ciekawostka2 21.06.05, 15:01 ściągnąłem z jakiej stronki kilka niezwykłych filmików - wytrysk u kobiety podczas szczytowania. Wyglada super. Czy taki orgazm jest powszechny? Ile z Was ma coś takiego i jak na to reagują Wasi partnerzy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lena_zet Re: no, twoja chyba nie ma 21.06.05, 15:11 bo przecież trafić nie możesz. Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: ok. 2 432 742 n/t 21.06.05, 15:15 a nie tysiąc pięćset sto dziewięćset? Odpowiedz Link Zgłoś
kohol Re: ok. 2 432 742 n/t 21.06.05, 15:17 No co Ty, masz chyba dane sprzed 24 lat! Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: ok. 2 432 742 n/t 21.06.05, 15:19 powołuję się na raport McKinsey'a ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kohol Re: ok. 2 432 742 n/t 21.06.05, 15:20 pierozek_monika napisała: > powołuję się na raport McKinsey'a ;) A ja na McDonalda! Odpowiedz Link Zgłoś
ciekawostka2 autorytety:) nie pytam ile ale kóra z Was? 21.06.05, 15:26 na razie widzę stały zespół ekspert-uff :) Czekam na kobiety, które napiszą czy mają rodzaj wytrysku w czasie orgazmu czy nie Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: autorytety:) nie pytam ile ale kóra z Was? 21.06.05, 15:27 ale to dość wścibskie pytanie, nie sądzę, abyś uzyskał odpowiedź. Może się mylę. Odpowiedz Link Zgłoś
kohol Re: autorytety:) nie pytam ile ale kóra z Was? 21.06.05, 15:30 Nie mylisz się. Już to kiedyś pisałam: "Najpierw opowiedz na forum o tym, czy kogoś masz, gdzie mieszkasz, gdzie pracujesz, czy masz dzieci, jak Ci się układa, czy jesteś szczęśliwa, co ciekawego wczoraj Cię spotkało itd. Nawiąż parę sympatycznych znajomości tu na forum. Porozsyłaj zdjęcia. Z niektórymi osobami spotkaj się w realu. Zobaczysz wtedy, czy tak łatwo przyjdzie Ci zwierzać się o wytrysku, marzeniach erotycznych, jak wyglądał pierwszy seks analny, czy połykasz itd..." Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: autorytety:) nie pytam ile ale kóra z Was? 21.06.05, 16:20 czasem;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: ok. 2 432 742 n/t 21.06.05, 15:24 Jedna gospodyni domowa z Koloni Poczesnej, to umiała zagwizdać sromem całą "Marsyliankę". Partner reagował żywiołowo (coś a'la meksykańska fala). :) ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: ok. 2 432 742 n/t 21.06.05, 15:26 a ciekawe czy używała do tego palców, czy jak Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: ok. 2 432 742 n/t 21.06.05, 15:30 Normalnie, usta w ciup. W repertuarze miała jeszcze "Lot trzmiela" na grzebieniu. ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
kohol Re: ok. 2 432 742 n/t 21.06.05, 15:31 oxycort napisał: > Normalnie, HAHAHA! Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: ok. 2 432 742 n/t 21.06.05, 15:32 Skąd wiedziałaś o grzebieniu? ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
ciekawostka2 Re: ok. 2 432 742 n/t 21.06.05, 15:35 rozumiem, że był to grzebień podwórkowego koguta?:) Kto tak często spotyka się z forum w realu, wysyła zdjęcia itp itd? Zresdztą, czy wytrysk lub jego brak to coś wstydliwego? Uważam, że nie Odpowiedz Link Zgłoś
kohol Re: ok. 2 432 742 n/t 21.06.05, 15:37 Chyba nie rozróżniasz pojęć wstyd i intymność. Odpowiedz Link Zgłoś
ciekawostka2 wstyd? 21.06.05, 15:44 kinsley prowadząc badania wdzierał się w najgłębsze pokłady intymności. Nie porównuję się do żadnego naukowca, jeszcze tego brakowało :) Chodzi mi tylko o sprawdzenie jak często występuje wytrysk u kobiet, bo mnie wydaje się, że bardzo, bardzo rzadko a gdzieś czytałem, że 20% kobiet to ma. Chodzi mi wyłącznie o weyfikację. Jeżeli kohol krępujesz się odpowiedzieć - rozumiem. mam nadzieję, że starczy innym odwagi, żeby powiedzieć nie mam lub mam Odpowiedz Link Zgłoś
kohol Re: wstyd? 21.06.05, 15:46 Tak tak, jestem tchórzem, krępuję się, nie starczyło mi odwagi <rotfl> Odpowiedz Link Zgłoś
ciekawostka2 spokojnie 21.06.05, 15:48 jest OK, rozumiem - nikt nikogo nie zmusza. Dajmy szansę wypowiedzenia się innym Odpowiedz Link Zgłoś
kohol Re: spokojnie 21.06.05, 15:51 Ależ ja Ci tylko pomagam :) Podbijam wątek, żeby każdy mógł zauważyć i się wypowiedzieć :) Myślę, że powinieneś popytać koleżanki. Nie wiem, dlaczego jeszcze na to nie wpadłeś. OT: Dlaczego masz ustawiony "żeński" profil ("ciekawostka2 napisała")? Odpowiedz Link Zgłoś
ciekawostka2 profil żeński 21.06.05, 15:58 kohol napisała: > Ależ ja Ci tylko pomagam :) > Podbijam wątek, żeby każdy mógł zauważyć i się wypowiedzieć :) > Myślę, że powinieneś popytać koleżanki. Nie wiem, dlaczego jeszcze na to nie > wpadłeś. > OT: Dlaczego masz ustawiony "żeński" profil ("ciekawostka2 napisała")? doceniam, myślę tylko, że część kobiet może być zniecierpliwiona naszym słownym ping-pongiem. Poczekajmy na wypowiedzi. Pytać koleżanki? Masz na myśli moją partnerkę? Ona nie ma, pytałem. Profil żeński prawdopodobnie dlatego, że jakiś mądry automat zakwalifikował mój profil jako zdecydowanie mało męski:) A mnie chodziło tylko o poruszenie paru interesujących mnie kwestii;) Odpowiedz Link Zgłoś
kohol Re: profil żeński 21.06.05, 16:05 ciekawostka2 napisała: > doceniam, myślę tylko, że część kobiet może być zniecierpliwiona naszym > słownym ping-pongiem. I myślisz, że to im uniemożliwia udzielenie odpowiedzi na pytanie? Nie wiem, w jaki sposób :) > Pytać koleżanki? Masz na myśli moją partnerkę? Ona nie ma, pytałem. Nie, mam na myśli koleżanki. Liczba mnoga. Na pewno znasz jakies inne kobiety - oprócz swojej partnerki. Gdybym pytała o partnerkę, użyłabym zwrotu "pytaj partnerkę/koleżankę". Odpowiedz Link Zgłoś
sagis Re: profil żeński 21.06.05, 17:11 ciekawostka2 napisała: > Profil żeński prawdopodobnie dlatego, że jakiś mądry automat zakwalifikował mój > > profil jako zdecydowanie mało męski:) A mnie chodziło tylko o poruszenie paru > interesujących mnie kwestii;) ------------ Jakoś kobietom nie kamufluje się automatycznie ich profil:-)))I jeszcze ta żeńska ciekawostka:-))) Ty nie miałeś odwagi na początku przyznać się do tego, że jesteś mężczyzną, a kobiety mają tutaj odpowiadać na tak intymne pytania. Wścibski jesteś i jeszcze mało wrażliwy na pewne sprawy. Pomyśl logicznie, kiedy może wystąpić taki wytrysk i jak przebiega orgazm u kobiety. Co dzieje się i jaka jest jego rola? Nie będę dalej posuwać się w swoich rozważaniach, bo mogłabym popsuć Twoje relacje z dziewczyną. Może powinieneś bardziej starać się. Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: ok. 2 432 742 n/t 21.06.05, 15:32 czyli repertuar klasyczny :) Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp kupuj soki tarczynu pod nakrętkami powinienes 21.06.05, 16:01 znaleźć te informację Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: kupuj soki tarczynu pod nakrętkami powinienes 21.06.05, 16:24 Pod naklejkami Coca-coli też są :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: chłopaki, pytam was 21.06.05, 16:39 czy jak rozrząd pierdyknie to silnik jest zawsze do remontu albo wymiany? Odpowiedz Link Zgłoś
pink.freud Re: chłopaki, pytam was 21.06.05, 17:04 To zależy od samochodu, kiedyś było dużo silników bezkolizyjnych, dzisiaj to juz rzadkość i silnik prawie zawsze jest do remontu. Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: ile kobiet ma wytrysk ? 21.06.05, 16:24 czytałam o tym i ciesze sie ze nie mam,bo podobno sa to dosc duze ilości płynu i głupio bym sie czuła zalewajac przescieradło lub tylna kanapę samochodu:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: ile kobiet ma wytrysk ? 21.06.05, 16:27 Nie pomyliło Ci się z sikaniem??? :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: ile kobiet ma wytrysk ? 21.06.05, 16:32 nie,tu jedna ze znanych forumowicze/gdzies to wygrzebałam przypadkiem/ pisała ze jest ma i ze jest to prawie szklanka płynu:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: ile kobiet ma wytrysk ? 21.06.05, 16:33 To ja idę wytrąbić szklaneczkę ;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
anais_nin666 Re: ile kobiet ma wytrysk ? 21.06.05, 16:35 Faceci głupio się nie czują gdy podczas orgazmu zalewają cokolwiek;) Kobieta natychmiast łapie paranoję, że coś poplamiła, pobrudziła... Czasem warto wyluzować:) Co się tyczy pytania ciekawostki(a) - nie mam wytrysku, nie miałam i pewnie ta "umiejętność" nigdy nie będzie mi dana;) Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: ile kobiet ma wytrysk ? 21.06.05, 16:37 ale spermy jest łyżka stołowa od zupy a tego płynu podobno bardzo dużo,wylej chocazby 1/2 szklanki wody na łóżko i zobacz ile to jest:-))),ja tam sie ciesze ze nie mam:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
anais_nin666 Re: ile kobiet ma wytrysk ? 21.06.05, 16:44 E tam, ja bym mogła mieć;) A że pół szklanki? To co... Miłość nie zawsze jest czysta. A z tą łyzką spermy to bym polemizowała... Bywa jej więcej... Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: ile kobiet ma wytrysk ? 21.06.05, 16:47 Dwuspadziste, orynnowane łóżko powinno załatwić sprawę. ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
ciekawostka2 zamknąć kwestię łyżeczki i szklanki 21.06.05, 19:10 Żeby nie przedłużać dialogu ilościowego mogę zainteresowanym przesłać filmik ściągnięty z jakiejś strony Odpowiedz Link Zgłoś
malina232 Re: zamknąć kwestię łyżeczki i szklanki 23.06.05, 16:10 Mnie tez przeslij jestem bardzo ciekawa Odpowiedz Link Zgłoś
sinella Re: zamknąć kwestię łyżeczki i szklanki 24.06.05, 10:00 mnie też, bardzo proszę :) Odpowiedz Link Zgłoś
marc.fugnac Re: zamknąć kwestię łyżeczki i szklanki 29.06.05, 07:55 Ja też poproszę... Odpowiedz Link Zgłoś
marta.uparta Re: ile kobiet ma wytrysk ? 21.06.05, 19:55 Oj Ciekawostka, a chcesz zeby traktowac Cie powaznie:))) Ze wszystkich pytan moge chyba odpowiedziec, ze to nie jest powszechne zjawisko:) Odpowiedz Link Zgłoś
fusy_z_kawy Re: ile kobiet ma wytrysk ? 21.06.05, 22:41 ja chce filmik!!!! chce chce!! Odpowiedz Link Zgłoś
mxp4 Re: ile kobiet ma wytrysk ? 21.06.05, 21:06 ciekawostka2 napisała: > ściągnąłem z jakiej stronki kilka niezwykłych filmików - wytrysk u kobiety > podczas szczytowania. > Wyglada super. Czy taki orgazm jest powszechny? Ile z Was ma coś takiego > i jak na to reagują Wasi partnerzy? Kobieta moze miec wyprysk a nie wytrysk. Odpowiedz Link Zgłoś
cysta1 Re: ile kobiet ma wytrysk ? 21.06.05, 21:14 przeslij jesteem niesamowice ciekawa Odpowiedz Link Zgłoś
photoart wysyłam za chwilę 21.06.05, 21:22 cysta1 napisała: > przeslij jesteem niesamowice ciekawa Po otrzymaniu proszę o opinię Odpowiedz Link Zgłoś
photoart Re: ile kobiet ma wytrysk ? 21.06.05, 21:21 mxp4 napisała: > Kobieta moze miec wyprysk a nie wytrysk. niestety. Jesteś co najmniej niedoinformowana. Gdybyś widziała filmiki odechciałoby Ci się smętnych rymowanek Odpowiedz Link Zgłoś
anet22 Re: ile kobiet ma wytrysk ? 21.06.05, 23:09 photoart napisał: > niestety. Jesteś co najmniej niedoinformowana. Gdybyś widziała filmiki > odechciałoby Ci się smętnych rymowanek oj, Ciekawostko, zapomniałeś się przelogować :P po co ci dwa nicki? Odpowiedz Link Zgłoś
ciekawostka2 Re: ile kobiet ma wytrysk ? 22.06.05, 09:40 anet22 napisała: > photoart napisał: > > > niestety. Jesteś co najmniej niedoinformowana. Gdybyś widziała filmiki > > odechciałoby Ci się smętnych rymowanek > > oj, Ciekawostko, zapomniałeś się przelogować :P nie zapomniał, po prostu photoart otrzymał ode mnie filmik. Swoją bystrością i błyskawicznym wyciąganiem wniosków zatrudniłbym Cię do jednej z komisji sejmowych. Wolisz Orlen czy PZU? > > po co ci dwa nicki? Odpowiedz Link Zgłoś
mayday21 Re: ile kobiet ma wytrysk ? 22.06.05, 10:37 ciekawostka2 przeslij mina mojego gazetowego maila ten filmik :) ja nie mam takich wytrsykow (przynajmniej takmi sie wydaje) chyba ze ich nie czuje , bo czasami po orgazmie to ze mnie ze tak powiem cieknie i az slychac takie chlupanie (nie wiem czy pisze sie przez ch czy h ) troche mnie to krepuje bo moj chlopak juz wtedy nie ma zbyt dobrego tarcia za o poslizg jest niezly ;) nie wiem czy to wytrysk chyba bym go poczula jeslibym cos takiego miala ale leci ze mnie czasami baardzo mocno ale nei wiem czy to to. pozdrowienia :) Odpowiedz Link Zgłoś
anais_nin666 Re: ile kobiet ma wytrysk ? 22.06.05, 11:28 ciekawostka2 - bądź kochany i przyslij anais filmik:) Odpowiedz Link Zgłoś
ciekawostka2 poszło 22.06.05, 12:53 mam nadzieję, że film przedstawia ekstremalny przypadek i w rzeczywistości nie grozi sąsiadowi zalanie sufitu;) Odpowiedz Link Zgłoś
anais_nin666 Re: poszło 22.06.05, 13:18 Dzięki. Obejrzę i podzielę się wrażeniami za parę godzin. W pracy nie zaryzykuje oglądania tego filmiku:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 *************KOMU, KOMU?************* 22.06.05, 10:50 Ja mam taki filmik, komu przeslac? zastrzegam ze jest drastyczny :) Odpowiedz Link Zgłoś
ciekawostka2 co morfinka proponujesz w zamian?;) 22.06.05, 13:56 żartuję, ładuje się do wysyłki Odpowiedz Link Zgłoś
kohol Re: co morfinka proponujesz w zamian?;) 22.06.05, 14:01 I jak tam Twoje statystyki? :) Odpowiedz Link Zgłoś
ciekawostka2 statystyka 22.06.05, 14:26 statystykę ogłoszę po zakończeniu "programu badawczego";) czyli w okolicach poniedziałku. Na forum "Zdrowie kobiety" cenzura położyła embargo na ten wątek. Na razie jak widzisz więcej osób prosi o filmik niż mówi o sobie. Ciągle wierzę, że śmielsze kobiety w końcu zabiorą głos i przyznają, że przeżywają lub nie takie orgazmy Odpowiedz Link Zgłoś
morfinka_12 dzięki dotarło 22.06.05, 14:30 ale mam wrażenie że ona sika a nie "ma wytrysk" swoją drogą ciekawie to wygląda, jak coś macie fajnego go podeślijcie jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
ciekawostka2 Re: dzięki dotarło 22.06.05, 14:55 morfinka_12 napisał: > ale mam wrażenie że ona sika a nie "ma wytrysk" swoją drogą ciekawie to > wygląda, jak coś macie fajnego go podeślijcie jeszcze wierzysz, że kobieta może sikać w górę?:) czekaj na inny filmik, tym razem z efektem mniej spektakularnym. Zobaczysz dokładnie, że to na pewno nie jest sikanie Odpowiedz Link Zgłoś
morfinka_12 czekam zatem na inny film gdzie zobaczę o co chodz 23.06.05, 12:33 o co chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
kohol Re: statystyka 22.06.05, 14:33 Jedziesz po mojej ambicji, ale nie muszę się poddawać manipulacjom :D Odpowiedz Link Zgłoś
ciekawostka2 nowe warunki wysyłki 22.06.05, 14:51 Ponieważ wątek zaczyna się przeradzać w kącik życzeń jestem zmuszony wprowadzić nowe zasady. Każda z Was, która chce otrzymać filmik musi odpowiedzieć na pytanie z głównego wątku. Przeprowadzam tutaj poważne badania;) Proszę bardzo wszystkie kobiety i dziewczyny wpisujące sie tutaj o odpowiedź na pytanie czy występuje u Was rodzaj wytrysku w czasie orgazmu czy nie. Od razu wyjaśniam, że wg ginekologów oba rodzaje przeżywania są prawidłowe. Staram się tylko procentowo określić obie grupy. Jeżeli wstydzicie się pisać o tym na forum, to czekam na krótkie odpowiedzi na mojej poczcie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kohol Re: nowe warunki wysyłki 22.06.05, 14:53 Ale skąd można wiedzieć, czy się coś ma, jeśli dopiero po wypowiedzi wysyłasz filmik, na którym jest to pokazane? ;D Odpowiedz Link Zgłoś
anais_nin666 Re: nowe warunki wysyłki 22.06.05, 15:00 Haha, ubawiłam się. B. słuszna argumentacja:) Byłam w szczęśliwej grupie, która dostała filmik bez niczego w zamian;) Ale jako ze nadal pracuje to ciagle nie wiem czy ów wytrysk mam, bo nie widzialam filmu. Sadze, ze nie mam, ale kto wie... Doznania filmikowe przede mną... Odpowiedz Link Zgłoś
ciekawostka2 Re: nowe warunki wysyłki 22.06.05, 15:06 kohol napisała: > Ale skąd można wiedzieć, czy się coś ma, jeśli dopiero po wypowiedzi wysyłasz > filmik, na którym jest to pokazane? > ;D nie podpuszczaj:) myśl!;) jeżeli wątek jest o kobiecym wytrysku to chyba wszystko jest jasne? Albo się go ma albo nie. Te, które nie mają mogą zobaczyć jak coś takiego wygląda, te, które mają mogą się porównać z kobietą z filmiku Odpowiedz Link Zgłoś
kohol Re: nowe warunki wysyłki 22.06.05, 15:18 A jeśli kobieta na filmiku ma ekstremalną wersję i w ten sposób "odsiejesz" wiele tryskających kobiet tylko dlatego, że myślą, że nie dorównają tej SuperTryskTryskNaSufitIWokółLasceZFilmiku? I nie każda musi wiedzieć, że to ma. I zachowawczo dziewczyny mogą Ci pisać, że nie mają, tylko po to, by filmik dostać (taka odpowiedź jest w necie bezpieczniejsza, skąd wiadomo, czy jakiś pasjonat tryskania się nie znajdzie, lepiej jest być w bezpiecznej grupie)... I może nie wszytsko jest jasne, tak jak piszesz, skoro tyle osób tutaj kwestionowało istnienie czegoś takiego? Odpowiedz Link Zgłoś
ciekawostka2 Re: nowe warunki wysyłki 22.06.05, 15:38 kohol napisała: > A jeśli kobieta na filmiku ma ekstremalną wersję i w ten sposób "odsiejesz" > wiele tryskających kobiet tylko dlatego, że myślą, że nie dorównają tej > SuperTryskTryskNaSufitIWokółLasceZFilmiku? > I nie każda musi wiedzieć, że to ma. > I zachowawczo dziewczyny mogą Ci pisać, że nie mają, tylko po to, by filmik > dostać (taka odpowiedź jest w necie bezpieczniejsza, skąd wiadomo, czy jakiś > pasjonat tryskania się nie znajdzie, lepiej jest być w bezpiecznej grupie)... > I może nie wszytsko jest jasne, tak jak piszesz, skoro tyle osób tutaj > kwestionowało istnienie czegoś takiego? faktycznie, trzeba założyć, że kobieta na filmie prezentuje ekstremalny przykład tematu o którym mowa. Nie chodzi mi o zawody kto, ile, jak daleko - to przecież nie mistrzostwa galaktyki a zwykła ankieta. Wszystko co przypomina wytrysk, każde "wilgotne" orgazmy bieżmy pod uwagę. Posiadanie lub nie posiadanie czegoś takiego w niczym nie ujmuje kobiecie i jest jak najbardziej zdrowym objawem (prowadziłem już na ten temat poszukiwania w literaturze medycznej). jeżeli kobiety sie krępują wypowiadać, to, jak wspomniałem, mogą wysłać krótką odpowiedź na mój adres: ciekawostka2@gazeta.pl A ludzie kwestionują wszystko co nie jest powszechne. Leworęcznych i noszących okulary też kiedyś uważano za gorszy gatunek;) Zdrówka, znikam na kilka godzin do obowiązków:) Odpowiedz Link Zgłoś
anais_nin666 Re: nowe warunki wysyłki 23.06.05, 17:13 Ciekawostka przesłał mi ów filmik, moge go z powodzeniem rozpowszechnić, tzn. wysłać kolejnym zainteresowanym (odciążając Ciekawostkę), ale dopiero po godz. 20, bo wowczas wroce z pracy do domu:) Odpowiedz Link Zgłoś
morfinka_12 ja czekam na "każdy" filmik, zaciekawił mnie temat 23.06.05, 17:22 a jak macie inne "fajne" to też poproszę. Odpowiedz Link Zgłoś
malina232 Re: nowe warunki wysyłki 24.06.05, 02:47 wyslij mi na maila jesli mozesz Odpowiedz Link Zgłoś
gogola2005 Re: ile kobiet ma wytrysk ? 22.06.05, 14:56 samozdrowie.interia.pl/seks/magazyn_seksualny/news?inf=482119 Odpowiedz Link Zgłoś
rraaddeekk Re: ile kobiet ma wytrysk ? 23.06.05, 09:38 Zgodnie z nowymi zasadami proszę o film (sprawdzę czy to aby nie fotomontaż) i odpowiadam: tak, mam wytrysk ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
morfinka_12 OK racja jest Twoja - zaciekawiło mnie to 23.06.05, 15:38 masz może więcej takich rzeczy, czy wiele z was ma takie coś?? Odpowiedz Link Zgłoś
zasi Re: ile kobiet ma wytrysk ? 24.06.05, 11:39 Miewam tak. Poproszę o filmik z tą kobiecą fontanną. Odpowiedz Link Zgłoś
gloria8 Re: ile kobiet ma wytrysk ? 25.06.05, 03:03 Slyszalam o czyms takim ale nigdy nie przezylam... Przynajmniej nic o tym nie wiem... Poprosze o filmik, jestem bardzo ciekawa. Odpowiedz Link Zgłoś
gloria8 Re: w drodze 26.06.05, 01:18 Wydaje mi sie ze padles ofiara manipulacji, kobieta na filmiku ewidentnie sika... Odpowiedz Link Zgłoś
ciekawostka2 Re: w drodze 26.06.05, 09:33 gloria8 napisała: Wydaje mi sie ze padles ofiara manipulacji, kobieta na filmiku ewidentnie sika... dobrze napisałaś, tylko Ci się tak wydaje:):):) Widziałaś a nie uwierzyłaś... pisałem Ci, że to przypadek esktremalny, u innych kobiet wytryski są mniej gwałtowne. Zapytam Cię o to samo o co zapytalem wczśniej morfinkę_12: potrafisz jako kobieta leżąc na plecach sikać takimi intensywnymi falami w górę? Jeżeli tak, to dopiero dla mnie ciekawostka:) Może drugi filmik przekona Cię bardziej Odpowiedz Link Zgłoś
ciekawostka2 malina232 musisz się wypowiedzieć 26.06.05, 15:59 przeczytaj nowe warunki wysyłki. Na razie nie wzięłaś udziału w ankiecie. Obiecuję wysłać zaraz po otrzymaniu info na forum lub na moją pocztę. Pozdrawiam;) Odpowiedz Link Zgłoś
malina232 Re: ile kobiet ma wytrysk ? 26.06.05, 16:14 wypowiedzialam sie zaraz po ogladnieciu tego filmiku ,z tym,ze w nowym poscie zatytulowanym Do ciekawostka2,ktos jednak chyba go usunal. Jest to dla mnie nieprawdopodobne,ja nie slyszalam o czyms takim.Jednak po obejrzeniu czulam sie zniesmaczona i ja jestem szczesliwa,ze nie przezywam tego w ten sposob.Bedac mezczyzna tez nie chcialabym tego doswiadczac. Ale kazdy ma swoje zdanie i poglady. Przeslij mi ten drugi ,moze jest bardziej prawdopodobny. Pozdrawiam Cie cieplutko Odpowiedz Link Zgłoś
ciekawostka2 malina232 26.06.05, 16:33 dzięki. Przyjmuję Twoje zdanie na wiadomy temat i prędziutko ładuję filmik do wysyłki;) Odwzajemniam cieplutkie pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
mamitka Re: malina232 26.06.05, 23:10 Ja nie :) Przynajmniej nic o tym nie wiem...;) Proszę o "wzorzec" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
martys_85r boze! kobieta nie moze miec wytrysku! 27.06.05, 13:31 to jest niemozliwe, moze sie zesikac ale nie ma wytrysku! czasem sie zdarza ze kobieta podczas orgazmu sika, bardzo rzadko ale jednak, bo kobiecie chce sie wtedy siusiu a jak ma slaby zawor to leci.. i wiem to od ginekologa:) Odpowiedz Link Zgłoś
kohol Re: boze! kobieta nie moze miec wytrysku! 27.06.05, 13:37 No co Ty opowiadasz, oczywiście, że może mieć tzw. wytrysk :) Odpowiedz Link Zgłoś
ciekawostka2 moze miec 27.06.05, 16:16 martys_85r, nie wiem czy to dla Ciebie pociecha czy nie ale niektóre kobiety przeżywając orgazm ma wytrysk. Jest to zupełnie inna substancja niż mocz, ma ujście z pochwy a nie z cewki moczowej. Jak już wspominałem, gdzieś kiedyś czytałem na ten temat i jeżeli znajdę, od razu wskażę odnośnik lub przepiszę tekst na podsumowanie tego wątku Odpowiedz Link Zgłoś
n.michal Re: moze miec 28.06.05, 00:20 hmm...przeslij i mnie te filmiki porozmawiam o tym z moim cudenkiem, chociaz jestem prawie pewien ze ona nie ma...ale kto je tam wie :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
edytka1984r przeslij mi ten filmik.. 28.06.05, 10:50 choc ja juz jeden widzialam jak laska siedzi trzyma sie za cipke i .. po prostu sikala! w tych filmach to oszusci sa, to tak wcale nie wyglada.. "wytrysk" u kobiety to nie jest wytrysk, nie strzela jak u facetow, nie leci na pol metra:D (film ktory ogladalam). sama wiem bo naleze do tych 5% kobiet, ktore "to" maja i wkurza mnie to na maksa!:) no i wiele o tym czytalam..:) u kobiety "wytrysk" to po prostu baaaaaaaaaaardzo DUZO wydzieliny.. "normalna" kobieta ma wilgotna "myszke" a te 5% ma tam powodz! wystarczy odpowiednio dotknac, polizac i leci jak z kranu:) mokre majtki, spodnie, lozko, wszystko czego tylko "myszka" dotyka.. a po orgazmie to na lozku plama jak jezioro, bo wtedy to dopiero leci.. moj facet to mial zdziwko jak pierwszy raz zaczelismy baraszkowac, normalnie byl w szoku:) "jeju jak tam mokro!;)" to bylo dzieki bogu pozytywne zdziwienie:) choc on nie wie ze jestem jedna z pieciu na 100 kobiet i ze mam wytrysk, he he jak to smiesznie brzmi:D pzdr Edytka. Odpowiedz Link Zgłoś
kohol Re: przeslij mi ten filmik.. 28.06.05, 10:56 Tylko tutaj też trzeba by było odróżnić dużą ilość wydzieliny "na podniecenie" i dużą ilość wydzieliny "na orgazm". Odpowiedz Link Zgłoś
ciekawostka2 Re: przeslij mi ten filmik.. 28.06.05, 12:11 kohol napisała: Tylko tutaj też trzeba by było odróżnić dużą ilość wydzieliny "na podniecenie" i dużą ilość wydzieliny "na orgazm". edytka1984r opisuje dokładnie, że wydzielina intensywnie wycieka z pochwy w trakcie skurczów podczas orgazmu. Część kobiet ma mniejszą ilość wydzieliny, która pojawia się tylko w czasie podniecenia, wtedy nie mówim o wytrysku. Oczywiście "wytrysk" traktuję jako słowo umowne a nie nazwę medyczną zjawiska Odpowiedz Link Zgłoś
sladu Re: ile kobiet ma wytrysk ? 28.06.05, 12:19 moja kobitka ma cos takiego jak jest silnie podniecona, jak jej robie minetke :) Odpowiedz Link Zgłoś
morfinka_12 mam dwa filmiki podzilę się ale oczekuję 28.06.05, 15:44 czegoś w zamian Odpowiedz Link Zgłoś
ciekawostka2 nie radzę 28.06.05, 16:14 filmiki zainfekowane są ukrytymi wirusami które aktywują się w chwili przesłania dalej. Dostałaś materiał poglądowy i powinnaś być wdzięczna. A jeżeli ci mało różnych filmików i obrazków to poszperaj ciut po internecie. Znajdziesz masę materiału;) Odpowiedz Link Zgłoś
ciekawostka2 Podsumowanie "badań", wnioski końcowe 28.06.05, 16:28 do godz. 14:30 dziś, tj 28.06.2005 w dyskusji wzięło udział 25 kobiet i 10 mężczyzn, w tym kilkorga oszołomów obu płci, którzy nie mieli nic do powiedzenia oprócz potrzeby zaistnienia gdziekolwiek i "podlania", jak to robią w każdym wątku, swoim wątpliwej jakości w'piss'em. Wziąłem pod uwagę wypowiedzi wszystkich kobiet piszących konstruktywnie na forum oraz na maila a także wypowiedzi mężczyzn, którzy wpisywali info o swoich partnerkach. Wnioski: a/ brak przeżywania orgazmu przez kobiety w formie przypominającej wytrysk: 30% b/ przeżywanie w formie "wytrysku" 20% c/ brak danych: 50% dzięki wszystkim "serio" biorącym udział;) kohol - dzięki za pomoc;) Odpowiedz Link Zgłoś
martys_85r Re: Podsumowanie "badań", wnioski końcowe 28.06.05, 16:42 a ja gdzies czytalam ze 5% kobiet tak ma a dokladniej tu : blog.tenbit.pl/poradnik_sexualny/str.4 Odpowiedz Link Zgłoś
ciekawostka2 Re: Podsumowanie "badań", wnioski końcowe 28.06.05, 18:06 martys_85r napisała: a ja gdzies czytalam ze 5% kobiet tak ma (...) "Przeprowadzone badania wykazały, iż na 300 badanych kobiet jedynie 5% na wytrysk podczas stosunku, lub w jego trakcie. Jednak inne opracowanie podaje aż 50% występowanie ejakulacji, choć jedynie 14% kobiet uważa go za stały element orgazmu" Jak widzisz, wszystko jest możliwe. Może wynik byłby pełniejszy gdybyśmy poznali opinię tych 50% kobiet od których brak danych. Pozdrawiam;) Odpowiedz Link Zgłoś