Dodaj do ulubionych

moja kobieta zrobiła coś wstrętnego !!!!!!

14.07.05, 11:21
Mam straszny problem, nie wiem jak go rozwiązać. Jesteśmy z moją dziewczyną
od roku, wszystko było cudownie dopóki któregoś wieczoru nie zrobiła tego
świństwa - próbowała wziąć do ust mojego penisa, wtedy odepchnąłem ją z
obrzydzeniem i powiedziąłem jej że nie życzę sobie takich perwersji i że nie
spodziewałem sie tego po niej, wyszła obrażona i nie odzywa sie do mnie od
paru dni. Przecież coś takiego robią tylko prostytutki, jak ona mogła coś
takiego zrobić, tym bardziej że jesteśmy gorliwymi katolikami. Uważam że
lizanie narządów płciowych jest obrzydliwe i robią tak tylko zwierzęta i
prostytutki. Nie wiem co teraz robić, czy nie zrezygnować z tego związku, bo
po tym co ta kobieta zrobiła nie wiem co o niej myśleć. Może ktoś mi doradzi.
Obserwuj wątek
    • lena_zet Re: moja kobieta zrobiła coś wstrętnego !!!!!! 14.07.05, 11:22
      boski, ja to muszę cię odwiedzić w tym krakowie kiedyś :)
      • pierozek_monika Re: moja kobieta zrobiła coś wstrętnego !!!!!! 14.07.05, 11:23
        ja tez się piszę :)
        • mmagi Re: moja kobieta zrobiła coś wstrętnego !!!!!! 14.07.05, 11:25
          jade z wami:-)))
          • pierozek_monika Re: moja kobieta zrobiła coś wstrętnego !!!!!! 14.07.05, 11:27
            co 3 to nie 1 :)
            • mmagi Re: moja kobieta zrobiła coś wstrętnego !!!!!! 14.07.05, 11:27
              no własnie:-)
              • widokzmarsa Re: moja kobieta zrobiła coś wstrętnego !!!!!! 14.07.05, 11:33
                powinnyście ojechać w 3ke bo dwi będą o siebie zazdrosne. Wg mormonów, 3 to
                minimalna ilość partnerek, nie zwalczają się tylko współpracują. Powodzenia.
                • lena_zet Re: marsowy widoku 14.07.05, 11:34
                  przecież w trójkę jedziemy.
                  • aasiula1 Re: marsowy widoku 14.07.05, 12:35
                    Pogadaj o tym z Teresą!
          • baba67 Re: moja kobieta zrobiła coś wstrętnego !!!!!! 15.07.05, 08:23
            Boski, ciesze sie, ze juz do formy wrociles :-)
            nudzilysmy sie bez Ciebie jak mopsowe...
    • goldenwomen Ludzie bzdury piszą 14.07.05, 11:23
      sezon ogórkowy trwa nadal
      • xxx1974 Re: Ludzie bzdury piszą 14.07.05, 11:24
        nie róbcie sobie jaj , ja poważnie pisze i nie wiem kto to jest boski
        • goldenwomen Re: Ludzie bzdury piszą 15.07.05, 13:32
          xxx1974 napisał:

> nie róbcie sobie jaj , ja poważnie pisze i nie wiem kto to jest boski

ale ja wiem :-)
    • six_a napsiaj do kurii nt 14.07.05, 11:24

• somebody23 Re: moja kobieta zrobiła coś wstrętnego !!!!!! 14.07.05, 11:24
      Kochany to narmalka, nie dziw się.Tak samo jak mężczyzna robi to kobiecię, tak
      i kobieta mężczyźnie.
      • xxx1974 Re: moja kobieta zrobiła coś wstrętnego !!!!!! 14.07.05, 11:25
        ale ja tego kobiecie bym w zyciu nie zrobił, narządy płciowe są obrzydliwe i
        brzydko pachną, jak można je lizać.
        • pierozek_monika Re: moja kobieta zrobiła coś wstrętnego !!!!!! 14.07.05, 11:29
          a widzisz, cą tacy zboczeńcy co tak robią. A fuj.
          • xxx1974 Re: moja kobieta zrobiła coś wstrętnego !!!!!! 14.07.05, 11:29
            To nie chigieniczne a potem sia AIDS przez takich zboczeńców roznosi
            • julia_roberts Re: moja kobieta zrobiła coś wstrętnego !!!!!! 14.07.05, 15:57
              Języczkiem się nie roznosi, spokojnie.
        • chicarica Re: moja kobieta zrobiła coś wstrętnego !!!!!! 14.07.05, 11:31
          Być może problem rozwiązałby prysznic... ;)
          Mnie tam nic brzydko nie pachnie, idź się umyj bo sobie kalafiora zahodujesz.
        • laburek Re: moja kobieta zrobiła coś wstrętnego !!!!!! 16.07.05, 19:08
          to może powinieneś sie częsćiej myć, to zmienisz zdanie
      • pierozek_monika Re: moja kobieta zrobiła coś wstrętnego !!!!!! 14.07.05, 11:27
        znaczy że mężczyzna kobiecie wkłada penisa do ust, czy jak?
    • ticoqp przede wszystkim wyparz wrzątkiem a potem 14.07.05, 11:25

• mmagi Re: przede wszystkim wyparz wrzątkiem a potem 14.07.05, 11:26
        a potem obejdzie ze skórki;-)))
      • ticoqp zanieś do poświęcenia z medalikami, dla pewności 14.07.05, 11:26
        spluń 3 x razy przez lewe ramie
    • mmagi Re: moja kobieta zrobiła coś wstrętnego !!!!!! 14.07.05, 11:25
      juz cos dziwnie podobnego tu było i to nie tak dawno;-))))
      • somebody23 Re: moja kobieta zrobiła coś wstrętnego !!!!!! 14.07.05, 11:30
        Nikt ci ie każe tego robić. Przeciez myjesz się?? Chyba że nie!!! A jak jesteś
        umyty to pachniesz a nie smierdziesz!!
        • xxx1974 Re: moja kobieta zrobiła coś wstrętnego !!!!!! 14.07.05, 11:30
          Ale tym sie sika, nie wiem czemu ludzie to robią
          • widokzmarsa Re: moja kobieta zrobiła coś wstrętnego !!!!!! 14.07.05, 11:36
            a czym mają sikać, uszami?
          • laburek Re: moja kobieta zrobiła coś wstrętnego !!!!!! 16.07.05, 19:10
            a czym sie bzykasz ?
            nie tym co sikasz?
            a jak sie bzykasz to nie pytasz czemu to robisz?
        • lena_zet Re: moja kobieta zrobiła coś wstrętnego !!!!!! 14.07.05, 11:31
          somebody23 napisała:

> Nikt ci ie każe tego robić. Przeciez myjesz się?? Chyba że nie!!! A jak
          jesteś
          > umyty to pachniesz a nie smierdziesz!!

weź się somebody tak nie podniecaj bo się jeszcze w kroku spocisz i walić
          zacznie.
      • gosiaes Re: moja kobieta zrobiła coś wstrętnego !!!!!! 14.07.05, 11:30
        Dziewczyny, czy widzicie jak ten wątek szybko - e tam "BOSKO" - się rozwija!!!
      • yagula Re: moja kobieta zrobiła coś wstrętnego !!!!!! 14.07.05, 11:32
        Wszelkie granice "w alkowie" wyznaczacie Wy sami. Nieistotne jest, gdy sie
        kochacie, czy jestescie ateistami, czy gorliwymi katolikami. Pamietaj, ze
        wszystko, co jej sie podoba, jest dla niej dozwolone. Powinniscie o tym
        porozmawiac. Ona czuje sie urazona (lekko powiedziane) i dlatego zachowuje sie
        wlasnie tak. To bardzo trudna sytuacja i niewatpliwie powinniscie sobie to
        wyjasnic.

I nie zgrywasz sie...?? :-)
        • xxx1974 Re: moja kobieta zrobiła coś wstrętnego !!!!!! 14.07.05, 11:33
          nie zgrywam sie
    • edzia-fredzia Po pierwsze katolicy sie nie seksza przed slubem 14.07.05, 11:31
      a po 2 skad wiesz, ze tak robia prostytutki???? No skad??? :PPPPP...
      • xxx1974 Re: Po pierwsze katolicy sie nie seksza przed slu 14.07.05, 11:34
        Ale muy sie nie uprawiamy sexu, mielismy sie pobrać a ona robi coś takiego.
        • edzia-fredzia Re: Po pierwsze katolicy sie nie seksza przed slu 14.07.05, 11:36
          zapoznaj se nowa na oazie :P
        • julia_roberts Re: Po pierwsze katolicy sie nie seksza przed slu 14.07.05, 15:52
          Toż to ona Cię chciała zgwałcić!!!Straszna baba....
          • mamba30 Re: Po pierwsze katolicy sie nie seksza przed slu 14.07.05, 15:53
            julia_roberts napisała:

> Toż to ona Cię chciała zgwałcić!!!Straszna baba....

oj straszna i do tego niemoralnie zboczona....
            • julia_roberts Re: Po pierwsze katolicy sie nie seksza przed slu 14.07.05, 15:55
              Ja myślę żeby to z nią przed sąd biskupi (powołają jakiś biegłych i zrobią
              wizję lokalną)
      • somebody23 Re: Po pierwsze katolicy sie nie seksza przed slu 14.07.05, 11:35
        XXX1974 Ty to debil jesteś! Udajesz jakiegoś bogobojnego, a w innym temacie na
        forum proponujesz, żeby babka facetowi zrobila loda.

PS - Lena jakaś powalona jesteś!!!
        • lena_zet Re: Po pierwsze katolicy sie nie seksza przed slu 14.07.05, 11:35
          > PS - Lena jakaś powalona jesteś!!!

a co?już capi?
        • xxx1974 Re: Po pierwsze katolicy sie nie seksza przed slu 14.07.05, 11:39
          Bo to dziwka, jak można faceta do łóżka zaciągać, dlatego jaej tak napisałem,
          bezwstydnej, jak jest dziwką to niech zrobi to jak dziwka.
    • koko7 Re: moja kobieta zrobiła coś wstrętnego !!!!!! 14.07.05, 11:39
      Ciesz się, że Ci nie odgryzła:-)
    • krysica Re: moja kobieta zrobiła coś wstrętnego !!!!!! 14.07.05, 11:41
      ustalcie zakres poruszania się po własnych ciałach....przed....a nie w
      trakcie...:)
    • grogreg Re: moja kobieta zrobiła coś wstrętnego !!!!!! 14.07.05, 11:43
      Moze powinienes sie spytac ksiedza jakie jest stanowisko Kosciola wzgledem
      seksu oralnego.
      • xxx1974 Re: moja kobieta zrobiła coś wstrętnego !!!!!! 14.07.05, 11:50
        Pytałem sie księdza, powiedział że to podwójny grzech, nie dość że chciała to
        zrobić przed ślubem to jeszcze czerpać tak wyuzdaną przyjemność cielesną w
        celach niereprodukcyjnych jest również nie na miejscu
        • grogreg Re: moja kobieta zrobiła coś wstrętnego !!!!!! 14.07.05, 11:55
          Wiec cisnij jawnogrzesznice.

A tak przy okazji. Ona wie ze ujwaniasz szczegoly waszego zycia intymnego?
          • xxx1974 Re: moja kobieta zrobiła coś wstrętnego !!!!!! 14.07.05, 11:58
            wszystko jest anonimowe, więc nie robie nic złego
            • aneta_1 Re: moja kobieta zrobiła coś wstrętnego !!!!!! 14.07.05, 12:24
              Gdzieś Ty się uchował człowieku. Do księdza poszedł się zapytać, Matko
              Kochana!!!Ja chyba zejdę tu i teraz hahahahah
            • grogreg Re: moja kobieta zrobiła coś wstrętnego !!!!!! 14.07.05, 12:31
              Anonimowe?
              Ona tez tak uwaza?
    • vandikia słaba podpucha./nt. 14.07.05, 12:05

• grogreg Re: słaba podpucha./nt. 14.07.05, 12:34
        Ostatnio sa tylko slabe. Nie wybrzydzaj.
        • vandikia Re: słaba podpucha./nt. 14.07.05, 12:43
          powybrzydzac juz nie mozna? :P
    • ondine Re: moja kobieta zrobiła coś wstrętnego !!!!!! 14.07.05, 12:26
      wredna baba. powinna go sobie wsadzic w kakaowe oczko, zawsze tam czarno , tak
      jak w waszych preferencjach ideologicznych haha
    • rachela180 Jaki fajny wątek!!!! :DDDDDDD nt 14.07.05, 12:35

• caroll5 Re: moja kobieta zrobiła coś wstrętnego !!!!!! 14.07.05, 12:38
      SeX oralny nie jest zabroniony przez Kościół Katolicki. Jest tylko "nie
      zalecany".Tak dla wiadomości - xxx1974 wymyśl coś śmieszniejszego, nie pisze
      mądrzejszego bo to niewykonalne
      • rachela180 Re: moja kobieta zrobiła coś wstrętnego !!!!!! 14.07.05, 12:40
        Nie przejmuj sie tylko sie pośmiej, toż to przecież Boski we własnej osobie :D
      • xxx1974 Re: moja kobieta zrobiła coś wstrętnego !!!!!! 14.07.05, 12:43
        sex oralny nie jest zalecany przez kościół bo jes nienaturalny. Popełniła dwa
        grzechy, nie wiem czy warto być z taką kobietą, jak robi takie rzeczy teraz to
        co będzie potem...
        • rachela180 Re: moja kobieta zrobiła coś wstrętnego !!!!!! 14.07.05, 12:46
          Potem? Będzie próbowała włożyć Twojego penisa do swojej pochwy... o ile z takim
          wytrzyma ;))))
          • feema-to-ja miejcie litosc........ 14.07.05, 21:12

przestancie, bo sie poleje ze smiechu:):):):):):)
        • julia_roberts Re: moja kobieta zrobiła coś wstrętnego !!!!!! 14.07.05, 16:05
          A co znaczy nienaturalny?> Dała Bozia języczek, dwie rączki........
    • mala_ogrodniczka Re: moja kobieta zrobiła coś wstrętnego !!!!!! 14.07.05, 12:50
      a ja tu jestem nowa i mało się nie nabrałam :]

swoją drogą - pomyślcie - niektórzy naprawdę mają takie problemy, takie podejście.. jak sobie wyobrażę, że tak faktycznie mogło się zdarzyć.. smutno!
      • xxx1974 Re: moja kobieta zrobiła coś wstrętnego !!!!!! 14.07.05, 12:56
        Tak to smutne że nasze społeczeństwo, nawet cała nasza cywilizacja stacza się
        na samo dno moralności. Niedługo ludzie będą jak zwierzęta kopulować na ulicy ,
        chodzić nago i robić te wszystkie obrzydliwe rzeczy. Obrońcy moralności staną
        się wyrzutkami społeczeństwa... Ciemno widzę przyszłość naszej cywilizacji
        przesiąkniętej brutalnością i obnoszącą się swoim zwyrodnialstwem sexualnym.
        • rachela180 Re: moja kobieta zrobiła coś wstrętnego !!!!!! 14.07.05, 12:59
          ZGROZA!!!!!! Bezwstydne kobiety opalają sie w bikini narażając dzieci i
          mężczyzn na zbereźne widoki
    • slowianka2 Głodnemu chleb na myśli! :D nt. 14.07.05, 13:01
      • julia_roberts Re: Głodnemu chleb na myśli! :D nt. 14.07.05, 15:47
        A głodny głodnemu wypomni :-)))
    • xxx1974 Re: moja kobieta zrobiła coś wstrętnego !!!!!! 14.07.05, 13:22
      Widze ze nikt mi tu nic nie doradzi
      • martta_k Re: moja kobieta zrobiła coś wstrętnego !!!!!! 14.07.05, 13:23
        jak twoja zona bedzie rodzić dziecko to nie bedzie cie przy niej? bo pewnie to
        też uważasz za cos obrzydliwego?
        • xxx1974 Re: moja kobieta zrobiła coś wstrętnego !!!!!! 14.07.05, 13:26
          Pewnie że nie będe przy tym, mężczyzna nie powinien na takie coś patrzeć.
          Dochodzi do tego że nawet w telewizji takie rzeczy pokazują co jest wysoce
          nietyczne.
          • an_ni Re: moja kobieta zrobiła coś wstrętnego !!!!!! 14.07.05, 13:30
            powinienies jej jezyk obciac i usta zaszyc !!! oooo!!!!
            oraz odmowic seksu na 40 dni
            i chlostac ja rozgami 2 razy dziennie to moze tego szatana wyplenisz
            ooooo!!!!!
          • rachela180 Fundnęliście już sobie koszule nocne z dziurką? 14.07.05, 14:02
            W XIX wieku były takie z dziurką w wyhaftowanym napisem: BÓG TAK CHCIAŁ :)

Ech, uśmiałam się, idę zrobić sobie jajka na piwie :)
      • martta_k Re: moja kobieta zrobiła coś wstrętnego !!!!!! 14.07.05, 13:57
        sprawdz poczte
        • xxx1974 Re: moja kobieta zrobiła coś wstrętnego !!!!!! 14.07.05, 14:08
          Dzięki Marta za szczerą odpowiedź, dała mi do myślenia. Pozdrawiam.
          • martta_k Re: moja kobieta zrobiła coś wstrętnego !!!!!! 14.07.05, 14:12
            Nie ma za co, jak będziesz chciał to pisz na tamten adres mejowy
            • martys_85r ej sorry, ale nie uwazam sie za prostytutke!!! 14.07.05, 15:38
              moze bys tak nie obrazal ludzi co?
              to ze ty jestes jakis inny nie znaczy ze mozesz ludzi obrazac!!

jaki tam z ciebie katolik? a gdzie w bibli napisano ze nie wolno tego robic,
              hmm?
              nie pamietam zeby byla tam wzmianka nie rob drugiemu co jest mu mile!

mojemu facetowi sprawia to przyjemnosc, mnie sparawia przyjemnosc widok ze jemu
              jest przyjemnie, normalne, naturalne... a tak a propos czlowiek to gatunek
              zwierzecia! jestes zwyklym ssakiem! takim samym jak pies, czy kot, tyle ze
              wiekszym i nie wiedzacym co w zyciu przyjemne..
          • pierozek_monika Re: moja kobieta zrobiła coś wstrętnego !!!!!! 14.07.05, 15:57
            umrę zaraz ze śmiechu :DDDDDDDDD
            • lena_zet Re: moja kobieta zrobiła coś wstrętnego !!!!!! 14.07.05, 15:58
              ja też :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

marto ka-jesteś boska :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
              • pierozek_monika Re: moja kobieta zrobiła coś wstrętnego !!!!!! 14.07.05, 15:58
                lena, na miłość boską zachowaj powagę!
                • lena_zet Re: jeszcze wyję :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD 14.07.05, 15:59
                  normzlnie zaraz ducha wyzionę
    • julia_roberts Re: moja kobieta zrobiła coś wstrętnego !!!!!! 14.07.05, 16:03
      Hej xxx czy ty naprawdę jesteś rocznik 74?????????????????????????????
      • xxx1974 Re: moja kobieta zrobiła coś wstrętnego !!!!!! 14.07.05, 16:15
        tak jeste rocznik 74
        • julia_roberts Re: moja kobieta zrobiła coś wstrętnego !!!!!! 14.07.05, 16:23
          No to naprawdę "gdzieś ty się uchował". Ale jak chcesz porady to bardzo proszę:
          daj tej dziewczynie spokój, będzie się marnować przy tobie. Na pewno znajdzie
          sobie kogoś kto ją doceni. A ciebie zapraszam na kółko różańcowa lub
          apostolstwo dobrej śmierci tam na pewno znajdziesz kogoś godnego siebie.
          Powodzenia.
    • bluean Re: moja kobieta zrobiła coś wstrętnego !!!!!! 14.07.05, 16:20
      W tym momencie nasuwa mi się pytanie: jak wy to robicie bez lizania tam i
      ówdzie?
      • xxx1974 Re: moja kobieta zrobiła coś wstrętnego !!!!!! 14.07.05, 16:23
        Widzę, że już wam tak perwersje wrosły w umysły, że nie wyobrażacie sobie sexu
        bez nich.
        • misscraft Re: moja kobieta zrobiła coś wstrętnego !!!!!! 15.07.05, 00:54
          Jesli perwersje są dla obojga partnerów przyjemne to nie mam nic przeciwko nie,
          piszesz jakbyś się urodził w zeszłej epoce.A co ma religia do tego to już
          wogóle nie wiem, czy biblia zakazuje interwencji ust w czasie pieszczot?
      • julia_roberts Re: moja kobieta zrobiła coś wstrętnego !!!!!! 14.07.05, 16:24
        Wiesz to nie jest ważne kolega chce tylko w celach reprodukcyjnych to te dwa
        lub trzy można się pomęczyć.
    • liberty_mike Re: moja kobieta zrobiła coś wstrętnego !!!!!! 14.07.05, 17:05
      Gdzieś Ty się borowiwku, pod jakim krzakiem uchował? A o psalmie 69 Ty nie
      słyszał, to kiepsko się coś modlisz, bo to najmilsza z modlitw (w zasadzie
      jedyna, która odmawiam, inne jakieś takie heretyckie :)
    • fafolot Re: moja kobieta zrobiła coś wstrętnego !!!!!! 14.07.05, 17:06
      Chłopie, xxx1974, Ty przeproś ta swoja kobitę. a jak namowsz aby moja zrobiła
      mi loda to stawiam Ci dużego loda ( prawdziwego z cukierni ). Dodam, że też
      jestem 1974.
    • cesaria2 Re: moja kobieta zrobiła coś wstrętnego !!!!!! 14.07.05, 17:30
      Ale sie ubawilam..Jak to dobrze, ze takie tematy sa czasem poruszane na forum,
      dawno sie tak nie usmialam..Kochany XX1974, zostales uhonorowny nagroda Złotego
      Penisa!!! Brawo
      • diablica26 Re: moja kobieta zrobiła coś wstrętnego !!!!!! 14.07.05, 21:22
        Boże takiego typka to powinno się zaprowadzić do jakiegoś salonu sado-maso,może
        to mu będzie bardziej odpowiadało?Nawet Jechowi się tak nie zachowują,mam
        przykład sąsiedzi piętro wyżej panna z dzieckiem a podobnież tego nie robia
        przed ślubem.....Ten typ albo sobie jaja robi albo geja struga choć i oni to
        uwielbiają.Matko miłość oralną uprawiali od dawien dawna.Normalnie ręce
        opadają!Na księżyc z tym człowiekiem......
    • dr.rebel xxx1974 ty naprawde istniejesz? 14.07.05, 17:33
      jak sie uchowales tyle lat (31) wsrod ludzi?
      przeciez ktos cie musial uswiadomic, ale chyba nie ksiadz co???
    • gretta.30 Re: moja kobieta zrobiła coś wstrętnego !!!!!! 14.07.05, 18:57
      Mi to na podpuchę wygląda.
      • alex1608 Re: moja kobieta zrobiła coś wstrętnego !!!!!! 14.07.05, 20:18
        mi tez to wyglada na prowokacje, jak facet moze nie lubic takich rzeczy, nie wierze w to!!!!!!!!!!!!!!
        • bakoma1 Re: moja kobieta zrobiła coś wstrętnego !!!!!! 14.07.05, 20:47
          ale wy ludzie beznadiejnie durni jestescie, gosciu sobie jaja robi a wymu rad
          udzielacie. Swoja droga to fatalnie sie kolego nudzisz (albo kolezanko, w necie
          o nie wiadomo w sumie), prowokujesz kudzi, a wszyscy pewnie w robocie siedzicie
          i nic nie robicie tylko durnoty piszecie. We dwoch usiedli, posta wyslali i sei
          chichraja caly bozy dzien, do roboty debile
          pozdrawiam
          magda
          ps mysle ze to gosc w rodzaju, cholera nicka zapomnialam, na forum zdrowie,
          gdzie pisza naprawde chorzy ludzie , ciezko chorzy bo na SM lub raka, zabawia
          sie pisza ze mu z czonka ryba jedzie. I uwaza to za smieszne obok postu:"mam
          diagnoze, to toczen". No super, bawcie sie dalej
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka