Gość: Vika IP: *.ewave.at 01.08.02, 22:46 Choooooooooodzcie,zrobmy cos glupiego przed snem bo nudny dzisiaj wieczor jak cholera.A w dobrynm humorku sie lepiej spi:-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zdradzana Re: Do Reni i innych nocnych marudow:-) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.08.02, 23:08 A ja mam kiepski humor. Właśnie wypiłam sama butelkę szmpana, Mąż sobie pojechał to takiej jednej. JOLI. Ona jest lepsza ode mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Do Reni i innych nocnych marudow:-) IP: *.ewave.at 01.08.02, 23:11 A skad wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdradzana Re: Do Reni i innych nocnych marudow:-) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.08.02, 23:14 Bo mi powiedział. Ona jest bezstresowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nina Re: Do Reni i innych nocnych marudow:-) IP: *.toya.net.pl 01.08.02, 23:16 Gość portalu: Zdradzana napisał(a): > Bo mi powiedział. Ona jest bezstresowa. Jasne,do momentu,kiedy nie zamieszkaja razem.Wtedy to Ty bedziesz bezstresowa. Poszedl na zawsze czy na troche? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Do Reni i innych nocnych marudow:-) IP: *.ewave.at 01.08.02, 23:16 Nie martw sie.Opowiedz o tym,moze razem cos uradzimy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdradzana Re: Do Reni i innych nocnych marudow:-) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.08.02, 23:20 Jesteście kochane. Ja już się chyba upiłam. Jola ma długie blond włosy. A ja krórtkie. Ona powiedziała że będzie na niego czekać nawet 20 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nina Re: Do Reni i innych nocnych marudow:-) IP: *.toya.net.pl 01.08.02, 23:26 A to niech czeka!Sluchaj,po szampanie jest kac.A ty wiesz,jak ona musi wygladac rano z ta nieuczesana szopa blond pierza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Do Reni i innych nocnych marudow:-) IP: *.ewave.at 01.08.02, 23:26 Gość portalu: Zdradzana napisał(a): > Jesteście kochane. Ja już się chyba upiłam. Jola ma długie blond włosy. A ja > krórtkie. Ona powiedziała że będzie na niego czekać nawet 20 lat. Eeeeeeeeeee,nie kaz jej czekac tak dlugo.Mam nadzieje,ze nie robilas ostatnio prania?A wiesz gdzie ta Jola mieszka?To wez wszystkie jego brudne i smierdzace lachy,wszystek,smietnik i szpargaly,wpakuj to wszystko do jakiejs torby czy kartonu i wywal jej pod drzwiami.Niech go sobie ma razem z jego smrodem.Od razu sie zestesuje...a potem...Kto wie jak sie to skonczy dla niego...ale napewno gorzej niz dla Ciebie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stokrotka Re: Do Reni i innych nocnych marudow:-) IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.02, 23:30 Chlip, a mojego cholernego męża też nie ma. Jego ma na imię Aleksandra.... chlip no i co teraz??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Melba Re: Do Reni i innych nocnych marudow:-) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.02, 23:27 A niech se czeka do usranej...:) za dwadzieścia lat, to ona będzie miała kołtun z tych długich i celulit na twarzy, jak dziś Robert Redford, nie martw się :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stokrotka Re: Do Reni i innych nocnych marudow:-) IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.02, 23:31 Siedze sobie sama w domku i tylko Wy mi zostaliście......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdradzana Re: Do Reni i innych nocnych marudow:-) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.08.02, 23:32 Ojej. Chyba tego szampana bylo za duzo. Usmialam się z koltuna. Niestety nie wiem gdzie mieszka. Sama jest w trakicie rozwodu. A mnie robi, to co zrobili jej. On mówi że ode mnie sie dużo nauczyl. Teraz wie czego kobiety potrzebują. INNE KOBIETY. Odpowiedz Link Zgłoś
unknown10 Re: Do Reni i innych nocnych marudow:-) 01.08.02, 23:31 ta Jola jak tak bedzie czekac przez te 20 lat, a podejrzewam ze raczej dluzej, sama zrobi sie bardzo zestresowana. Rezultat nie trudny do przewidzenia - ukochany ja tez zostawi, skoro tak nie lubi stresu. Zdradzana, a niech on sobie idzie, nie zatrzymuj go - po co ci taki nadwrazliwy na stress dzidzius? Otrzyj lzy, odstaw szampana, wlacz sobie dobra muzyke i potancz troche. Na jednych spodniach swiat sie nie konczy. trzymaj sie dzielnie i nie rozsypuj sie - pozdrawiam u Gość portalu: Zdradzana napisał(a): > Jesteście kochane. Ja już się chyba upiłam. Jola ma długie blond włosy. A ja > krórtkie. Ona powiedziała że będzie na niego czekać nawet 20 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stokrotka Re: Do Reni i innych nocnych marudow:-) IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.02, 23:34 chlip, chlip a ja??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdradzana Re: Do Reni i innych nocnych marudow:-) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.08.02, 23:36 Stokrotka, ty tez? Czy to jest takie powszechne? Ja sobie mówię; nie je pierwsza, nie ja ostatnia, ale mi szkoda wszystkiego co między nami byłó! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nina Re: Do Reni i innych nocnych marudow:-) IP: *.toya.net.pl 01.08.02, 23:40 Utnij mu nogawki we wszystkich spodniach.Cieplo jest,to przetrzyma,a slowa nie rzeknie,bo chyba wie,ze za Aleksandre to i tak mala kara:) Odpowiedz Link Zgłoś
unknown10 Re: Do Stokrotki 01.08.02, 23:40 ...gdzie strumyk plynie zwolna, rozsiewa ziola maj, stokrotka rosla polna, a nad nia szumial gaj...itd stokrotka nie chlip, tez zaaplikuj sobie muzyke, ktora lubisz i potancz... gaj bedzie dla ciebie zawsze szumial pieknie, nawet bez tego odchodzacego w sina dal. Tobie tez powtorze, niech sobie idzie, nie zatrzymuj go. A poza tym nie jestes sama, masz siebie i ...nas usciski mocne, u Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: dziewczyny!!!!!Was nalezaloby sprac!!!!!! IP: *.ewave.at 01.08.02, 23:37 No tez macie po kim buczec albo rozpaczac!A nie lepiej zrobic sie na bostwo i zaczac szukac pocieszyciela? Tego kwiatu to pol swiatu!Jak sobie poszedl jeden z drugim to z Bogiem i krzyzyk na droge.Wymiencie lepiej zamki ,szmaty za prog i won!!!!!!!!Niech ida w cholere!!!!Co,na nich sie swiat konczy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maly.k Vika!! IP: 139.57.24.* 01.08.02, 23:39 Cos Ty taka stanowcza? Ha? Pozdrawiam przelotnie, mk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re:Ksiaze!!!! IP: *.ewave.at 01.08.02, 23:45 Gość portalu: maly.k napisał(a): > Cos Ty taka stanowcza? Ha? > > Pozdrawiam przelotnie, > > mk. Ty wcale nie przelotnie:-)Mowy nie ma.Zabieraj sie zaraz do pocieszania bo cie kochac przestane!Slowo humoru. Aaa,chcialam Wam dziewczyny przedstawic:Oto moj ukochany Maly Ksiaze.Jest uroczy i dziala na kazda kobietejak balsam:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maly.k Re:Ksiaze!!!! IP: 139.57.24.* 01.08.02, 23:48 Gość portalu: Vika napisał(a): > Aaa,chcialam Wam dziewczyny przedstawic:Oto moj ukochany Maly Ksiaze.Jest > uroczy i dziala na kazda kobietejak balsam:-)))) Err... Milo mi. Dobry Wieczor. mk. (sploniony; balsamiczny; malutki) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdradzana Re: dziewczyny!!!!!Was nalezaloby sprac!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.08.02, 23:40 Vika, to nie jest takie proste. ja mu nawet spakowałam walizkę. A on ją rozpakował z powrotem i powiedział, że narazie się nigdzie nie wynosi. Nie mamy 20 lat. Nie jest głupi. Wie, że codzienność wygląda inaczej. Najlepiej mieć ciasteczko i zjeść ciasteczko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stokrotka Re: dziewczyny!!!!!Was nalezaloby sprac!!!!!! IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.02, 23:44 tak ja niestety też. Tylko, ze ten mój cholerny mąż myśli, że ja o niczym nie wiem... "wiesz koledzy,praca" ładna mi praca... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nina Re: dziewczyny!!!!!Was nalezaloby sprac!!!!!! IP: *.toya.net.pl 01.08.02, 23:44 Sluchaj,faceci przechodza kryzys wieku sredniego i glupsi sa wtedy od trzylatka. Ja mysle,ze im wtedy w piorunujacym tempie szare komorki zanikaja,i nie wiedziec czemu wszystko,co obce wydaje im sie lepsze.Spakuj go jeszcze raz,nie ma lekko,gacie same sie nie upiora,a w brudnych ciezko obce uwodzic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stokrotka Re: dziewczyny!!!!!Was nalezaloby sprac!!!!!! IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.02, 23:52 Gość portalu: Nina napisał(a): > Sluchaj,faceci przechodza kryzys wieku sredniego i glupsi sa wtedy od trzylatka Nie wiem czy to do mnie czy do Reni ale jeśli do mnie to cholerny mąż ma 26 lat i aż strach pomyśleć co będzie w wieku średnim ;) Odpowiedz Link Zgłoś
unknown10 Re: dziewczyny!!!!!Was nalezaloby sprac!!!!!! 01.08.02, 23:46 no tak, strachy na lachy - typowy scenariusz; a nie mowilam, ze ta Jola to bedzie czekac do usr.... smierci? jak on sie nie chce wyniesc to moze ty wez walizke i sie wyprowadz, jesli masz gdzie, a jesli nie to chociaz do hotelu - na czas jakis... a swoja droga, to niezly jednak z niego dzidzius - mam nadzieje ze nie ranie twoich uczuc... U Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re:Ksiaze!...i wy dziewczyny tez... IP: *.ewave.at 01.08.02, 23:52 Juz wam przedstawialam wyzej kto do nas zawital.Utrzec mi tu zaraz zasmarkane nosy i zajac sie gosciem!On jest niesmialy,sliczny.delikatny i wyrozumialy ale nie lubi zaplakanych bab.Usmiechamy sie do ksiecia i flirtujemy ile wlezie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stokrotka Re:Ksiaze!...i wy dziewczyny tez... IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.02, 23:56 DOBRA!!!! tanie wino jest szkodliwe!!!!!!! Po co mi faceci!!! Muzyka na full...biedni sąsiedzi..nie no może trchę cisej..... a niech idzie ale czy ja mam te rzeczy tak za drzwi wystawić??? i jak przyjdzie to je znajdzie??? a akiś list napisać z wyjaśnieniem???????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re:Ksiaze!...i wy dziewczyny tez... IP: *.ewave.at 01.08.02, 23:56 Gość portalu: Vika napisał(a): > Juz wam przedstawialam wyzej kto do nas zawital.Utrzec mi tu zaraz zasmarkane > nosy i zajac sie gosciem!On jest niesmialy,sliczny.delikatny i wyrozumialy ale > nie lubi zaplakanych bab.Usmiechamy sie do ksiecia i flirtujemy ile wlezie:-) Melba ma racje a my mowimy pieknie Ksieciu dziendobry!Wyspales sie kochanie?:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maly.k Re:Ksiaze!...i wy dziewczyny tez... IP: 139.57.24.* 02.08.02, 00:03 Wyspalem sie Vika. Dziekuje. Teraz mowie grzecznie do widzenia, bo otaczajca rzeczywistosc mnie wzywa. Coraz bardziej otaczajaca mnie rzeczywistosc. Ponadto, musze dopuscic troche tlenu do mozgu. Stokrotka zas ma racje. Faceci nie sa do nieczego potrzebni. Kobiety tez nie. Ale ja i tak wole to niepotrzebne od tego niezbednego. Pozdrawiam wesolych i zrozpaczonych. mk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re:Ksiaze!...i wy dziewczyny tez... IP: *.ewave.at 02.08.02, 00:34 Gość portalu: maly.k napisał(a): > Wyspalem sie Vika. Dziekuje. Teraz mowie grzecznie do widzenia, bo otaczajca > rzeczywistosc mnie wzywa. Coraz bardziej otaczajaca mnie rzeczywistosc. > Ponadto, musze dopuscic troche tlenu do mozgu. > Stokrotka zas ma racje. Faceci nie sa do nieczego potrzebni. Kobiety tez nie. > Ale ja i tak wole to niepotrzebne od tego niezbednego. > > Pozdrawiam wesolych i zrozpaczonych. > > mk. Nieeeeeee,no ja Cie Ksiaze naprawde kocham;-)Buziaki dla zony.I zeby mi zadnych zdrad z sekretarka na przyklad...bo za szmaty i....Buzi;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Melba Re: dziewczyny!!!!!Was nalezaloby sprac!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.02, 23:53 dziewczyny sprać, a panom mężom kopas w dupas i to na rozpęd. A wicie Wy po kiego oni te dziurki w fiutkach majo? Coby im tlen do mózgu dochodził, nie Vika? Odpowiedz Link Zgłoś
unknown10 Re: dziewczyny!!!!!Was nalezaloby sprac!!!!!! 02.08.02, 00:02 wiecie, ze pan bog obdarzyl mezczyzn mozgiem i penisem, niestety wyposazyl ich w mechanizm, ktory uniemozliwia doplyw krwi do obu tych oragnow jednoczesnie... u Odpowiedz Link Zgłoś
tusiaz Re: dziewczyny!!!!!Was nalezaloby sprac!!!!!! 02.08.02, 01:17 unknown10 napisała: > wiecie, ze pan bog obdarzyl mezczyzn mozgiem i penisem, niestety wyposazyl ich > w mechanizm, ktory uniemozliwia doplyw krwi do obu tych oragnow jednoczesnie... > > u Dobre.....!!!! Musi jednak istnieć cos pomiędzy.......hihiihiihihihihihii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: dziewczyny!!!!!Was nalezaloby sprac!!!!!! IP: *.ewave.at 02.08.02, 00:09 Ksiaze wyraznie poszedl myc zeby i wybiera sie do roboty.Ale tu wroci nie ma obawy.Wszystko przez Was!Jak pojawi sie jakis fajny facet to one od razu swoje.Starych facetow wywalic,mlodymi sie zajac-oto cel na przyszlosc. I wiecie co?....No dobra i tak to juz kiedys tu pisalam:ja mojego chlopa rzucilamdla innego bo mnie zdradzal z moja wlasna siostra.A terazniejszy moj chlop jest mlodszy ode mnie 10 lat.-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdradzana Re: dziewczyny!!!!!Was nalezaloby sprac!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.08.02, 00:22 Vika jesteś wspaniała! A ja jestem kompletnie pijana i musz siepolozyc. Niech szlag trafi wszystkie JOLE!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stokrotka Re: dziewczyny!!!!!Was nalezaloby sprac!!!!!! IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 02.08.02, 00:25 I ALEKSANDRY Dobranoc.......a ciuch już lżą za drzwiami :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: dziewczyny!!!!!Was nalezaloby sprac!!!!!! IP: *.ewave.at 02.08.02, 00:31 Gość portalu: Vika napisał(a): > Ksiaze wyraznie poszedl myc zeby i wybiera sie do roboty.Ale tu wroci nie ma > obawy.Wszystko przez Was!Jak pojawi sie jakis fajny facet to one od razu > swoje.Starych facetow wywalic,mlodymi sie zajac-oto cel na przyszlosc. > I wiecie co?....No dobra i tak to juz kiedys tu pisalam:ja mojego chlopa > rzucilamdla innego bo mnie zdradzal z moja wlasna siostra.A terazniejszy moj > chlop jest mlodszy ode mnie 10 lat.-) No i zapomnialam dodac,ze jak bedzie glupiol to go tez rzuce.Na razie nie musialam go rzucac przez 12 lat z haczykiem.A to dobranoc Stokrotce i Zdradzanej:-) Jak kto tu jeszcze jest to ja narazie tez.-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nina Re: dziewczyny!!!!!Was nalezaloby sprac!!!!!! IP: *.toya.net.pl 02.08.02, 00:40 Kurcze,musialam isc psa wysikac,a tu wszyscy spac poszli:( Vika,a z siostra gadasz czy wcale? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: dziewczyny!!!!!Was nalezaloby sprac!!!!!! IP: *.ewave.at 02.08.02, 00:48 Gadam,czego nie,z litosci... bo ona jest mlodsza ode mnie prawie cztery lata,juz jest stara baba ,ma klimakterium,skleroze,nerwice,celulit i mnostwo problemow a ja...mam w nosie chlopow.No!Chyba,ze sie zakocham,aaaaaa to co innego !A moj chlopina moje zakochania cierpliwie znosi bo wie,ze to niegrozne dopoki on jest w porzadku.Serio! Nie klamie.Doprowadzilam do tej sytuacji tak:... Ale to pozniej.Teraz Ty gadaj:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nina Re: dziewczyny!!!!!Was nalezaloby sprac!!!!!! IP: *.toya.net.pl 02.08.02, 01:01 To twojej siostrze twoj chlop tak na urode wplynal?Moze i dobrze,ze pogonilas,bo co by z Toba bylo?!To Ty tez sie zakochujesz tak bardziej platonicznie i calkiem czesto;bez uszczerbku dla chlopa obecnego? PS.Zaraz mnie pogonia od kompa,terror mam w domu,mowie Ci:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: dziewczyny!!!!!Was nalezaloby sprac!!!!!! IP: *.ewave.at 02.08.02, 01:13 Jak pogonia to wroc jak pojda spac.Ja ide spac gdzies za godzine.A zakochuje sie nie platonicznie tylko (s)wirtualnie i (swir)netowo...Moge ci opowiedziec jak to sie robi,zeby na chlopa dobrze dzialalo:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gos Re: dziewczyny!!!!!Was nalezaloby sprac!!!!!! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 02.08.02, 12:50 Gość portalu: Vika napisał(a): > Jak pogonia to wroc jak pojda spac.Ja ide spac gdzies za godzine.A zakochuje > sie nie platonicznie tylko (s)wirtualnie i (swir)netowo...Moge ci opowiedziec > jak to sie robi,zeby na chlopa dobrze dzialalo:-) Vika mnie tez powiedz:-) Ja własnie wyleczyłam sie z byłego, co prawda nie męża ale prawie i co? I barzdo dobrze mi z tym a sposobów na facetów warto się uczyć w związku z tym powiedz :-) A może bedziemy sobie podawać sposoby jakie kazda z nas ma na mężczyznę, zeby było w porzadku co ty na to? Odpowiedz Link Zgłoś
liloom ja tak cichutko... 02.08.02, 12:58 Ja kiedys napisalam, ale mnie wysmiali, wiec juz sie teraz boje... A powiem ze jestem z moim 16 lat i jest ciagle zakochany, moze mialam po prostu szczescie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nina Re: ja tak cichutko... IP: *.toya.net.pl 02.08.02, 13:06 A co robisz?Bo moj po prawie 17 latach tez ciagle monogamiczny,tyle,ze raz jest we mnie zakochany bardziej a raz mniej-co widac i slychac. Odpowiedz Link Zgłoś
liloom do niny 02.08.02, 13:35 Duzo rzeczy robie Nina. To tak trudno napisac w malym poscie, ale generalnie dbam o niego (staram mu sie dawac cieplo), daje mozliwosc ostatniego zdania, ale z drugiej strony jak mi na czyms zalezy to nie ustapie (nie byc pierdola!), dbam o siebie bardzo, zeby byl chcial sie ze mna pokazywac; okazuje mu podziw, mowie mu ze mi imponuje (ale jest wtedy zadowolony!), ale rownie chetnie wyskocze sobie (bez niego!!!) gdzies, namawiam go zeby poszedl z kolegami (tez moge sobie zrobic fajny wieczor, a co?), chyba w sumie malo wymagam jesli chodzi o dom (uwazam ze sam powinien wiedziec co chlop ma robic, wiec staram sie nie truc, chyba ze juz naprawde stol sie zawali i nie ma przy czym zjesc hihi), wiec w sumie duzo swobody i swiadomosc, ze CHCEMY byc razem, a nie papier nas zwiazal. Przeciez jest tyle/tylu innych ludzi na swiecie. Jak chcesz to popiszmy na mejlu, chyba ze ci to wystarczy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tusiaz Re: ja tak cichutko... IP: *.bielsko.dialog.net.pl 02.08.02, 13:12 liloom napisała: > Ja kiedys napisalam, ale mnie wysmiali, wiec juz sie teraz boje... > A powiem ze jestem z moim 16 lat i jest ciagle zakochany, moze mialam po prostu > > szczescie? > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Lioom!!!!!!! IP: *.ewave.at 02.08.02, 13:15 liloom napisała: > Ja kiedys napisalam, ale mnie wysmiali, wiec juz sie teraz boje... > A powiem ze jestem z moim 16 lat i jest ciagle zakochany, moze mialam po prostu > > szczescie? > Odpowiedz Link Zgłoś
liloom vika dzieki 02.08.02, 13:38 dzieki za komplement vika, milo mi niezmiernie ze tak myslisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: dziewczyny!!!!!Was nalezaloby sprac!!!!!! IP: *.ewave.at 02.08.02, 13:07 Robi sie tak:Bierze sie internet i szuka odpowiedniego rozmowcy.Piszemy do niego wesole teksciki i ogolnie sie wyglupiamy.On(internetowy) ma ubaw i ja tez.Dochodzi do sytuacji,ze zaczynamy sie "umawiac":-)(hihihi) ale tez gadamy na powazne tematy powaznie. W odpowiednim momencie prezentujemy ukochanemu jakie to my mamy znajomosci(u niego wtedy zapala sie czerwone swiatelko pod tytulem:cholera,ona gotowa mnie z tym "swirtualnym"kochankiem zdradzac...)Zainteresowanie moja osoba murowane.Mam o tyle latwiej,ze moj chlop jest Austriakiem,po polsku gada ale nie czyta,wiec moge mu "odczytywac" z ekranu co akurat mnie sie podoba.Ewentualne niezgodnosci w liternictwie(analfabeta nie jest)tlumacze tym,ze musze mu podawac synonimy polskich slow,ktore zna.Efekt pozytywny dodatkowy:mobilizuje go to do dalszej nauki polskiego.Hihihihi:-) Odpowiedz Link Zgłoś