Dodaj do ulubionych

***Operacje plastyczne Angeliny Jolie - zdjecia

02.07.05, 18:08
Bardzo lubie Angeline Jolie, jednak moj podziw dla jej urody (tak tak, mimo,
ze jestem kobieta) troszke zmalal a to za sprawa operacji plastycznych.
Sadzilam, ze ona nalezy do nielicznego grona kobiet show-biznesu, ktore nie
byly tkniete skalpelem, jednak poprawiala to i owo. Pisze, bo jestem zdumiona
i chce sie podzielic informacja :) podaje linka, sa tam zdjecia ,,przed"
i ,,po". Zwezila nos i cos robila z ustami, pewnie zmienila ich ksztalt. Tak
wlasnie powstaja cud-kobiety! Mimo to uwazam, ze rzed operacja takze byla
bardzo ladna, ale to nie ta ,,Angelina z seksem" :)
www.apsforums.com/cgi-bin/yabb/YaBB.cgi?
board=lc;action=display;num=1110725972;start=60 szkoda ze link nie
zmiescil sie w jednej linii.
Obserwuj wątek
    • kleopatraa Re: ***Operacje plastyczne Angeliny Jolie - zdjec 02.07.05, 18:11
      aby zerknac (kto chce) mozna kliknac na tylko pierwsza czesc linka konczaca sie
      pytajnikiem, a po otworzeniu sie strony znalesc ,,good plastic surgery", wejsc
      w to, a potem ,,angelina jolie's nose". :)
    • pierozek_monika link 02.07.05, 23:50
      tiny.pl/hzv8
      • aretse11 Re: link 03.07.05, 10:11
        ogladalam caly program z nia na MTV i tam mowili,ze jako jedyna nie byla tknieta
        skalpelem i ja w to wierze..
        • elutka_111 Re: link 03.07.05, 11:41
          Ja sądze, że po prostu wyregulowała sobie zarosnięte wcześniej brwi, a jak
          wiadomo makijaż potrafi zdziałać cuda. Ja też nie sądzę, żeby zawdzieczała
          swoją urodę wybinym chirurgom plastycznym:)
          • 8dusia4 Re: link 03.07.05, 12:52
            a ja myśle że jednak zrobiła coś z nosem...i z dolną wargą,a makijaż to juz
            swoją drogą....
            • kleopatraa Re: link 03.07.05, 13:50
              zdjecia nie klamia a telewizja - owszem ;] sadze ze gwiazdy niechetnie
              przyznaja sie do operacji, kazdy by chcial byc cudowny od urodzenia, nie? Ja
              uwazam ze na zdjeciach widac bardzo wyraznie, ze nos jest inny a jeszcze
              wieksza roznice widzimy jesli chodzi o usta - przeciez sa calkiem inne,
              pomijajac dolna, kiedys za wielka warge. :)
    • cesaria2 Re: ***Operacje plastyczne Angeliny Jolie - zdjec 03.07.05, 14:17
      Zrobila korekte nosa i kosci policzkowych.Wcale sie nie dziwie, ze sie nie
      przyznaje do operacji, ale niestety zdjecia nie klamia.
      • martys_85r przeciez sie przyznala! podobno.. 05.07.05, 00:38
        ..mowila ze zmniejszyla(!) sobie usta, a co do zdjec to kazda kobieta inaczej
        wyglada w wieku lat 19tu i 30tu, i to bez operacji plastycznych.. czas robi
        swoje, u bogatych na lepsze - kremy po 1000$, salony spa, masaze, kosmetyczki,
        a u biednych badz normalnych na gorsze.. zawsze tak bedzie ze jeden ma lepiej a
        drugi gorzej.
    • wiewiorencja Re: ***Operacje plastyczne Angeliny Jolie - zdjec 04.07.05, 08:05
      jak widac roznice to po co dalej uznaje ze sie nie poznala ze skalpelem.... to
      taki eobludne...
      • ledzeppelin3 Re: ***Operacje plastyczne Angeliny Jolie - zdjec 04.07.05, 08:17
        Ma tak nienaturalne rysy, że od razu widać robotę chirurga.
        • rraaddeekk Re: ***Operacje plastyczne Angeliny Jolie - zdjec 04.07.05, 10:41
          Po pierwsze to schudła.
          Była nastoletnim pulpetem.

UWAGA: W USA wstrzykiwanie kalogenu nie jest uważane za operację lecz za zwykły
          kosmetyczny trick tak jak np. maseczka czy regulacja brwii.

• grogreg zacma? 04.07.05, 10:56
      Przeciez to Meg Rayan.
      • rraaddeekk Re: zacma? 04.07.05, 11:07
        Przewiń niżej!
        • grogreg Re: zacma? 04.07.05, 11:24
          Faktycznie.

Taki ladny nosek popsuli.
          • kleopatraa Re: zacma? 04.07.05, 13:43
            rradek zmiejszanie nosa i ksztaltu ust nie polega na wstrzyknieciu kolagenu...
            poza tym, ja wiem czy popsuli ten nosek - tamten byl troche kartoflany ;]
            • grogreg Re: zacma? 04.07.05, 13:54
              > poza tym, ja wiem czy popsuli ten nosek - tamten byl troche kartoflany ;]

No, sliczny okraglutki nosek.
              A teraz? Jakby go dlutem oblupali. Zreszta pewnie ta bylo.
              • somebody23 Re: zacma? 04.07.05, 13:59
                Jak dla mnie to Angelina ma implanty policzków,zrobiony nosek i zwężone usta.
                Niewiadomo jak z piersiami bo ich nie widać.
            • rraaddeekk Re: zacma? 04.07.05, 14:01
              Kalogen-chodziło mi o wargi (te przy ustach) ;-)

Nos... może gdy wydoroślała i schudła to się zmienił plus dobry make up.
              Na tamtych fotkach jest pulchną nastolatką, a teraz to już dojrzała kobieta
              około po 30.

Poprzedni nos był zwyczajny, obecny jakiś taki kanciasty.
              Żaden nie jest wg mnie ideałem.
    • mmagi Re: ***Operacje plastyczne Angeliny Jolie - zdjec 04.07.05, 14:00
      nie kreca mnie operacje gwiazd i tym podobnych,generalnie mam to gdzies:>
      • kleopatraa Re: ***Operacje plastyczne Angeliny Jolie - zdjec 04.07.05, 14:20
        zalozylam ten watek m.in dlatego, bo zawsze denerwowaly mnie riposty w stosunku
        do kobiet, ktore podczas gdy mezczyzni zachwycali sie pieknem tej czy tamtej
        gwiazdy mowily o tym, ze te ,,cuda" mialy operacje plastyczne i wcale takie
        idealne nie sa. Faceci zawsze wyskakiwali (nie mowie o swoich przypadkach,
        ogolnie, znajomi, w necie)ze jest sie pewnie brzydula (net) i zazdrosnica. Moze
        utrze sie niektorym nochala :P
        • mmagi Re: ***Operacje plastyczne Angeliny Jolie - zdjec 04.07.05, 14:41
          aaaaaaaaaaaaa chyba ze tak:-)
    • kohol A co za różnica? 04.07.05, 14:27
      Ładna to ładna. Nieładna to nieładna.
      Na urodę wrodzoną wpływu nie mamy, jeśli ktoś się urodził ładny, to żadna w tym
      jego zasługa. Jeśli się zrobił na ładnego - to faktycznie jest za co podziwiać -
      wyczucie, harmonię itd.
      Jak to jest - że jeżeli coś ładne naturalnie, to ok, a jeżeli nie - to już
      gorzej? Bez sensu. To po co się malować, farbować włosy itd?
      "Mój podziw do Madonny troszkę zmalał, gdy się okazało, że te ładne zdjęcia to
      zasługa makijażu, fotografa i programu do obróbki graficznej" :D
      • kleopatraa Re: A co za różnica? 04.07.05, 14:39
        jednak jest roznica, a przyklad z Madonna marniutki... sadze, ze zdjecia
        angeliny to tez makijaz i retusz? Chodzi o podziw nad czysta uroda, NATURALNA
        wlasnie, podziw zmalal bo okazalo sie, ze jak wiele gwiazdek upiekszala sie
        chirurgicznie, a jak ma sie kupe forsy na przerobki to tez zadna sztuka i nie
        ma za co tak podziwiac. Wiele przecietniaczek robi z siebie seks bomby dzieki
        plastykom, mamy je podziwiac dlatego?;] Wieksze uznanie znajduja tu
        umiejtenosci lekarzy. Ale angie i tak uwielbiam!
        • kohol Re: A co za różnica? 04.07.05, 14:52
          kleopatraa napisała:

> jednak jest roznica, a przyklad z Madonna marniutki... sadze, ze zdjecia
          > angeliny to tez makijaz i retusz?

Nie zrozumiałaś.
          Chodzi mi o rozróżnienie - że jak naturalnie ktoś jest ładny, to ok, a jak
          jest "poprawiany" - to od razu podziw maleje. A co za różnica? Tutaj przykład z
          makijażem jest adekwatny, bo to tak, jakbyś powiedziała, że Twój podziw dla
          urodu Madonny czy kogokolwiek zmalał, gdy zobaczyłaś jej zdjęcia bez makijażu.
          A kiedy Ty widziałaś Angelinę bez makijażu, bez retuszu? I to, że zwykle jest
          umalowana i zretuszowana Ci nie przeszkadza, mimo to, że jest wtedy taka mniej
          naturalna?
          • kleopatraa Re: A co za różnica? 04.07.05, 17:01
            kohol po co wdajesz sie w jakas polemike i probujesz przeforsowac swoje zdanie,
            skoro ja mam swoje i mnie nie przekonasz. Jest roznica pomiedzy makijazem a juz
            ingerencja chirurga a ze nie rozrozniasz tego to twoja sprawa.
            • kohol Re: A co za różnica? 04.07.05, 19:24
              Dobra, dobra, faktycznie widocznie za duzo oczekiwalam :)
              Ty po prostu chcialas napisac swoje i juz. A ja, glupia, trudne pytania Ci
              zadaje, jakbym, nie wiem, na jakims forum byla czy co :D
              Pozdrawiam :D
              • kleopatraa Re: A co za różnica? 04.07.05, 19:59
                oj kohol, nie uogolniaj. Ja powiedzialam swoje zdanie, ty swoje, i wystarczy.
                • kohol Re: A co za różnica? 04.07.05, 20:51
                  W ogole przepraszam, ze odpowiadam :)
                  To jest forum, tu sie zwykle dyskutuje, normalna sprawa. Nastepnym razem
                  zaznacz w swojej wypowiedzi, ze nie jestes otwarta na dyskusje.
                  Zreszta, juz bede wiedziala.
                  B.O.
                  • kleopatraa Re: A co za różnica? 04.07.05, 21:19
                    Jak ja nie lubie ludzi, ktorych zdanie musi byc ostatnie.... moglas normalnie
                    wyrazic swoje zdanie a w twojej wypowiedzi wrecz wyczuwa sie lekka ironie i
                    atak na moje zdanie, Bez Odbioru bo zasmiecamy watek czyms nie na temat.
    • landrynka8 piękna dziewczyna z operacją czy bez 04.07.05, 20:00
      twarz nieco prostokątna ale to pikuś przy tych ustach.
      • aretse11 Re: piękna dziewczyna z operacją czy bez 04.07.05, 21:38
        jest piekna..a ja nawet jestem gotowa tweirdzic..ze po prostu zmienila sie z
        wiekiem..ja zerkam na moj mlodzienczy nosek-tez jest inny..tez bardziej
        pyrkowaty niz teraz..a poza tym..czasem po prostu tak sie wychodzi na
        zdjeciach..inaczej..
        ja to tylko zawsze sie smieje z tego,ze jak ktos ma np haczykowaty nos i zrobi
        operacje-staje sie ladna kobieta ..a potem dziecko rodzi sie z takim samym nosem
        jaki mamusia miala przedtem..natury nie da sie oszukac..
    • demoniczna27 Re: ***Operacje plastyczne Angeliny Jolie - zdjec 04.07.05, 20:58
      w sumei ostanio zaczełam sie jej pezygladac i cos mi nie padowało w tych rysach
      twarzy
      uwazam ze naturalnie była przesliczna i świeza i ze to było niepotrzebne
      • martys_85r przeciez sie przyznala, podobno ... 05.07.05, 00:40
        ..mowila ze zmniejszyla(!) sobie usta, a co do zdjec to kazda kobieta inaczej
        wyglada w wieku lat 19tu i 30tu, i to bez operacji plastycznych.. czas robi
        swoje, u bogatych na lepsze - kremy po 1000$, salony spa, masaze, kosmetyczki,
        a u biednych badz normalnych na gorsze.. zawsze tak bedzie ze jeden ma lepiej a
        drugi gorzej.
        • kleopatraa Re: przeciez sie przyznala, podobno ... 05.07.05, 12:27
          ale nos z wiekiem nie maleje, nawet dzieki kremom za 10000$ :))
    • landrynka8 Ja Angeline rozumiem 05.07.05, 12:37
      kazda z nas znalazłaby w sobie coś co chciałaby poprawić (nogi, kształt biustu,
      cerę itd, itd). Kazda ma jakiś tam mały kompleksik. Ona żyje w innym świecie
      niż My i ona ma większe możliwości od Nas.

W tym tzw. wielkim świecie jest parcie na to aby wygladac perfekcyjnie, młodo,
      szczupło. w związku ztym naprawde sie nie dziwię.

Wyglada i tak b.ładnie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka