hiperman1 17.05.05, 14:05 "Chce miec dziecko, zeby mial kto mi na starosc przynesc szklanke wody". Czy naprawde to jest motywacja jaka kieruja sie ludzie, przy decyzji o splodzeniu dziecka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trzydziecha1 Re: motywacja 17.05.05, 14:06 czasami tak. Ale tak naprawdę, dzieci to jest "najbardziej nieopłacalna inwestycja w życiu". Od dzieci nie należy nam się nic. Nie sa nam nic winne. -------------------------- Bóg dał ludziom wolną wolę, ale zapomniał obdzielić ich równo rozumem, żeby mogli z niej prawidłowo korzystać. Więc stworzył forum, żeby ludzie dobrej woli pożyczali sobie trochę rozumu .... Odpowiedz Link Zgłoś
hiperman1 Re: motywacja 17.05.05, 14:10 O przepraszam, mi moj synek jest winny 5 zlotych za przegrany zaklad. A takze rewanzowa partie chinczyka, juz nie moge sie doczekac :) Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: motywacja 17.05.05, 14:13 ano chyba ze tak :DDD jeśli juz grasz z synem w karty, to co będzie przy pokerze? :DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
hiperman1 Re: motywacja 17.05.05, 14:16 Z kart to w Piotrusia. Chinczyk to jest gra planszowa. Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: motywacja 17.05.05, 14:18 Ups ;DDD ale przegrac możesz samochód, jak synek będzie miał 18 lat :)) -------------------------- Bóg dał ludziom wolną wolę, ale zapomniał obdzielić ich równo rozumem, żeby mogli z niej prawidłowo korzystać. Więc stworzył forum, żeby ludzie dobrej woli pożyczali sobie trochę rozumu .... Odpowiedz Link Zgłoś
hiperman1 Re: motywacja 17.05.05, 14:20 I tak pewnie przyjdzie dzien, ze trzeba mu bedzie kupic jakies cztery kolka, wiec wszystko jedno czy przegram z nim w karty, czy podaruje na 21 urodziny. Wczesniej nie ma mowy, ma sie uczyc smarkacz, a nie szpanowac przed kolezankami. Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: motywacja 17.05.05, 14:21 Hm... przypomnij sobie tatusku swoje lata :DDDD PS. Sama jestem mamuśką 2,5 latka zafascynowanego samochodami. -------------------------- Bóg dał ludziom wolną wolę, ale zapomniał obdzielić ich równo rozumem, żeby mogli z niej prawidłowo korzystać. Więc stworzył forum, żeby ludzie dobrej woli pożyczali sobie trochę rozumu .... Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp na starość to se wynajmij młoda pielęgniarke:) 17.05.05, 14:26 będzie taniej Odpowiedz Link Zgłoś