fiordilligi 03.06.05, 22:08 czy forum powinno być zamknięte czy otwarte? Mam mieszane uczucia, może na początku otwarte a potem się zamknąć troszkę? :-) Chciałabym prosić o ewentualne opinie - w sumie forum dopiero się tworzy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rudzikowa Re: w ogole o radę poproszę.... 13.06.05, 22:51 jezeli chodzi o te kwestie to musisz uwazac na tzw trole sa to osoby ktore zaczynaja milusio a koncza niekoniecznie szukaja zaczepki i prowokuja do niekoniecznie milych dyskusji o ile dyskusja mozna to nazwac (niestety jak zaczynalam na forum to dalam sie wciagnac w cos takiego i bardzo tego zaluje bo sprowokowano mnie strasznie glupio do mocnego zanizenia poziomu - coz czlowiek cale zycie sie uczy) takze w sumie od ciebie zalezy co zrobisz czy ukryjesz forum czy nie jako admin zawsze mozesz wykasowac post lub watek ktory ci sie nie podoba zycze rozwiniecia forum :) Odpowiedz Link Zgłoś
fiordilligi Re: w ogole o radę poproszę.... 15.06.05, 11:22 Tak, trolle są przykre :-) Ale nie da się chyba ich uniknąc. Możemy mieć nadzieję, że tematyka tego forum skutecznie je zniechęci. Odpowiedz Link Zgłoś
rudzikowa Re: w ogole o radę poproszę.... 15.06.05, 14:42 ja mysle ze nie chodzi im o tematyke tylko patrza na ilosc wpisow wiadomo im wiecej tym wieksze zainteresowanie forum i mozan lepiej pobruzdzic mysle ze na poczatku nie bedzie problemu gorzej jak sie forum rozwinie ale z tym akurat nie powinno byc problemu sa dwie metody na trolla albo totalnie zignorowac i kasowac posty albo zamknac forum i juz Odpowiedz Link Zgłoś
nula9 Re: w ogole o radę poproszę.... 21.06.05, 04:59 Tak.. trole małe złośliwe i nikt ich nie lubi, mają problem. A tak na poważnie to myślę ze na razie moze byc otwarte tak dla zachęty a potem zobaczysz kochana moze trole nie przydą do nas a raczej zbłąkane dusze które będą potrzebowały wsparcia, tak jak my, weć na razie otwarte Odpowiedz Link Zgłoś
fiordilligi Re: w ogole o radę poproszę.... 21.06.05, 19:51 Ok. Zostawię tak jak jest. A na razie to mi się super podoba i pewnie będzie coraz lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
ellal2 Re: w ogole o radę poproszę.... 23.06.05, 18:35 Na początku na pewno otwarte, a potem ... to zależy od ilosci postów z zapytaniami o poradę prawną. Przerabiałam taki okres, że gdzie się towarzysko nie zjawiłam zawsze zalewano mnie najpierw pytaniami z zakresu problemów prawnych, prośbami o pisma, itp, a w konsekwencji wieczorami zamiast bawić sie z dzieckiem, zawsze coś miałam do pracy. Nie jest to wiążące, to tylko taka moja myśl przy wieczornej kawie. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
romanska.3463 Re: w ogole o radę poproszę.... 25.07.05, 09:56 nie wiem jak jest u koleżanek, ale ja nie mogę się opędzić od próśb kierowanych na adres e-mailowy o porady z zakresu prawa podatkowego. Jeśli i Wy drogie prawniczki macie podobne problemy, i Wam to przeszkadza, to może nasza założycielka pomyślałaby o ukryciu forum ?? Wakacyjne pozdrowionka. Ola Odpowiedz Link Zgłoś
fiordilligi Re: w ogole o radę poproszę.... 25.07.05, 18:03 Mam tak samo. Podejrzewam, że nie jesteśmy jedyne. Opis w nagłówku nie pomaga niestety. Pomyślę o ukryciu forum za jakiś czas. Odpowiedz Link Zgłoś
napoleon_b Re: w ogole o radę poproszę.... 28.07.05, 15:57 Pdobno fryzjerzy, lekarze i prawnicy są najczęściej nagabywani o porady :) Pozostaje tylko cieszyć się tym, że jesteśmy w doborowym towarzystwie :) Jako osobba, która spełnia tylko 50% wymagań stawianych uczestnikom forum (dla ułatwienia dodam tylko, że nigdy w życiu nie poddam się procesowi naturalizacji! "Jadwiniu, proszę natychmiast rozwiązać tatusia" :), oddaję 1/2 głosu za tym, żeby forum nie ukrywać. Pozdrowienia,N.B. Odpowiedz Link Zgłoś
fiordilligi Re: w ogole o radę poproszę.... 28.07.05, 23:05 Witam :-) Głos przyjęty, zobaczymy co na to inni. Póki co na razie nie ukrywam,być może lawina próśb o porady się skończy. Ostatnio na forum coś cicho, pewnie się urlopują prawnicy :-) Naturalizacja jest be, zgadzam się :-))) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś