Dodaj do ulubionych

Jaki czlonek jest najlepszy?

IP: *.sasknet.sk.ca 09.04.01, 06:50
Nie chce ograniczac waszych wypowiedzi. Piszcie dziewczyny!
Obserwuj wątek
    • Gość: ciekawa Re: Jaki czlonek jest najlepszy? IP: 172.22.147.131,172.22.232.15, 193.65.100.* 09.04.01, 10:44
      moze lepiej nie poruszac tego tematu, dla wlasnego dobra....
      bo jak sie okaze, ze daleko ci do idealu to co, wpadniesz w kompleksy,
      a nie o to tu chodzi...
      w kazdym razie, moim skromnym zdaniem najlepszy jest taki, ktory wiele
      potrafi...
      • Gość: Aldi Re: Jaki czlonek jest najlepszy? IP: *.sasknet.sk.ca 09.04.01, 16:50
        Gość portalu: ciekawa napisał(a):

&#62 moze lepiej nie poruszac tego tematu, dla wlasnego dobra....
        &#62 bo jak sie okaze, ze daleko ci do idealu to co, wpadniesz w kompleksy,
        &#62 a nie o to tu chodzi...
        &#62 w kazdym razie, moim skromnym zdaniem najlepszy jest taki, ktory wiele
        &#62 potrafi...

A, jakos nie boje sie. Brnijmy w to dalej.
    • Gość: dildo Re: Jaki czlonek jest najlepszy? IP: *.nnj.adsl.bellatlantic.net 10.04.01, 04:59
      Gość portalu: Aldi napisał(a):

&#62 Nie chce ograniczac waszych wypowiedzi. Piszcie dziewczyny!

• Gość: ciekawa Re: Jaki czlonek jest najlepszy? IP: 172.22.147.131,172.22.232.16, 193.65.100.* 10.04.01, 09:37
        ale co ty tak naprawde chcesz wiedziec? nie mam przeciez norm w tym wzgledzie i wcale
        nie jest prawda ze im wiekszy tym lepszy...wszystko zalez od kompatybilnosci, zgadzasz
        sie?
    • Gość: Mary Re: Jaki czlonek jest najlepszy? IP: 212.191.70.* 10.04.01, 20:38
      Duzy, twardy, wytrzymaly o duzej powtarzalnosci
      strzalow na dobe.
      • Gość: Cnotka Re: Jaki czlonek jest najlepszy?Oto odpowiedz: IP: *.wiwi.uni-frankfurt.de 10.04.01, 20:45
        Prawda jest taka:optymalna dlugosc czlonka to 15-17 cm,czyli jak u 90% mezczyzn.
        • Gość: ciekawy Re: Jaki czlonek jest najlepszy?Oto odpowiedz: IP: *.library.uu.nl 11.04.01, 13:09
          skad wiesz ze dlugosc czlonka to 15-17cm i skad wiesz
          ze taka jest u 90%mezczyzn???
          • Gość: Cnotka Re: Jaki czlonek jest najlepszy?Do Ciekawego: IP: *.wiwi.uni-frankfurt.de 11.04.01, 14:40
            Jestem mezczyzna i sam ,podobnie jak wiekszosc moich znajomych,mieszcze sie w
            tym przedziale.Poza tym polecam:leksykon medycyny albo www.willy-online.de
            Znajdziesz tam miedzy innymi wiarygodne wyniki pomiarow.
            • Gość: ciekawy Re: Jaki czlonek jest najlepszy?Do Cnotki IP: *.library.uu.nl 11.04.01, 14:58
              to skad ta ksywka?
              • Gość: Cnotka Re: Jaki czlonek jest najlepszy?Do Ciegawego IP: *.wiwi.uni-frankfurt.de 12.04.01, 14:40
                Ot tak mi przyszlo do glowy.Z prawda ma to niewiele wspolnego.
      • Gość: Mary(DK) Pedagog sie podszywa pode mnie, czyli Mary z Danii !!!! IP: *.cvx1-kj.ppp.cybercity.dk 11.04.01, 16:50
        Poznalam cie, pedagog od razu po twym IP.

Tak sie mscisz za moje "feministyczne" , czyli zdroworozsadkowe wczesniejsze
        wypowiedzi i usuniecie watkow obsceniczno-sadystycznych i krytyke
        twych "pedagogicznych" wypowiedzi .
        Ty, pedagog - badz lepiej cicho, bo wiem o tobie duzo, co pisales na Temacie
        Zdrowie (watek depresja i samotnosc) - ze leczyles sie psychiatrycznie i jestes
        na lekach psychiatrycznych, co wyjasnia twe belkotliwe i bezsensowne
        wypowiedzi.

Wspolczuje Ci tylko, ze jestez tak wielkim tchorzem, ze nawet nie potrafisz
        wypowiedziec wprost swego zdania bez chowania sie za plecami innych. Z drugiej
        strony malutkie ego jest zawsze latwiej schowac w cieniu kogos bardziej
        blyskotliwego :))). A tutaj sie i tak nie schowasz na dlugo, kolesiu ;)
        • Gość: tatko do Mary z Danii !!!! IP: 195.41.66.* 25.04.01, 18:25
          Ja tez jestem z Danii. Mam nadzieje, ze jestes z
          Jutlandii bo wtedy nie podziela nas lokalne animozje.
          Mozesz pokazac cos wiecej z siebie. Moze mieszkamy
          niedaleko?

pzdr

PS

Na rzeczony temat nie bede pisal i mam nadzieje, ze mi
          wybaczysz.
          • Gość: hollow Re: do Mary z Danii !!!! IP: 130.225.157.* 05.05.01, 13:54
            ja jestem z Fionii. a mary skad jest?
            pozdrawiam, hollow
            • mary_z_danii Re: do hollow 05.05.01, 17:11
              Witam kolejnego "rodaka" (kolejna "rodaczke"? - sorry,
              ale Twoj nick brzmi dosc neutralnie :)
              Coraz nas tu "Dunczykow" i "Dunek" wiecej :) Dejligt!

Tez pozdrawiam
              Mary
    • Gość: o Re: kretynskie pytanie IP: 213.25.143.* 11.04.01, 14:17
      Głupie pytanie. Jaki czlonek jest najlepszy? UKOCHANEGO MĘŻCZYZNY.
      a jakie piersi kobiece są najlepsze? albo inne części ciała kobiety??
    • Gość: Aldi DZIEKUJE wszystkim za zabranie glosu. Aldi IP: *.sasknet.sk.ca 11.04.01, 18:28
      • Gość: mesco Re: DZIEKUJE wszystkim za zabranie glosu. Aldi IP: *.dip.t-dialin.net 24.04.01, 23:37
        tu sie nic nie dzieje chociaz temat jest wazny
        • Gość: Suzi Re: DZIEKUJE wszystkim za zabranie glosu. Aldi IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 25.04.01, 10:56
          najlepszy jest czlonek ukochanego mezczyzny.
          pozdrowka
          • Gość: goahead Re: DZIEKUJE wszystkim za zabranie glosu. Aldi IP: 212.244.163.* 25.04.01, 12:57
            1. Święta racja Suzi!
            2. A może by tak bojkotować wypowiedzi Peda? Niby Forum jest dla wszystkich, ale... dla ludzi normalnych.
            • Gość: mesco Re: DZIEKUJE wszystkim za zabranie glosu. Aldi IP: *.dip.t-dialin.net 25.04.01, 17:14
              to prawda ze najpiekniejszy jest czlonek ukochanego
              mezczyzny. Pieszcze go wtedy godzinami ustami i
              jezykiem. Gdy jestem zakochany robie wszystko dla
              ukochanego!!!!!!
              • Gość: Michal Re: DZIEKUJE wszystkim za zabranie glosu. Aldi IP: *.210.223.221.NewYork1.Level3.net 25.04.01, 19:48
                No dobra pedaly niech sie tez wygadaja, tylko mnie nie obchodzi jak i co mu
                obciagasz, zostaw to dla siebie.
                A co do czlonka (o jakiego czlonka chodzi)to powinien byc: uczciwy,
                niezrzeszony,nie robic sobie jaj, nie pluc na kolegow, za bardo sie nie
                wychylac, pracowity powinien on byc, nie zasypiac w "pracy", czysty, ogolony,
                pachnacy, tryskac on powinien zdrowiem, cieply powinien byc dla "kolezanek" z
                pracy, i jak sie do niego mowi to nie olewac sprawy ,tylko sluchac i stac na
                bacznosc. Aaa rozumiem wam chodzi o penisa.....aaaa no wiec penis powinien
                byc: ZDROWY!!!
                • Gość: Alina Odpowiedź konkretna IP: 213.173.201.* 30.04.01, 02:20
                  zdrowy, gładki, lepiej większy niż mniejszy(i dłuższy niż krótszy;) ,
                  obrzezane mają swój urok, piercing ABSOLUTNIE NIE, owłosienie mi się podoba,
                  ale jak sie wygoli, to jest taki inny, nowy,
                  purpurowe główki są fajne,
                  a tak w ogóle, to zwracam uwage na ładne jąderka!
                  i lubię je pieścić
                  Czy wy też to lubicie? Czy myślicie wtedy tylko"miło, ale kiedy przejdzie
                  do "sedna sprawy"?
                  • Gość: mesco Re: Odpowiedź konkretna IP: *.dip.t-dialin.net 02.05.01, 17:15
                    swieta prawda, PANIE (tak PANIE) Alino.
                    Widze ze mamy te same upodobania.
                    Po obciagnieciu w swoim zyciu kilkuset kutasów, przyznaje ci racje.
                  • Gość: Xena Re: Odpowiedź konkretna IP: *.pl 04.05.01, 11:33
                    Co to jest piercing?
                    • Gość: pan Re: Odpowiedź konkretna IP: *.polkomtel.com.pl 04.05.01, 11:41
                      i co nikt nie wie ?
                      • Gość: mesco Re: Odpowiedź konkretna IP: *.dip.t-dialin.net 04.05.01, 14:49
                        piercing to jest rodzaj techniki seksualnej pochodzacej z Dalekiego Wschodu,
                        tak jak Tek-Won-Do, daje obydwu partnerom pelna ekstaze.
                        • Gość: Michal Re: Odpowiedź konkretna IP: *.244.179.242.Dial1.NewYork2.Level3.net 04.05.01, 16:41
                          Nie no pedal robi sobie jaja, bo wlasnych juz sie pozbyl.
                          Jezeli nikt nie wie ,no coz pytajcie sie mesco, dziwie sie ,ze taki zaawansowany
                          obciagacz (kilkaset fujarek-jak sam napisal) nie zna znaczenia, pedaly
                          uwielbiaja piercing, a juz na pewno wiedza co to jest.
    • Gość: lalka Re: Jaki czlonek jest najlepszy? IP: *.home.cgocable.net 05.05.01, 17:03
      a co, historii sie nie uczyliscie?
      Najlepszy jest czlonek przodujacy, wysuniety z ramienia na czolo :)))
      pozdrawiam
      • Gość: mesco Re: WIEM - Jaki czlonek jest najlepszy? IP: *.dip.t-dialin.net 06.05.01, 17:09
        czlonek PZPR
        • Gość: Mars Re: WIEM - Jaki czlonek jest najlepszy? IP: 195.136.25.* 07.05.01, 08:30
          Gość portalu: mesco napisał(a):

&#62 czlonek PZPR

Mesco! Obciągaczu ze Szwabii - mam dla ciebie filozoficzne pytanie (jak na Twój
          poziom). Czy członek członka partii jest członkiem partii ???

• Gość: mesco Re: WIEM - Jaki czlonek jest najlepszy? IP: *.dip.t-dialin.net 07.05.01, 16:08
            pytalem sie czlonka partii, czy jego jeszcze nigdy fachowo nie obciagany czlonek byl rowniez czlonkiem partii. Odpowiedzial ze tak, Do partii wstepowalo sie i duszem i cialem. Tym samym logicznie rzecz biorac i czlonek wraz z jadrami, oraz odbyt stwala sie czlonkami partii.
            mesco
            P.S. nie tylko obciagam. NIeraz tez lize.
    • Gość: Maurycy Re: Jaki czlonek jest najlepszy? IP: *.jeleniag.sdi.tpnet.pl 07.05.01, 19:57
      No i jak Aldi, dowiedziałeś się człowieku? Musisz być
      bardzo niepewny siebie, jeżeli zadajesz takie pytanie.
      Nie ważnym jest jaki, tylko czyj.
      Pokochaj kobietę z wzajemnością i zobaczysz, że to
      Twój jest najlepszy.

Pozdrowienia

Maurycy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka