Gość: Aldi IP: *.sasknet.sk.ca 09.04.01, 06:50 Nie chce ograniczac waszych wypowiedzi. Piszcie dziewczyny! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ciekawa Re: Jaki czlonek jest najlepszy? IP: 172.22.147.131,172.22.232.15, 193.65.100.* 09.04.01, 10:44 moze lepiej nie poruszac tego tematu, dla wlasnego dobra.... bo jak sie okaze, ze daleko ci do idealu to co, wpadniesz w kompleksy, a nie o to tu chodzi... w kazdym razie, moim skromnym zdaniem najlepszy jest taki, ktory wiele potrafi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aldi Re: Jaki czlonek jest najlepszy? IP: *.sasknet.sk.ca 09.04.01, 16:50 Gość portalu: ciekawa napisał(a): > moze lepiej nie poruszac tego tematu, dla wlasnego dobra.... > bo jak sie okaze, ze daleko ci do idealu to co, wpadniesz w kompleksy, > a nie o to tu chodzi... > w kazdym razie, moim skromnym zdaniem najlepszy jest taki, ktory wiele > potrafi... A, jakos nie boje sie. Brnijmy w to dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dildo Re: Jaki czlonek jest najlepszy? IP: *.nnj.adsl.bellatlantic.net 10.04.01, 04:59 Gość portalu: Aldi napisał(a): > Nie chce ograniczac waszych wypowiedzi. Piszcie dziewczyny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawa Re: Jaki czlonek jest najlepszy? IP: 172.22.147.131,172.22.232.16, 193.65.100.* 10.04.01, 09:37 ale co ty tak naprawde chcesz wiedziec? nie mam przeciez norm w tym wzgledzie i wcale nie jest prawda ze im wiekszy tym lepszy...wszystko zalez od kompatybilnosci, zgadzasz sie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mary Re: Jaki czlonek jest najlepszy? IP: 212.191.70.* 10.04.01, 20:38 Duzy, twardy, wytrzymaly o duzej powtarzalnosci strzalow na dobe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cnotka Re: Jaki czlonek jest najlepszy?Oto odpowiedz: IP: *.wiwi.uni-frankfurt.de 10.04.01, 20:45 Prawda jest taka:optymalna dlugosc czlonka to 15-17 cm,czyli jak u 90% mezczyzn. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Jaki czlonek jest najlepszy?Oto odpowiedz: IP: *.library.uu.nl 11.04.01, 13:09 skad wiesz ze dlugosc czlonka to 15-17cm i skad wiesz ze taka jest u 90%mezczyzn??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cnotka Re: Jaki czlonek jest najlepszy?Do Ciekawego: IP: *.wiwi.uni-frankfurt.de 11.04.01, 14:40 Jestem mezczyzna i sam ,podobnie jak wiekszosc moich znajomych,mieszcze sie w tym przedziale.Poza tym polecam:leksykon medycyny albo www.willy-online.de Znajdziesz tam miedzy innymi wiarygodne wyniki pomiarow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Jaki czlonek jest najlepszy?Do Cnotki IP: *.library.uu.nl 11.04.01, 14:58 to skad ta ksywka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cnotka Re: Jaki czlonek jest najlepszy?Do Ciegawego IP: *.wiwi.uni-frankfurt.de 12.04.01, 14:40 Ot tak mi przyszlo do glowy.Z prawda ma to niewiele wspolnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mary(DK) Pedagog sie podszywa pode mnie, czyli Mary z Danii !!!! IP: *.cvx1-kj.ppp.cybercity.dk 11.04.01, 16:50 Poznalam cie, pedagog od razu po twym IP. Tak sie mscisz za moje "feministyczne" , czyli zdroworozsadkowe wczesniejsze wypowiedzi i usuniecie watkow obsceniczno-sadystycznych i krytyke twych "pedagogicznych" wypowiedzi . Ty, pedagog - badz lepiej cicho, bo wiem o tobie duzo, co pisales na Temacie Zdrowie (watek depresja i samotnosc) - ze leczyles sie psychiatrycznie i jestes na lekach psychiatrycznych, co wyjasnia twe belkotliwe i bezsensowne wypowiedzi. Wspolczuje Ci tylko, ze jestez tak wielkim tchorzem, ze nawet nie potrafisz wypowiedziec wprost swego zdania bez chowania sie za plecami innych. Z drugiej strony malutkie ego jest zawsze latwiej schowac w cieniu kogos bardziej blyskotliwego :))). A tutaj sie i tak nie schowasz na dlugo, kolesiu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tatko do Mary z Danii !!!! IP: 195.41.66.* 25.04.01, 18:25 Ja tez jestem z Danii. Mam nadzieje, ze jestes z Jutlandii bo wtedy nie podziela nas lokalne animozje. Mozesz pokazac cos wiecej z siebie. Moze mieszkamy niedaleko? pzdr PS Na rzeczony temat nie bede pisal i mam nadzieje, ze mi wybaczysz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hollow Re: do Mary z Danii !!!! IP: 130.225.157.* 05.05.01, 13:54 ja jestem z Fionii. a mary skad jest? pozdrawiam, hollow Odpowiedz Link Zgłoś
mary_z_danii Re: do hollow 05.05.01, 17:11 Witam kolejnego "rodaka" (kolejna "rodaczke"? - sorry, ale Twoj nick brzmi dosc neutralnie :) Coraz nas tu "Dunczykow" i "Dunek" wiecej :) Dejligt! Tez pozdrawiam Mary Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o Re: kretynskie pytanie IP: 213.25.143.* 11.04.01, 14:17 Głupie pytanie. Jaki czlonek jest najlepszy? UKOCHANEGO MĘŻCZYZNY. a jakie piersi kobiece są najlepsze? albo inne części ciała kobiety?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aldi DZIEKUJE wszystkim za zabranie glosu. Aldi IP: *.sasknet.sk.ca 11.04.01, 18:28 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mesco Re: DZIEKUJE wszystkim za zabranie glosu. Aldi IP: *.dip.t-dialin.net 24.04.01, 23:37 tu sie nic nie dzieje chociaz temat jest wazny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Suzi Re: DZIEKUJE wszystkim za zabranie glosu. Aldi IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 25.04.01, 10:56 najlepszy jest czlonek ukochanego mezczyzny. pozdrowka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goahead Re: DZIEKUJE wszystkim za zabranie glosu. Aldi IP: 212.244.163.* 25.04.01, 12:57 1. Święta racja Suzi! 2. A może by tak bojkotować wypowiedzi Peda? Niby Forum jest dla wszystkich, ale... dla ludzi normalnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mesco Re: DZIEKUJE wszystkim za zabranie glosu. Aldi IP: *.dip.t-dialin.net 25.04.01, 17:14 to prawda ze najpiekniejszy jest czlonek ukochanego mezczyzny. Pieszcze go wtedy godzinami ustami i jezykiem. Gdy jestem zakochany robie wszystko dla ukochanego!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal Re: DZIEKUJE wszystkim za zabranie glosu. Aldi IP: *.210.223.221.NewYork1.Level3.net 25.04.01, 19:48 No dobra pedaly niech sie tez wygadaja, tylko mnie nie obchodzi jak i co mu obciagasz, zostaw to dla siebie. A co do czlonka (o jakiego czlonka chodzi)to powinien byc: uczciwy, niezrzeszony,nie robic sobie jaj, nie pluc na kolegow, za bardo sie nie wychylac, pracowity powinien on byc, nie zasypiac w "pracy", czysty, ogolony, pachnacy, tryskac on powinien zdrowiem, cieply powinien byc dla "kolezanek" z pracy, i jak sie do niego mowi to nie olewac sprawy ,tylko sluchac i stac na bacznosc. Aaa rozumiem wam chodzi o penisa.....aaaa no wiec penis powinien byc: ZDROWY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alina Odpowiedź konkretna IP: 213.173.201.* 30.04.01, 02:20 zdrowy, gładki, lepiej większy niż mniejszy(i dłuższy niż krótszy;) , obrzezane mają swój urok, piercing ABSOLUTNIE NIE, owłosienie mi się podoba, ale jak sie wygoli, to jest taki inny, nowy, purpurowe główki są fajne, a tak w ogóle, to zwracam uwage na ładne jąderka! i lubię je pieścić Czy wy też to lubicie? Czy myślicie wtedy tylko"miło, ale kiedy przejdzie do "sedna sprawy"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mesco Re: Odpowiedź konkretna IP: *.dip.t-dialin.net 02.05.01, 17:15 swieta prawda, PANIE (tak PANIE) Alino. Widze ze mamy te same upodobania. Po obciagnieciu w swoim zyciu kilkuset kutasów, przyznaje ci racje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xena Re: Odpowiedź konkretna IP: *.pl 04.05.01, 11:33 Co to jest piercing? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan Re: Odpowiedź konkretna IP: *.polkomtel.com.pl 04.05.01, 11:41 i co nikt nie wie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mesco Re: Odpowiedź konkretna IP: *.dip.t-dialin.net 04.05.01, 14:49 piercing to jest rodzaj techniki seksualnej pochodzacej z Dalekiego Wschodu, tak jak Tek-Won-Do, daje obydwu partnerom pelna ekstaze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal Re: Odpowiedź konkretna IP: *.244.179.242.Dial1.NewYork2.Level3.net 04.05.01, 16:41 Nie no pedal robi sobie jaja, bo wlasnych juz sie pozbyl. Jezeli nikt nie wie ,no coz pytajcie sie mesco, dziwie sie ,ze taki zaawansowany obciagacz (kilkaset fujarek-jak sam napisal) nie zna znaczenia, pedaly uwielbiaja piercing, a juz na pewno wiedza co to jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lalka Re: Jaki czlonek jest najlepszy? IP: *.home.cgocable.net 05.05.01, 17:03 a co, historii sie nie uczyliscie? Najlepszy jest czlonek przodujacy, wysuniety z ramienia na czolo :))) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mesco Re: WIEM - Jaki czlonek jest najlepszy? IP: *.dip.t-dialin.net 06.05.01, 17:09 czlonek PZPR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mars Re: WIEM - Jaki czlonek jest najlepszy? IP: 195.136.25.* 07.05.01, 08:30 Gość portalu: mesco napisał(a): > czlonek PZPR Mesco! Obciągaczu ze Szwabii - mam dla ciebie filozoficzne pytanie (jak na Twój poziom). Czy członek członka partii jest członkiem partii ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mesco Re: WIEM - Jaki czlonek jest najlepszy? IP: *.dip.t-dialin.net 07.05.01, 16:08 pytalem sie czlonka partii, czy jego jeszcze nigdy fachowo nie obciagany czlonek byl rowniez czlonkiem partii. Odpowiedzial ze tak, Do partii wstepowalo sie i duszem i cialem. Tym samym logicznie rzecz biorac i czlonek wraz z jadrami, oraz odbyt stwala sie czlonkami partii. mesco P.S. nie tylko obciagam. NIeraz tez lize. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maurycy Re: Jaki czlonek jest najlepszy? IP: *.jeleniag.sdi.tpnet.pl 07.05.01, 19:57 No i jak Aldi, dowiedziałeś się człowieku? Musisz być bardzo niepewny siebie, jeżeli zadajesz takie pytanie. Nie ważnym jest jaki, tylko czyj. Pokochaj kobietę z wzajemnością i zobaczysz, że to Twój jest najlepszy. Pozdrowienia Maurycy Odpowiedz Link Zgłoś