Dodaj do ulubionych

w ogole o radę poproszę....

03.06.05, 22:08
czy forum powinno być zamknięte czy otwarte? Mam mieszane uczucia, może na
początku otwarte a potem się zamknąć troszkę? :-) Chciałabym prosić o
ewentualne opinie - w sumie forum dopiero się tworzy.
Obserwuj wątek
    • rudzikowa Re: w ogole o radę poproszę.... 13.06.05, 22:51
      jezeli chodzi o te kwestie to musisz uwazac na tzw trole sa to osoby ktore
      zaczynaja milusio a koncza niekoniecznie szukaja zaczepki i prowokuja do
      niekoniecznie milych dyskusji o ile dyskusja mozna to nazwac (niestety jak
      zaczynalam na forum to dalam sie wciagnac w cos takiego i bardzo tego zaluje bo
      sprowokowano mnie strasznie glupio do mocnego zanizenia poziomu - coz czlowiek
      cale zycie sie uczy) takze w sumie od ciebie zalezy co zrobisz czy ukryjesz
      forum czy nie jako admin zawsze mozesz wykasowac post lub watek ktory ci sie
      nie podoba
      zycze rozwiniecia forum :)
      • fiordilligi Re: w ogole o radę poproszę.... 15.06.05, 11:22
        Tak, trolle są przykre :-) Ale nie da się chyba ich uniknąc. Możemy mieć
        nadzieję, że tematyka tego forum skutecznie je zniechęci.
        • rudzikowa Re: w ogole o radę poproszę.... 15.06.05, 14:42
          ja mysle ze nie chodzi im o tematyke tylko patrza na ilosc wpisow wiadomo im
          wiecej tym wieksze zainteresowanie forum i mozan lepiej pobruzdzic mysle ze na
          poczatku nie bedzie problemu gorzej jak sie forum rozwinie ale z tym akurat nie
          powinno byc problemu sa dwie metody na trolla albo totalnie zignorowac i
          kasowac posty albo zamknac forum i juz
          • nula9 Re: w ogole o radę poproszę.... 21.06.05, 04:59
            Tak.. trole małe złośliwe i nikt ich nie lubi, mają problem.
            A tak na poważnie to myślę ze na razie moze byc otwarte tak dla zachęty a potem
            zobaczysz kochana moze trole nie przydą do nas a raczej zbłąkane dusze które
            będą potrzebowały wsparcia, tak jak my, weć na razie otwarte
            • fiordilligi Re: w ogole o radę poproszę.... 21.06.05, 19:51
              Ok. Zostawię tak jak jest. A na razie to mi się super podoba i pewnie będzie
              coraz lepiej
              • ellal2 Re: w ogole o radę poproszę.... 23.06.05, 18:35
                Na początku na pewno otwarte, a potem ... to zależy od ilosci postów z
                zapytaniami o poradę prawną. Przerabiałam taki okres, że gdzie się towarzysko
                nie zjawiłam zawsze zalewano mnie najpierw pytaniami z zakresu problemów
                prawnych, prośbami o pisma, itp, a w konsekwencji wieczorami zamiast bawić sie
                z dzieckiem, zawsze coś miałam do pracy. Nie jest to wiążące, to tylko taka
                moja myśl przy wieczornej kawie. :-)
                • romanska.3463 Re: w ogole o radę poproszę.... 25.07.05, 09:56
                  nie wiem jak jest u koleżanek, ale ja nie mogę się opędzić od próśb kierowanych
                  na adres e-mailowy o porady z zakresu prawa podatkowego.
                  Jeśli i Wy drogie prawniczki macie podobne problemy, i Wam to przeszkadza, to
                  może nasza założycielka pomyślałaby o ukryciu forum ??

Wakacyjne pozdrowionka. Ola
                  • fiordilligi Re: w ogole o radę poproszę.... 25.07.05, 18:03
                    Mam tak samo. Podejrzewam, że nie jesteśmy jedyne. Opis w nagłówku nie pomaga
                    niestety. Pomyślę o ukryciu forum za jakiś czas.
                    • napoleon_b Re: w ogole o radę poproszę.... 28.07.05, 15:57
                      Pdobno fryzjerzy, lekarze i prawnicy są najczęściej nagabywani o porady :)
                      Pozostaje tylko cieszyć się tym, że jesteśmy w doborowym towarzystwie :)
                      Jako osobba, która spełnia tylko 50% wymagań stawianych uczestnikom forum (dla
                      ułatwienia dodam tylko, że nigdy w życiu nie poddam się procesowi naturalizacji!
                      "Jadwiniu, proszę natychmiast rozwiązać tatusia" :), oddaję 1/2 głosu za tym,
                      żeby forum nie ukrywać.
                      Pozdrowienia,N.B.
                      • fiordilligi Re: w ogole o radę poproszę.... 28.07.05, 23:05
                        Witam :-)
                        Głos przyjęty, zobaczymy co na to inni. Póki co na razie nie ukrywam,być może
                        lawina próśb o porady się skończy. Ostatnio na forum coś cicho, pewnie się
                        urlopują prawnicy :-)
                        Naturalizacja jest be, zgadzam się :-))) Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka