liloom 26.07.02, 10:14 w sobote wieczor, pomyslu dokad i na co jeszcze nie mam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Vika Re: jade dzis do warszawy, kto idzie do kina? IP: *.ewave.at 26.07.02, 10:19 liloom napisała: > w sobote wieczor, pomyslu dokad i na co jeszcze nie mam > Odpowiedz Link Zgłoś
liloom Re: Muszek 26.07.02, 10:40 muszek0 napisał: > pod banerem jest 'moje forum'. tam masz wszystkie opcje związane z forum, > wpisujesz przyjaciela, wroga, itd. na końcu możesz wpisać swoją sygnaturkę. > (do forumowej mody należy wpisywanie bardzo mądrych słów :))) HEHE Muszek, oczywiscie bardzo madre - tylko to jest taaaaaaakie relatywne:) > Odpowiedz Link Zgłoś
muszek0 liloom :)))))))))))))))))))))))))) 26.07.02, 11:11 po prostu teoria względności. mądre, głupie, kto sie na tym pozna. może jedynie krytyk literacki, który wszystko wie i karmi ludzi pewną dawką 'obiektywizmu', a oni boją się odkryć w sobie to co czują na prawdę, żeby nie być posądzonym o ignorancję i nieznajomość kanonów 'sztuki'. tekst poniżej nie jest mojego autorstwa, to fragment piosenki zespołu, który w nazwie ma element kolorystyczno-pikantno-warzywny, a ostatnio wydał płytę 'by the way'. mnie osobiście się podoba, jest to taki można by rzec erotyk o zabarwieniu oceanologicznym. twoja wstawka też mi się podoba i skrupulatnie się do niej stosuję :). Odpowiedz Link Zgłoś
liloom muszek nie wiem co to za zespol! 26.07.02, 11:14 i umieram z ciekawosci, napisz prosze! uwielbiam nowe rzeczy pod warunkiem ze to nie metal! Odpowiedz Link Zgłoś
liloom Re: redhotchilipeppers n/sex 26.07.02, 11:40 nazwa nie jest mi obca. ale co to za muzyka???? ja slucham czego sie da od marillion poczawszy, przez buena vista social club (uwielbiam), supelne softies (piosenka francuska i wloska), muzyke klasyczna, grupe TRAWNIK, Kube Sienkiewicza, do nagle... ZZ Top a potem znow Techno:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
muszek0 Re: redhotchilipeppers n/sex 26.07.02, 12:19 mam kolegę, który ma w domu chyba więcej nagrań niż empik :) taki maniak. za komuny to ogólnie było ciężko z płytami, ale on zawsze miał coś ciekawego. i wtedy poraz pierwszy usłyszałem redhotów. i szok. zupełnie coś innego niż tuzy polskiej sceny rockowej. mieszanina funky, punka, jakieś elementy metalu. i ta gitara basowa, coś pięknego, gra slupingiem. ostatnia płyta trochę jakby złagodniała, trochę inne klimaty, ale bądź co bądź stara miłość nie rdzewieje. nie wiem czy może ci się spodobać, ale przeciesz każdy ma inny gust i inne upodobania muzyczne. ja straram sie słuchać różnych rzeczy, żeby móc powiedzieć co jest fajne, a co nie. regularnie też oglądam disko relaks na polsacie, żeby stwierdzić, że ta muzyczka to dla mnie kompletne dziadostwo :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
liloom disco relax? ratunku! :))))))))) 26.07.02, 14:00 czy ty jestes masochista?:))))))))))) ja kiedys w polsce zobaczylam disco polo i shazze i potem uslyszalam takie nagranko "shaza ktos mi ciebie kochac kazal" myslalam ze umre ze smiechu... przestanmy o tym myslec, bo gust sie wypaczy:)))))))) za komuny sluchalam tez roznosci np. supertrampa:) i... CAMEL!!!!!! Znasz? Odpowiedz Link Zgłoś
liloom Re: jade dzis do warszawy, kto idzie do kina? 26.07.02, 10:42 nie wiem skad sie tu wzial post na odpowiedz na inny watek, cos sie "chrzani" (?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Liver Re: jade dzis do warszawy, kto idzie do kina? IP: 157.25.84.* 26.07.02, 10:41 film.interia.pl/id/kina/d/www/kina/repertuar Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
frisky2 Re: jade dzis do warszawy, kto idzie do kina? 26.07.02, 10:48 Loloom ja bym sie chetnie wybral z toba (zeby ci w koncu zepsuc ten dobry humor;))) ale wyjezdzam dzis. Nie moglas wczesniej dac znac? frisky2 Odpowiedz Link Zgłoś
liloom do friskiego ale i innych 26.07.02, 11:11 Ja ide cala paka, wiec takie tete-a-tete to to nie bedzie:))) Ale nie sadzilam ze jestescie tacy nieuzyci:)))))) (czytaj ze wszyscy macie inne plany:))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
frisky2 Re: do friskiego ale i innych 26.07.02, 11:16 liloom napisała: > Ja ide cala paka, wiec takie tete-a-tete to to nie bedzie:))) > Ale nie sadzilam ze jestescie tacy nieuzyci:)))))) (czytaj ze wszyscy macie > inne plany:))))))))))) > Odpowiedz Link Zgłoś
liloom Re: do friskiego ale i innych 26.07.02, 11:19 zgroza, wszyscy nad morze i na lodki, a ja tu ciezko (huehue) pracuje, podrozuje i do kina chodze:)))) frisky, no wychodzi na to zem nieuzytam:) psucie humoru cwicza na mnie ludzie w pracy, najlepiej im wychodzi tuz przed wakacjami! Odpowiedz Link Zgłoś
frisky2 Re: do friskiego ale i innych 26.07.02, 11:21 Zartowalem z tym morzem. Chcialem sprawdzic, czy jestes uzyta czy nie. Ale na przyszlosc plany kinowe oglaszaj z kilkudniowym wyprzedzeniem;) Odpowiedz Link Zgłoś
liloom a moze podanie? 26.07.02, 12:20 znowu mi sie cos robi z siecia, napisalam posta i mi wcielo:( frisky, ja nie planuje z wyprzedzeniem, tylko pomylsy mi sie "rodza" na pniu, ale wybieram sie znow na dlugi lykend, tylko co mi wtedy wpadnie do lebka ...tego nie wie nikt!:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
liloom liver dzienks:) 26.07.02, 11:12 Jest tylko taki maly problem, ze ja nieznam polskich tytulow, wiec odcyfrowac CO TO ZA FILM graniczy z rozwiazaniem zagadki plaskowyzu Nazca:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Liver Re: liver dzienks:) IP: 157.25.84.* 26.07.02, 12:24 Gdy klikniesz na wybrany film, pojawi się opis filmu wraz z oryginalnym tytułem. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wierna1 Re: jade dzis do warszawy, kto idzie do kina? IP: *.talnet.pl 26.07.02, 11:31 A kino objazdowe do waszej wsi nie przyjeżdża? Odpowiedz Link Zgłoś
liloom wierna slaby dowcip 26.07.02, 11:33 wierna widze ze ty z wlasciwa sobie klasa i wdziekiem szukasz przyjaciol:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: wierna slaby dowcip IP: *.ewave.at 26.07.02, 12:28 Ona jest taka rozbrajajaca....ach jak ja ja lubie!!!!!!a zwlaszcza jak jest taka blyskotliwa jak dzisiaj. Odpowiedz Link Zgłoś
liloom slaby dowcip cd. 26.07.02, 13:57 szczegolnie jak cos palnie i polezie:))))))))) no, moja kareta pojezdza za 5 minut! Odpowiedz Link Zgłoś