lisia312 08.04.08, 20:36 Może wreszcie forum się rozbuja... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paulina303 Re: Coś drgnęło 08.04.08, 21:46 Drgnęło wyraźnie ! Gdy ja biorę sprawy w swoje ręce, nie może być inaczej. Grunt, to poczucie własnej wartości. Taka sobie jestem. Skromna z natury ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
szepicha Re: Coś drgnęło 09.04.08, 00:40 Faktycznie drgnęło a nawet ruszyło całkiem nieźle i bardzo dobrze Istnieje możliwość że będe mogła częściej zagladać a już myślałam że nie ma po co , lubie takie pozytywne niespodzianki A nawet są dwie niespodzianki Witaj Paulino , myśmy już się spotkały na pewnym zlikwidowanym forum jak to tej admince było ? / bazana / Odpowiedz Link Zgłoś
paulina303 Re: Coś drgnęło 09.04.08, 08:48 O, Szepicha ! Miło Cię znowu widzieć :o) Nadal jesteś 'wolnym strzelcem' ? Odpowiedz Link Zgłoś
szepicha Re: Coś drgnęło 09.04.08, 22:20 paulina303 napisała: > O, Szepicha ! > Miło Cię znowu widzieć :o) > Nadal jesteś 'wolnym strzelcem' ? Cały czas i wciąż wolny strzelec, próbowałam się przemóc ale wszędzie są zakazy że jak nie piszesz to cie wyrzucą a ze mną to różnie może bywać A Ty wciąż na tym forum gdzie mnie zapraszałaś ? Odpowiedz Link Zgłoś
paulina303 Re: Coś drgnęło 09.04.08, 22:56 Szepicha, Ty mądra kobieta jesteś. I doświadczona. Z bywania na forum, o którym piszesz, musiałam zrezygnwać ( a może to ze mnie zrezygnowano.... ? ) I nie dlatego, że nie pisałam.... Teraz zaczynam, tak jak Ty, wolność doceniać :o) Odpowiedz Link Zgłoś
szepicha Re: Coś drgnęło 10.04.08, 14:58 paulina303 napisała: > > Szepicha, Ty mądra kobieta jesteś. > I doświadczona. > Z bywania na forum, o którym piszesz, musiałam zrezygnwać ( a może > to ze mnie zrezygnowano.... ? ) > I nie dlatego, że nie pisałam.... > > Teraz zaczynam, tak jak Ty, wolność doceniać :o) I z tego forum tez chyba przyjdzie mi zrezygnować bo jak mam być na każdym kroku pouczana że tego czy tamtego pisać nie powinnam bo adminowi się to nie podoba gdybym tylko miała więcej czasu to zapewne założyłabym swoje własne ale kto wie może kiedyś ?? powodzenia Paulinko , może jeszcze zaglądne Odpowiedz Link Zgłoś