Dodaj do ulubionych

Zlot mikołowski

06.07.06, 10:43
Ogłaszam.
Kto żyw i chętny i ma szanse dojechac do mojej mieścinki.
Czyli: Sonrie, Mami, Kruger też by dała radę.
I Nane1 ale zaginęła była.
Dla chętnych spoza okolic oferuję dwa miejsca noclegowe (w jednym łóżku hehe)
Hyyyyydra!!! Pociąg jedzie tylko 3 godziny!!!!
Obserwuj wątek
    • sonrie Re: Zlot mikołowski 06.07.06, 10:44
      Terminem rzuć.
      • chloe30 Re: Zlot mikołowski 06.07.06, 10:46
        Piatek (14.07) za tydzień??? Ja każdy wieczór mogę.
        • mami2 Re: Zlot mikołowski 06.07.06, 10:46
          a w ten weekend jestes w Kraku?
      • mami2 Re: Zlot mikołowski 06.07.06, 10:46
        Mogłoby być teraz w weekend np., bo moje dzieci u mamy. Zaraz sprawdzam o
        której mam ostatni pociąg:)
        • chloe30 Re: Zlot mikołowski 06.07.06, 10:48
          Może być i w ten weekend :)
          Ale nie w kraku bo tu będe jeno duchem :))
          • mami2 Re: Zlot mikołowski 06.07.06, 10:50
            Zlot w Kraku to odpada zupełnie. Ja sie pisze na mikołowski. Dostosuje sie.
            Lipiec mi pasuje - dopiero w sierpniu wyjeżdzam. No dalej babki- wpisywac sie.
            • sonrie Re: Zlot mikołowski 06.07.06, 10:52
              Idę na wesele w ten łikend, błeee
              • chloe30 Re: Zlot mikołowski 06.07.06, 10:56
                Mami, a jak dzieci wrócę to już uziemiona jesteś?? A męża w kierat nie łaska???
                :)))
                • mami2 Re: Zlot mikołowski 06.07.06, 10:58
                  Nie no spox. Powiedziałam ze sie dostosuje. Moze być następny. Z resztą jaki
                  kierat? Czy Wy chcecie trzy dni balowac czy jak?:)
                  • chloe30 Re: Zlot mikołowski 06.07.06, 11:04
                    No to co?? 14.07???
                    Wysyłam wam na priv numer komórki.
                    Znak rozpoznawczy jaki wybieramy?? :))
                    • mami2 Re: Zlot mikołowski 06.07.06, 11:24
                      nie mam pojecia, może każda ze sobą weźmie parasolkę?:/- dobra, dzisiaj jestem
                      mało kreatywna:/
                      • chloe30 Re: Zlot mikołowski 06.07.06, 11:26
                        To ustalamy 14.07.
                        18:00 czy wcześniej??
            • sonrie Re: Zlot mikołowski 06.07.06, 10:56
              Baby: ja idę w plener pracować; wieczorem będę. Prócz tego łikendu - luz.
              Wyjeżdżam we wrześniu i chyba pierwszy łikend sierpnia. Ustalcie konkretną datę.
    • sonrie Re: Zlot mikołowski 06.07.06, 11:12
      AAA! Jeszcze nie mogę 15 VII :))
    • chloe30 Znak rozpoznawczy 06.07.06, 11:28
      Ja moge mieć koszulke z tym zdjęciem Leosia :)))
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=631&w=30965973&a=32109661
      (o pierwsze chodzi :)))
      Ale może lepiej kwiatek bo chciałabym bardziej wyjściowo Wam się objawić niż w
      tshircie :PPP
      • mami2 Re: Znak rozpoznawczy 06.07.06, 11:38
        Pomysł z T-shirtem jest ok:)
        • chytra_hydra Re: Znak rozpoznawczy 06.07.06, 11:51
          kurczę, jaka szkoda... nie mogę, no...:( ale będę tam z Wami myślami i
          wszystkimi piwami, które za Wasze zdrowie wypiję! obiecuję!:))))
          • chytra_hydra Re: Znak rozpoznawczy 06.07.06, 11:53
            i strasznie jakiś taki nietypowo ładny ten ryneczek jest... to na pewno w
            Polsce?;)
            • chloe30 Re: Znak rozpoznawczy 06.07.06, 11:54
              chytra_hydra napisała:

> i strasznie jakiś taki nietypowo ładny ten ryneczek jest...

Ładny nie <duma> :))

to na pewno w
              > Polsce?;)
              3 godziny jazdy pociągiem i jesteś na rynku :))
          • chloe30 Re: Znak rozpoznawczy 06.07.06, 11:53
            chytra_hydra napisała:

> kurczę, jaka szkoda... nie mogę, no

Dla chcącego nic trudnego!!! Kurka wodna!
            :((( Wypijemy za Ciebie.
            No i się schlamy :PP
            • chytra_hydra Re: Znak rozpoznawczy 06.07.06, 11:56
              ale ja bym naprawdę chciaaaaaałaaaaaaaa... nooooo... (ryczy) ino naprawdę nie
              mogęęęęęęęęęę (ryczy głośniej) będę pić ile wleżie, dla towarzystwa
              • chloe30 Re: Znak rozpoznawczy 06.07.06, 11:59
                Buuuuu...... to se chociaz wizytówke załóż :PPPPPPPPPP

Rotflnęłam sama z siebie :)))
                • chytra_hydra Re: Znak rozpoznawczy 06.07.06, 12:43
                  nie przeciągaj struny, panna...;)))))))
    • katimai Re: Zlot mikołowski 06.07.06, 11:51
      ieeeee, spadówa !!
      :))
      • r.kruger Re: Zlot mikołowski 06.07.06, 12:22
        kurfa
        a ja sie na 14 na mazurach umówiłam...
        • chloe30 Re: Zlot mikołowski 06.07.06, 12:30
          r.kruger napisała:

> kurfa

No KURFA!!!

> a ja sie na 14 na mazurach umówiłam...
          weź Kruger.... do doopy z mazurami :PP
          • chytra_hydra Re: Zlot mikołowski 06.07.06, 12:46
            chloe, a może jako znak rozpoznawczy palemka na głowie?;)
            • chloe30 Re: Zlot mikołowski 06.07.06, 12:54
              Chciałaś zasugerować, że mi odbija?? <foch>
              :PP
              • chytra_hydra Re: Zlot mikołowski 06.07.06, 13:08
                guuuupia;) nam wszystkim przecież odbija...;) co, towarzystwo Ci się nie
                podoba?;)))) <foch>
                • chloe30 Re: Zlot mikołowski 06.07.06, 13:08
                  Mi????????? Mi nie odpowiada??????????? CO ty mi imputujesz???
                  <foch>
                  • chytra_hydra Re: Zlot mikołowski 06.07.06, 13:13
                    ja Ci nic! nie imputuję! ja się pytam! na pytania się odpowiada!;)))) <foch>
                    • chloe30 Re: Zlot mikołowski 06.07.06, 13:16
                      Towarzystwo nieliczne ale śliczne :)))
                      I bardzo mi odpowiada i dlatego na zlot zapraszam :PPP
                      • chytra_hydra Re: Zlot mikołowski 06.07.06, 13:16
                        no ja, kurde, myślę, no!;))) ech, bym się z Wami tam chętnie upiła... ale
                        opowiecie potem, jak było? opowiecie, prawda?... opowiecie?....;)
                        • chloe30 Re: Zlot mikołowski 06.07.06, 13:19
                          Opowiemy opowiemy :)))
                          A Ty na wycieczkę do Krakowa może się wybierasz?? Smoka widziała hę??
                          • chytra_hydra Re: Zlot mikołowski 06.07.06, 13:24
                            ostatnio byłam w Krakowie w długi weekend czerwcowy, przejazdem:) lubię tam
                            bywać:) obiecuję, że jeśli się tam pojawię, odezwę się do Ciebie, że planuję
                            pobyt i pójdziemy na piwo, ok?;)
                            • chloe30 Re: Zlot mikołowski 06.07.06, 13:26
                              chytra_hydra napisała:

> obiecuję, że jeśli się tam pojawię, odezwę się do Ciebie, że planuję
                              > pobyt i pójdziemy na piwo, ok?;)
                              Koffana! Jak tego nie zrobisz masz bana do końca życia - mojego lub forum :PP
                              • chytra_hydra Re: Zlot mikołowski 06.07.06, 13:28
                                matko bosko, normalnie sekta... w co ja się wdałam...;))))))))))))
                                • chloe30 Re: Zlot mikołowski 06.07.06, 13:31
                                  chytra_hydra napisała:

> matko bosko, normalnie sekta... w co ja się wdałam...;))))))))))))

Teraz już nie ma odwrotu!!!
                                  :)))
                                  • chytra_hydra Re: Zlot mikołowski 06.07.06, 13:32
                                    a w Strassburgu też mi nie uwierzą, że to było niechcący?;)))))
                                    • chloe30 Re: Zlot mikołowski 06.07.06, 13:33
                                      chytra_hydra napisała:

> a w Strassburgu też mi nie uwierzą, że to było niechcący?;)))))

Tam sie na sprawę czeka latami, a my cie w tym czasie odpowiednio ustawimy :))))
                                      • chytra_hydra Re: Zlot mikołowski 06.07.06, 13:35
                                        twarzą do?...;))))
                                        • chloe30 Re: Zlot mikołowski 06.07.06, 13:37
                                          chytra_hydra napisała:

> twarzą do?...;))))

Odpowiedniej ideologii :)))
                                          • chytra_hydra Re: Zlot mikołowski 06.07.06, 13:40
                                            ja wiedziałam, że tak będzie! ja wiedziałam! nie powinnam w ogóle tu wchodzić,
                                            a potem już słabość nie pozwoliła się wyplątać z tej matni! ja wiedziałam, że
                                            tak będzie! i co ja teraz zrobię?! ideologię mi przed twarzą postawią i
                                            przyjdzie się stosować, a wiadomo, co się dzieje, kiedy zaczyna się stosować,
                                            bo od stosowania do seksu już bardzo blisko, a to jest rzecz nieprzyzwoita i
                                            już chyba zakazana?... prawda?... ja wiedziałam, że tak będzie...;))))))))))
                                            • chloe30 Re: Zlot mikołowski 06.07.06, 13:42
                                              chytra_hydra napisała:

> > bo od stosowania do seksu już bardzo blisko, a to jest rzecz nieprzyzwoita
                                              i
                                              > już chyba zakazana?... prawda?...
                                              Te wredne kaczory juz te ustawe przepchneły????

ja wiedziałam, że tak będzie...;))))))))))
                                              Nie bój żaby, z nami wyjdziesz na ludzi :)))))))))
                                              • chytra_hydra Re: Zlot mikołowski 06.07.06, 13:43
                                                wyjdę na ludzi?... ale na których?!;) i czy ja ich nie podepczę, albo co
                                                gorsza, czy oni mnie nie zadepczą?;)
                                                kaczory potrafią wszystko przepchnąć, nawet stół;)
                                                • chloe30 Re: Zlot mikołowski 06.07.06, 13:45
                                                  Wyjdziemy na barykady i uzdrowimy ten kraj!!!
                                                  To jest tajna organizacja rewolucyjna!!
                                                  Będziesz sanitariuszką, pseudo "kazia"
                                                  • chytra_hydra Re: Zlot mikołowski 06.07.06, 13:48
                                                    ja nie wiem, nie wiem... ja się jednak obawiam, że powinnam mieć przynajmniej
                                                    mizerne pojęcie o opiece zdrowotnej?... prawda?... czy może to będzie jak
                                                    wszystko w tym kraju?... im bardziej nie umiesz, tym lepiej pracujesz?;)
                                                  • chloe30 Re: Zlot mikołowski 06.07.06, 13:53
                                                    Nauczysz się drzeć prześcieradła na bandaże i wystarczy! :)))
                                                  • chytra_hydra Re: Zlot mikołowski 06.07.06, 13:57
                                                    uczyć się drzeć już nie muszę, drę się bez lekcji i znakomicie mi to wychodzi;)
                                                    z prześcieradłami pewnie tak samo, nie?;)
                                                  • chloe30 Re: Zlot mikołowski 06.07.06, 14:07
                                                    To tylko zapasy zacznij robić - poniewaz nasza organizacja ma ograniczone
                                                    fundusze odwiedź w tym celu najbliższy ciucholand :DD
                                        • conejito13 Re: Zlot mikołowski 06.07.06, 13:38
                                          babole..........:( szkoda, ze mam do was tak daleko....:(
                                          • chloe30 Re: Zlot mikołowski 06.07.06, 13:41
                                            conejito13 napisała:

> babole..........:( szkoda, ze mam do was tak daleko....:(

Następny zlot urządzimy u Ciebie :))))))))) łaaaa zlot pod palmami, yes yes
                                            yes!!!!
                                            • chytra_hydra Re: Zlot mikołowski 06.07.06, 13:42
                                              o... i to jest myśl! niebywale słuszna;)
                                              • mami2 Re: Zlot mikołowski 06.07.06, 13:44
                                                jestem za.
                                                ojciec chrzestny mojego dziecka ma rekrutacje na stanowisko pracy w Barcelonie.
                                                bede sie miała gdzie zatrzymac:)
                                                • conejito13 Zlot hiszpanski:) 07.07.06, 09:25
                                                  No dziewuchi!!! Zapraaaaaaaaaaaaaszam!!!
                                                  Miejsca jest dostatek, nie wiecie, ze tu metraze inne, heheheheheheh.... i
                                                  przecietna chalupa ma wiecej niz 100 m2:):):):))))))))))) Moja jest wlasnie
                                                  przecietna, no, moze troche ponad przecietna:)))))))))))) Tak, ze jesli
                                                  wszystko pojdzie dobrze i nie uda mi sie powic szescioraczkow, to miejsca do
                                                  spania jest na druzyne pilkarska:)
                                                  Ale wezcie wy mnie nie denerwujcie, dobra???!!! I tak nikt nie przyjedzie....
                                                  Zawsze sie zapalaja a potem... eh... Dopoki nie zobacze, nie uwierze;)
    • mami2 A ja.... 06.07.06, 13:47
      Troche sie chyba boje tego spotkania. No bo co my tam będziemy robic?:DDD
      Znowu będę cały tydzień w stresie:/
      • chytra_hydra Re: A ja.... 06.07.06, 13:49
        nie bój mami! nie bój! pierwsze koty za płoty, pół godziny dukania oraz
        milczenia i spoglądania na wszystkie strony w poszukiwaniu ratunku, następne
        pół godziny intensywnego zapełniania organizmu alkoholem i się rozkręci! nie
        wspomniałam o strachu przed zrobieniem z siebie idiotki;)
        • chloe30 Re: A ja.... 06.07.06, 13:52
          ami tez mam stracha :)) Ale raz kozie śmierć :)
          Jak będziecie potem nadal bywac na forum będe wiedzieć, że ok :)

Może ja was trochę przygotuję na spotkanie ze mną - większośc ludzi na początek
          bierze mnie za rozgadana idiotkę - ale zapewniam Was że pozory mylą :)))
          Aha - głośno mówię, nie do opanowania sprawa :)
          • chytra_hydra Re: A ja.... 06.07.06, 13:56
            jednym słowem neurotyczka kompulsywna;)))) najlepszy typ na pogaduchy;) nigdy
            się człowiek nie nudzi;)
            • sonrie Re: A ja.... 06.07.06, 21:05
              No żesz: o której w końcuu??? I gdzie na tym rynku??
              • sonrie Re: A ja.... 12.07.06, 14:13
                Tak mnie krwa stary urządził, że muszę jechać do Poznania. Wrócę w poniedziałek,
                więc na zlocie nie będę. Mam już kuźwa tego DOSYć. O.
                • mami2 Re: A ja.... 12.07.06, 15:12
                  uuuuuu, to sie Chloe zmartwi, dzisiaj mi napisała SmS- a zebys jej dała swój
                  numer komórki, bo nie ma. Zaraz Ci puszcze na skrzynke gazetową jej numer. I w
                  związku z tym nie wiem czy ten zlot się w ogole odbędzie?:/
                  • sonrie Re: A ja.... 12.07.06, 16:36
                    Sorry baby, byłam przekonana, że kurna pójdę. W sobotę na imprę też nie idę,
                    więc mnie duuużo piwa ominęło :( Numer poszedł.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka