Gość: praczka IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 05.08.02, 10:51 znacie?króry polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agick Re: Proszek do prania -tani i dobry 05.08.02, 11:41 ixi... a najlepsze to szare mydło (np szary jeleń) i tara do prania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: praczka Re: Proszek do prania -tani i dobry IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 05.08.02, 11:45 szare mydło odpada,pytam poważnie problemu z orgazmem nie mam,wiec pytam o proszek Odpowiedz Link Zgłoś
kathy38 Re: Proszek do prania -tani i dobry 05.08.02, 12:04 Bonux, jeden z tańszych a dobrze spiera plamy i ma nawet przyjemny zapach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bo Re: Proszek do prania -tani i dobry IP: *.acn.pl / 10.133.134.* 05.08.02, 16:33 agick napisała: > ixi... > a najlepsze to szare mydło (np szary jeleń) i tara do prania. Oj, agick, źle z pamięcią, źle. Szare mydło nazywało się "biały jeleń", tak dla zmyłki. Przerabiano wtedy mydła szare na białe, obywateli robiono na szaro (bez dodatku bieli), a w telewizji leciał "Szare na złote". Takie fiksum dyrdum na punkcie szarości. Pozdr. Bo Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 przeciez wszystkie sa takie... 05.08.02, 13:12 sprobujcie znalkezc drogi i niedobry... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iga Re: Proszek do prania -tani i dobry IP: *.gtech.com / 156.24.231.* 05.08.02, 16:50 Polecam żele do prania... nie zostawia toto osadu na ubraniach po płukaniu, nie brudzi toto szufladki, nie robią się grudki pod szufladką /zaglądacie tam czasami???/, ładnie pachną i są praktyczne w użyciu.. nie wietrzeją /torby z proszkiem trzeba zamykać/ a ceny... do przełknięcia... Przetestowałam wszystkie i wiecie co? Wybrałam rodzimy żel - Lisa Rexa. /pierze dobrze, a nie kosztuje tyle co persil! i zostaje na żel pod przysznic na przykład/ Pozdrawiam wszystkie praczki! Iga Odpowiedz Link Zgłoś