simonkapl 28.06.05, 14:07 Dziewczyny, ja znowu z pytaniem o ciaze.Po jakim czasie zaczelyscie czuc,ze jestescie w ciazy?Nie chodzi mi o brak okresu, ale czy wczesniej cos czulyscie i jak to sie objawialo? Z gory dziekuje za odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lena_zet Re: ciaza 28.06.05, 14:09 nic nie czułam, kompletnie nic.Jedynym objawem był zanik okresu i to wsio. Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: ciaza 28.06.05, 14:10 Ja też nic, nawet czyłam sie jak tuz przed okresem, tj. bolał mnie brzuch i miałam skurcze. Odpowiedz Link Zgłoś
aga_aga5 Re: ciaza 28.06.05, 20:09 Bolały mnie piersi- jak przed okresem, tylko bardziej i bardzo chciało mi się siku- często i bardzo- myślałam, że sobie przeziębiłam pęcherz. Czemu pytasz???:) Odpowiedz Link Zgłoś
simonkapl Re: ciaza 28.06.05, 20:50 Pytam bo zaczelismy sie starac i tak przezywam, ze wszystko bym chciala wiedziec.Zastanawialam sie czy ma sie objawy jeszcze przed "brakiem planowanego okresu".Wiesz, zeby rozpoznac.:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: ciaza 28.06.05, 20:18 piersi mi napuchły, ciągle ziewałam - byłam senna, a nudności poranne przyszły później Odpowiedz Link Zgłoś
lucy01 Re: ciaza 28.06.05, 20:54 ból brzucha i straszny ból piersi (tak w ogóle to się po prostu czuje:)) Odpowiedz Link Zgłoś
simonkapl Re: ciaza 28.06.05, 20:59 Tak, podobno.Ale czy te objawy wystepuja zaraz po zaplodnieniu? Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: ciaza 28.06.05, 21:08 <rotfl> jak ktoś jest przewrażliwiony - to tak! Odpowiedz Link Zgłoś
lucy01 Re: ciaza 28.06.05, 21:10 nie, za jakieś ok. 2tygodnie :))normalnie czekałam na okres- ból brzucha i piersi, a tu 2tygodnie spóźnienia, zrobiłam test (choć byłam pewna) no i.....mały ma już 14m-cy,:)) Odpowiedz Link Zgłoś
simonkapl Re: ciaza 28.06.05, 21:31 Dzieki za odpowiedz.Ciekawosc zaspokojona.:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: ciaza 28.06.05, 21:37 ja wiedzialam juz , ze jestem w ciazy, kiedy w nia zaszlam.... Odpowiedz Link Zgłoś
scania81 Re: ciaza 28.06.05, 21:50 Właśnie, opisz to, ty masz taki ciekawy styl pisania... Spodziewam się dużej ilości wulgaryzmów, no nie daj się prosić! Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: ciaza 28.06.05, 21:55 scania81 napisała: > Właśnie, opisz to, ty masz taki ciekawy styl pisania... Spodziewam się dużej > ilości wulgaryzmów, no nie daj się prosić! wulgaryzmow? mam jeszcze od ciebie emaila, moge go na forum opublikowac i porownamy sobie, ktora jest w tym lepsza:) Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: ciaza 28.06.05, 21:54 simonkapl napisała: > W jaki sposob to poczulas? ano, w kalendarzyku mialam zaznaczone jajeczkowanie i wiedzialam ze zacieze. glownie byla to kwestia psychiki. Odpowiedz Link Zgłoś
simonkapl Re: ciaza 28.06.05, 21:56 To mialas szczescie, bo ludzie czasem kilka lat probuja.Chcialabym zeby w moim przypadku, okazalo sie to rownie latwe. Fajno! Odpowiedz Link Zgłoś
donna.libera Re: Kawa,która mi zawsze smakowała... 28.06.05, 22:02 ...przestała nagle smakować ;)Potem był test kupiony w aptece,a za kilka dni usg u gina ;)Druga ciąża dosłownie tak samo...zero kawy i już nie musiałam robić testu,poleciałam prosto do gina ;)))...ale fajnie powspominać ;))) Odpowiedz Link Zgłoś