Dodaj do ulubionych

Chłopiec z płodem w brzuchu- Wyborcza zeszła na

27.06.05, 11:15
psy już zupełnie. Jak można pisać takie bzdury i ludzi ogłupiać.
Dziennikarz pewnie dostanie najwyższą nagrodę za tekst, czemu ja sie nie
dziwie...

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,2788499.html
Obserwuj wątek
    • owca Re: Chłopiec z płodem w brzuchu- Wyborcza zeszła 27.06.05, 11:19

dlaczego bzdury?
      nie pierwszy i pewnie nie ostatni raz doszło do wchłonięcia płodu podczas
      mnogiej ciąży
      • psychopata.z.borderline Re: Chłopiec z płodem w brzuchu- Wyborcza zeszła 27.06.05, 11:20
        Owca, co Ty pierniczysz, 16 lat... zwariowałaś czy co?
        • owca Re: Chłopiec z płodem w brzuchu- Wyborcza zeszła 27.06.05, 11:23

po 16 latach go odkryto
          niektórzy wiele lat chodzą z nożyczkami zaszytymi w brzuchu podczas operacji
          to że Tobie wydaje się coś niemożliwe, nie oznacza wcale że się nie moze wydarzyć

masz słabą wyobraźnię ;-)
          • psychopata.z.borderline Re: Chłopiec z płodem w brzuchu- Wyborcza zeszła 27.06.05, 11:25
            kobieto!!!
            martwy płód przez 16 lat? ten gość by juz dawno nie żył, ale nie dam sie Tobie
            podpuszczać;)

PS. gazeta pewnie ma takie osoby, jak redaktorzy wydań, którzy powinni
            weryfikować informacje, które są podawane w danym dniu. rozumiem, że jest to
            dzienni, ale pomimo wszystko
            • owca Re: Chłopiec z płodem w brzuchu- Wyborcza zeszła 27.06.05, 11:27
              psychopata.z.borderline napisała:

> kobieto!!!
              > martwy płód przez 16 lat? ten gość by juz dawno nie żył,

przeciez płód już dawno nie żył ;-)

> ale nie dam sie Tobie
              > podpuszczać;)
              >
              > PS. gazeta pewnie ma takie osoby, jak redaktorzy wydań, którzy powinni
              > weryfikować informacje, które są podawane w danym dniu. rozumiem, że jest to
              > dzienni, ale pomimo wszystko

sezon ogórkowy
              wszystko pójdzie
              • psychopata.z.borderline Re: Chłopiec z płodem w brzuchu- Wyborcza zeszła 27.06.05, 11:28
                a nędznego redaktorka pewnie chętnie kupią szmatławce typu fakt lub super
                expres, no pewnie jeszcze pani domu i inne pasztety dla koła gospodyń domowych
                • pierozek_monika nie tylko GW: 27.06.05, 11:32
                  wiadomosci.o2.pl/?s=258&t=91621
                  • owca Re: nie tylko GW: 27.06.05, 11:33

wszyscy za BBC
                  • psychopata.z.borderline taaaaaaaaak, tlen jest bardzo wiarygodny 27.06.05, 11:34

• grubaska20 Re: Chłopiec z płodem w brzuchu- Wyborcza zeszła 27.06.05, 11:28
              hehe:) więc jednak sa rzeczy o których sie góralom nie sniło..???:)))))
              • psychopata.z.borderline Re: Chłopiec z płodem w brzuchu- Wyborcza zeszła 27.06.05, 11:29
                Kaszubom pewnie też by sie to w głowach nie zmieściło
                • owca Re: Chłopiec z płodem w brzuchu- Wyborcza zeszła 27.06.05, 11:30

ale w brzuchu pewnie by dało radę
                  ;-)
                  • psychopata.z.borderline a moze ten chłopiec to Kaligula, ja już nie wiem 27.06.05, 11:33

• psychopata.z.borderline uniki, a to dlaczego? 27.06.05, 11:36
                    bo napisałam o waszym nędznym gryzipiórku?
                    • psychopata.z.borderline Re: uniki, a to dlaczego? 27.06.05, 11:42
                      którego gazeta, która chce być wiarygodna powinna z miejsca wypier... z roboty
                      • owca Re: uniki, a to dlaczego? 27.06.05, 11:44

tylko dlatego, że Tobie się nie podoba?
                        ciekawe :-)
                        • psychopata.z.borderline bo głupoty pisze, niewyarygone głupoty 27.06.05, 11:45

• owca Re: bo głupoty pisze, niewyarygone głupoty 27.06.05, 11:47

jeżeli czegoś nie rozumiesz lub wydaje Ci się coś nieprawdopodobne nie oznacza
                            wcale, że jest to głupie
                            • psychopata.z.borderline jest to ogłupianie ludzi i dobrze o tym wiesz 27.06.05, 11:49
                              ale Ty przecież nie będziesz miała odwagi tego powiedzieć, bo Ciebie by
                              wypierniczyli

a mnie nie zależy:)
                              • owca Re: jest to ogłupianie ludzi i dobrze o tym wiesz 27.06.05, 11:51

a za co i skąd by mnie 'wypierniczyli'?
                                nie pracuję dla Gazety
                                • psychopata.z.borderline ależ skąd, Ty przecież dla mnie pracujesz:))))) 27.06.05, 11:52

• owca jasne :-))) 27.06.05, 11:53

• psychopata.z.borderline co nie zmienia faktów co do losów gryzipiórka 27.06.05, 11:55

• lilith76 Re: Chłopiec z płodem w brzuchu- Wyborcza zeszła 27.06.05, 11:28
      o fetus i fetu (płód w płodzie ) kręcono filmy dokumentalne. kilkanaście
      tygodni temu jeden pokazała TVP2. tuż przed "M jak Miłość", ale to o niczym nie
      świadczy :)
      • psychopata.z.borderline Re: Chłopiec z płodem w brzuchu- Wyborcza zeszła 27.06.05, 11:30
        wczoraj u mnie na balkonie ufo wylądowało, poważnie
        • owca Re: Chłopiec z płodem w brzuchu- Wyborcza zeszła 27.06.05, 11:32

byli i tacy co nie chceli wierzyć, że Ziemia nie jest płaska
          na ilu krokodylach spoczywa Twoja planeta?
          ;-)
          • psychopata.z.borderline uważaj na nie, bo lubią połykać owce;) 27.06.05, 11:35

• psychopata.z.borderline ja rozumiem podanie takiej informacji wraz ze 27.06.05, 11:58
      źródłem, ale w taki sposób, żeby uświadomić jakimi bzdurami karmi ludzi BBC, a
      nie bezmyślnie klepać w klawiature.

Ktoś tu kiedyś napisał "nie jestem mucha, gó.wna nie zjem"
      • owca pewność siebie 27.06.05, 12:07

w niektórych dziedzinach pewność siebie jest oznaką bardziej ograniczenia niż
        wiedzy czy oświecenia

nie jesteś w stanie uwierzyć, że coś istnieje jeśli nie widziałaś tego na własne
        oczy?
        • psychopata.z.borderline nie wciskaj ciemnoty, prosze Cie 27.06.05, 12:10
          16 lat żyć z martwym płodem jest niemożliwe.

Kobieta z martwą ciążą ile byłaby w stanie przeżyć?
          Przecież gość juz dawno dostałby zakażenia organizmu, nie rób chociaz Ty z
          ludzi debili.

Tak, mam pewność siebie i jest to bardziej oświecenie niz ograniczenie
          • owca Re: nie wciskaj ciemnoty, prosze Cie 27.06.05, 12:41

w medycynie nosi to nazwę 'fetus in fetu'
            poszperaj trochę w necie Tomaszu niewierny
            • psychopata.z.borderline jest to niemożliwe, już sie upewniłam 27.06.05, 12:46

• bajka228 Re: nie wciskaj ciemnoty, prosze Cie 28.06.05, 19:23
              to prawda.
      • aureliana Re: ja rozumiem podanie takiej informacji wraz ze 27.06.05, 12:07
        ale to sie zdarza, juz dawno o tym czytalam;) nie jestem pewna czy nie w
        ktoryms national geographic czasem:) na pewno w jakiejs wiarygodnej gazecie,
        zadnej naj:)
        pzdr
        • psychopata.z.borderline ja w cuda nie wierze 27.06.05, 12:11

• aguszak Re: Chłopiec z płodem w brzuchu- Wyborcza zeszła 27.06.05, 12:26
      To wcale nie jest kaczka dziennikarska. Jakieś kilka tygodni temu, na TVP2 był
      film dokumentalny o chłopcu z Indii, który jakoby miał mieć nowotwór w brzuchu
      (dodam, że był to chłopiec z biednej hinduskiej wioski) i kiedy doszło do
      operacji, okazało się, że... w brzuchu ma martwe dziecko, z włosami, kończynami
      itp. Mną też to wstrznąsnęło, ale to prawda, że takie rzeczy się zdarzają.
      Dzieje się to jeszcze w okresie płodowym, kiedy jeden z bliźniaków wchłania
      drugiego. Często takie rzezczy dzieją się jeszcze w okresie, kiedy zarodki są
      małe i po urodzeniu z tego drugiego "dziecka" nie ma śladu, ale jak to się
      wydarzy nieznacznie później, to dochodzi do rozwoju dziecka w dziecku, z tym,
      że to dziecko wewnątrz obumiera...

Pozdrawiam
      • psychopata.z.borderline Re: Chłopiec z płodem w brzuchu- Wyborcza zeszła 27.06.05, 12:28
        16 lat z martwym ciałem w organizmie?

jest to KAAAAAAAAAAAczka a nie kaczka
    • martys_85r a ja ogladalam ten dokument na dwojce.. 27.06.05, 12:28
      i bylam w szoku! ale to naprawde sie zdarza! chlopiec zyl z plodem 7 lat! malo
      tego ten plod byl wiekszy od glowy noworodka! chlopiec wygladal jakby byl w
      ciazy! bylam w totalnym szoku! pokazywali tam tez inne przypadki, a plody nie
      zawsze byly martwe! zyly sobie jak pasozyt! ciągnely pokarm pepowina, mialy
      wlosy, paznokcie, normalny plod tyle ze z niewyksztalconym mozgiem..
      dlaczego ten 16 latek mialby umrzec? przeciez to nie choroba a plod sie nie
      rozkladal.. to co innego niz kobieta w ciazy, choc sa przypadki ze kobieta nosi
      w brzuchu martwe dziecko i nawet o tym nie wie, dopiero u lekarza sie okazuje
      co i jak.. poza tym kobieta tak czy siak rodzi dziecko martwe czy nie, u
      chlopaka bylby problem.., gdyby kobieta nie rodzila kto wie ile taki martwy
      plod moglby w niej "siedziec".
      • psychopata.z.borderline wierzysz w Ben Ladena, bo ja nie 27.06.05, 12:31

• caroll5 Re: Chłopiec z płodem w brzuchu- Wyborcza zeszła 27.06.05, 12:33
      Ale tam nie napisali, że płód był martwy 16 lat!!!!!!!!!!!Lekarze wyjeli go
      martwego, ale przezcież wczesniej napisano, że on rósł w ciele chłopca. Martwe
      organizmy nie rosną
      • psychopata.z.borderline Re: Chłopiec z płodem w brzuchu- Wyborcza zeszła 27.06.05, 12:34
        o czym Ty mówisz, jak płód mógł przeżyć w ciele mężczyzny jeszcze przez tyle
        lat?

Gzie, w żołądku? Już dawno by go strawiło
        • caroll5 Re: Chłopiec z płodem w brzuchu- Wyborcza zeszła 27.06.05, 12:45
          Jak widać mógł skoro przeżył. Nie jestem lekarzem wiec Ci nie powiem dokładnie
          gdzie. Mylisz pojęcia, pewnie wydaje Ci się że chłopiec był w prawdziwej ciaży
          jak u kobiety. Ale płód był pasożytem, który odżywiał sie i rosnął
          bo "podłączył" się do krwioobiegu chłopca i z tamtad czerpał tlen i odżywiał
          się ze szkodą dla szesnastolatka. Poczytaj fachową (medyczną) literaturę to się
          dowiesz szczegółów, każdy przypadek jest inny. Takich przypadków fetus in fetu
          jest duzo i sa naukowo potwierdzone.
          • psychopata.z.borderline Re: Chłopiec z płodem w brzuchu- Wyborcza zeszła 27.06.05, 12:47
            fetus in sretu srutututu, większych głupot dawno nie czytałam
    • dziejas Re: Chłopiec z płodem w brzuchu- Wyborcza zeszła 27.06.05, 12:42
      ehhh... gw najwyrazniej tez goni za sensacja. :(
      • psychopata.z.borderline Re: Chłopiec z płodem w brzuchu- Wyborcza zeszła 27.06.05, 12:48
        za taką?

wstyd
        • caroll5 Re: Chłopiec z płodem w brzuchu- Wyborcza zeszła 27.06.05, 12:55
          Nie sądzę. Po prostu poinformowali o niecodziennym przypadku medycznym. Czy
          opisanie narodzin np. sześcioraczków to też by była tania sensacja? Bardzo
          dobrze że o tym piszą, może będzie mniej takich niedoinformowanych ludzi jak Ty.
          • psychopata.z.borderline veni vidi vici ... 27.06.05, 13:02

• owca pewność siebie a ignorancja 27.06.05, 12:52

z dyskusji jaką tu próbujesz przeprowadzać wynika, że nawet gdyby ktoś Ci pod
      nos podłożył wycięty z czyjegoś organizmu wchłonięty przed laty płód uznałabyś,
      że to bzdura i manipulacja

pewnym faktom nie da się zaprzeczyć
      medycyna zna kilka takich przypadków i niedowierzanie nawet tysiąca ludzi
      niczego tu nie zmienią
      • psychopata.z.borderline rozmawiałam ze specjalistą i jest to niemożliwe 27.06.05, 13:04

• owca Re: rozmawiałam ze specjalistą i jest to niemożli 27.06.05, 13:07

fakt, że przypadków 'fetus in fetu' było tylko kilka na świecie całkowicie go
          nie usprawiedliwia jeśli istotnie jest specjalistą w tej dziedzinie
          • psychopata.z.borderline wie co mówi, nie jak wasz gryzipiórek 27.06.05, 13:10

• asia9931 Re: Chłopiec z płodem w brzuchu- Wyborcza zeszła 27.06.05, 12:52
      Mało jeszcze wiesz skoro tak bardzo się dziwisz. Jest takie zjawisko w ciąży
      mnogiej że na początku jej rozwoju jeden zarodek wchłania drugi, odbywa to się
      tak że zarodki zbliżają sie do siebie i jeden z nich w tym momencie zamyka sie
      wchłaniajac drugi. Rodzi się jedno dziecko, a to drugie rozwija sie w nim
      (oczywiscie tak nie do konca bo nie ma na to warunków)jest jego pasożytem,
      rozwija sie jego kosztem. I tak może sobie żyć wiele lat, aż jego rozmiary
      dadzą o sobie znac. Twór taki może żyć tylko w swoim blizniaku, po zabiegu
      usunięcia (po operacji)umiera. Na szczęście takie zjawisko jest nieczęste.Pozdr
      • psychopata.z.borderline jaaaaaaaaaaaaaaasne, oświeciłaś mnie 27.06.05, 13:07

• aguszak Z drugiej strony... 27.06.05, 12:55
      ... wątpliwości wzbudza ten artykulik od strony formalnej i merytorycznej...
      jest jakiś taki za bardzo "plotkarski" jak na wyborczą, bez jakiejś takiej
      dokumentalno-sprawozdawczej głębi.
      • owca Re: Z drugiej strony... 27.06.05, 13:06

to już zupełnie inna sprawa
        merytorycznie jest to gniot, co nie zmienia faktu, że przypadek 'fetus in fetu'
        choć rzadki, przez medycynę znany
        • psychopata.z.borderline tam nie ma nic merytorycznego 27.06.05, 13:09

• psychopata.z.borderline bezmyślne cytowanie BBC, żenada 27.06.05, 13:08

• lilith76 Re: Chłopiec z płodem w brzuchu- Wyborcza zeszła 27.06.05, 13:01
      jestem pod wrażeniem gotowości do merytorycznej dyskusji psychopaty.z.boderline.
      jestem pod wrażeniem, że ktokolwiek chce jeszcze z nią (?) dyskutować.
      • owca Re: Chłopiec z płodem w brzuchu- Wyborcza zeszła 27.06.05, 13:08

ja już pasuję
      • psychopata.z.borderline nikt Ci nie każe przecież ze mną rozmawiać 27.06.05, 13:11

• martys_85r do psychopaty.. 27.06.05, 13:12
        www.pjms.com.pk/issues/octdec03/article/article12.html
        • owca artykuł w BBC 27.06.05, 13:16

news.bbc.co.uk/1/hi/world/south_asia/4624307.stm
          • owca i jeszcze jeden 27.06.05, 13:19

z portalu medycznego:
            www.ncbi.nlm.nih.gov/entrez/query.fcgi?cmd=Retrieve&db=pubmed&dopt=Abstract&list_uids=1519175&query_hl=1
            • owca Re: i jeszcze jeden... 27.06.05, 13:21

z tego samego
              www.ncbi.nlm.nih.gov/entrez/query.fcgi?cmd=Retrieve&db=pubmed&dopt=Abstract&list_uids=15818437&query_hl=9.
              • psychopata.z.borderline Dobrze, gryzipiórek na ołtarze 27.06.05, 13:24

• owca umiesz się przyznać do błędu? 27.06.05, 13:25

n/txt
                  • psychopata.z.borderline oczywiście ze tak, ale to jest tania sensacja 27.06.05, 13:27
                    dla kurek, który oprócz gówienek świata nie widzą
                    • owca to notka PAP-u 27.06.05, 13:31

nawet nie artykuł
                      • psychopata.z.borderline to znaczy ze trzeba bezmyślnie cytować, tak? 27.06.05, 13:37

• owca nie wiem czy widzisz różnicę... 27.06.05, 13:40

to nie był artykuł 'gryzipiórka' z GW lecz notka Polskiej Agencji Prasowej z
                          informacji BBC
                          • psychopata.z.borderline ktoś to wkleił i wziął wierszówke 27.06.05, 13:43

• owca czyli nie rozumiesz... 27.06.05, 13:44

ale ja już nie będę ci tego tłumaczyć
                              • psychopata.z.borderline rozumiem, jest to informacjaPAP, czytaj 27.06.05, 13:49
                                nie do podważenia

koniec
        • psychopata.z.borderline nie 16 lat, już wiesz? jest to niemożliwe 27.06.05, 13:18

• martys_85r Re: do psychopaty..2 27.06.05, 13:21
          www.thefetus.net/page.php?id=287
          zdjecie:
          www.bio.psu.edu/faculty/strauss/anatomy/urogen/pics/Fetus%20-%20Opened.jpg

www.ijri.org/articles/archives/2003-13-1/images/obstetric85_fig1.jpg
          www.thefetus.net/page.php?id=290
          www.thefetus.net/images/article-images/multiple_gestations/fif_pj/fif_pj1.gif

www.ijri.org/articles/archives/2003-13-1/images/obstetric85_fig5.jpg
          Nieprawidłowości wrodzone specyficzne dla bliźniąt monozygotycznych takie jak
          bliźnięta połączone (zroślaki), bliźnięta bezsercowe (acardiac), płód w płodzie
          (fetus-in-fetu), zespół przetoczenia między bliźniętami (twin-to-twin-
          transfusion, TTTS ), anomalie związane z obumarciem jednego z bliźniąt i zespół
          poplątania pępowiny

FETUS IN FETU!!! :
          Jest to przypadek kiedy w ciele niemowlęcia bądź też jeszcze płodu, rozwija się
          inny "płód". Taki inny płód jest jest podobny do płodu człowieka lecz zazwyczaj
          nie posiada głowy, mózgu i serca. Takie zjawisko jest spowodowane tym, że
          podczas podzialu zapłodnionej komórki jajowej powstają bliźniaki, lecz niestety
          ten drugi płód z jakiejś przyczyny nie rozwinął się prawidłowo. Pierwszy płód
          rosnął dalej i w pewnym momencie "pochłonął" ten słabszy nierozwinęty płód. Ten
          nierozwinięty płód jest połączony z tym drugim pępowiną - pobiera od niego tlen
          i substancje odżywcze.
          Czyli, jak naukowcy okreslili, jest pasożytem.

• psychopata.z.borderline OK, jutro okaże sie, że chłopiec miał tasiemca 27.06.05, 13:21

• lilith76 Re: OK, jutro okaże sie, że chłopiec miał tasiemc 27.06.05, 13:42
        wiem, rozumiem - nick zobowiązuje...
        • psychopata.z.borderline jak najbardziej 27.06.05, 13:44

• pieskuba Wstukaj w google termin (medyczny) 27.06.05, 14:53
      ... "fetus in fetu". Poczytaj opisy, zobacz rysunki, zdjęcia, obrazy z USG. To
      nie czary ani sensacja.

pieskuba
      • psychopata.z.borderline OK, nich nakręcą nową częs\ść "Obcego" 27.06.05, 14:59

• jmx Re: Chłopiec z płodem w brzuchu- Wyborcza zeszła 27.06.05, 16:52

To nie są głupoty, zdarzają się takie rzeczy, choć trudno uwierzyć, widziałam
      film dokumentalny na temat takich przypadków.
      • psychopata.z.borderline Re: Chłopiec z płodem w brzuchu- Wyborcza zeszła 27.06.05, 17:08
        Czy Ty we wszystko wierzysz, co Ci podają w TV i w prasie?
        Przydałoby się trochę dystansu, tymbardziej, że na temat cudów i innych zjawisk
        paranormalnych i nie tylko w najbliższym czasie będzie sie mówić wiele.
        Rozmawiałam na ten temat z ginekologie, z ciekawości zadzwoniłam i jest to
        niemożliwe.
        • daimona to gin był niedouczony 27.06.05, 17:18
          to nie jest żadne zjawisko paranormalne - zwykła natura ;)
          Jesteś wybitnie uparta ;) - ludzie Ci naukowe linki podają, a Ty swoje - na
          własną nutę ;-)
          • daimona masz kolejny link 27.06.05, 17:27
            mypage.direct.ca/c/csamson/multiples/4conjoinedbasics.html
            z obrazkami (omówione różne przypadki zrośniętych bliźniąt), na dole masz
            wzmiankę o "fetus in fetu"

Ale i tak Ciebie to nie przekona ;) bo już masz własne zdanie i będziesz się
            przy nim upierać :D
          • psychopata.z.borderline Re: to gin był niedouczony 27.06.05, 18:08
            Kobieto, 2 kg obcego, pasożytniczego ciała w organizmie- gdzie Ty masz rozum:)
            • daimona mam, moja droga 27.06.05, 18:17
              i jest to możliwe. Ale jak już wyżej napisałam - i tak będziesz odwracać kota
              ogonem :D czegokolwiek Ci nie napisać. Baw się dobrze :))))
              • psychopata.z.borderline Re: mam, moja droga 27.06.05, 18:21
                wierz sobie nawet w garbate aniołki, nie moja sprawa:)
    • poto333 Re: Chłopiec z płodem w brzuchu- Wyborcza zeszła 27.06.05, 17:10
      czas na oświecenie
      • psychopata.z.borderline Re: Chłopiec z płodem w brzuchu- Wyborcza zeszła 27.06.05, 18:08
        jak na razie pogłębiające sie średniowiecze
        • piiiip Re: Chłopiec z płodem w brzuchu- Wyborcza zeszła 27.06.05, 18:10
          Tylko w twoich wypowiedziach.
    • goldenglow Re: Chłopiec z płodem w brzuchu- Wyborcza zeszła 27.06.05, 18:49
      www.mindfully.org/Health/2003/Russian-Parasite-Nikita1sep03.htm
      • psychopata.z.borderline Re: Chłopiec z płodem w brzuchu- Wyborcza zeszła 27.06.05, 19:09
        OK, ja nie kwestionuje istnienia takich przypadków, ale żyć 16 lat z płodem w
        brzuchu (który ważył 2 kg) jest niemożliwe. Na wyspach coś takiego z miejsca
        zostałoby wykryte.

Jest to duuuza kaczka dziennikarska
        • edytka1984r przestancie pisac!!1 28.06.05, 11:00
          nie widzicie ze to uparty dzieciak? dla niego czarne jest biale i juz! po co
          marnujecie swoj czas? jak on i tak swoje i tak, jak grochem o sciane! ludzie
          szkoda grochu!!!
          • psychopata.z.borderline to po co sie odzywasz i wywlekasz wątek, co?:))) 28.06.05, 11:02

• edytka1984r ja wywlekam watek? koles idz sie lecz!! 28.06.05, 11:31
      a kto odpisuje to samo na kazdy post? wywlekajac wątek:P
      koles lub dziewczyno, kimkolwiek jestes.. psychopato, daj sobie spokoj! skoro
      jestes upartym prymitywem i dla ciebie czarne jest biale a 2x2 to piec, to idz
      na forum "ze mna chyba cos nie tak"!
      zyc 16 lat z..., zyc z 16 lat.., bla bla bla! skoro ludzie wysylaja ci linki,
      gdzie sa zdjecia, medyczne raporty itd a ty uparcie twierdzisz ze to nie
      mozliwe to skad ty jestes, z epoki sredniowiecza, a co bliznieta zrodzone, wada
      serca, slepota to tez dla ciebie nie mozliwe? jeden rodzi sie bez reki drugi z
      bratem w brzuchu, mozgu, watrobie.. to jest defekt natury! nic na to nie
      poradzisz!!! wiec zamknij buzie i idz wyzal sie do psychologa, to nie
      forum "zawsze cie wyslucham" lub "tu mozesz gadac ile wlezie", to nie jest tez
      forum "z moja glowa cos nie tak"!!! lepiej idz do poradni psychologicznej! tam
      cie wysluchaja..
      • psychopata.z.borderline włóż sobie linki nawet w oko, co mnie to obchodzi 28.06.05, 11:35

• edytka1984r [...] 28.06.05, 11:45
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
      • psychopata.z.borderline [...] 28.06.05, 14:56
        Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka