rzulw 19.08.02, 07:32 wszystkim życzę :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anula73 Re: Miłego poniedziałku 19.08.02, 07:41 ja tez ( o ile to mozliwe;-) ) na szczescie pogoda super! ( a ja nie na urlopie?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Miłego poniedziałku IP: *.ewave.at 19.08.02, 07:57 Dzien dobry...milego....tygodnia.-)))))i idziemy do robotyyy:-(((( a swoja droga:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
anula73 znow poniedzialek? 26.08.02, 08:32 Nie lubie nie lubie... czemu poniedzialek jest tak czesto??? a sobota tak rzadko??? i taka krotka... pzdrw Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: znow poniedzialek? 26.08.02, 08:34 Ale w tym tygodniu mam wolną sobotę i resztę też!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lalka74 Re: Miłego poniedziałku 26.08.02, 10:53 Oby był miły bo zaczął się okropnie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Miłego poniedziałku IP: *.ewave.at 26.08.02, 11:35 Dla mnie bedzie milszy wzorek!jade do lasuuuuuuu!!!!!!!Jak kocham byc w lesie.Wiecie co?Najlepiej jest wtedy jak czlowiek nie musi wygladac jak czlowiek ani sie za czlowieka przebierac w jakies obrzydliwe kiecki i makijaze...naciagnie na siebie stary dres,zapali ognicho,rozstawi namiot i siedzi w lesnych ostepach nad woda z wedka i pudelkiem robakow.Po dziadku to mam...I jutro jade!od rana i zabieram Bazyla,chlopa zostawie tutaj w biurze.Sama jade.Zadna sila mnie nie zmusi, zeby bylo inaczej...No!:-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lyche1 Re: Jak on miły?????? 02.09.02, 07:47 Po pierwsze musiałam wstać z łóżka, Po drugie musiałam się ubrać, Po trzecie musiałam iść do pracy.(dobrze że nie do szkoły) Po czwarte MUSZĘ SIĘ WRESZCIE OBUDZIĆ. GZIE JEST KAWOWE ŹRÓDEŁKO? Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: Miłego poniedziałku 09.12.02, 05:26 Jak to mówią, : „Jaki poniedziałek, taki cały tydzień” Więc uśmiecham się do wszystkich, nie wydaję pieniążków, odbiorę wygraną w totka (2 zł - słownie: DWA zł), nie będę się denerwować i zaraz idę spać żeby nie zepsuć przez przypadek dzionka. Czego i Wam wszystkim, bez wyjątku życzę:) Odpowiedz Link Zgłoś
balkan Re: Miłego poniedziałku 09.12.02, 07:27 Dwa złote to Ci akurat na 'Pocztówkę do Św. Mikołaja' starczy..... może to nie jest wcale tak mało..... Witam w mroźny poranek Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: Miłego poniedziałku 09.12.02, 07:41 Hello to może kaffkę, jak za dawnych...? a za dwa zeta, to sobie kupię "Wyborczą" :) Odpowiedz Link Zgłoś
balkan Re: Miłego poniedziałku 09.12.02, 07:55 Pocztówkę kup!!! A kawki właśnie popijam, jakoś się w końcu trzeba rozgrzać... chcesz z mleczkiem i cukem? Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: Miłego poniedziałku 09.12.02, 08:01 z jednym i drugim... pocztówkę powiadasz...? dobra kupię ją, tą oną i jak pomyslę, to wyślę :) Odpowiedz Link Zgłoś
balkan Re: Miłego poniedziałku 09.12.02, 08:09 rzulw napisał: > z jednym i drugim... > pocztówkę powiadasz...? > dobra kupię ją, tą oną i jak pomyslę, to wyślę :) Wpisujesz życzenie i wysyłasz.... Tak mnie rano piosenka pocztówkowa nastroiła.... nawet mi ten mróz przestał przeszkadzać... Kawka rozgrzała? Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: Miłego poniedziałku 09.12.02, 08:23 rozgrzała, rozgrzała ... tylko jak ja teraz zasnę ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
balkan Re: Miłego poniedziałku 09.12.02, 08:32 Kawka nie była taka mocna.... Zasłoń zasłony, przyłóż głowę do poduszki, zaśpiewam Ci kołysnakę... Aaa, aaa, były sobie kotki dwa....... Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: Miłego poniedziałku 09.12.02, 08:35 Jeszcze nie śpiewaj...bo do domu nie dojdę :)) potem, na znak, sygnał, jakiś znak Odpowiedz Link Zgłoś
balkan Re: Miłego poniedziałku 09.12.02, 08:50 rzulw napisał: > Jeszcze nie śpiewaj...bo do domu nie dojdę :)) > potem, na znak, sygnał, jakiś znak > No to co? Juz śpiewać? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: Miłego poniedziałku 09.12.02, 09:00 dam znać, sygnał taki, czapką dam :)) o tak ... jak teraz :) to idę sobie już. Cześć Balkan pamiętaj o znaku, sygnale... Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Tym razem jest to pierwszy poniedzialek tego roku 06.01.03, 10:23 I dla tego powodzonka zycze w tym dniu, jak i przez caly tydzien. Odpowiedz Link Zgłoś
xeptrek uuułłłłłaaaaaaaaaaa eeeeeeeccchchch iiiiiiijjaaaaa 09.12.02, 09:15 mmmmmmmm uuuuuuuuuśśśśś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: I znowu miłego poniedziałku IP: 1ProxyWebServer:* / 10.14.44.* 16.12.02, 08:54 Dzięki Rzułwiu.:)))) Bardzo miło z Twojej strony.:) Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: I znowu miłego poniedziałku 16.12.02, 10:29 Gość portalu: pom napisał(a): > Dzięki Rzułwiu.:)))) > Bardzo miło z Twojej strony.:) Byloby jeszcze milej jakby to byl pierwszy dzien wakacji:-(((( Ale ni bede sie upierac!jak Rzulwik zyczy milego poniedzialku to pewnie mily bedzie:-)Tez Wam zycze milego a jeszcze lepiej krotkiego i leniwego.Nie ma sie co przemeczac. Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Kolejny raz - w poniedzialek pozdrawiam Was !!! 13.01.03, 03:37 Ja jakos lubie ten dzien :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marucha Re: Kolejny raz - w poniedzialek pozdrawiam Was ! IP: *.dip.t-dialin.net 13.01.03, 04:40 A ja nie! Cholera znowu nawalilo sniegu a ja musze wyjechac zaraz do pracy.Gdyby to przynajmniej polezalo troche,ale przy temperaturze +1 bedzie z tego tylko bloto!!!Jestem zly!!! Odpowiedz Link Zgłoś