orzechowe-oczy 06.06.05, 23:52 Właśnie- czyje (tu wpisz imię znanej osoby) powinna mieć: -nogi -brzuch -piersi -ręce -twarz -włosy Jeśli się nudzicie to napiszcie. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
avatar85 Re: Kobieta idealna- twój typ 07.06.05, 00:04 Powiem tak: z twarzy to ladna cera, pelne usta, blyszczace oczy (moga byc orzechowe;p), dlugie wlosy, z sylwetki to szczupla, waskie biodra, mala pupa, ladne piersi (nie wielgachne gruchy, mogą być małe, byle pasowaly do sylwetki, a nie jakies durne push-apy u szczuplych albo wylewajacy sie silikon, ble). Odpowiedz Link Zgłoś
baba_krk Re: Kobieta idealna- twój typ 07.06.05, 00:13 ha! widzę "Ojos asi" w sygnaturce :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: Kobieta idealna- twój typ 07.06.05, 10:16 To ja! > -nogi - mam! > -brzuch - mam! > -piersi - jeszcze mam! > -ręce- ? > -twarz- zachowalam. > -włosy-jeszcze są w przeciwienstwie do mojej znienawidzonej sasiadki z kontroli skarbowej. Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: Kobieta idealna- twój typ 07.06.05, 10:17 A czym stukasz w klawisze???? Odpowiedz Link Zgłoś
krysica Re: Kobieta idealna- twój typ 07.06.05, 10:21 nogi - mogą zostać moje brzuch - płaski ładnie opalony ( mam ) piersi - C ( mam ) ręce - mogą zostać moje twarz - delikatna ( mam charakterystyczną ) włosy - długie ( mam ) Odpowiedz Link Zgłoś
kohol Re: Kobieta idealna- twój typ 07.06.05, 10:32 Nogi, brzuch i ręce Emmy. Ale twarz, biust i włosy moje :) Odpowiedz Link Zgłoś
krecilapka Re: Kobieta idealna- twój typ 07.06.05, 14:18 Moglaby byc DODA, tylko jeszcze gdzies bym upchal doope Jenifer Lopez, ale nie wiem gdzie ;). Odpowiedz Link Zgłoś
orzechowe-oczy Re: Kobieta idealna- twój typ 07.06.05, 22:46 A teraz moje typy: -nogi -Adriana Lima -brzuch -Britney Spears (kilka miesięcy wstecz :p) -piersi -Angelina Jolie -ręce -Anna Kournikova -twarz -Shakira -włosy -oczywiście Shakira :D Odpowiedz Link Zgłoś
aretse11 Re: Kobieta idealna- twój typ 07.06.05, 23:17 wlasciwie moge wpisac jedna kobiete-Angeline Jolie..tylko powiekszylabym jej troche tylek i piersi:)..ale tak wszystko by byla proporcjonalna Odpowiedz Link Zgłoś