miawalles 24.05.05, 15:03 roznosi mnie energia!!! niby dzień senny, za oknem parówa, większość ludzi przysypia, a ja sie czuje, jak po dwóch redbulach:(( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miawalles Re: oddaj mi to co mi sie nalezy od ciebie 24.05.05, 15:08 ale co Ci sie należy, bo nie rozumiem??? mnie z Tobą żadne interesy nie łączą:) Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: oddaj mi to co mi sie nalezy od ciebie 24.05.05, 15:08 juz ci tłumaczyłem ze twoja pupa mi sie nalezy:)) Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: oddaj mi to co mi sie nalezy od ciebie 24.05.05, 15:09 stuknij sie w potylicę! Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: oddaj mi to co mi sie nalezy od ciebie 24.05.05, 15:09 czemu , przeciez obiecałas!!! Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: oddaj mi to co mi sie nalezy od ciebie 24.05.05, 15:12 nic nie obiecywałam! Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: oddaj mi to co mi sie nalezy od ciebie 24.05.05, 15:13 ja pamietam ze obiecywałas sexi:))))) ale skoro nie to nie. Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: oddaj mi to co mi sie nalezy od ciebie 24.05.05, 15:14 coś musiało Ci sie pomylić:( Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: oddaj mi to co mi sie nalezy od ciebie 24.05.05, 15:15 pisałas ze dasz pomasowac swoje nogi:)) Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: oddaj mi to co mi sie nalezy od ciebie 24.05.05, 15:16 Boski, chyba upał ci pamięć zepsuł!!!! i w dodatku kłamczuch jesteś! Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: oddaj mi to co mi sie nalezy od ciebie 24.05.05, 15:19 kocham cię:) Odpowiedz Link Zgłoś
p.hilton_okrakiem_na_boskim Re: oddaj mi to co mi sie nalezy od ciebie 24.05.05, 15:16 Kotku, jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: oddaj mi to co mi sie nalezy od ciebie 24.05.05, 15:19 wymysl trutniu cosik lepszego. Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat no ba! 24.05.05, 15:05 i po turbodoladowaniuuuuuuuuuu!!! hmm... a moze cos popsujemy razem, co? Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: no ba! 24.05.05, 15:07 wiesz, na psucie to nie mam energii, ale na porządki, tworzenie czegoś, załatwianie. cos, co wymaga duzo energii:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat Re: no ba! 24.05.05, 15:11 hmm... a moze by tak energie na zakupach spalic? hehehe ja to dzis na rolki pedze! no, o ile deszcz nie spadnie. Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: no ba! 24.05.05, 15:14 ja dzis wyżyje się na basenie:) zakupy były w łikend, a co za duzo to niezdrowo;) Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat Re: no ba! 24.05.05, 15:16 fiu, fiu... i u mnie poweekendowa trauma nastapila. deczko sobie pofolgowalam hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: no ba! 24.05.05, 15:17 a co kupiłaś? ja poszłam w "pierdoły" do domu, tym razem. ramki, zdjęcia, obrazki, półki, świeczki, świeczki, itp Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat Re: no ba! 24.05.05, 15:20 hmm... kremy, pantofelki (oprzec im sie nie moglam, bo akurat byl rozmiar 35, a to rzadkosc), i taz jakies pierdoly z tym, ze nie do domu (o! ja glupia fryzjerka!) tylko dla siebie. bylas w jakiejs galerii? Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: no ba! 24.05.05, 15:28 a jakie pantofle? bo ja poluję na klapki na płaskim i nie wiem, jakie kupić:( nie, byłam na mariackiej w gdańsku. tam malarze na ulicy sprzedaja swoje "dzieła" i była w sklepach z pierdołami typu ikea:) Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat Re: no ba! 24.05.05, 15:32 ach tak. jakos staram sie unikac ikeowskich klimatow, bo to tasma. a takie drobiazgi od ulicznych artystow moga byc rzeczywiscie fajne. trzeba tylko znalezc cos takiego. a pantofelki cudne kupilam w kolorze zywego turkusu z atlasowa wstazka. wloskie. Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: no ba! 24.05.05, 15:35 a ja mam słabośc do ikei:) może ona zbyt oryginalna nie jest, ale jak się dobrze pokombinuje i połaczy to z innymi dodatkami, efekt jest całkiem, całkiem...:) to ja muszę mieć płaskie, skórzane z zakrytymi palcami, delikatne, kolor kawa z mlekiem. eleganckie w dodatku. i znajdź tu takie:(( Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat Re: no ba! 24.05.05, 15:47 > a ja mam s?abos´c do ikei:) moz˙e ona zbyt oryginalna nie jest, ale jak sie˛ > dobrze pokombinuje i po?aczy to z innymi dodatkami, efekt jest ca?kiem, > ca?kiem...:) zgadza sie, ale nie kazdy ma wyobraznie by kombinowac... niestety, i potem w kazdym domu czujesz, ze jego wlasciciel katalog z ikea przegladal hehehe... uwielbiam kombinowac! > to ja musze˛ miec´ p?askie, skórzane z zakrytymi palcami, delikatne, kolor kawa z cholera! a ja zawsze uwazalam, ze w trojmiescie sa najfajniejsze buty! zwlaszcza w gdyni. jak jestem co roku na festiwalu filmu polskiego, to se pare jakas przywoze. hehehe, no wiesz, taka pamiatka z trojmiasta... Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: no ba! 24.05.05, 15:47 a jak jesteś na miejscu, to myślisz, że gdzieś indziej jest lepiej;) ach, zycie...;P Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat Re: no ba! 24.05.05, 15:59 hehehe... masz absolutna racje. ale tam na swietojerskiej, jak sie schodzi w strone teatru muzycznego, naprawde jest swietny sklep. i kawalaek dalek tez!!!!! pochodzisz nieco i napewno znajdziesz! Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: no ba! 24.05.05, 16:00 Gdynia ma najlepsze zaplecze sklepowe, to prawda:)) Odpowiedz Link Zgłoś
morzepolnocne1 Re: no ba! 24.05.05, 15:07 Ojej, to może (we dwie :P) przyjmiecie mojego następnego pacjenta, nie będziecie żałować, młody, przystojny, ciekawy świata... :P mnie ta myśl dziś nie rusza... Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: no ba! 24.05.05, 15:09 hmm, w stroju pielęgniarek? ja w to wchodzę, a Ty, mamdylemat? Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: no ba! 24.05.05, 15:15 skoro ma być pacjent, to w stroju pielęgniarki;)) jeszcze ew. stórj mechanika wchodziłby w grę, ale auto nikomu sie nie popsuło??? Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: ale mnie nosi!!! 24.05.05, 15:07 To Ty dzisiaj niezła nioska jesteś :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: ale mnie nosi!!! 24.05.05, 15:07 nooo, jak wlecę do domu, niech mąż ma się na baczności;)) Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: ano to 24.05.05, 15:13 masz, masz. oddam Ci za friko, bo mnie zaraz rozsadzi!!!! Odpowiedz Link Zgłoś