Dodaj do ulubionych

Kiedy macie urlop? nt

27.06.05, 14:58

Obserwuj wątek
    • magdzie never.>>>workoholism... 27.06.05, 15:00
      • trzydziecha1 Re: never.>>>workoholism... 27.06.05, 15:25
        weź no nie przeginaj, życie za pikne jest :DD
    • margie Re: Kiedy macie urlop? nt 27.06.05, 15:00
      ja jakos w 2 polowie lipca na tydzien sie wyrwe do Sopotu.... Musze wrocic do
      pracy pzred koncem lipca, a do 16 musze tu siedziec.. Potem w sierpniu to jux
      amok zakupow rzeczy do mieszkania i uzgodnien i wogole:))
      • trzydziecha1 Re: Kiedy macie urlop? nt 27.06.05, 15:25
        Mam w tym samym terminie, też nad morzem :))) niedaleko Dąbek :DD
    • mario2 Re: Kiedy macie urlop? nt 27.06.05, 15:11
      niestety w tym roku nie bede mial urlopu :(
      • trzydziecha1 Re: Kiedy macie urlop? nt 27.06.05, 15:26
        No niestety, nowa praca ma tez swoje wady :(
        Moze w zimie jakieś narty się zdarzą?
        • mario2 Re: Kiedy macie urlop? nt 27.06.05, 15:29
          no niestety nie! Najblizsza mozliwosc to czerwiec 2006 :(
          • trzydziecha1 Re: Kiedy macie urlop? nt 27.06.05, 15:29
            Wg. nowego kodeksu, po pół roku możesz już wziąc pierwsze pół urlopu :D
            • mario2 Re: Kiedy macie urlop? nt 27.06.05, 15:31
              ale ja nie podlegam polskiemu kodeksowi :)
              • trzydziecha1 Re: Kiedy macie urlop? nt 27.06.05, 15:32
                no niw wiem, czy nie podlegasz....a fakt, nie podlegasz. OK

uuuuu bidny żucek jesteś mario :((
                • mario2 Re: Kiedy macie urlop? nt 27.06.05, 15:42
                  to juz 4 rok z rzedu jak mi sie tak pieprzy! :(
                  • trzydziecha1 Re: Kiedy macie urlop? nt 27.06.05, 15:43
                    no niezupełnie, praca jest OK? coś pisałeś, ze siedziałeś jakiś czas bez pracy?
                    • mario2 Re: Kiedy macie urlop? nt 27.06.05, 15:49
                      i to nazywasz urlopem? Dla mnie to byl czas tak wytezonych staran... Eh, lepiej
                      nie wspominac :(
                      • trzydziecha1 Re: Kiedy macie urlop? nt 27.06.05, 15:50
                        nie nazwałam tego urlopem i to swiadomie. Chodziło mi o to, że nie żal urlopu,
                        jak sie ma taki czas bez pracy za sobą.
                        • mario2 Re: Kiedy macie urlop? nt 27.06.05, 15:53
                          Wiesz ze jednak zal? W ostatnich 4 latach mialem 7(slownie- siedem)dni urlopu.
                          A wiem, ze czeka mnie bardzo pracowity rok. Skad brac na to sily?
                          • trzydziecha1 Re: Kiedy macie urlop? nt 27.06.05, 15:57
                            Cóż, Mario, nie wiem. nie potrafie Ci pomóc... MOgę tylko trzymać kciuki, żeby
                            Ci dobrze szło w nowej pracy :)) i wypoczywaj w weekendy, przynajmniej tak sie
                            oderwiesz.
                            • mario2 Re: Kiedy macie urlop? nt 27.06.05, 15:59
                              Hihi, dzieki, ale nie szukam pomocy. Weekendy? No wiesz. namowisz pilota, to
                              mozna w weekendy od czasu do czasu cos wymyslec :)
                              • trzydziecha1 Re: Kiedy macie urlop? nt 27.06.05, 16:00
                                ;)) musze lecieć,cześć
    • six_a Re: Kiedy macie urlop? nt 27.06.05, 15:14
      we wrześniu :)
    • ticoqp a co grafik chcesz se dopasować i rządzić na FK? 27.06.05, 15:25

• trzydziecha1 Re: a co grafik chcesz se dopasować i rządzić na 27.06.05, 15:27
        Ożesz q.rde mnie rozgryzł ! ;PP
        a co, obiecam Wam trochę kiełbasy wyborczej, i jeszcze forum-queen zostanę :))
        • ticoqp Re: a co grafik chcesz se dopasować i rządzić na 27.06.05, 15:29
          nic z tego:))) ja CI nie powiem:)))))))))
          p.s. za kiełbachę nie powiem
          • trzydziecha1 Re: a co grafik chcesz se dopasować i rządzić na 27.06.05, 15:30
            a za co powiesz? ;)))
            • ticoqp Re: a co grafik chcesz se dopasować i rządzić na 27.06.05, 15:34
              za loda:)
              • trzydziecha1 Re: a co grafik chcesz se dopasować i rządzić na 27.06.05, 15:36
                <mrug mrug wielgimi ocami>
                owocowy waniliowy czy orzechowy?
                • ticoqp Re: a co grafik chcesz se dopasować i rządzić na 27.06.05, 15:40
                  no jak dziecko jak dziecko!!!! jak mnie mozna owocowe proponować?????
                  • mmagi no nie kumasz jakiego loda chce ten zbok;-))))))) 27.06.05, 15:41
                    • trzydziecha1 Re: no nie kumasz jakiego loda chce ten zbok;-))) 27.06.05, 15:42
                      Znam obsesje Tico:)))))
                      Wielbiciel lodów i aseptyki :PPPP
                      • mmagi Re: no nie kumasz jakiego loda chce ten zbok;-))) 27.06.05, 15:44
                        no właśnie wielbiciel lodów;-)))
                  • trzydziecha1 Re: a co grafik chcesz se dopasować i rządzić na 27.06.05, 15:42
                    <mrug mrug>
                    no dobra, gałkowe czy kręcone?;))))))))))))))))))
                    Smak nie jest istotny?
                    • ticoqp Re: a co grafik chcesz se dopasować i rządzić na 27.06.05, 15:46
                      mogą być czekoladowe, pistacjowe, orzechowe, migdałowe ale nie owocowe!!!!!
                      wolę nakładane:)
                      • trzydziecha1 Re: a co grafik chcesz se dopasować i rządzić na 27.06.05, 15:48
                        Ja tylko tradycyjne wszystkie oprócz kawowych.
                        • ticoqp Re: a co grafik chcesz se dopasować i rządzić na 27.06.05, 15:56
                          kawowych też nie lubie bo nie lubie kawy:))))))))
                          • trzydziecha1 Re: a co grafik chcesz se dopasować i rządzić na 27.06.05, 15:58
                            a ja kawę lubię, tylko wszystko kawow jakoś mi nie podchodzi. Za wyjatkiem
                            tiramisu :))
                            • ticoqp Re: a co grafik chcesz se dopasować i rządzić na 27.06.05, 16:00
                              może lubisz kawe zbozową?;)))))
                              • trzydziecha1 Re: a co grafik chcesz se dopasować i rządzić na 27.06.05, 16:00
                                w ciaży piłam i nawet mi smakowała.
                                • ticoqp Re: a co grafik chcesz se dopasować i rządzić na 27.06.05, 16:07
                                  i co dalej pijesz?
                                  • trzydziecha1 Re: a co grafik chcesz se dopasować i rządzić na 28.06.05, 08:45
                                    Sporadycznie :)) "Anatol" ekspresowa. Co ciekawe, moj szef, który kawy też nie
                                    pija, przypomniał sobie smag zbożówki z dzieciństwa (to Niemiec, od
                                    zjednoczenia nie widział zbożowej i nie wiedział, że w Polsce można ją kupić) i
                                    zaraziłam go codziennym pijaniem zbożowej :)) teraz regularnie pamięta o
                                    uzupełnianiu zapasów.
                      • mmagi na Starym przed Barbakanem w strone Nowego sa 27.06.05, 15:48
                        najpyszniejsze,bo Grycan ma za słodkie...ble:-))
                        • trzydziecha1 Re: na Starym przed Barbakanem w strone Nowego sa 27.06.05, 15:49
                          ale tam sie kolejki ustawiają potworne!!!!! nigdy nie chce mi się stawać :((
                          • mmagi Re: na Starym przed Barbakanem w strone Nowego sa 27.06.05, 15:51
                            wiem ale szybko idzie i jaka potem radocha,byle gdzie nie jadam:-)
                            • trzydziecha1 Re: na Starym przed Barbakanem w strone Nowego sa 27.06.05, 15:51
                              no mi tez ciezko utrafić. Na Hożej jest taka małą cukiernia, gdzie są dobre.
                              • mmagi Re: na Starym przed Barbakanem w strone Nowego sa 27.06.05, 15:53
                                aaaa kobito u tzw włocha.....stare tradycje,chodziłam tam na lody po 1szo
                                majowym pochodziee;-))))
                                • trzydziecha1 Re: na Starym przed Barbakanem w strone Nowego sa 27.06.05, 15:55
                                  ;)))) niedaleko pracuję, to zamiast lunchu czasami są lody :)))
                        • ticoqp Re: na Starym przed Barbakanem w strone Nowego sa 27.06.05, 15:58
                          próbowałas grycana??????????
                          • trzydziecha1 Re: na Starym przed Barbakanem w strone Nowego sa 27.06.05, 16:00
                            ja nie.zmykam juz.
                            • ticoqp Re: na Starym przed Barbakanem w strone Nowego sa 27.06.05, 16:08
                              ciekawe jakiego ma grycan?:)
                              • mmagi Re: na Starym przed Barbakanem w strone Nowego sa 27.06.05, 16:15
                                wielosmakowego i za słodkiego i jego nie lubie,ble;-))))
                                • ticoqp Re: na Starym przed Barbakanem w strone Nowego sa 27.06.05, 16:23
                                  tego tego z serka maskarpone co się robi???????? oooooo tiramisu:) chyba że na
                                  cebulowo-serowe przeszedł?;)
                                  • mmagi Re: na Starym przed Barbakanem w strone Nowego sa 27.06.05, 16:26
                                    swinka...akutacik zapijam sie suuper kefirkiem sokólskim:-))
                                    • ticoqp Re: na Starym przed Barbakanem w strone Nowego sa 27.06.05, 16:29
                                      a bo mnie od zboków nawyaywalas to co juz bede udawał?:))))))))

sokólski to na co jest dobry?
                                      • mmagi Re: na Starym przed Barbakanem w strone Nowego sa 27.06.05, 16:33
                                        :DDD
                                        do Ciebie to sie juz wogóle nie mozna dobic,tak Cie ta 30cha obstawia:DDD

na co dobry???,na qp;-)))
                                        a tak ogólnie to jest smaczny,on jest z koperkiem i ogórkiem,juz taki gotowy:-))
                                        • ticoqp Re: na Starym przed Barbakanem w strone Nowego sa 27.06.05, 16:36
                                          no bez brawury bez brawury prosze:)
                                          ja chyba odpisuje na wszystkie posty nie?
                                          • mmagi Re: na Starym przed Barbakanem w strone Nowego sa 27.06.05, 16:40
                                            ale sie mozesz w koncu pogubic;-))))
                                            znów mnie muli spanie:-)))ale juz za 20 mniutek wyłaże ze swojej dziupli nach
                                            haus:-))))
                                            • ticoqp Re: na Starym przed Barbakanem w strone Nowego sa 27.06.05, 16:46
                                              Ty sie omnie nie martw:)) ale dzieki za troske:)
                                              no i co w domu bedziesz znowu zasuwać nie licząc tego relaksu w autobusie:)))))
                                              nie ma sie z czego cieszyć:)
                                              • mmagi Re: na Starym przed Barbakanem w strone Nowego sa 27.06.05, 16:49
                                                tja,relax w metrze i autobusie....juz czuje ten smród:(
                                                bola mnie włosy?znaczy chyba cebulki?:(
                                                • ticoqp Re: na Starym przed Barbakanem w strone Nowego sa 27.06.05, 16:54
                                                  ale przez okno można sobie popatrzeć:)
                                                  a mnie głowa z prawej strony:)
                                                  • mmagi Re: na Starym przed Barbakanem w strone Nowego sa 27.06.05, 16:56
                                                    zwykle zasypiam wiec wycieczka przez wawke nie udaje mi się ;-))))

a to tak głupio tylko z 1 strony:-)),dziwne:D

iiiide już,miłego popołudnia:)
                                                  • ticoqp Re: na Starym przed Barbakanem w strone Nowego sa 27.06.05, 16:59
                                                    to nastaw sobie budzik :)
                                                    dziwne bo mnie nigdy nie boli:)
                                                    cześć
                                                    z telef. cisza:(
                                        • trzydziecha1 Re: na Starym przed Barbakanem w strone Nowego sa 28.06.05, 08:48
                                          Dzielimy się z sixą p[o równo ;)) ale jak chcesz, to odpuszczę ;DD
                                          • mmagi Re: na Starym przed Barbakanem w strone Nowego sa 28.06.05, 10:46
                                            trzydziecha1 napisała:

> Dzielimy się z sixą p[o równo ;)) ale jak chcesz, to odpuszczę ;DD

ee tam..ma góralka 2 warkoce podzielita się;-))))))
          • mmagi to ja tez jej nie powiem :PPP 27.06.05, 15:30
            • trzydziecha1 Re: to ja tez jej nie powiem :PPP 27.06.05, 15:31
              Why not??????
              <mrug mrug wielgimi ocami>
              Chciałam żebyście mi kartki wysyłali :((((
    • odrey Re: Kiedy macie urlop? nt 27.06.05, 15:46
      obstawiam , że nigdy... :(
    • lena_zet Re: cały sierpień :))))))) 27.06.05, 15:57
      do urlopu pozostało jeszcze 33 dni!
      • trzydziecha1 Re: cały sierpień :))))))) 27.06.05, 15:59
        No to lenka, ja wracam a Ty idziesz na urlop :))) pogodzimy się z władza na
        forum :))
        • mmagi Re: cały sierpień :))))))) 27.06.05, 16:18
          hehe wiedziałam ze chesz tu pokrólowac...ale ja tu i tak bede przez cały
          czas:PPP
          • trzydziecha1 Re: cały sierpień :))))))) 28.06.05, 10:07
            no nie wiem teraz, współczuć czy zazdościć? ;)))
        • lena_zet Re: cały sierpień :))))))) 27.06.05, 16:43
          będę czuwać kobitko podczas twojej nieobecności :)
          • trzydziecha1 Re: cały sierpień :))))))) 28.06.05, 10:07
            ;))) trzeba tylko pomyślec, co zrobimy z adminem?
    • iberia29 Re: Kiedy macie urlop? nt 27.06.05, 23:49
      mialam juz w maju2,5 tyg ;-) i jeszcze nastepny urlop 3 tyg we wrzesniu ;-)
    • krysica Re: Kiedy macie urlop? nt 28.06.05, 08:42
      3 rygodnie sierpnia....chyba....
    • sagis Re: Kiedy macie urlop? nt 28.06.05, 10:05
      Na szczęście nie muszę brać go wg.rozpiski:-))
      Jak będę miała ochotę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka