Dodaj do ulubionych

melduje sie poslusznie, towarzyszki forumowiczki..

22.07.05, 14:05
...wrociwszy z hanymunu. szwecja jest super, widzialam losie, oraz duzo
zabytkow, wiele jezior, bardzo duzo lasu i kilka szwedzkich blondynek (ladne
niestety). chlop zapuscil brode...
Obserwuj wątek
    • mamba30 Re: melduje sie poslusznie, towarzyszki forumowic 22.07.05, 14:07
      hejka, skoro zapuścił, to dawaj fotę. Z brodą jeszcze Go nie widziałam :)))
      • kasitza Re: melduje sie poslusznie, towarzyszki forumowic 22.07.05, 14:10
        teraz akurat nie moge przeslac. ale mowie na niego Rumcajs i mu wytlumaczylam,
        kto i co, wiec teraz na mnie mowi Hanka...
        • mamba30 Re: melduje sie poslusznie, towarzyszki forumowic 22.07.05, 14:13
          to Cypiska musicie na biegu zmajstrować, aby był komplet :))
          • kasitza Re: melduje sie poslusznie, towarzyszki forumowic 22.07.05, 14:14
            dokladnie o to sie moja mama zaraz zapytala, tj. czy zrobilismy juz sobie
            cypiska...
            • mamba30 I jak, zrobiliście???? 22.07.05, 14:15
              kasitza napisała:

> dokladnie o to sie moja mama zaraz zapytala, tj. czy zrobilismy juz sobie
              > cypiska...
              • kasitza Re: I jak, zrobiliście???? 22.07.05, 14:16
                nie, nie robilismy, bo cypisek na razie nie w planie, ale mam nadzieje, ze za
                jakis czas bedzie i cypisek...(pewnie za sto lat)
                • mamba30 Re: I jak, zrobiliście???? 22.07.05, 14:17
                  łomatko, za sto?????? to już chłopu Twojemu nie dygnie..... :)
                  • kasitza Re: I jak, zrobiliście???? 22.07.05, 14:19
                    mam nadzieje, ze moze jednaK wczesniej.
                    • mamba30 Re: I jak, zrobiliście???? 22.07.05, 14:20
                      będę trzymała kciuki :) Cypisek górą :))
    • kobieta_na_pasach to sie nie leń tylko odpowiedz na moj watek! 22.07.05, 14:08
      dzień dobry:))))
    • sagis Re: melduje sie poslusznie, towarzyszki forumowic 22.07.05, 14:09
      Niestety?:-))Ale, zimniejsze niż nasze ogniste:-)))))A, to bardziej dla facetów
      liczy się:-)
      • mamba30 Re: melduje sie poslusznie, towarzyszki forumowic 22.07.05, 14:10
        tiaaaaa.... nam nikt ognia nie odmówi :))))))
        • kasitza Re: melduje sie poslusznie, towarzyszki forumowic 22.07.05, 14:10
          otoz to, kolezanko od wspolnej miesiaczki i spania na sofie...
          • mamba30 Re: melduje sie poslusznie, towarzyszki forumowic 22.07.05, 14:13
            tym razem nie spałam na sofie w salonie, ale za 2 tyg. kto wie......
            • kasitza Re: melduje sie poslusznie, towarzyszki forumowic 22.07.05, 14:15
              dokladnie. pozyjemy, zobaczymy.
              • mamba30 Re: melduje sie poslusznie, towarzyszki forumowic 22.07.05, 14:17
                a co do wspólnej miesiączki i spania na sofie.... zapomniałaś dodać, że jeszcze
                to samo imię mamy :))
                • kasitza Re: melduje sie poslusznie, towarzyszki forumowic 22.07.05, 14:18
                  a to do tego wszystkiego jeszcze dochodzi.
                  • mamba30 Re: melduje sie poslusznie, towarzyszki forumowic 22.07.05, 14:19
                    a może Ty też koziorożec jesteś, albo jakiś inny rogaty stwór???
                    • kasitza Re: melduje sie poslusznie, towarzyszki forumowic 22.07.05, 14:21
                      OCZYWISCIE ZE KOZIOROZEC!!!!
                      • mamba30 Re: melduje sie poslusznie, towarzyszki forumowic 22.07.05, 14:22
                        żartujesz????????
                        • kasitza Re: melduje sie poslusznie, towarzyszki forumowic 22.07.05, 14:24
                          nie, nie zartuje. Kiedy masz urodziny?
                          • mamba30 Re: melduje sie poslusznie, towarzyszki forumowic 22.07.05, 14:24
                            o żesz w mordę.... troszkę sporo tych zbieżności.... 29 grudzień, a Ty???
                            • kasitza Re: melduje sie poslusznie, towarzyszki forumowic 22.07.05, 14:25
                              NIE PIE..MAMBA!!! JA TEZ!!!
                              • mamba30 KASITZA!!!!! 22.07.05, 14:26
                                aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
                                aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
                                • mamba30 Re: KASITZA!!!!! 22.07.05, 14:27
                                  to niemożliwe...........

• kasitza Re: KASITZA!!!!! 22.07.05, 14:30
                                    a jednak prawdziwe...niezle!
                                    • mamba30 Re: KASITZA!!!!! 22.07.05, 14:32
                                      zastanawiam się, czy to juz koniec niespodzianek.... na codzień takie rzeczy
                                      się raczej nie zdarzają...
                                      • kasitza Re: KASITZA!!!!! 22.07.05, 14:35
                                        ja do tej pory nie spotkalam kogos o tak wielu podobienstwach do mnie.
                                        • mamba30 Re: KASITZA!!!!! 22.07.05, 14:36
                                          ja też nie, dlatego otrząsnąć się nie mogę...
                                • kasitza Re: KASITZA!!!!! 22.07.05, 14:28
                                  Nic dodac nic ujac...wgielo mnie teraz, powaznie! podwojne zycie weroniki...

ty jestes tylko chyba wczesniejszy rocznik, co nie? ja 1978.
                                  • mamba30 Re: KASITZA!!!!! 22.07.05, 14:30
                                    no mnie również szczęka opadła... owszem, rozmawiałyśmy wcześniej o naszych
                                    miesięcznicach i tym podobnych, ale teraz już sama nie wiem, co sądzić. Tyle
                                    przypadków????? Ja jestem 1974... choler.a, ale się porobiło
                                    • kasitza Re: KASITZA!!!!! 22.07.05, 14:32
                                      mozemy razem zorganizowac wirtualna impreze urodzinowa na forum...
                                      • mamba30 Re: KASITZA!!!!! 22.07.05, 14:33
                                        na to wygląda. Wiesz, mnie jeszcze do tej pory nie odetkało...
                                        • kasitza Re: KASITZA!!!!! 22.07.05, 14:39
                                          mnie tez nie...

musze niestety spadac teraz, bo mnie obowiazki scigaja, ale w takim razie,
                                          blizniaczko mambo, do poniedzialku! I milego weekendu!
                                          • mamba30 Re: KASITZA!!!!! 22.07.05, 14:41
                                            to trzymaj się cieplutko, kto wie, może z czasem jeszcze inne zbieżności
                                            odkryjemy :))
        • sagis Re: melduje sie poslusznie, towarzyszki forumowic 22.07.05, 14:20
          A, jak:-)))Chociaż jeszcze niżej jest goręcej:-)))))
          Ale, ja wolę umiarkowane gorąco, aby nie poparzyć się;-))))
    • edzia-fredzia Re: melduje sie poslusznie, towarzyszki forumowic 22.07.05, 14:14
      Poznalas magie szwedzkiego slowka mygg???
      • mamba30 Re: melduje sie poslusznie, towarzyszki forumowic 22.07.05, 14:14
        a szto eta????
        • edzia-fredzia Re: melduje sie poslusznie, towarzyszki forumowic 22.07.05, 14:18
          komary :) jak kto na polnocy zagosci to pozna magie tego slowka dokladnie :)
          • mamba30 Re: melduje sie poslusznie, towarzyszki forumowic 22.07.05, 14:18
            rozumiem, że aż tak dużo ich tam jest...... feeee.....
          • kasitza Re: melduje sie poslusznie, towarzyszki forumowic 22.07.05, 14:20
            bylismy w szwecki poludniowej - odejrzewam ze jest tam mniej komarow niz w
            polnocnej, bo nam w ogole nie dokuczaly, zostalismy po razowi ugryzieni i tyle.
            • edzia-fredzia Re: melduje sie poslusznie, towarzyszki forumowic 22.07.05, 14:22
              moze sie larwia dopiero na sierpien :) nie znam sie :)
              Zrob se na wieczor 2 warkocze i powiedz chlopu Jjag alskar dig :) to tak jakby
              sie wyjazd przedluzyl :)
              • kasitza Re: melduje sie poslusznie, towarzyszki forumowic 22.07.05, 14:23
                a nie wiem co to znaczy, ale chyba mi poddalas mysl na dzisiejsze zabawy i
                igraszki. zrobimy to po chlopsku...
                • edzia-fredzia Re: melduje sie poslusznie, towarzyszki forumowic 22.07.05, 14:25
                  Na wasze to chyba idzie ich liebe dich :)))))...
                  • kasitza Re: melduje sie poslusznie, towarzyszki forumowic 22.07.05, 14:30
                    aha! no to ja mu po szwedzku zapotam ich liebe dich a nastepnie niczym horda
                    wikingow rzuce sie na niego.
                    • edzia-fredzia Ino o warkoczach nie zapomnij na wieczor ;)))... 22.07.05, 14:33
                      Nom :))))... A jak chlop brode ma teraz to w ogole jak prawdziwy wiking
                      wyglada :)))...
                      • kasitza Re: Ino o warkoczach nie zapomnij na wieczor ;))) 22.07.05, 14:36
                        a warkocze to ja sobie juz zaraz zaplote, zeby sie wprawic w nastroj i wczuc w
                        role. bedziemy dzis miec seks po szwedzku.
    • mamdylemat Re: melduje sie poslusznie, towarzyszki forumowic 22.07.05, 14:24
      hej! tak cie wsiorbalo, zem juz drzala, ze sie juz nie pojawisz!!!!!!!!
      hehehe... twoj chlop zapuscil brode, a ty?
      • kasitza Re: melduje sie poslusznie, towarzyszki forumowic 22.07.05, 14:27
        ja nie mam brody, ale ciesze sie jego rumcajsowa broda, bo sie z niego takie
        zwierze teraz zrobilo...
        • mamdylemat Re: melduje sie poslusznie, towarzyszki forumowic 22.07.05, 14:35
          fiu, fiu... ale perwersja! w rumcajsa i haneczke sie bawicie? ani patrzec jak
          cypisek sie wykluje hehehehehe
          • kasitza Re: melduje sie poslusznie, towarzyszki forumowic 22.07.05, 14:38
            cypisek musi se jeszcze poczekac z wylkuwaniem, bo jak na razie mam jeszcze
            bogate plany i malo czasu. ale mam nadzieje, ze kiedys nam sie wykluje.:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka