Dodaj do ulubionych

Czy jechac?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.07, 08:51
Mam w Polsce prace (~1600 na reke). Jestem inżynierem. Zastanawiam sie czy
warto to rzucic i jechac do Tesko wykładac towary. W polsce nie mam roziny
(tj dzieci i zony). a wy co myslicie. Co wam dało Tesco. prosze o powazne
odpowiedzi, bez róznych jestes głupi etc
Obserwuj wątek
    • Gość: kris Re: Czy jechac? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.07, 10:55
      jestem w podobnej sytuacji jak Ty, mam troche mniej - 1400, 33 lata, dziewczyna nie pracuje... Zaryzykujemy - i wyjedziemy razem, powinno się udać!
    • Gość: gulka Re: Czy jechac? IP: 62.233.169.* 22.01.07, 12:03
      My z mezem jestesmy oboje inzynierami wymierajacego zawodu, ja zarabiam podonie
      jak Ty i oboje decydujemy sie na wyjazd. Maz wlasnie do Tesco, ja- to sie
      jeszcze okaze :)
      Pozdrawiam
      • Gość: gugacz05 Re: Czy jechac? IP: *.pia.airbites.pl 22.01.07, 12:18
        jedz, nic nie tracisz!!!. nie masz rodziny, nikogo tu nie zostawiasz, jestes ,
        sam dla siebie sterem zeglarzem okretem. Jests wolny,uwazam ze powinienes
        spróbowac!!! Moze praca jaką jest wykładanie towaru na półki nie jest ambitna
        ale....... mozna sie przyzwyczaic i np. awansowac. Co najwaznijsze podszkolisz
        jezyk i zarobisz miesiecznie ok 1000 futow z czego ok 400 bedziesz mógl odłożyc
        (ale to zalezy od sysponowania kasa. Po ok.8 miesiacach jak sie sprawdzisz i
        znasz dobrze jezyk to moga ci zproponowac kurs menagerski, z który oni zaplaca.
        wtedy bedziesz zarabiał ok 1500 funtów a to jest juch bycba lepsze niz 1600 zł
        i czekanie na lepsze jutro w tym dziwnym kraju jakim jest Polska.
        Serdecznie pozdrawiam i tzrymam kciuki na pewno sie uda.
    • Gość: Pawel Re: Czy jechac? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.07, 14:54
      Witam stary niepacz na to ze zaraniasz 1600zl rodziny za to nieutrzymasz olej
      ta tobote i zwiewaj z tego chorego kraju bo jak powszechnie wiadomo ostatni
      który wyjedzie gosi swiatlo a chyba niechcesdz byc ostatnim .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka