Dodaj do ulubionych

Czeko Skarbie nasz drogi!!!

22.07.02, 19:57
Bardzo prosze naszą najukochańszą Prezes o wybaczenie mojej dzisiejszej
absencji na forum i w koncernie. Norma leczyła gigantycznego kaca, w pracy ją
wkur...li i wszystko beee... Teraz Norma idzie udzielać się towarzysko na
krakowski Rynek, ale chciała tylko dać znać że żyje pamięta i tęskni :-))))

Buziaki
Obserwuj wątek
    • Gość: czeko Re: Czeko Skarbie nasz drogi!!! IP: *.chello.pl 23.07.02, 14:32
      Znalazłam! Znalazłam! On jest MÓJ !

Zawsz etaki chciałam miec, malutki, czyściutki wąteczek pełen życzliwych
      ludzi...ALE NIKT MI GO NIE CHCIAŁ ZAŁOŻYĆ! :)

Az pewnego dnia zjawiła się Norma_jean... :)

Powiedz norma jak z panem d..., bo mnie nurtuje!

czeko
      na swoim własnym M
      • Gość: czeko Re: Czeko Skarbie nasz drogi!!! IP: *.chello.pl 23.07.02, 15:19
        Łeee...po co mi wątek norma jak nikt mnie nie kocha? :)
        • Gość: .................. .................. IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 23.07.02, 16:13
          hyhy
          • norma_jean Czekuś!! 23.07.02, 16:20
            Ja Cię kocham nad życie tylko popracować troszkę musiałam i na towarzyskim
            małżenstwo ratować (moje własne przyszłe wirtualne małzęństwo ;-))

Pan. D milczy i koniec. No po tym czasei to już tylko bezdenna głupota o którą
            się nie podejrzewam mogłaby mnie do czegoś popchnąć

Pozdr
            • Gość: czeko Re: Czekuś!! IP: *.chello.pl 23.07.02, 16:59
              Nora mnie kocha lalalalalalala. To znaczy, że koncern się trzyma. Jak moja wice
              mnie wielbi, to zbaczy, że nawet gdy naczelnik do sprawpowiększania róznic
              miedzy płcią wyższa a płcia niższa i rozporządzania masami i pierwsza
              sokowirówkowa mi się nie opra :)!

Ha! Bo we mnie jest seks1 :) (az się oplułam z radości z tego, co napisałam)

czeko
              • Gość: czeko Re: Czekuś!! IP: *.chello.pl 23.07.02, 17:02
                Tam zabrakło literki "m", żadna nora, ani tez jama czy szpara nie wyznawały mi
                jeszcze miłości :)
          • Gość: czeko Re: .................. IP: *.chello.pl 23.07.02, 16:56
            A ty się starogardzki żartownisiu nie śmiej, bo my tu mamy lojalnych twej rasy,
            którzy z nasz honor, za nasz dobry humor, za nasze słowo, za nasze skinienie
            jedno ci zemby obiją :)

HAHA !
        • Gość: Anonim Re: Czeko Skarbie nasz drogi!!! IP: *.ewave.at 23.07.02, 16:19
          Gość portalu: czeko napisał(a):

> Łeee...po co mi wątek norma jak nikt mnie nie kocha? :)

Bo ona tylko sie Pani Prezes NACZELNEJ I NAJGLOWNIEJSZEJ NA SWIECIE, PODLIZYWAC
          UMIE.Nie to co ja.Bo ja, to naprawde Pani Prezes zycliwy jestem i mowie
          sczeze,ze ta Vika to naprawde paniom kocha,nie to co ta lizuska Norma.Niech jej
          Pani nie slucha ,bo ona knuje.Jesce nie wiem co,ale jak siem dowim to fsystko
          Pani podkablujem.A ta Lioom,to tyss bym na niom uwazal,one wsyckie razem
          tsymajom z krolikiem,szfinkami i kotem.Ja Paniom lojalnie ostrzygom:nie wim co
          s tygo wyniknoc moze......A opruc tygo one na jakiegos hlopa polojom!!!!!!!
          Zycliwy.
          • Gość: czeko Re: Czeko Skarbie nasz drogi!!! IP: *.chello.pl 23.07.02, 16:54
            a ty Anonimie nie zaczepiasz tapicerów? ;)
            • Gość: Anonim Re: Czeko Skarbie nasz drogi!!! IP: *.ewave.at 23.07.02, 16:59
              Ja s tapicererami niom nic wspolnygo i z moralnosciom tyz nie chcem miec!Bo ja
              Pani Prezes Najglowniesza lojalny jezdy i tak mi dopomus buk.
              • Gość: czeko życzliwych zapraszam IP: *.chello.pl 23.07.02, 17:09
                Drogi Anonimie!

Ciesze się z twojej obecności. Zasiądz w pokoiku donosicieli i szpiegów i zdaj
                relacje ze swoich działań. Proszę- herbatka i ciasteczka oraz tiktaki, 2 cal. A
                jeżeli Anonim z niemiecka przypadkiem nadaje to tu jest Kuchen i guten essen i
                żryjta! :) No ale przeciez co do tego, czy anonim po niemiecku gada to ja nie
                mam zieeeloneeego pojęciaaa :)

No i jak sie sprawy w koncernie mają? Bo ja słyszałam, że jakiś nadmorski FACET
                chce się do niego wedrzeć! I o wspołudziale mówi! FACET o współudziale...(!!!)

pozdrawiam lojalnych i życzliwych
                czeko

takim sposobem niejeden system się przez lata trzymał...

:)

• norma_jean Re: życzliwych zapraszam 23.07.02, 17:13
                  Co za nadmorski qrna, co za nadorski??? Ja nic nie wiem!!!
                  A współ nie będzie NA PEWNO!!!

ZWiW
                  • Gość: czeko o bestyji podstępnej IP: *.chello.pl 23.07.02, 17:16
                    Ten facet (fuj! :)....

Ta starogardzka bestia forumuje na forum >:)

Bestyja ta wpisała do mojego śliczniutkiego wątku swoje prześmiewcze "hyhy".

Powiedziałabym, jak ja na forum zwą, ale stare polskie przysłowie głosi- "nie
                    wywołuj podstępnej bestyji płci przeciwnej naiwnie liczącej na dostanie sie do
                    czeko Int.-rok założenia 2002- z jamy !

z pozdrowieniami
                    czeko

• norma_jean Re: Czeko Skarbie nasz drogi!!! 23.07.02, 17:11
                Czekuś Ty jesteś mądrą dziewczynką i jakimś tam anonimom ogupić się nie dasz.

Ja Cię kocham i wielbię do ostatniej kropli krwi!! (Twojej lub mojej :-))

Padam do nóżek
                • Gość: czeko normiątko IP: *.chello.pl 23.07.02, 17:17
                  musimy się zdecydowac czyjej, bo jak zginiemy razem to będzie nazbyt
                  romantyczne :)
                • Gość: Vika Re: Czeko Skarbie nasz drogi!!! IP: *.ewave.at 23.07.02, 17:18
                  No ,widzi,widzi Pani Prezesunia Najglowniesa i Najukochansa!!!!
                  To ONA,ONA,ta Norma nam sprowadza tapicerow z nat samygo moza.A nie mowilem:to
                  Ona ma z Moralnosciom za duzo wspolnego.Ja nie-jak boga kochom najscyzej!
                  moralnosc mnie nic nie obchodzi...Nic a nic...slowo humoru ludowego harcyza!
                  • norma_jean Drogi Anonimie 23.07.02, 17:25
                    Nicki Ci się pomyliły hi hi hi :-))))))))))

Czeko!!!!! Oczywiście, że pierwsza będzie moja ostatnia kropla krwi. Ty nam
                    panować wiecznie bedziesz prezesie naj naj naj!!!!

Nóżki całuję
                    • Gość: czeko Re: Drogi Anonimie IP: *.chello.pl 23.07.02, 17:27
                      Taaak...

a co wy kobiety myslicie o partycypowaniu SAMCA w naszym biznesie?

czeko

Liga broni1 Liga radzi! Liga nigdy cię nie zdradzi!
                  • Gość: VIKA Re: Czeko Skarbie nasz drogi!!! IP: *.ewave.at 23.07.02, 17:28
                    Gość portalu: Vika napisał(a):

> No ,widzi,widzi Pani Prezesunia Najglowniesa i Najukochansa!!!!
                    > To ONA,ONA,ta Norma nam sprowadza tapicerow z nat samygo moza.A nie
                    mowilem:to
                    > Ona ma z Moralnosciom za duzo wspolnego.Ja nie-jak boga kochom najscyzej!
                    > moralnosc mnie nic nie obchodzi...Nic a nic...slowo humoru ludowego harcyza!

Szanowna Pani Prezes raczy zauwazyc,ze ktos podszywa sie pod moj podpis,za co
                    ninieszym nie biore odpowiedzialnosci.Wnioskuje,ze powiazania przyjacielskie
                    niejakiej Normy JEAN z jej podejrzanymi znajomosciami z nad morza oraz z
                    przedstawicielami nizszych warstw spolecznych o pseudonimie "ANONIM",tudziez
                    sklonnosci zoologiczne do krolika,pozwola Pani wysnoc wlasciwe wnioski.
                    Z powazaniem:

VIKA-NACZELNY DYREKTOR SWIATOWEJ KORPORACJI SOKOWIROWEK I PRACOWNIKOW ROLNO-
                    FIZYCZNYH.
                    • Gość: czeko Re: Czeko Skarbie nasz drogi!!! IP: *.chello.pl 23.07.02, 17:31
                      Dziewczyny1 Przestańcie, bo samcy trochę niż wy tańsi są i chociaz nie chcę
                      burzyc jedności koncernu czeko Int, to to już jednośc nie jest...

A pytanie zadałam i jak zwykle nikt mi nie odpowiada!

czeko
                      prezes
                    • norma_jean Re: Czeko Skarbie nasz drogi!!! 23.07.02, 17:32
                      Mężczyznom mówimy zdecydowane nie!!!
                      Marchewkowym skrytożercom - nie!!!!

Vika - po raz kolejny przywołuję Cię do porządku!! jesteśmy razem w tym
                      wszystkim!!

daję Ci ostatnią szansę zanim przedstawię Pani Prezes twoją dymisję do
                      podpisu!!!
                      • Gość: czeko Re: Czeko Skarbie nasz drogi!!! IP: *.chello.pl 23.07.02, 17:34
                        Norma nie...

Vika to moja lewa ręka, ja z jedna sobię nie poradzę!
                        • Gość: nadmorsky Mobilizujta się baby a nie kłóćta! IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 23.07.02, 17:37
                          No to dawać mi tu proszę tego samca. Albo go schrupię na kolację, albo razem
                          coś pogłówkujemy (bez skojarzeń:)))A o posadkę w koncernie się nie staram, mam
                          lepsze plany... Uszanowanko :)
                          • Gość: czeko Re: Mobilizujta się baby a nie kłóćta! IP: *.chello.pl 23.07.02, 17:41
                            Prosze bardzo nadmorski- wyeliminuj niejakiego SOMBRE.

z góry uprzejmie dziękuję

czeko czekowska
                            prezes
                            • Gość: nadmorsky Re: Mobilizujta się baby a nie kłóćta! IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 23.07.02, 17:45
                              Eeee, ON jest nie do ruszenia.
                              Poproszę o dalsze propozycje :)

Z uszanowaniem,
                              Kooperant
                              • Gość: nadmorsky Re: Mobilizujta się baby a nie kłóćta! IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 23.07.02, 17:55
                                Tak jeszcze chciałem dodać, iż ja w zasadzie tylko przelotem, bo chciałem coś
                                miłego Pani Prezes powiedzieć, tylko taki nieśmiały byłem, a ona mnie tak
                                potraktowała. A teraz, z uwagi na napiętą atmosferę w zarządzie Element Obcy
                                wycofuje swe wojska żywiąc nadzieję, że nie bądą potrzebne siły pokojowe :)
                                • Gość: czeko a co on? IP: *.chello.pl 23.07.02, 18:01
                                  dlaczego nie do ruszenia? święta krowa czy co? ;) 60 kilo krowy swiętej?

a pani prezes czegos miłego zawsze posłucha, taka pani prezes na komplementa
                                  łasa

czeko
                                  pokojowo nastawiona do elementów obcych, gdyz na PO uczyki, jak je skutecznie
                                  EKSTERMINOWAĆ

hyhy
                        • norma_jean Re: Czeko Skarbie nasz drogi!!! 23.07.02, 17:37
                          Ale ona mi autorytet podkopuje i opinię psuje. Mówię Ci oan chce doprowadzić do
                          rozpadu naszego koncernu bo ma plan jak go przejąć. Vika - tylko razem coś
                          osiągniemy trzymaj się mnie i czeko to jeszcze na ludzi wyjdziesz!!!

Buzi
                          • Gość: czeko Re: Czeko Skarbie nasz drogi!!! IP: *.chello.pl 23.07.02, 17:44
                            podpisuję się pod apelem
                            czeko
                            czeko Int
                            • norma_jean Re: Czeko Skarbie nasz drogi!!! 23.07.02, 17:46
                              Pani Prezes, dziękuję.

A Vika chyba poszła przemyśleć swoje nikczemne zachowanie.

A co tam u Hamerykańca??? Daje znaki życia???
                          • Gość: Anonim Re: Czeko Skarbie nasz drogi!!! IP: *.ewave.at 23.07.02, 17:46
                            A nie mowilem......Pani Prezesuniu Najglowniesza i najukochansa,ze im tylko o
                            stolki chodzi i o tego tapicera co go do wiatru chcom wystawic...a nie
                            mowilem.MOWILEM.To tera, niech mnie Pani weznie na jakie pozadne stanowicho,bo
                            ojcu trachtor siem zepsul a na psednowku to juz calkim z glodu pozdychamy w tyj
                            naszej Glodnyj Wsi,za co Pani i panu Bogu dienkujem i poklony bijem a cego i
                            Pani prezes z serca zycymy.Jament.
                            • norma_jean Re: Czeko Skarbie nasz drogi!!! 23.07.02, 17:48
                              Ja się na tą nominację nie zgadzam!!!!!
                              • Gość: Vika Re: Czeko Skarbie nasz drogi!!! IP: *.ewave.at 23.07.02, 17:56
                                Moje Panie!Widze,ze bardziej Was zajmuja plotki,nie sprawy koncernu.W takim
                                razie wychodze z biura i wroce jak zaprowadzicie porzadki...mosze przeprowadzic
                                kilka rozmow konsuldingowych w naszych sprawach.Wroce do biura za dwie godziny.
                                PS.Zaproponowano mi stanowisko prezesa koncernu" SOKI z Burakow
                                &company".Decyzja nalezy do Was:-(
                                • Gość: czeko Re: Czeko Skarbie nasz drogi!!! IP: *.chello.pl 23.07.02, 18:02
                                  FU ! Soki z buraków....Vika, ty w brudnej robocie chcesz siedzieć???
                                  • Gość: Vika Re: Czeko Skarbie nasz drogi!!! IP: *.ewave.at 23.07.02, 18:05
                                    skoro nie chcecie mi podniesc pensji i prestizu stanowiska i nie ma na
                                    kosmetyczke i fryzjera...to co ja tu robie?!
                                    Przeciez wiecie,ze mam zamiar zmienic chlopa...No i z czym mnie wysylacie do
                                    tego goscia?????No i jak Wam nie wstyd?
                                    • Gość: czeko pracownicy w negliżu IP: *.chello.pl 23.07.02, 18:09
                                      Vika ja cię przywołuję do porządku! Nie pierz brudów koncernu przy dzwiach
                                      otwartych, męskie oczy nas obserwują, nie czujesz piwnego oddechu na karku???

To, że ostatniego pana wizażystę uwiodłaś, no i niewiadomo czemu kosmetyk
                                      wybiegł od ciebie półnagi to już twój biznes ! Wszystko masz w statucie, jak
                                      nie pasuje, zgłoś nowa propozycję.

zdrowie
                                      czeko
                                      troszeczkę podirytowana prezes
                                      która nie rozdziewa pracowników niższego stopnia z gaci
                                • Gość: czeko A ja zakrzyknę jak naród do papieża... IP: *.chello.pl 23.07.02, 18:03
                                  zooostań z nammi :)
                                  • Gość: Vika Re: A ja zakrzyknę jak naród do papieża... IP: *.ewave.at 23.07.02, 18:23
                                    To moge OSTATEEEEEEEECZNIE zostac ale ja prosze o zatwierdzenie pensi dla mie w
                                    wysokosci 87658760000 dolarow usa w zlocie miesiecznie,chce za zone trzy
                                    pierwsze zony radzy Madrasu dla fizycznych ku rozrywce,70 sloni z wyposarzeniem
                                    i obsluga oraz lektyke i kilu fizycznych do noszeni mnie i moich bagazy...Wtedy
                                    moge zostac...nooooo?
                                    • Gość: czeko NIECH ZYJE SOK MARCHWIOWY! IP: *.chello.pl 23.07.02, 18:59
                                      podpisano
                                      czeko
                                      prezes

Ludzie patrza na mnie i coraz częściej po karotkę sięgają....
                                      • norma_jean Wszystkim po równo!! 23.07.02, 19:28
                                        Ja se musze chłopa w ogóle znaleźć. A jak ja wyglądam??? Chce tipsy,
                                        przedłużanie włosów, elektrolizę (czy jak tam temu - cobym nóg i okolic golić
                                        nie musiała) masaże wyszczuplające, i różne tam takei. Pensję też prosze
                                        podwyższyc bo Gucii wypuszcza nową kolekcję.

buzi
                                        • Gość: Vika Re: Wszystkim po równo!! IP: *.ewave.at 23.07.02, 19:40
                                          Pfii!Tylko tyle to ja moge ze swoich apanazy zatwierdzic-prosze bardzo i 100%
                                          bez podatku PLUS!!!!!!!!!!!!!!!a chlopa to sobie wybierz.Fizycznych CI u nas
                                          dostatek ale i te ktore przyprowadzisz,przyjmiemy jako wrozbe zwyciestwa!
                                          • Gość: Vika Re: Wszystkim po równo!! IP: *.ewave.at 23.07.02, 19:43
                                            a sok marchwiowy oczywiscie,ze zyc musi!!!!!!!!!!!!!!I na wieki wiekow !!!!!!!
                                            • Gość: czeko Re: Wszystkim po równo!! IP: *.chello.pl 23.07.02, 20:44
                                              Jestem taka samotna, nikt mnie nie kocha, nikt mnie nie lubi...

Mam jakies doły przedwyjazdowe...

Nie chce nikogo poznawac, bo jak poznam, to trudniej mi będzie zostawić.

Faceta tyż nie mam. Na razie wybór. Mam nadzieje, że nie nastanie czas, kiedy
                                              to przestanie byc wybór.

Chyba udam się na marchwiowe poletko wyszukać robotnika od robót ręcznych ;).
                                              Może masaz koleżankom? ;)

A z zabiegów to poprosze zagęszczanie włosów no i zawsze chcisałam byc ruda, no
                                              i żeby one się w końcu przestały kręcić!!! Albo kręciły sie mocniej!!! A one
                                              takie cholernie niezdecydowane i pofalowane...Prócz tego proszę jeszcze
                                              operację nosa, uszu, oczu, silikonową nitke w górna warge, metalowa płytke w
                                              podbródek...Ostatnio oglądałam taki program, kobieta lat 47 wyglądała na max
                                              25...i o tych nitkach, płytkach bez żadnego skepowania....no jak wam się
                                              podobam dziewczyny? ;)

czeko

jest żle
                                              • norma_jean Czeko jakaś Ty pienkna!!!! 23.07.02, 20:47
                                                Przecież faceci Cie będą na ulicy ten tego :-))

Nie miej dołów Skarbie bo mi smutno od razu.
                                                Taka rezolutna czeko pokaże tej Hameryce!!! Wszyscy Cię lubią i kochają i tam
                                                tez tak będzie!!!!

Buziaki************
                                                • Gość: czeko Re: Czeko jakaś Ty pienkna!!!! IP: *.chello.pl 23.07.02, 20:52
                                                  Wiesz norma, z jednej strony wszyscy mi tam piszą, że mnie tam chcę, tak
                                                  kochają i juz jestem dla nich oczkiem w głowie, ale jest taka delikatna,
                                                  niewidoczna granice, do której wszystko wydaje się wiarygodne. A po
                                                  przekroczeniu tej granicy widzisz, że leja w superlatywach o tym swoim świecie,
                                                  a to ich czekanie jest chyba troche przesłodzone.

a poza tym tu w Polsce zostawiam tylu wspaniałych ludzi...

po prostu boje się, że ich juz tu dla mnie nie będzie, że zapomna...

czeko

doł

czterdzieści stóp w dół
                                                  • norma_jean Re: Czeko jakaś Ty pienkna!!!! 23.07.02, 20:55
                                                    Czekuniu, nawet my w sieci nie zapomnimy a co dopiero Ci w realu. A Ty będziesz
                                                    miała nowe cenne życiowe doświadczenie (powiedziała mentorskim tonem stara
                                                    Norma)

Dasz mi swój numer moja firma jest bogata będe dzwonic słonko

• Gość: czeko a nos mi nie odpada? IP: *.chello.pl 23.07.02, 21:02
                                                    :))))

Norma, dzięki :))))

Ale się rozszczezyłam!

Jak ci zrobią bilingusa to moja host mother ma firme zajmującą się mi. REDUKCJA
                                                    AKCENTU U CUDZOZIEMCÓW :) Jak zapytają to powiesz, że chciałaś sobie
                                                    zredukowac :))

czeko
                                                    na skrzydłach
                                                  • norma_jean Re: a nos mi nie odpada? 23.07.02, 21:08
                                                    Iii, tam nic mi nie zrobią. Ja managere recepcji jestem i obsługuje centralkę
                                                    :-))) Numer na kom wyślę Ci mailem, będziemy w kontakcie. Nie dostana Cię :-))

Buziaki
                                                  • Gość: czeko Re: a nos mi nie odpada? IP: *.chello.pl 23.07.02, 21:18
                                                    Bardziej się o twój tyłek Norma boje ;)
                                                  • norma_jean Re: a nos mi nie odpada? 23.07.02, 21:23
                                                    Tyłek to ja mam.....mini mini :-)))))

Ja czekus z tych anorektyczek jestem i w dzieciecych sklepach sie ubieram :-))

I pewnie dlatego faceta nie mam bo na 15 lat niedorozwinięte wyglądam hi hi hi

Buzi
                                                  • Gość: czeko a policzki ok? IP: *.chello.pl 23.07.02, 21:35
                                                    Łeee...to ja z tych babsk dużych 173 się jej urosło ;)

Ale sklepy dla dzieci tez lubię, dziz, tylko mi wybierać te bluzeczki na 140
                                                    pod okiem zrozpaczonych lub zadziwionych maluchów. Tak tak- Smyk to to, co
                                                    czeko lubi baaardzo...

No i zazwyczaj te koszulinki sa opięte i z kawałem mniejszym lub większym
                                                    brzuszyska na wierzchu ;)

a o pania anoreksję to się prawieże otarłam w życiu, odbijając się do
                                                    bulimii...

cudowne przeżycia!

czeko
                                                    dzieciak :)
                                                  • norma_jean Re: a policzki ok? 23.07.02, 21:37
                                                    Czeko, Ty tu o brzuchu nie opowiadaj. Ja juz widzę ten biuścik w takiej
                                                    przymałej bluzeczce.. Pan się odsunie ta Pani zajeta :-))))
                                                  • Gość: czeko Re: a policzki ok? IP: *.chello.pl 23.07.02, 21:41
                                                    Nie nie, Noram, z biuscikiem się nabijałam, biuścik normalny, B, nie żadne Z! :)

A to pewnie przez te moje opowieści o dekoltach....no czasem dekolt musi byc, a
                                                    może faceci weń zaglądają, bo się zastanawiają, gdzie poszły piersi? ;)

• norma_jean Re: a policzki ok? 23.07.02, 21:46
                                                    Hihihihihihi!!!

Czeko to choc ich poszukamy :-)))))

Pozdr
                                                  • Gość: czeko Re: a policzki ok? IP: *.chello.pl 23.07.02, 22:00
                                                    cip cip cip...no cycuszki...no jak ja się robotnikom pokazac będe mogła...no
                                                    nie róbcie tego pańci! :)
                                                  • norma_jean Re: a policzki ok? 23.07.02, 22:08
                                                    Wiesz co możemy my list gończy roześlemy?? tylko jak podasz opis to nam sie
                                                    watek zapcha :-)))
                                                  • Gość: czeko Re: a policzki ok? IP: *.chello.pl 23.07.02, 22:18
                                                    szukamy pewnych 80B...kto ma, niech odda!!!

:)))

czeko
                                                    radosna
                                                    skowronki wymiękają
                                                  • Gość: nadmorsky Re: a policzki ok? IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 23.07.02, 22:22
                                                    Już ja je zara znajdę...:)
                                                  • Gość: czeko Re: a policzki ok? IP: *.chello.pl 23.07.02, 22:24
                                                    nadmorsy co ty tak tu z wieczora robisz?

czeko na pokuszenie wodzisz?

basta!

a sio mi do czestochowy! ;)
                                                  • Gość: sombre Re: a policzki ok? IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 23.07.02, 22:37
                                                    Ee, sam tam nie będę się umartwiał. Zeby się spowiadać, trza mieć najpierw z
                                                    czego (kici kici... cip... cip...) :)))
                                                  • Gość: czeko Re: a policzki ok? IP: *.chello.pl 23.07.02, 22:39
                                                    Zostałam już tam niecnie zwabiona. Nie wysilaj się sombre nawet cipciając nie
                                                    wyglądasz choć toche przyjażnie ;)

• norma_jean Re: a policzki ok? 23.07.02, 22:52
                                                    czekuniu trzymaj się bo ja spać idę. Żebym Cie jutro w cnocie i dobrym zdrowiu
                                                    znalazła

Buziaki
                                              • Gość: Vika Re: Wszystkim po równo!! IP: *.ewave.at 23.07.02, 22:54

> Jestem taka samotna, nikt mnie nie kocha, nikt mnie nie lubi...
                                                >
                                                > Mam jakies doły przedwyjazdowe...
                                                >
                                                > Nie chce nikogo poznawac, bo jak poznam, to trudniej mi będzie zostawić.
                                                >
                                                > Faceta tyż nie mam. Na razie wybór. Mam nadzieje, że nie nastanie czas, kiedy
                                                > to przestanie byc wybór.
                                                >
                                                > Chyba udam się na marchwiowe poletko wyszukać robotnika od robót ręcznych ;).
                                                > Może masaz koleżankom? ;)
                                                >
                                                > A z zabiegów to poprosze zagęszczanie włosów no i zawsze chcisałam byc ruda,
                                                no
                                                >
                                                > i żeby one się w końcu przestały kręcić!!! Albo kręciły sie mocniej!!! A one
                                                > takie cholernie niezdecydowane i pofalowane...Prócz tego proszę jeszcze
                                                > operację nosa, uszu, oczu, silikonową nitke w górna warge, metalowa płytke w
                                                > podbródek...Ostatnio oglądałam taki program, kobieta lat 47 wyglądała na max
                                                > 25...i o tych nitkach, płytkach bez żadnego skepowania....no jak wam się
                                                > podobam dziewczyny? ;)
                                                >
                                                > czeko
                                                >
                                                > jest żle
                                                Jezuuuuuu!nie przynudzaj!Ja sie podobam facetom zawsze i wszedzie a nic z soba
                                                nie robie.....prostytutka tez nie jestem......a w tajemnicy to ci powiem,ze
                                                mam.....mnostwo....(45)
                                                • Gość: czeko\ Re: Wszystkim po równo!! IP: *.chello.pl 24.07.02, 10:35
                                                  uuu...to mi Vika powiedziała, idę się w najciemniejszy kąt pokoiku schować;)
                                                  • norma_jean Re: Wszystkim po równo!! 24.07.02, 10:48
                                                    Hej Czekuś :-)))

Nie przejmuj się przecież widzisz, że młode toto nie wie jeszcze nic o
                                                    życiu :-)) My w jej wieku też takie byłyśmy trzpiotki, ale cóz - latka lecą...

Bzui na dzień dobry :-))
                                                  • Gość: czeko Norma! Norma! IP: *.chello.pl 24.07.02, 10:57
                                                    Norma ty żyjesz!!!

Myślałam że ten nadmorsky zawlókł cie do swego łoża ;)

czeko
                                                    radosna
                                                    skowronki wymiekają
    • Gość: czeko Norma... IP: *.chello.pl 24.07.02, 10:58
      ...tak się o ciebie bałam. Ty taka malutka a ten nadmorsky to ogromny,
      niewyżyty gośc ;)
    • Gość: czeko Re: Czeko Skarbie nasz drogi!!! IP: *.chello.pl 24.07.02, 21:20
      prawie uderzył w linię outową. Nie mogłam mu na to pozwolić...

czeko
      beznadziejnie jest
      • norma_jean Re: Czeko Skarbie nasz drogi!!! 24.07.02, 21:24
        czeko Kochanie dlaczego jest beznadziejnie i ma natychmiast przestać tak być!!!!

Norma jest z Tobą!!!

Mów mi zaraz, co się stało.
        • Gość: czeko Re: Czeko Skarbie nasz drogi!!! IP: *.chello.pl 24.07.02, 21:52
          Co się stało?

Mam jakiś kompleks samej siebie.

Mam jakiś kompleks przepięknej przyjaciółki, za która się wszyscy oglądają.

To jest złe norma. Ale cos jest nie tak chyba...

czeko
          • norma_jean Re: Czeko Skarbie nasz drogi!!! 24.07.02, 22:00
            Kochanie jak jesteś piekna to tylko lepiej. Ja Cie nigdy nie widziałam a Cie
            strasznie lubię. Co innego gdybyś była śliczna i głupia. Ale to Ci nie grozi.

A przyjaciele nie zapomną.

Co Cie jeszcze gnębi Myszko?? Ja Ci nawet cała noc moge pomagac w miarę moich
            skromnych możliwości jako niedoszlego psychologa :-)))
            • Gość: czeko Re: Czeko Skarbie nasz drogi!!! IP: *.chello.pl 24.07.02, 22:05
              Norma ja nie jestem śliczna. Ja jestem beznadziejna. Nic mi u mnie nie pasuje.

Ona jest śliczna. To jest taki typ urody, który jak sok pomarańczowy, większosc
              facetów lubi.

A ja nie. Oprócz tego czuję się beznadziejnie nieatrakcyjna, beznadziejnie
              beznadziejnie. I co, że ja mogę miec więcej w głowie. Dla nikogo nie ma to
              znaczenia,

czeko
              • liloom EXPRES POLECONY DO CZEKO!!!!!!!!!! 24.07.02, 22:15
                czeko uspokoj mi sie zaraz!
                czy to czasem nie faza ksiezyca? bo mi sie wtedy czasem tez tak robi ze krzycze
                i placze a potem to mi tylko wstyd.
                piekno jest tylko u nas w glowach i to jest BARDZO subiektywne.
                ktos moze nie byc piekny na zewnatrz ale miec taka aure ze wszyscy mowia ze
                jest piekny. znam troche takich ludzi.
                a nie widzialas takich par: on piekny ona nie (zewnetrznie) i wszyscy sie
                dziwia dlaczego, co on w niej widzi, albo na odwrot ona piekna a faceta ma
                brzydkiego (wszyscy sie dziwia, ze taka piekna i TAKIEGO sobie wybrala, a
                przeciez mogla itd itp)...
                Czeko nie kieruj sie pieknem zewnetrznym. To zludne.
                • Gość: czeko Re: EXPRES POLECONY DO CZEKO!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 24.07.02, 22:20
                  Liloom to co mam zrobić? Nie wychodzic z przyjaciołka, żeby się nie pograżać?
                  Zakładac jej torbę na głowę? Ma typ urody jak z matrycy i trafia we wszystkie
                  gusta.

A ja ja lubię bardzo bardzo bardzo. Gdyby skierowac popęd samczy na muszki
                  owocówki...

Fajnie, nie kierować się uroda....Ale to takie trudne...
              • norma_jean Historia życia Normy_jean 24.07.02, 22:18
                Czeko jakbym siebie sprzed paru lat słyszała.
                Mam przyjaciółke która dla mnei jest po prostu super. W czasach licealnych ja
                byłam grubym brzydkim kaczątkiem o odstajacych uszach i mysich włosach. A Ona
                była piękna - figura modelki, piękne oczy, włosy, super ciuchy. I ja - takie
                cuś.
                Teraz mam 28 lat, 44 kilo przy wzroście 164cm, więc nie ma co narzekać, włosy
                do pasa, blond (to co że nienaturalny)
                Przez te lata wyrobiłam sobie styl ubierania, makijażu. A ona stoi w miejscu.
                I teraz nie mam kompleksów. A poza tym - każdy siebie gorzej widzi. Przecież
                jak nosisz mini dekolty to masz co pokazać??? na coś patrzą?
                A na przyszłośc, jak juz będziesz taka stara jak ja to okaże się, że dla
                facetów liczy się jednak to co masz w glowie. Tych wartościowych. Bo do reszty -
                nie dzwonimy!! H.. im w d..

Buziaki
              • norma_jean Re: Czeko Skarbie nasz drogi!!! 24.07.02, 22:19

> Norma ja nie jestem śliczna. Ja jestem beznadziejna. Nic mi u mnie nie pasuje.
                >
                > Ona jest śliczna. To jest taki typ urody, który jak sok pomarańczowy,
                większosc
                >
                > facetów lubi.
                >
                > A ja nie. Oprócz tego czuję się beznadziejnie nieatrakcyjna, beznadziejnie
                > beznadziejnie. I co, że ja mogę miec więcej w głowie. Dla nikogo nie ma to
                > znaczenia,

A ja jakoś myślę że Ty jesteś sliczna tylko o tym nie wiesz.

>
                > czeko
                • Gość: czeko Re: Czeko Skarbie nasz drogi!!! IP: *.chello.pl 24.07.02, 22:27
                  Hhaha norma moge ci moje fotosy wysłać ;)

Dzieki. Jesteś...nie jestes taka zwyczajna normą...jesteś Suuuuper normą...

:))

oprócz tego moja kochana żonką

czeko
                  dobrze sobie wybrać
                  dobrego życiowego
                  partnera
                  • norma_jean Re: Czeko Skarbie nasz drogi!!! 24.07.02, 22:34
                    Czekuniu! Tak szczerze mowiąc to chcialam Ci to zaproponowac, bo te włosy
                    falowane....marzenie. Nie martw sie słoneczko, nawet jak jesteś max brzydko, w
                    co naprawde nie wierzę (pozwól mi ocenić - a moi przyjaciele wiedza, że jestem
                    szczera, czasem za bardzo ;-)) to jesteś zajebista!!!!!!!!!!!!
                    Od dnia kiedy mnie pocieszałas zdolowaną jestes dla mne debeściak.

Twoja kochajaca żona
                    • Gość: czeko Re: Czeko Skarbie nasz drogi!!! IP: *.chello.pl 24.07.02, 22:38
                      Droga normo_jean. Zeskanuje jakiegos fotosa dnia jutrzejszego i ci wyślę. Nie
                      do oceny, ale do ogólnego zapoznania się małżeńskiego. W końcu musimy wiedzieć,
                      z kim sypiamy! ;)

czeko
                      żona normy
                      a łapska precz
                • liloom expres 2 24.07.02, 22:38
                  CZEKO JA POWINNAM TO DO CIEBIE NAPISAC CHYBA.

>
                  > A ja jakoś myślę że Ty jesteś sliczna tylko o tym nie wiesz.
                  >
                  Co mnie obchodzi Twoja przyjaciolka, (olej ja !) kurcze TY mnie obchodzisz!
                  Lub ja sobie, co z tego jak wyglada.
                  NJ napisala bardzo madrze. Ja tez cale zycie bylam szara myszka i tez dopiero
                  niedawno sie to zmienilo wypracowalam sobie nowy image (zmienilam totalnie
                  wszystko fryzure, styl ubierania, kolory), wczesniej nie mialam po prostu
                  pomyslu. Mam nadzieje ze wyjazd Ci pomoze. Lap tam impulsy, pomysly, rozgladaj
                  sie, szukaj czegos nowego w czym sie bedziesz dobrze czula. Probuj.
                  I nie martw sie. Moze jest to wlasnie jakas faza konieczna do zmian?
                  - Inny pomysl to pogadac z ta kolezanka, moze wpadnie jej do glowy jakis pomysl
                  na Ciebie, skad ONA ma pomysly?
                  Jak masz to przeslij zdjecie, moze ja cos wymysle?
                  • norma_jean Re: expres 2 24.07.02, 22:41
                    Czeko!!! Za zdjecia bede dozgonnie wdzieczna bo chcę noja żone najdroższa na
                    tapecie mieć :-))

A teraz łyknij karotki i od razu lepie bedzie!!

Przeciez jesteś super!!!
                    • Gość: czeko Re: expres 2 IP: *.chello.pl 24.07.02, 22:50
                      Karota się skończyła, a ja tak bym chciała zalać robaka!

Norma żono i kochanko ma!

Przyda mi się jakies odrodzenie. Czeko...czeko pójdzie do fryzjera! Albo czeko
                      zrobi brzuszków a ze tysiąc. Albo czeko złamie komus serce. Tylko gdziezże się
                      podziali chętni? Bo przeciez komu jak komu, ale normie_jean serca nie złamię :)

czeko
                      a żony to mi zazdroś
                      cie
                  • Gość: czeko Re: expres 2 IP: *.chello.pl 24.07.02, 22:46
                    Ha! Czekofotosy pójdą w świat, to może do reklamy keczupu mnie najma? ;) Czeko
                    chętni wystrzeli prosto z keczuptupy w kamere i dostanie za to jakąś okrągła
                    sumkę ;)

Liloom dziękuję. Po prostu cos mi sie ostatnio samej z soba nie układa. Pewnie
                    to ten wyjazd, a do tego dochodza jakies chore mysli, jak mnie przyjmą, czy
                    mnie polubią kie licho.

Czeko zazwyczaj wesoła przez ogrom odpowiedzialności, spraw do załatwienia ma
                    doły, a poza tym za duzo czasu do myslenia.

Dzięki dziewczyny. Nie ma to jak baby.
                    czeko
                    jest oookejj
                    • norma_jean Re: expres 2 24.07.02, 22:51
                      Noooooo!!!!!!! czeko jaką znam i kocham (żona w koncu :-)))
                      Na wątek sie wpisz - przeciez się kochasz??

Buziaki :-))
                      • Gość: czeko Re: expres 2 IP: *.chello.pl 24.07.02, 23:06
                        Normo_jean ty jesteś szalona!
                        • liloom ja tez chce zdjecie a nawet -cia! 25.07.02, 08:44
                          Dajcie swoje pliiiiiiiz! Czeko, no? NJ tez!
                          • norma_jean Oko za oko ząb za ząb!! 25.07.02, 09:30
                            My chcemy Twoje ;-)))

Pozdr
                            • liloom Re: Oko za oko ząb za ząb!! 25.07.02, 11:28
                              hm...
                              chcecie miec horror w bialy dzien?
                              • norma_jean Re: Oko za oko ząb za ząb!! 25.07.02, 11:35
                                Ja uwielbiam horrory :-))))))))))))))))
                                • Gość: czeko CZEKO CHCE FOTOSY. POWIEM WIĘCEJ- ONA ICH PRAGNIE IP: *.chello.pl 25.07.02, 11:59
                                  Prezes wróciła z zakupów. Zanabyła sobie droga kupna (heheh) spódnisie cudną
                                  barwy niebieskawej i buciki do Hameryki. Wszystko lśni nowością i na czeko
                                  wygląda...lśniąco.

Chciałam powiedzieć, że jak wszyscy wyślą zdjęcia to ja też. Ale nie wcześniej
                                  jak jutro czy pojutrze, bno jutro w nocy wraca pewien skaneroposiadacz. A drugi
                                  skaneroposiadacz mieszka daleko...Jak czeko się zachce dupsko ruszyć, to będzie
                                  jutro. Jak się jej nie zachce, na co wszystkie znaki na ziemi i niebie
                                  wskazują, to będą pojutrze. Dwa fotosy szczerzącej się czeko. Jak z reklamy
                                  pasty do zębów. Co prawda mocno zeszłoroczne, nawet półtoraroczne, ale są.
                                  Nowiutkich nie mam. Za to spódnisię mam nowiutką! :) Haha!

Teraz czeko jedzie do siostry jakiejs pociotecznej oglądnąc sobie jej
                                  bachorzysko. Bachorzysko zwie się Kacperek i jak każde bachorzysko młodociane
                                  bije po cyckach. A tej rozrywki teraz czeko trzeba1 ;))))

No wysyłac prezes fotosy, nie obijać się!

Dzięn dobry normiątko, witaj liloom

jaki ze mnie cham, paplam tylko a zapominam się przywitać ;)

czeko
                                  czeko Int

dzis jest juz dobrze
                                  tak
                                  dobrze
                                  • norma_jean Re: CZEKO CHCE FOTOSY. POWIEM WIĘCEJ- ONA ICH PRA 25.07.02, 12:02
                                    Czko czekaj bo wysyłam :-)))
                                  • norma_jean Czeko i Liloom 25.07.02, 12:06
                                    Maile poszły tylko niech Was adres nie zdziwi bo z normy nie umiem tego wysłać.
                                    Buziaki
                                    • Gość: czeko Re: Czeko i Liloom IP: *.chello.pl 25.07.02, 18:34
                                      Kochana normo_jean!

Tzn żoneczko moja kochana!

Wreszcie. Mimo iż skonsumowałyśmy już związek no i weselicho na sto dwa było,
                                      to wreszcie zobaczyłam twe oblicze! Normo_jean, nie jestem przerażona! Jestem
                                      bardzo, bardzo zadowolona z atrakcyjnej małej zonki.

Odwdzięcze sie swoim przekoszmarniastym wyszczerzonym fotosem ;)

buzii
                                      czeko
                                      • Gość: czeko Re: Czeko i Liloom IP: *.chello.pl 25.07.02, 18:38
                                        Nononno...Normo...ja nawet nie wiedziałam z jaką zabójcza blondyna się
                                        wyżeniłam...

OOO BOGINI !

POZWÓL MI PRZYNIEŚĆ CI KAPCIE...

buziaki
                                        czeko
                                        czeko Int.
                                        • norma_jean Re: Czeko :-)) 25.07.02, 18:44
                                          Ty to jesteś komplemenciara :-)))) Ale kochana!!!! Czekam namiętnie na twoje
                                          zdjątko!!!!!

Wiesz, że ja jeszcze w pracy siedzę?? I ten stan potrwa do ok. 21 z mała
                                          przerwą za chwile na telepizze (czy to nie była kryptoreklama??)

Buziaki
                                          • Gość: czeko Re: Czeko :-)) IP: *.chello.pl 25.07.02, 18:46
                                            Ej norma...to jak z tymi kapciami????? ;)

a fotos będzie...jak chcesz mogę dzisiaj wysłac jeden, a pojutrze drugi...Jak
                                            nie, to wyśle je razem...to jak?

żoneczko...mmm :)

czeko
                                            wniebowzięta
                                            • Gość: czeko Re: Czeko :-)) IP: *.chello.pl 25.07.02, 19:08
                                              P{rezes chciała powiedzieć, że wielbi bachorzysko, chociaz bachorzysko bardzo
                                              chciało zwrócić zawartość swojego żoładka na nową spódnisię prezes. Chyba na
                                              widok prezes w spódnisi.

Bschorzyska są słodkie. Zamawiam przynajmniej dwa, prosze dostarczyć ekspresem
                                              do filii firmy czeko Int. Tylko prosze się upewnić, że nie mają problemów
                                              żołądkowych1 ;)

czeko
                                              za 15 min
                                              matka
                                              • Gość: Vika Re: Czeko :-)) IP: *.ewave.at 25.07.02, 19:16
                                                Posylam Pani prezes dwa tuziny bachorzyskow,tlustych i energicznych w wieku
                                                niemowlecym.Jesli nie rzna zielonych kupek to sie dra bo maja mokro, a jak sie
                                                przestaja drzec to znaczy ,ze beda zygac,jak sie wyzygaja to chca jesc i tak w
                                                kolko,cale dnie i noce,na zmiane i na okraglo.Czesto miewaja tez wysypke,katar
                                                i goraczke albo czkawke i kaszel.Zycze dobrej zabawy.Jak zawsze lojalna i
                                                subordynowana Dyrektor Naczelna Glownej Sokowirowki:-)
                                                • Gość: czeko Vika ty nadgorliwa jesteś... IP: *.chello.pl 25.07.02, 19:22
                                                  AAAAA!

To ja im wspaniałomyslnie zwróce wolność...

Ja prosiłam o sztuk dwie i tylko do potrzymania...

czeko

AAAAA!

aaaaaaaaaaaaa dzieciaki sprzedam
                                                  czeko
                                                  czekoInt.
                                                  • Gość: Vika Re: Vika ty nadgorliwa jesteś... IP: *.ewave.at 25.07.02, 19:53

> AAAAA!
                                                    >
                                                    > To ja im wspaniałomyslnie zwróce wolność...
                                                    >
                                                    > Ja prosiłam o sztuk dwie i tylko do potrzymania...
                                                    >
                                                    > czeko
                                                    >
                                                    > AAAAA!
                                                    >
                                                    > aaaaaaaaaaaaa dzieciaki sprzedam
                                                    > czeko
                                                    > czekoInt.

Aaaaaa i tu cie mam...tum cie czekala drzaca i niepewna......
                                                    OGLOSZENIE:
                                                    OGLASZAM OFICJALNIE I WSZEM ORAZ WOBEC:1.Byla prezes czeko zostaje aresztowana
                                                    przez interpol za handel zywym towarem.
                                                    2.Zapewne posiedzi ladnych pare lat.
                                                    3.Obejmuje ,wiec stanowisko Prezes
                                                    Naczelnej,poniewaz mi sie to slusznie nalezy.
                                                    Niniejszym zarzadzam :Anonim,zostaje honorowym dyrektorem dyrektorow
                                                    naczelnych.Marchewka WON!!!Zaczynamy produkcje flakow z olejem i maku z
                                                    olejem.Wszyscy teraz maja mnie sluchac i kochac,uwielbiac i nosic na
                                                    rekach.Odbieram bylej prezes czeko nowa spodniczke,nowe buty i co tam jeszcze
                                                    nowe ma oraz bilet do Ameryki.
                                                    A TERAZ WSZYSCY MARSZ DO ROBOTY!!!!!!!!!!!Ale juz!!!!Krolik tez a nawet
                                                    zwlaszcza!I od tej chwili prosze sie do mnie zwracac JASNIE WIELMOZNA PANI
                                                    PREZES NAUKOCHANSZA i Bic poklony lbami w podloge na kleczkach!!!!!!!
                                                  • Gość: czeko Re: Vika ty nadgorliwa jesteś... IP: *.chello.pl 25.07.02, 20:12
                                                    OBECNA prezes czeko czekalska schwytana przez interpol zrobiła z ich celą i
                                                    urzędnikami to, co okrutne bachorzysjko chciało zrobić z jej nową spódnisią.
                                                    Została wypuszczona bez kaucji drzwiami od kuchni.

Vika, od dziś sokowirówka zajmuje się królik. Albo, zeby cie bardziej pogłębić,
                                                    oddamy ta funkcję SAMCOWI. Haha...Gdzie się podział ten nadmorsky? ;)

Hahahahahahha (diabolic laughter) HAHA!

Viko, strącam cię do lochów. Anonim- eunuch trafi do celi obok.

bez pozdrowień
                                                    czeko czekalska
                                                    OBECNY I WIECZNY PREZES CZEKO INT.
                                                    POSIADACZKA SPÓDNISI< BUCIKÓW I BILETU DO HAMERYKI
                                                  • Gość: Vika Re: Vika ty nadgorliwa jesteś... IP: *.ewave.at 25.07.02, 20:29
                                                    To ja teraz zaloze organizacje pod nazwa Marchewka Bardzo Wywrotowego
                                                    Anarchisty i bede organizowac sabotaze i spiski.Ucieklismy juz z Anonimkiem z
                                                    ciemnicy i teraz produkujemy ulotki i transparenty wywrotowe.
                                                    Nasza idea przewodnia to"WSZYSTKIE MARCHEWKI SWIATA DLA NAS".I zrobimy
                                                    rewolucje.Fizycznych mamy za soba.Zwlaszcza zwiazki zawodowe tapicerow
                                                    posadzkowych.Wszedzie poloza posadzki i marchewka nie urosnie....HAHAHAHAHAAAAAA
                                                  • Gość: norma_jean don't worry czeko... IP: *.saint / 10.219.2.* 25.07.02, 20:41
                                                    Ja już się wszystkim zajęłam. Nie będę o tym tu pisać żeby Vika z Anonimem nie
                                                    mieli szans na obronę, ale evrything under controll nasza Prezesko
                                                    naświatlejsza z światłych :-)))

Pozdr

NJ
                                                  • Gość: czeko NORMA SKORO JESTEŚ TAKA WIERNA.... IP: *.chello.pl 25.07.02, 20:57
                                                    ... TO WYSLE CI SWOJĄ FOTĘ. mOŻE PRZESTANIESZ? ;)))

czeko
                                                    jak na załączonym
                                                    obrazku

• Gość: Vika Re: don't worry czeko... IP: *.ewave.at 25.07.02, 20:59
                                                    Gość portalu: norma_jean napisał(a):

> Ja już się wszystkim zajęłam. Nie będę o tym tu pisać żeby Vika z Anonimem
                                                    nie
                                                    > mieli szans na obronę, ale evrything under controll nasza Prezesko
                                                    > naświatlejsza z światłych :-)))
                                                    >
                                                    > Pozdr
                                                    >
                                                    > NJ
                                                    OSTRZEZENIE
                                                    W hali glownej sokowirowki zamontowalismy ladunki wybuchowe i rakiete
                                                    nuklearna,w biurach rozsypalismy bialy proszek a na kroliku prowadzimy
                                                    eksperymenty genetyczne i stworzymy juz wkrodce krolikotygrysa marchewkozernego.
                                                    Wszystko to bedzie uruchomione o godzinie tylko nam wiadomej.Chyba,ze beda z
                                                    nami podjete negocjacje.
                                                  • Gość: norma_jean Czeko spokojnie nie negocjujemy!!! IP: *.saint / 10.219.2.* 25.07.02, 21:13
                                                    To tylko bluff!!!

Oni nic nie mają moi agenci to sprawdzili. Możesz spokojnie jeszcze poszaleć na
                                                    zakupach w końcu jest za co!!

Pozdr

NJ
                                                  • Gość: Vika Re: Czeko spokojnie nie negocjujemy!!! IP: *.ewave.at 25.07.02, 21:20
                                                    Hahahaha-BLUF_ona jest jak zwykle pijana!!!!!!!Macie 10 minut do
                                                    namyslu...zaczynam odmierzac czas...zycze sobie przywrocenia,stanowiska,wplywow
                                                    i wladzy oraz nadzoru nad wszelkimi plantacjami inaczej ...wielkie BUM!!!!!!!!!
                                                  • Gość: czeko Re: Czeko spokojnie nie negocjujemy!!! IP: *.chello.pl 25.07.02, 21:54
                                                    Vika kamikadze1 Jeżeli liczysz na 70 hurys w przyszłym życiu to się
                                                    przeliczyłas- nie dostaniesz ani jednej! Co ty chcesz zrobić? Nie ma hurys, nie
                                                    ma biznesu żeby sie zabijac, nie ma biznesu, zeby niszczyc koncern.

Jeżeli ty tez "najbardziej lubisz wizualizowac sobie ostateczny krach systemu
                                                    korporacji" to wysadz w diably swoj niedoszly buraczany koncern. Czeko tu
                                                    bedzie do konca. Jak orkiestra na Titanicu.

czeko
                                                    na zawsze
                                                    dla
                                                    idei
                                                  • Gość: Vika Re: Czeko spokojnie nie negocjujemy!!! IP: *.ewave.at 25.07.02, 22:34
                                                  • Gość: Vika Re: Czeko spokojnie nie negocjujemy!!! IP: *.ewave.at 25.07.02, 22:35
                                                    Noooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Jesli wam koncern mily!Trzymam palec na
                                                    guziku i....
                                                  • Gość: czeko Re: Czeko spokojnie nie negocjujemy!!! IP: *.chello.pl 25.07.02, 22:53
                                                    Vika nie masz szans....my z normą_jean mamy Anonima1 Tylko spróbuj...jajca już
                                                    stracił... ;)
                                                  • Gość: Vika Re: Czeko spokojnie nie negocjujemy!!! IP: *.ewave.at 25.07.02, 23:04
                                                    A gowno macie!Anonim jest ze mna.Tamten to jakis falsyfikat.Doooooooobra jak
                                                    same chcecie robie Buuuuuuum i zakladam konkurencyjna firme...A moglam wam
                                                    pomoc sie wzbogacic...nie to nie...Zegnam!
                                                  • Gość: czeko Re: Czeko spokojnie nie negocjujemy!!! IP: *.chello.pl 25.07.02, 23:06
                                                    Norma!!!! Vika wysadziła nam komórkę z żarciem dla Anonima...ojojojojoj....ale
                                                    mi szkoda :)))
                                                  • norma_jean Re: Czeko spokojnie nie negocjujemy!!! 25.07.02, 23:12
                                                    To się odbuduje...to się wszytko odbuduje ;-))))

czeko co my z nią zrobimy?? ja myślę, ze nie jest taka zła tylko dwutygodniowy
                                                    turnus rehabilitacyjny w Tworkach by się przydał, niech ma, znowu na nią
                                                    miliony starcimy, ale jak ma pomóc???
                                                  • Gość: czeko Re: Czeko spokojnie nie negocjujemy!!! IP: *.chello.pl 25.07.02, 23:22
                                                    Ja bym ja wzieła na kurs normujący osobowosc...Prowadziłaby go niejaka
                                                    czeko...Spędziłaby 2 tygodnie 24h na dobe w moim towarzystwie...tak, na pewno
                                                    wyszłaby z tego byznesu normalna :)

czeko
                                                  • Gość: Vika Re: Czeko spokojnie nie negocjujemy!!! IP: *.ewave.at 25.07.02, 23:35

> Ja bym ja wzieła na kurs normujący osobowosc...Prowadziłaby go niejaka
                                                    > czeko...Spędziłaby 2 tygodnie 24h na dobe w moim towarzystwie...tak, na pewno
                                                    > wyszłaby z tego byznesu normalna :)
                                                    >
                                                    > czeko
                                                    Nie ma glupich!!!!!!!Albo dacie mi to czego chce albo kieruje nastepne bomby na
                                                    bank w ktorym trzymacie zloto bizuterie i forse!!!!!!Moi tapicerzy juz zabrali
                                                    sie do mieszania betonu i beda kladli posdzki na polach!Wybierajcie!!!!!!
    • Gość: czeko Re: Czeko Skarbie nasz drogi!!! IP: *.chello.pl 25.07.02, 23:40
      Vika zrozum...Wyrolowałaś tapicera...on juz NIC dla ciebie nie zrobi. A jak już
      coś zrobi to dla nas, my nie odrzucamy takich ładnych, umieśnionych chłopców
      pracujących w budowlance :).

TAPICER JEST NASZYM SZPIEGIEM!

dobrej nocy życzy
      czeko

płacz, głupia
      płacz

• Gość: Vika Re: Nie ma glupich!!!!!!!! IP: *.ewave.at 25.07.02, 23:43
        Tapicer jest mi lojalny dlatego,ze on jest masochista i lubi jak go drecze
        psychicznie,moralnie i fizycznie.I zrobi wszystko co mu kaze.O!
        • Gość: czeko Re: Nie ma glupich!!!!!!!! IP: *.chello.pl 26.07.02, 10:28
          Tylko tobie sie tak wydaje....A kto teraz siedzi u nas w klatce i jęczy o
          choćby muśnięcie ust?

TAPICER JEST Z NAMI!
          • Gość: Vika Re: Nie ma glupich!!!!!!!! IP: *.ewave.at 26.07.02, 10:53

> Tylko tobie sie tak wydaje....A kto teraz siedzi u nas w klatce i jęczy o
            > choćby muśnięcie ust?
            >
            > TAPICER JEST Z NAMI!
            To jakac mizerna atrapa:-)Tapicer wlasnie betonuje pola pod posadzki...Hahahaha
            • Gość: czeko Re: Nie ma glupich!!!!!!!! IP: *.chello.pl 26.07.02, 11:01
              To może znaczyć tylko jedno- TAPICERZY SĄ BLIŻNIĘTAMI!

haha

Bracia po dwóch stronach barykady1 Haha! Giń gorszy blizniaku po stronie Viki,
              karła powstałego z fali ZAZDROŚCI!

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka