anuczkaf 05.07.05, 14:05 No więc słuchajcie, odstawiłam tabletki, bo chcę zajśc w ciążę. Muszę się tylko "odchemiczyć" Interesują mnie testery płodności, czy któraś z Was stosuje tą metodę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwulekb Re: tester dni płodnych - precz z tabletkami 19.07.05, 22:02 Hej, Ja juz od 3 lat stosuje Maybebaby, kupilam go za granica, ale wiem ze dostepny jest juz w Polsce (www.maybebaby.pl) i powiem szczerze ze jestem super zadowolona, najlepiej podeprzec sie czyms jeszcze (inna metoda NPR) ale jesli masz wyczucie to mini mikroskop w zupelnosci wystarczy, tak jest w moim przypadku. Iwka Odpowiedz Link Zgłoś
nikitka84 Re: tester dni płodnych - precz z tabletkami 19.07.05, 22:27 A to super... bo ja sie sporo pozytywnych rzeczy naczytalam i sie zastanawialam, jak sie w praktyce sprawdza:) Odpowiedz Link Zgłoś
magnolia76 Re: tester dni płodnych - precz z tabletkami 20.07.05, 08:14 Weszłam sobie na tę stonę www co podałaś, ale nic tam nie ma o cenie, możesz powiedzieć jaka moze byc cena tego mikroskopu? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
oczko5 Re: tester dni płodnych - precz z tabletkami 20.07.05, 09:25 cena 149,00zł, znalazłam na tej stronie, jest tam sklepik internetowy, przeszukaj dokładnie. :) Ciekawe czy ktoś to jeszcze używa. Odpowiedz Link Zgłoś