magnolii 08.07.05, 15:08 No właśnie, kim jest według kobiety cham. Coraz częściej dochodzę do wniosku, że u kobiety i mężczyzny te pojęcia wyglądają zupełnie inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lena_zet Re: Kim on jest___________????????????????????? 08.07.05, 15:08 no ten co krowy doi, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
edzia-fredzia Re: Kim on jest___________????????????????????? 08.07.05, 15:09 to krowi cycek jest :D Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: Kim on jest___________????????????????????? 08.07.05, 15:10 a to nie jest jakoś dojarz;-)? Odpowiedz Link Zgłoś
magnolii Re: Kim on jest___________????????????????????? 08.07.05, 15:14 Nie wiem, więc się pytam. Moje pytanie wynika ze zdziwienia jakie mnie ogarnęło, gdy usłyszałem od znajomej, że jej chłopak nie jest chamem - on jest męski. Ta jego męskość wyglądała następująco. Spił się sporą ilością % i chciał wszystkich bić. Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: Kim on jest___________????????????????????? 08.07.05, 15:15 a to przepraszam.Ja jak wypiję to też chcę wszystkich lać. Odpowiedz Link Zgłoś
magnolii Re: Kim on jest___________????????????????????? 08.07.05, 15:17 Ale nie jesteś męska? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: Kim on jest___________????????????????????? 08.07.05, 15:11 z angelskiego szyna, tyle ze nie ta pisownia Odpowiedz Link Zgłoś
hanas Re: Kim on jest___________????????????????????? 08.07.05, 15:16 ja wiem jak wyglada cham -w pracy go mam . Zakłada z góry że jak baba to głupia i nie ma co się z nia liczyć , ale traktujemy go (baby) tak jak on nas -olewamy ;) Odpowiedz Link Zgłoś