tropem_misia1 13.10.08, 20:26 powariowali tutaj. Idę sie odizolować. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kruszonka1 Re: Wszyscy 13.10.08, 21:06 prroprrroprroponuję pojsssc zatem ze ze zzze mna do izzzzolatki.agora i klaustro=0 Odpowiedz Link Zgłoś
krokodyl_13 Re: Wszyscy 13.10.08, 21:09 No iproszę kto z kim chce i gdzie chce ja jestem za. Ja zostaję. Odpowiedz Link Zgłoś
kruszonka1 Re: Wszyscy 13.10.08, 21:13 ja tez zostaje,bo ja jestem wszędzie: 1. wee w domu 2. wee w lesie z wilkami 3. wee w hummerze 4nad dachami 5.w izolatce-sama,bo sieję spustoszenie 6. ktos dzisiaj napisal,ze wee w skarpetce 7. i bylam we najmilszym: wee w hypnotic poison. Odpowiedz Link Zgłoś
pmisiek_kosmaty Re: Wszyscy 13.10.08, 21:18 A w Izolatce Cię nie ma. A jeśli jesteś w innej postaci, to ja też tam jezdem :) samotność Ci nie grozi :) Odpowiedz Link Zgłoś
pmisiek_kosmaty Re: Wszyscy 13.10.08, 21:24 A ja nie wiem :) Może masz rozdwojenie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
pmisiek_kosmaty Re: Wszyscy 13.10.08, 21:40 No właś nie... już myślałam, zeby sobie klona zamówić, robił by za mnie, a ja na forumkach :D Odpowiedz Link Zgłoś
kruszonka1 Re: Wszyscy 13.10.08, 22:03 :) ja na dzisiaj zmykam,wilki wyją,oj wyją. Odpowiedz Link Zgłoś
konto_online Re: Wszyscy 14.10.08, 09:10 a ja nie zażywałem żadnej poison, ale i tak mam gorączkę prawie 98 stopni Fahrenheita ... Odpowiedz Link Zgłoś
kruszonka1 Re: Wszyscy 14.10.08, 12:11 bo Ty mnie do niczego potrzebujesz. Saturday Night Fever has gone. Wassup? Odpowiedz Link Zgłoś
konto_online Re: Wszyscy 14.10.08, 13:50 Sunday, bloody Sunday a nie, dzisiaj wtorek, to nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
kruszonka1 hehehe 14.10.08, 13:54 Monday you can fall apart Tuesday Wednesday break my heart Thursday doesn't even start Odpowiedz Link Zgłoś
konto_online Re: hehehe 14.10.08, 14:01 Polacy nie gęsi i swój wtorek mają: Jak szybko zdobyć pieniądze, kobiety i sławę? Działając. „Wtorek” to akcja, akcja i jeszcze raz akcja, a także humor i mnóstwo zaskakujących gagów. Obsada pełna gwiazd, nie tylko aktorskich: Małgorzata Kożuchowska i Kinga Preis, Bolec i Paweł Kukiz - rockman i lider zespołu „Piersi”, Jerzy Pilch - laureat literackiej nagrody NIKE i Shazza - niekoronowana królowa polskiego disco-polo. Bolec i Paweł Kukiz w małej, sennej miejscowości, jakich setki w całej Polsce, zakładają klub „go-go”, który zaczyna świetnie prosperować. Zwraca to oczywiście uwagę mafii, mediów, budzi też święte oburzenie miejscowych dewotek. Pojawiają się także dawni wierzyciele, z którymi wcale nie ma żartów. Odpowiedz Link Zgłoś
kruszonka1 Re: hehehe 14.10.08, 14:25 wyłacz ten tv! niech sie kineskop przepali wreszcie. Odpowiedz Link Zgłoś