suzume 13.08.02, 09:29 gdzie są wszyscy? póki co słońce świeci - oczęta nacieszcie :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kwik Re: (B)AGNO czas zacząć 13.08.02, 09:31 gdzie sa? gdzie swieci? o co chodzi? :) Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Re: (B)AGNO czas zacząć 13.08.02, 09:33 Pozdrowionka dla Bagienkowatościowców... hi hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
balkan Re: (B)AGNO czas zacząć 13.08.02, 10:07 Świeci słońce, no i w zasadzie dziś czwartek!! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
suzume oj, Wy śpiochy ;) 13.08.02, 12:05 prasa internetowa donosi dzisiaj: "gala" (wywiad z katarzyną skrzynecką): - To znaczy, że grasz do kotleta? - Nieee... nie grywam w kuchniach. Co najwyżej w klubach przy lampce wykwintnego koniaku. (tekst o george'u clooneyu; pisownia oryginalna): "Przez blisko 10 lat pałętał się po serialach telewizyjnych i dziwnych filmach (np. Powrót krwioŻerczych pomidorów) i dopiero Ostry dyŻur zrobił z niego gwiazdę. Dlaczego? Bo kobiety kochają ludzi w białych fartuchach (nadzwyczajna, wręcz nienormalna popularność Strosmajera ze Szpitala na peryferiach, Burskiego i Pawicy z Na dobre i na zŁe czy Kildare'a to ten sam kliniczny przypadek)." "cosmoplitan" (o opalaniu się) Grzech: Po przyjściu na plażę przez godzinkę opalam się bez ochrony, żeby szybciej nabrać ładnego kolorytu. Potem używam kremu z wysokim faktorem ochronnym, najczęściej 30. Jeszcze nigdy się nie poparzyłam, a opalam się szybciej niż moje koleżanki. Nasze rady: Czy uprawiałabyś seks z nieznajomym bez zabezpieczenia po to, żeby po godzinie poprosić go o założenie prezerwatywy? Pewnie, że nie - to zbyt ryzykowne! :))) może zaprenumerujemy na bagno wszelkie tego typu periodyki? rozrywka gwarantowana :) Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: oj, Wy śpiochy ;) 13.08.02, 12:22 Właśnie, bo ja wczoraj nie dokończyłem, a nie będę ożywiał martwych wątków, bo kiepski za mnie nekromanta i jeszcze wyszłoby coś nieprzewidzianego. Pełne kufle. A piwo może być ciemne. Co by tu jeszcze dodać? To chyba cała filozofia. .y. ---------------------------------- What is home without Plumtree's Potted Meat? Incomplete. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Piwo?!Od piwa glowa sie kiwa... IP: *.ewave.at 13.08.02, 12:33 ydorius napisał: > > Właśnie, bo ja wczoraj nie dokończyłem, a nie będę ożywiał martwych wątków, bo > kiepski za mnie nekromanta i jeszcze wyszłoby coś nieprzewidzianego. > > Pełne kufle. A piwo może być ciemne. Co by tu jeszcze dodać? To chyba cała > filozofia. > > .y. > > ---------------------------------- > What is home without Plumtree's Potted Meat? > Incomplete. DZIENDOBRRRRRRRRY!wstalam i juz nie spie...szkoda ,ladnie mi sie snilo.Bezstresowo:-)))))Ale co nie powiem,chocbyscie mnie na kolanach blagali.O!:-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Ydorius i inni :))) 13.08.02, 14:08 Jak Wy pijecie ciemne pifka, to ja wymiękam. Wolę jasne sikacze... Odpowiedz Link Zgłoś
balkan Re: (B)AGNO czas zacząć 13.08.02, 12:57 I znowu cisza........ To chyba pogrom jakiś...... A ja dziś nic nie mogę załatwić, bo bez przewy jestem informowana, że poszukiwana przeze mnie osoba jest na urlopie. I na bagno też przeszło.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Obiaaaaaaaadeeeeeeeek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ewave.at 13.08.02, 14:13 Dzisiaj na obiadek zupka czosnkowa z kluseczkamy i indyk duszony w sosie grzybowym z kartofelkami...jak sie robie nie powiem za Chiny Ludowe...chocbyscie sie wsciekli!Ani co mi sie snilo...a ladnie sie snilo,ajajaj,jak ladnie.-))))))))))))i seksualnie.-))))hihihihi Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Nasza Vikusiowość ;))) 13.08.02, 14:16 Co my byśmy bez Ciebie zrobili. Ty zawsze pamiętasz o dobrej wyżerce... Odpowiedz Link Zgłoś
kwik moj sen 13.08.02, 14:20 mnie snila sie katastrofa lotnicza, w ktorej bralam udzial. rzecz dziala sie pod szczecinem. reszty wam oszczedze. Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Kwiku 13.08.02, 14:23 Za dużo filmów katastroficznych oglądasz... Polecam na dobranoc Kubusia Puchatka. Tam latającym środkiem transportu są wyłącznie baloniki :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Kwiku IP: *.ewave.at 13.08.02, 14:26 Ty sie nie chwal byle czym:-)Tak jak mnie sie dzisiaj snilo to hoho!albo i jeszcze hohohoho!!!!!!!!!i co lyso wam?;-)))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik vika i aga 13.08.02, 14:29 nie ogladam zbyt wiele filmow katastroficznych. nie ogladam filmow w ogole:)) zazdroscimy, ze hoho!!! albo i nie (hoho):))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Kwiczus!!!!!!!!! IP: *.ewave.at 13.08.02, 14:35 Nie gadaj glupot.Wiemy,ze zazdroscisz,ze hohohohohoho!!!!!!!!!!!!Wiemy,wiemy i ze Cie skreca z ciekawosci;-)))))))))))Ale nie powiem i juz......... Odpowiedz Link Zgłoś
suzume a propos "ho ho" 13.08.02, 14:36 "o ho ho, zanosi się na deszcz" a w deszczu, jak wiadomo, hohonie są niegroźne... Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: a propos 'ho ho' 13.08.02, 14:38 albo hop sa sa (do lasa), hopsasy tez nam nie zagrazaja :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: a propos 'ho ho' IP: *.ewave.at 13.08.02, 14:42 kwik napisała: > albo hop sa sa (do lasa), hopsasy tez nam nie zagrazaja > :) Ani ciupasy do lasy ani wywijasy i brudasy.a swoja droga hop!hop!po lesie echo niesie:-)))))))piwa chcom po obiadku-pytam siem grzecznie ,cholera?!.-))) Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: a propos 'ho ho' 13.08.02, 14:46 kwik napisała: > zamiast. zamiast hohonia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Kwiczus i Su udaja,ze nie sa ciekawskie... IP: *.ewave.at 13.08.02, 14:52 suzume napisała: > kwik napisała: > > > zamiast. > > zamiast hohonia? > > Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: Kwiczus i Su udaja,ze nie sa ciekawskie... 13.08.02, 15:20 > I zmieniaja temat,ze hoho!!!!Ale znaja Was!A ja nic nie powiem...nic a nic:- > )))))))))) jeszcze trochę Cię przetrzymamy i sama wygadasz :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: a propos 'ho ho' 13.08.02, 14:53 zamiast hopsiup, hopsasa, ulala i innych. chociaz nie, ulala moze byc. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: a propos 'ho ho' IP: *.ewave.at 13.08.02, 15:17 kwik napisała: > zamiast hopsiup, hopsasa, ulala i innych. chociaz nie, ulala moze byc. > :) A wlasnie,ze nie powiem!A teraz sobie gwizdze z pseudoobojetna mina,o:fiufiufiufiu!!!!!!!i wierce oieta dziure w podlodze patrzac w sufit:-) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: a propos 'ho ho' 13.08.02, 15:30 > A wlasnie,ze nie powiem!A teraz sobie gwizdze z pseudoobojetna > mina,o:fiufiufiufiu!!!!!!!i wierce oieta dziure w podlodze patrzac w sufit:-) a jakim narzedziem, jezeli to nie tajemnica? Odpowiedz Link Zgłoś
suzume kwik & vika 13.08.02, 15:31 KWIK: > > zamiast hopsiup, hopsasa, ulala i innych. chociaz nie, ulala moze byc. > > :) nie, no z tym ulala to przegięcie... może: hulali-po-polu-i-pili-kakao > A wlasnie,ze nie powiem!A teraz sobie gwizdze z pseudoobojetna > mina,o:fiufiufiufiu!!!!!!!i wierce oieta dziure w podlodze patrzac w sufit:-) dla dobra własnej podłogi - lepiej powiedz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik su & vika 13.08.02, 15:42 SU: > nie, no z tym ulala to przegięcie... > może: hulali-po-polu-i-pili-kakao mowisz o PANI-BOMBCE? rany boskie, su...stanowczo masz za duzo wolnego czasu.. :) VIKA: lepiej nie mow. Odpowiedz Link Zgłoś
suzume kwik & vika 13.08.02, 16:04 KWIK: > mowisz o PANI-BOMBCE? rany boskie, su...stanowczo masz za duzo wolnego czasu.. > :) ona ino cytowała poetę tuwima > VIKA: lepiej nie mow. powie, powie Odpowiedz Link Zgłoś
kwik su & vika 13.08.02, 15:44 SU: > nie, no z tym ulala to przegięcie... > może: hulali-po-polu-i-pili-kakao mowisz o PANI-BOMBCE? rany boskie, su...stanowczo masz za duzo wolnego czasu.. :) VIKA: lepiej nie mow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Noooo doooooobraaaaaa tooo juuuuuzz pooooowiem.... IP: *.ewave.at 13.08.02, 16:01 kwik napisała: > zamiast hopsiup, hopsasa, ulala i innych. chociaz nie, ulala moze byc. > :) A wlasnie,ze nie powiem!A teraz sobie gwizdze z pseudoobojetna mina,o:fiufiufiufiu!!!!!!!i wierce pieta dziure w podlodze patrzac w sufit:-) Snil mi sie jeden taki co mnie kocha ladnych pare lat,ja jego tez i nikt o tym nie wie...ja tez staram sie nie wiedziec...no przynajmniej udaje,ze nie wiem.-) sen byl kolorowy i sexi:-)))Faaaaaaajny byl.Zaraz do palanta zadzwonie!Slowo chonoru,nie wytrzymam i zadzwonie... Odpowiedz Link Zgłoś
suzume mówiłam, że spęka :))) 13.08.02, 16:11 Gość portalu: Vika napisał(a): > Zaraz do palanta zadzwonie!Slowo > chonoru,nie wytrzymam i zadzwonie... pod żadnym pozorem palanowi nie mów! :) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: mówiłam, że spęka :))) 13.08.02, 16:16 wlasnie udowodnilam teze: powie, gdy powiesz, zeby nie mowila:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: mówiłam, że spęka :))) IP: *.ewave.at 13.08.02, 16:26 kwik napisała: > wlasnie udowodnilam teze: powie, gdy powiesz, zeby nie mowila:))) No to mowic palantowi czy nie mowic?Jak zadzwonie to sie napewno ucieszy....:-) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: mówiłam, że spęka :))) 13.08.02, 16:28 z pewnoscia sie ucieszy. lepiej nie dzwon. Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Re: a propos 'ho ho' 13.08.02, 16:11 Gość portalu: Vika napisał(a): > kwik napisała: > > > zamiast hopsiup, hopsasa, ulala i innych. chociaz nie, ulala moze byc. > > :) > A wlasnie,ze nie powiem!A teraz sobie gwizdze z pseudoobojetna > mina,o:fiufiufiufiu!!!!!!!i wierce oieta dziure w podlodze patrzac w sufit:-) ...i tłupiesz w nosie ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika A jak zadzwonie to co?Kwik.... IP: *.ewave.at 13.08.02, 17:00 agniecha27 napisała: > Gość portalu: Vika napisał(a): > > > kwik napisała: > > > > > zamiast hopsiup, hopsasa, ulala i innych. chociaz nie, ulala moze byc > . > > > :) > > A wlasnie,ze nie powiem!A teraz sobie gwizdze z pseudoobojetna > > mina,o:fiufiufiufiu!!!!!!!i wierce oieta dziure w podlodze patrzac w sufit > :-) > > ...i tłupiesz w nosie ;P > Odpowiedz Link Zgłoś