Dodaj do ulubionych

Nagie opalanie

IP: 217.96.35.* 18.07.02, 11:33
Mój chłopak namawia mnie na opalanie na nagiej plaży nad morzem. Wstydzę się rozebrać przed obcymi, nie mówiąc o tym, że mam wrażenie że na taką plaże przychodzą starsi faceci, żeby sobie pooglądać. Zauważyłam, jakie reakcje budzą ładne dziewczyny na zwykłej plaży, a co dopiero mówić, jeżeli chodzi o nagą plażę.
Może ktoś z uczestników forum ma jakieś doświadczenia?
I co w ogóle o tym myślicie?
Obserwuj wątek
    • bes Re: Nagie opalanie 18.07.02, 11:46
      Na polskiej plaży bałabym się spróbować........Ale byłam w czerwcu na Krecie -
      tam topless jest prawie normą. Nie miałam oporów, żeby opalać się bez stanika,
      nie było żadnej sensacji. Jedyne, co zaobserwowałam przypadkowo potem, to fakt,
      że jakis facet stał dyskretnie na szosie przy plaży i robił zdjęcia aparatem z
      jakimś długim obiektywem:-)
      No i druga sprawa - o ile ładnie wygląda topless w przypadku w miarę
      standardowych wagowo kobiet, to w przypadku tęższych kobiet...... Mój małżonek
      był zszokowany - i twierdził potem, że musiał specjalnie uważać, żeby jego
      wzrok nie padał na "wieloryby" opalające się w toplesie, jak to określił.....

bes
    • balbina2 Re: Nagie opalanie 18.07.02, 12:07
      Gość portalu: Ika napisał(a):

> Mój chłopak namawia mnie na opalanie na nagiej plaży nad morzem. Wstydzę się
      ro
      > zebrać przed obcymi, nie mówiąc o tym, że mam wrażenie że na taką plaże
      przycho
      > dzą starsi faceci, żeby sobie pooglądać. Zauważyłam, jakie reakcje budzą
      ładne
      > dziewczyny na zwykłej plaży, a co dopiero mówić, jeżeli chodzi o nagą plażę.
      > Może ktoś z uczestników forum ma jakieś doświadczenia?
      > I co w ogóle o tym myślicie?

He, he, pewnie sam sobie chce popatrzeć, przecież jakby mu zależało na opalaniu
      się nago tylko z Tobą, to nie musielibyście chodzić na "nagą plażę", ale
      znalezć po prostu jakieś ustronne i bezludne miejsce....Ja się tak opalałam z
      moim mężem zeszłego lata na wydmie w okolicach Dąbek. Żywego ducha nie było w
      promieniu kilku kilometrów!
    • Gość: abra Re: Nagie opalanie IP: *.demogr.mpg.de 18.07.02, 12:54
      witam, od jakiegos czasu mieszkam w Niemczech (w bylej wschodniej czesci).
      Tutaj nad morzem (w sumie niedaleko od Szczecina) opalanie sie nago jest norma
      i nie powoduje to jakis niezdrowych zachowan typu gapienie sie facteow. Nagosc
      jest traktowana zupelnie naturalnie dlatego nie mam probelmow zeby opalac sie
      nago na plazy. Dodatkowo nie ma podzialu na plaze tekstylna i nudystyczna. Jak
      ktos chce byc w kostiumie a ktos nago to prosze bardzo nie ma sprawy.
      No ale to moze kwestia ludzi i traktowania nagosci jako cos naturalnego
      Pozdro
      Abra

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka