sie. 12.05.05, 11:43
              no juz czuje, ze koszula panu peka, tak z duma piers pan wystawia...
              • c.eastwood Re: zgadza sie. 12.05.05, 11:46
                to niech se kupi numer większą

mamdylemat napisała:

> no juz czuje, ze koszula panu peka, tak z duma piers pan wystawia...
              • pietrek666 Re: zgadza sie. 12.05.05, 11:47
                :DDD
                Nie powiem Nie :DDD
                • bez_mapy Re: zgadza sie. 15.05.05, 19:09
                  img05.allegro.pl/photos/400x300/51/5133/513336/51333619_2
                  img05.allegro.pl/photos/oryginal/50/5009/500983/50098309
                  img01.allegro.pl/photos/oryginal/51/5117/511764/51176460
                  img01.allegro.pl/photos/oryginal/50/5010/501037/50103720
                  img09.allegro.pl/photos/oryginal/50/5010/501051/50105123
                  img10.allegro.pl/photos/oryginal/51/5148/514817/51481749
                  img09.allegro.pl/photos/oryginal/51/5154/515446/51544658
    • krysica Re: Zdobywam kobiety jak chce i kiedy chce...a 12.05.05, 11:21
      Jakoś nie wydaje mi się, żebym sobie kiedykolwiek coś uroiła .....
      • c.eastwood Re: Zdobywam kobiety jak chce i kiedy chce...a 12.05.05, 11:37
        ależ oczywiście, że nie . Ty nigdy nie zdasz sobie z tego sprawy:(
        na tym cały wic. Kobiety są strasznie na serio w tym temacie.

krysica napisała:

> Jakoś nie wydaje mi się, żebym sobie kiedykolwiek coś uroiła .....
        • krysica Re: Zdobywam kobiety jak chce i kiedy chce...a 12.05.05, 11:41
          A nie róbże mi wody z mózgu.....gdyby tak było tkwiłabym dalej w czym
          byłam.....i roiłałabym sobie dalej...bzdury...
          • c.eastwood Re: Zdobywam kobiety jak chce i kiedy chce...a 12.05.05, 11:43
            czy uwierzysz, że jakaś su.. mówi do mnie : boski ?????

krysica napisała:

> A nie róbże mi wody z mózgu.....gdyby tak było tkwiłabym dalej w czym
            > byłam.....i roiłałabym sobie dalej...bzdury...
            • krysica Re: Zdobywam kobiety jak chce i kiedy chce...a 12.05.05, 11:44
              moze to była odwrotna przenośnia....niby czemu miałabym Ci wierzyć????
              • c.eastwood Re: Zdobywam kobiety jak chce i kiedy chce...a 12.05.05, 11:47
                że o co się rozchodzi?

krysica napisała:

> moze to była odwrotna przenośnia....niby czemu miałabym Ci wierzyć????
                • krysica Re: Zdobywam kobiety jak chce i kiedy chce...a 12.05.05, 11:50
                  "boski" - odwrotnie beznadziejny....a tobie???
                  • c.eastwood Re: Zdobywam kobiety jak chce i kiedy chce...a 12.05.05, 11:52
                    tylko tak, bo jak może być inaczej
                    ty myślisz, czy meta myslisz? a co miałaś na mysli tak na serio?
                    krysica napisała:

> "boski" - odwrotnie beznadziejny....a tobie???
                    • krysica Re: Zdobywam kobiety jak chce i kiedy chce...a 12.05.05, 11:58
                      myślę i dlatego jestem
                      A na serio? Lepiej nie pytaj....o Tobie to nie wiem, nie znam Cię długo...
                      • c.eastwood Re: Zdobywam kobiety jak chce i kiedy chce...a 12.05.05, 12:05
                        no nie o mnie to nie wiesz nic - moze z wyjątkiem tego, że lubię kobiece stopy-
                        tobie tez jest to bliski temat:)

krysica napisała:

> myślę i dlatego jestem
                        > A na serio? Lepiej nie pytaj....o Tobie to nie wiem, nie znam Cię długo...
                        • krysica Re: Zdobywam kobiety jak chce i kiedy chce...a 12.05.05, 12:07
                          :):):)TAAA???A to mnie zakoczyłęś? :):)A skąd???Hę???
                          • c.eastwood Re: Zdobywam kobiety jak chce i kiedy chce...a 12.05.05, 12:08
                            stąd:) no bo skąd:)

krysica napisała:

> :):):)TAAA???A to mnie zakoczyłęś? :):)A skąd???Hę???
                            • krysica Re: Zdobywam kobiety jak chce i kiedy chce...a 12.05.05, 12:09
                              A co jeszcze lubię???
                              • c.eastwood Re: Zdobywam kobiety jak chce i kiedy chce...a 12.05.05, 12:11
                                coś do jedzenia ale zająłem się tymi stopami i reszta mi uciekła

krysica napisała:

> A co jeszcze lubię???
                                • krysica Re: Zdobywam kobiety jak chce i kiedy chce...a 12.05.05, 12:16
                                  No czasem lubię coś zjeść....a co ja lubie z tymi stopami robić...jak zgadniesz
                                  to Ci coś powiem....
                                  • c.eastwood Re: Zdobywam kobiety jak chce i kiedy chce...a 12.05.05, 12:30
                                    malować

krysica napisała:

> No czasem lubię coś zjeść....a co ja lubie z tymi stopami robić...jak
                                    zgadniesz
                                    >
                                    > to Ci coś powiem....
                                    • krysica Re: Zdobywam kobiety jak chce i kiedy chce...a 12.05.05, 12:33
                                      stopy??? Czy paznokcie....
                                      • c.eastwood Re: Zdobywam kobiety jak chce i kiedy chce...a 12.05.05, 12:43
                                        paznokcie oczywiście:)))
                                        ale przeciez w jakimś stopniu to część stóp
                                        co mi powiesz?:)
                                        • krysica Re: Zdobywam kobiety jak chce i kiedy chce...a 12.05.05, 12:45
                                          intrygujesz mnie.....a nie powiedziałam,że zgadłeś):):)
                                          • c.eastwood Re: Zdobywam kobiety jak chce i kiedy chce...a 12.05.05, 12:57
                                            wiedziałem, że to lubisz:)

krysica napisała:

> intrygujesz mnie.....a nie powiedziałam,że zgadłeś):):)
                                            • krysica Re: Zdobywam kobiety jak chce i kiedy chce...a 12.05.05, 13:07
                                              Nie trudno zgadnąć.....chyba kazda kobita lubi malować paznokcie....
                                              • c.eastwood Re: Zdobywam kobiety jak chce i kiedy chce...a 12.05.05, 13:08
                                                ale mi chodziło o kwestie stóp jako gry wstępnej albo gry w trakcie seksu
                                                • krysica Re: Zdobywam kobiety jak chce i kiedy chce...a 12.05.05, 13:11
                                                  No to powiedz mi jeszcze ile mam lat....
                                                  • c.eastwood Re: Zdobywam kobiety jak chce i kiedy chce...a 12.05.05, 13:13
                                                    wydaje mi sie, że ok. 30 ( plus minus 2 ), oui?

krysica napisała:

> No to powiedz mi jeszcze ile mam lat....
                                                  • krysica Re: Zdobywam kobiety jak chce i kiedy chce...a 12.05.05, 13:14
                                                    no plus minus niech będzie....a TY???
                                                  • c.eastwood Re: Zdobywam kobiety jak chce i kiedy chce...a 12.05.05, 14:11
                                                    30 ( plus 2 ) :)))
                                                  • c.eastwood Re: Zdobywam kobiety jak chce i kiedy chce...a 12.05.05, 18:54
                                                    ale, że Ty poddałaś w wątpliwość moją tożsamość?!

krysica napisała:

> no plus minus niech będzie....a TY???
                                                  • krysica Re: Zdobywam kobiety jak chce i kiedy chce...a 13.05.05, 07:08
                                                    Droczyłm się z Tobą bo dałabym Ci 24 lata....
    • starywyjadacz Re: Zdobywam kobiety jak chce i kiedy chce...a 12.05.05, 11:32
      > chcociaż panowie tutaj to chyba lekkie cioty...

To kiedy odwazysz sie wyskoczyc ze mna na solo?
      :)
      • c.eastwood Re: Zdobywam kobiety jak chce i kiedy chce...a 12.05.05, 11:36
        na solo ? ok
        chcociaż to nie stanowiło głównego tematu ale zgadzam się. Na siłownię chodze
        na Bielanach . Może w okolicy. Wtedy mogę wieczorkiem. I nie nudź, ze nie masz
        czasu, bo nazwę cię ciotą...
        • starywyjadacz Re: Zdobywam kobiety jak chce i kiedy chce...a 12.05.05, 11:39
          > na solo ? ok
          > chcociaż to nie stanowiło głównego tematu ale zgadzam się. Na siłownię chodze
          > na Bielanach . Może w okolicy. Wtedy mogę wieczorkiem. I nie nudź, ze nie
          masz
          > czasu, bo nazwę cię ciotą...

Zapraszam do mojej silowni. Dowiesz sie co to zanczy ... hard-core. Jesli masz
          odwage oczywiscie.
          • c.eastwood Re: Zdobywam kobiety jak chce i kiedy chce...a 12.05.05, 11:45

ciota, wiedziałem....

starywyjadacz napisał:

> > na solo ? ok
            > > chcociaż to nie stanowiło głównego tematu ale zgadzam się. Na siłownię ch
            > odze
            > > na Bielanach . Może w okolicy. Wtedy mogę wieczorkiem. I nie nudź, ze nie
            >
            > masz
            > > czasu, bo nazwę cię ciotą...
            >
            > Zapraszam do mojej silowni. Dowiesz sie co to zanczy ... hard-core. Jesli
            masz
            > odwage oczywiscie.
            >
            • starywyjadacz Re: Zdobywam kobiety jak chce i kiedy chce...a 12.05.05, 11:51
              > ciota, wiedziałem....

No a ja caly czas mialem nadzieje ze jednak ty ciota nie jestes.
              Ale z tym goleniem sobie jajek i dziury w tylku to lekka przesada u ciebie.
              • c.eastwood Re: Zdobywam kobiety jak chce i kiedy chce...a 12.05.05, 11:54
                ty masz z 14-15 lat albo jestem wybitnym prymitywem ..i to niestety nawe bez
                (chore) wyobraźni

starywyjadacz napisał:

> > ciota, wiedziałem....
                >
                > No a ja caly czas mialem nadzieje ze jednak ty ciota nie jestes.
                > Ale z tym goleniem sobie jajek i dziury w tylku to lekka przesada u ciebie.
                >
                • starywyjadacz Re: Zdobywam kobiety jak chce i kiedy chce...a 12.05.05, 11:57
                  > ty masz z 14-15 lat albo jestem wybitnym prymitywem ..i to niestety nawe bez
                  > (chore) wyobraźni

Piskasz jak babina z wazywniaka.
                  • c.eastwood Re: Zdobywam kobiety jak chce i kiedy chce...a 12.05.05, 12:07
                    jesteś cienias i wyjadasz pewnie starej z talerza...dlatego jesteś wyjadacz:)))
                    • starywyjadacz Re: Zdobywam kobiety jak chce i kiedy chce...a 12.05.05, 12:12
                      > jesteś cienias i wyjadasz pewnie starej z talerza...dlatego jesteś
                      wyjadacz:)))

To ze se strzelisz ksywe Estwood to naprawde nie zmieni tego ze zawsze od
                      wszsytkich wpie..dostawales. Naprawde, to nie od ksywy zalezy ale od jaj. A
                      A jaja to sa... eeee za dlugo bym ci musial tlumaczyc a i tak bys nie ogarnal.
                      • c.eastwood Re: Zdobywam kobiety jak chce i kiedy chce...a 12.05.05, 12:30
                        bujaj jaja łajzo

starywyjadacz napisał:

> > jesteś cienias i wyjadasz pewnie starej z talerza...dlatego jesteś
                        > wyjadacz:)))
                        >
                        > To ze se strzelisz ksywe Estwood to naprawde nie zmieni tego ze zawsze od
                        > wszsytkich wpie..dostawales. Naprawde, to nie od ksywy zalezy ale od jaj. A
                        > A jaja to sa... eeee za dlugo bym ci musial tlumaczyc a i tak bys nie ogarnal.
                        >
                        >
                        • starywyjadacz Re: Zdobywam kobiety jak chce i kiedy chce...a 12.05.05, 12:44
                          > bujaj jaja łajzo

turlaj dropsy synku
                          • c.eastwood Re: Zdobywam kobiety jak chce i kiedy chce...a 12.05.05, 12:56
                            bujaj, bujaj psi włóczęgo:)

starywyjadacz napisał:

> > bujaj jaja łajzo
                            >
                            > turlaj dropsy synku
                            >
                            • starywyjadacz Re: Zdobywam kobiety jak chce i kiedy chce...a 12.05.05, 13:01
                              Ale moge ci eprosic o jedno?

Nie grzeb w jajach jak do mnie piszesz.
                              dzieki
                              • c.eastwood Re: Zdobywam kobiety jak chce i kiedy chce...a 12.05.05, 13:03
                                ale ty to robisz nawet jak jesz

starywyjadacz napisał:

> Ale moge ci eprosic o jedno?
                                >
                                > Nie grzeb w jajach jak do mnie piszesz.
                                > dzieki
                                >
                                • niemozliwa102 Re: Zdobywam kobiety jak chce i kiedy chce...a 12.05.05, 13:14
                                  > ale ty to robisz nawet jak jesz

Wiec jednak grzebisz w czasie pisania.
                                  A juz mialem nadzieje ze nie.
                                  • c.eastwood Re: Zdobywam kobiety jak chce i kiedy chce...a 12.05.05, 14:12
                                    a ty palancie z ilu nicków jeszcze piszesz
                                    kompromitacja :)))))

niemozliwa102 napisała:

> > ale ty to robisz nawet jak jesz
                                    >
                                    > Wiec jednak grzebisz w czasie pisania.
                                    > A juz mialem nadzieje ze nie.
    • rachela180 Cześc Boski :) 12.05.05, 11:39
      Oglądałam wczoraj "Bez przebaczenia"
      • c.eastwood Re: Cześc Boski :) 12.05.05, 11:42

nie obrażaj mnie głupia babo
        tej d...wydaje się , że wszystko pisze jedna osoba - a mój nick i żywot jest
        trochę dłuższy niż twoja kurza pamięć

rachela180 napisała:

> Oglądałam wczoraj "Bez przebaczenia"
      • krysica Re: Cześc Boski :) 12.05.05, 11:42
        A ja Brudnego Harego do znudzenia ale Clint jest boski
        • c.eastwood Re: Cześc Boski :) 12.05.05, 11:44
          merci Krysica a Rachel spier.....s....[.....piiiiiiiiiiiiii

krysica napisała:

> A ja Brudnego Harego do znudzenia ale Clint jest boski
          • krysica Re: Cześc Boski :) 12.05.05, 11:46
            Nie mów tak do kobiet
            • c.eastwood Re: Cześc Boski :) 12.05.05, 11:47
              jak będę chciał and humor miał

krysica napisała:

> Nie mów tak do kobiet
              • krysica Re: Cześc Boski :) 12.05.05, 11:49
                No!!!Temperamencik to ty masz...
          • kalina42 i czym ty urzekasz te kobiety człowieku bo 12.05.05, 11:47
            poziom twój jest zerowy
            • c.eastwood Re: i czym ty urzekasz te kobiety człowieku bo 12.05.05, 11:49
              a co ty możesz wiedzieć? - 42??w tym wieku na forum ? czy to może liczba
              zmarszczek przy prawym oku

kalina42 napisała:

> poziom twój jest zerowy
              • kalina42 Re: i czym ty urzekasz te kobiety człowieku bo 12.05.05, 11:52
                a pomyślałeś ciołku,że już trochę kalin jest zalogowanych i musieli
                ponumerować?!i nie obrażaj kobiet nawet jeżeli mają więcej niż 42.W drugą
                stronę też nie wolno,bo po łapkach
                • c.eastwood Re: i czym ty urzekasz te kobiety człowieku bo 12.05.05, 11:55
                  spokojnie starsza, bo sie zasapiesz:)
                  odpocznij , nabierz powietrza i poczytaj sobie, bo pisanie sprawia co wybitną
                  trudność
                  i skąd wiesz, że jestem ciołkiem? stara a głupia...

kalina42 napisała:

> a pomyślałeś ciołku,że już trochę kalin jest zalogowanych i musieli
                  > ponumerować?!i nie obrażaj kobiet nawet jeżeli mają więcej niż 42.W drugą
                  > stronę też nie wolno,bo po łapkach
                  • kalina42 Re: i czym ty urzekasz te kobiety człowieku bo 12.05.05, 11:57
                    pozostawię Cię w tej bezgranicznej głupocie
                    • c.eastwood Re: i czym ty urzekasz te kobiety człowieku bo 12.05.05, 12:10
                      a rób co chcesz - kogo to obchodzi

kalina42 napisała:

> pozostawię Cię w tej bezgranicznej głupocie
                      • rachela180 Po Twoich wyzwiskach... 12.05.05, 12:20
                        ...jestem juz pewna że nawet nie przypominasz boskiego Clinta :P Clint nie
                        obrzuca kobiet obelgami. Vide "Bez przebaczenia" i "Co się zdarzyło w Madison
                        County"
                        • c.eastwood Re: Po Twoich wyzwiskach... 12.05.05, 12:29
                          obejrzyj Siłę Magnum - kobiet sie nie wyzywa ale najpierw mussz zasłużyć na to
                          miano

rachela180 napisała:

> ...jestem juz pewna że nawet nie przypominasz boskiego Clinta :P Clint nie
                          > obrzuca kobiet obelgami. Vide "Bez przebaczenia" i "Co się zdarzyło w Madison
                          > County"
                          • rachela180 Re: Po Twoich wyzwiskach... 12.05.05, 12:30
                            a czym Cie obraziła, skoro poczułeś sie aż tak dotknięty, aby mnie zwyzywać od
                            najgorszych w publicznym miejscu????????
                            • c.eastwood Re: Po Twoich wyzwiskach... 12.05.05, 12:43
                              a przeczytaj sobie

rachela180 napisała:

> a czym Cie obraziła, skoro poczułeś sie aż tak dotknięty, aby mnie zwyzywać
                              od
                              > najgorszych w publicznym miejscu????????
    • domina19 Re: Zdobywam kobiety jak chce i kiedy chce...a 12.05.05, 11:44
      <olaboga> co za palant
      • c.eastwood Re: Zdobywam kobiety jak chce i kiedy chce...a 12.05.05, 11:52
        jeszcze byś się pozytywnie rozczarowała hm:)))

domina19 napisała:

> <olaboga> co za palant
        • kurwiki_w_oczach Re: Zdobywam kobiety jak chce i kiedy chce...a 12.05.05, 11:58
          ciekawe jak sie mozna "rozczarowac pozytywnie" geniuszu
          • pietrek666 Re: Zdobywam kobiety jak chce i kiedy chce...a 12.05.05, 12:00
            Przecież ten eastwood to kretyn :)
            • starywyjadacz Re: Zdobywam kobiety jak chce i kiedy chce...a 12.05.05, 12:03
              > Przecież ten eastwood to kretyn :)

Eee tam. TO nie kretyn. To twardziel. Ale 3 lata w celi z trzema niezlymi
              ogierami pozostawia pietno na psyche do konca zycia:)
            • kurwiki_w_oczach Re: Zdobywam kobiety jak chce i kiedy chce...a 12.05.05, 12:04
              najciekawsze jest to, ze taki kretyn moze byc na prawde uwazany przez niektore
              kobiety za interesujacy okaz - wszystko zalezy od tego jak wyglada, jaki ma
              glos, porftel, usmiech, oczy, zawod, itepe itede. te same idiotyzmy wypowiadane
              przez powiedzmy andrzeja leppera i aktora zebrowskiego bede przez kobiece
              receptory inaczej segregowane.

pietrek666 napisał:

> Przecież ten eastwood to kretyn :)
            • c.eastwood Re: Zdobywam kobiety jak chce i kiedy chce...a 12.05.05, 12:28
              chciałbyś cioto, potrafisz coś uzasadnić
              • pietrek666 Re: Zdobywam kobiety jak chce i kiedy chce...a 12.05.05, 12:37
                To poczytaj ped.ale jeden swoje płytkie wypowiedzi i idź się powieś za swoje
                smutne, obwisłe przyrodzenie :DDDDDDDDDD
                Że też qr.wa muszę się zniżać do twojego poziomu. Bossssssssssz
                Żegnam ozięble. Bez odbioru.
                P.S. Wsadź se w dupę ogórka jak kręcenie śmigłem nie pomaga :DDDDDDDDDDDDDDDD
                • domina19 Re: Zdobywam kobiety jak chce i kiedy chce...a 12.05.05, 12:38
                  dobre:)))
                • c.eastwood Re: Zdobywam kobiety jak chce i kiedy chce...a 12.05.05, 12:44
                  pa cioto

pietrek666 napisał:

> To poczytaj ped.ale jeden swoje płytkie wypowiedzi i idź się powieś za swoje
                  > smutne, obwisłe przyrodzenie :DDDDDDDDDD
                  > Że też qr.wa muszę się zniżać do twojego poziomu. Bossssssssssz
                  > Żegnam ozięble. Bez odbioru.
                  > P.S. Wsadź se w dupę ogórka jak kręcenie śmigłem nie pomaga :DDDDDDDDDDDDDDDD
                  • pietrek666 Re: Zdobywam kobiety jak chce i kiedy chce...a 12.05.05, 12:45
                    Pa. Dziurko ze spacerniaka :DDDDDDDDDDDD
                    • c.eastwood Re: Zdobywam kobiety jak chce i kiedy chce...a 12.05.05, 12:56
                      bujaj panienko
                      pietrek666 napisał:

> Pa. Dziurko ze spacerniaka :DDDDDDDDDDDD
                      • pietrek666 Re: Zdobywam kobiety jak chce i kiedy chce...a 12.05.05, 13:02
                        Co dalej się mamy żegnać? Jeszcze nie szczytowałeś? Pochwo oddziałowa :DDDDDDDD
          • c.eastwood Re: Zdobywam kobiety jak chce i kiedy chce...a 12.05.05, 12:11
            ku..ki_w_oczach napisała:

> ciekawe jak sie mozna "rozczarowac pozytywnie" geniuszu
          • c.eastwood Re: Zdobywam kobiety jak chce i kiedy chce...a 12.05.05, 12:12
            naprawdę nie wiesz ku..ku???

ku..ki_w_oczach napisała:

> ciekawe jak sie mozna "rozczarowac pozytywnie" geniuszu
    • domina19 Re: Zdobywam kobiety jak chce i kiedy chce...a 12.05.05, 12:01
      gorzej, nie ma chyba okreslenia na takich geniuszów, palantów..do kwadratu
      • c.eastwood Re: Zdobywam kobiety jak chce i kiedy chce...a 12.05.05, 12:31
        antykobieta

domina19 napisała:

> gorzej, nie ma chyba okreslenia na takich geniuszów, palantów..do kwadratu
    • istna Re: Zdobywam kobiety jak chce i kiedy chce...a 12.05.05, 12:09
      Tia:)
    • baba_krk Re: Zdobywam kobiety jak chce i kiedy chce...a 12.05.05, 12:17
      Cieszę się twoim szczęściem, takich przypadków znam mnóstwo. Fajnie, że
      chciałeś z nami podzielić się swoją radością tylko powiedz mi teraz PO CO
      MUSIAŁEŚ WSZYSTKICH PRZY OKAZJI OBRAŻAĆ????

Napisałeś, że na pewno jesteś przeuroczy... tylko czemu nie udowodniłeś tego w
      toku rozmowy??? Zamiast tego posypało się tyle epitetów, że aż się słabo robi
      od czytania tego.

Ech eastwood, eastwood... zaszalałeś chłopie...
      • rachela180 Re: Zdobywam kobiety jak chce i kiedy chce...a 12.05.05, 12:23
        Toż to siur albo nawet sam boski we własnej osobie (chociaz boski akurat nie
        rzuca mięsem)
        • baba_krk Re: Zdobywam kobiety jak chce i kiedy chce...a 12.05.05, 12:29
          w boskiego nie uwierzę!!!!
        • mamdylemat Re: Zdobywam kobiety jak chce i kiedy chce...a 12.05.05, 12:30
          i tu jestes w bledzie, droga rachelko.
          • rachela180 Re: Zdobywam kobiety jak chce i kiedy chce...a 12.05.05, 12:31
            myslisz, że to jeszcze jeden frustrat?
            • mamdylemat Re: Zdobywam kobiety jak chce i kiedy chce...a 12.05.05, 12:34
              mialam na mysli, ze harcerzyk miesem rzuca az wlos sie na glowie jezy
              • c.eastwood Re: Zdobywam kobiety jak chce i kiedy chce...a 12.05.05, 12:52
                jestem dość stary i już nie harcerzyk, dość dawno
            • starywyjadacz Re: Zdobywam kobiety jak chce i kiedy chce...a 12.05.05, 12:39
              > myslisz, że to jeszcze jeden frustrat?

No dobra- przyznam sie. c.Estwood to ja
              • rachela180 Re: Zdobywam kobiety jak chce i kiedy chce...a 12.05.05, 12:41
                A fe. Myslałam że mnie lubisz
                • starywyjadacz Re: Zdobywam kobiety jak chce i kiedy chce...a 12.05.05, 12:42
                  > A fe. Myslałam że mnie lubisz

Myslalem ze nie dasz sie nabrac w to co napisalem !!!
                  :)
              • c.eastwood Re: Zdobywam kobiety jak chce i kiedy chce...a 12.05.05, 12:53
                brakuje ci jeszcze, idź wyjedz coś starej z talerza

starywyjadacz napisał:

> > myslisz, że to jeszcze jeden frustrat?
                >
                > No dobra- przyznam sie. c.Estwood to ja
                >
          • c.eastwood Re: Zdobywam kobiety jak chce i kiedy chce...a 12.05.05, 12:46
            smutne, że takie głupie d... jak ty odbierają mi mozliwość mówienia pod moją
            własną ksywką
            słuchaj c..o , jestem c. eastwood
            bez odbioru

mamdylemat napisała:

> i tu jestes w bledzie, droga rachelko.
      • c.eastwood Re: Zdobywam kobiety jak chce i kiedy chce...a 12.05.05, 12:33
        ale jak przesledzis zwątek nie same epitety tu są - zresztą kogo obchodzi co
        mówią te małoletnie cioty i 2 antykobiety z permanentną menstruacją

baba_krk napisała:

> Cieszę się twoim szczęściem, takich przypadków znam mnóstwo. Fajnie, że
        > chciałeś z nami podzielić się swoją radością tylko powiedz mi teraz PO CO
        > MUSIAŁEŚ WSZYSTKICH PRZY OKAZJI OBRAŻAĆ????
        >
        > Napisałeś, że na pewno jesteś przeuroczy... tylko czemu nie udowodniłeś tego
        w
        > toku rozmowy??? Zamiast tego posypało się tyle epitetów, że aż się słabo robi
        > od czytania tego.
        >
        > Ech eastwood, eastwood... zaszalałeś chłopie...
        • rachela180 Re: Zdobywam kobiety jak chce i kiedy chce...a 12.05.05, 12:34
          Zazdrosny o miesiączkę i dar dawania życia... uhu... beznadziejny przypadek
          • c.eastwood Re: Zdobywam kobiety jak chce i kiedy chce...a 12.05.05, 12:54
            pogiłeło cię kobieto bez dziecka?

rachela180 napisała:

> Zazdrosny o miesiączkę i dar dawania życia... uhu... beznadziejny przypadek
        • baba_krk Re: Zdobywam kobiety jak chce i kiedy chce...a 12.05.05, 12:38
          No tak, nie są same epitety. Ale i tak nie rozumiem po co wdwałeś się w pyskówy
          z kilkoma osobami. Nie znasz forumowiczów, a ciotami ich nazywasz. Nie znasz
          forumowiczek a uważasz je za antykobiety. Jak dla mnie to było to trochę bez
          sensu...

Mam nadzieję, że miałeś zły dzień i zapragąłeś odreagować na forum, bo jeśli
          tak zachowujesz się na codzień to ja w takim razie nie rozumiem fenomenu
          twojego powodzenia...
          • c.eastwood Re: Zdobywam kobiety jak chce i kiedy chce...a 12.05.05, 12:55
            nie wyładowywałem się ale być może dałem sprowokować :)
            jeśli ciebie bolały oczy od przekleństw to przepraszam ( innych olewam równo )

fenomen polega na feromonach
            tak chyba jest naprawdę

baba_krk napisała:

> No tak, nie są same epitety. Ale i tak nie rozumiem po co wdwałeś się w
            pyskówy
            >
            > z kilkoma osobami. Nie znasz forumowiczów, a ciotami ich nazywasz. Nie znasz
            > forumowiczek a uważasz je za antykobiety. Jak dla mnie to było to trochę bez
            > sensu...
            >
            > Mam nadzieję, że miałeś zły dzień i zapragąłeś odreagować na forum, bo jeśli
            > tak zachowujesz się na codzień to ja w takim razie nie rozumiem fenomenu
            > twojego powodzenia...
            • krysica Re: Zdobywam kobiety jak chce i kiedy chce...a 12.05.05, 12:58
              Czy ty przypadkiem z góral nie Jesteś??? Bo strasznie ci się krew burzy i
              pewnie mlody
              • c.eastwood Re: Zdobywam kobiety jak chce i kiedy chce...a 12.05.05, 13:00
                już napisałem, że wcale niemłody już ,
                i nie górla ale temperament mam raczej hiszpański

krysica napisała:

> Czy ty przypadkiem z góral nie Jesteś??? Bo strasznie ci się krew burzy i
                > pewnie mlody
                • krysica Re: Zdobywam kobiety jak chce i kiedy chce...a 12.05.05, 13:05
                  Hiszpański góral...conajmniej....gorrrrący i pyskaty....
                  • c.eastwood Re: Zdobywam kobiety jak chce i kiedy chce...a 12.05.05, 13:10
                    ale także ujmujący i przeuroczy
                    tylko, że sporo zależy od chwili, kontekstu, okoliczności i atmosfery

krysica napisała:

> Hiszpański góral...conajmniej....gorrrrący i pyskaty....
                    • krysica Re: Zdobywam kobiety jak chce i kiedy chce...a 12.05.05, 13:12
                      Ujmujący jesteś ....od razu zauwazyłam....mimo kontekstu
                      • c.eastwood Re: Zdobywam kobiety jak chce i kiedy chce...a 12.05.05, 13:13
                        merci madmoiselle

krysica napisała:

> Ujmujący jesteś ....od razu zauwazyłam....mimo kontekstu
                        • krysica Re: Zdobywam kobiety jak chce i kiedy chce...a 12.05.05, 13:15
                          Mam nadzieję torreadorze, ze nie obrzucisz mnie nigdy mięsem....
                          • c.eastwood Re: Zdobywam kobiety jak chce i kiedy chce...a 12.05.05, 14:13
                            si senorita :)))

krysica napisała:

> Mam nadzieję torreadorze, ze nie obrzucisz mnie nigdy mięsem....
    • oleanderka [...] 12.05.05, 13:21
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
      • marcin060482 [...] 12.05.05, 13:35
        • c.eastwood [...] 12.05.05, 14:16
          • marcin060482 [...] 12.05.05, 14:22
            • c.eastwood [...] 12.05.05, 14:25
      • c.eastwood [...] 12.05.05, 14:14
    • fajnaret Re: Zdobywam kobiety jak chce i kiedy chce...a 14.05.05, 18:09
      Ale ja Tobie zazdroszczę że masz takie powodzenie
    • feema-to-ja Re: Zdobywam kobiety jak chce i kiedy chce...a 15.05.05, 13:28
      taaaaaaaaaaaaa.... a swistak siedzi....
    • kobietax Re: Zdobywam kobiety jak chce i kiedy chce...a 15.05.05, 19:12
      NIE JEST.
      A może powinienes skonsultowac ten wczesny narcyzm?:)
      :) fajnie wkladasz ten cienki kij w wielkie mrowisko:)
      • c.eastwood Re: Zdobywam kobiety jak chce i kiedy chce...a 16.05.05, 11:29
        to wcale nie jest narcyzm, tylko fakt
        poczytaj trochę postów w tym wątku

kobietax napisała:

> NIE JEST.
        > A może powinienes skonsultowac ten wczesny narcyzm?:)
        > :) fajnie wkladasz ten cienki kij w wielkie mrowisko:)
    • trzydziecha1 Re: Zdobywam kobiety jak chce i kiedy chce...a 16.05.05, 09:31
      :DDDDD PRZE-U-RO-CZE :DDDDDDDDDDDDDDD Clint, no rozwaliłeś mnie tym słowem.
      • c.eastwood Re: Zdobywam kobiety jak chce i kiedy chce...a 16.05.05, 11:28
        no ale którym słowem?:)

trzydziecha1 napisała:

> :DDDDD PRZE-U-RO-CZE :DDDDDDDDDDDDDDD Clint, no rozwaliłeś mnie tym słowem.
        • trzydziecha1 Re: Zdobywam kobiety jak chce i kiedy chce...a 16.05.05, 11:39
          o matko, jesteś przeuroczy, ale mało lotny :PP
          • c.eastwood Re: Zdobywam kobiety jak chce i kiedy chce...a 16.05.05, 13:14
            ale moze powiesz o co chodzi :)??!!!
            • trzydziecha1 Re: Zdobywam kobiety jak chce i kiedy chce...a 16.05.05, 13:24
              :DDDD juz nic, wymiękłam :PPP
              • krysica Re: Zdobywam kobiety jak chce i kiedy chce...a 16.05.05, 13:26
                Jak chcesz i kiedy chcesz....czy to są kobiety jakie chcesz?
                • c.eastwood Re: Zdobywam kobiety jak chce i kiedy chce...a 17.05.05, 23:03
                  to są kobiety absolutnie w typie każdego faceta, piękne , interesujące - może
                  niektóre nie w moim typie ale obiektywnie interesujące i ponętne, słowem
                  supremos ass
                  • krysica Re: Zdobywam kobiety jak chce i kiedy chce...a 18.05.05, 07:50
                    Obiektywnie interesujące....czyli nie musi być piękna....
                    • c.eastwood Re: Zdobywam kobiety jak chce i kiedy chce...a 18.05.05, 16:13
                      nie musi, piekne też bywają śmiertelnie proste :) i nudne

krysica napisała:

> Obiektywnie interesujące....czyli nie musi być piękna....
                      • krysica Re: Zdobywam kobiety jak chce i kiedy chce...a 19.05.05, 14:49
                        Więc to kobieta więcej niz piękna...hm....
                        • c.eastwood Re: Zdobywam kobiety jak chce i kiedy chce...a 19.05.05, 19:15
                          ale gusta nie podlegaja dyskusji, więc...

krysica napisała:

> Więc to kobieta więcej niz piękna...hm....
    • sara-bez-zegara Re: Zdobywam kobiety jak chce i kiedy chce...a 18.05.05, 17:15
      he he
      No i właśnie na własnej skórze przekonałam się o sile reklamy i perswazji:) Nie
      znam Cię ale po takiej reklamie aż chcę poznać:)
      Jak to jednak faktycznie działa - dobrze myśleć i mówić o sobie, usilnie to
      wiele razy powtarzać a wkrótce i inni w to uwierzą:)
      • c.eastwood Re: Zdobywam kobiety jak chce i kiedy chce...a 19.05.05, 14:43
        Sara - dałayś mi szansę i wiedziałabyś co znaczy naprawdę "bez zegara "
        a tak pozostaje ci hm....

sara-bez-zegara napisała:

> he he
        > No i właśnie na własnej skórze przekonałam się o sile reklamy i perswazji:)
        Nie
        >
        > znam Cię ale po takiej reklamie aż chcę poznać:)
        > Jak to jednak faktycznie działa - dobrze myśleć i mówić o sobie, usilnie to
        > wiele razy powtarzać a wkrótce i inni w to uwierzą:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka