Gość: nie mały IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.04.01, 15:25 Mam żonę, ale chciałbym poflirtować z kobietą! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: iga A twoja zona juz nie jest dla ciebie kobieta ? IP: *.poczta-polska.pl 11.04.01, 15:41 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mary Re: Szukam mężatki do flirtu IP: 212.191.70.* 11.04.01, 16:44 Jestem chetna , podaj adres. Mam 45 lat , niezla figure i inne zalety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hocest Re: Szukam mężatki do flirtu IP: *.bbnplanet.com 11.04.01, 16:59 Mary-pozwól, że wproszę się do dyskusji. zapowiada się ciekawie. niekoniecznie sex oto mój adresik: mój nick a skrzynka na portalu gazety. czekam Gość portalu: Mary napisał(a): > Jestem chetna , podaj adres. Mam 45 lat , niezla figure > i inne zalety. Odpowiedz Link Zgłoś
mary_z_danii Pedagog podszywa sie pode mnie!!! 11.04.01, 18:57 Poczytaj sobie cala dyskusje, a zobaczysz, ze ktos sie pode mnie podszywa, co widac od razu po adresie IP. Rozmawiaj lepiej z nim, wyglada na to, ze facet o k nickname pedagog a czasem onan jest bardziej zainteresowany i szuka kontaktu z kimkolwiek, zeby tylko zwrocic na siebie uwage. Ja, czyli prawdziwa Mary zainteresowana nie jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PIXIE Re: Pedagog podszywa sie pode mnie!!! IP: 205.188.197.* 12.04.01, 05:40 Mary,z calym szacunkiem,ale chyba nieco przesadzasz z ta swieta inkwizycja. Nie ty jedna jestes Mary,sama znam ich z kilkanascie,wiec pozwol sobie powiedziec,ze twoje zacietrzewienie jest troche nadmierne.Gdzie twoja deklarowana wczesniej skandynawska tolerancja? Bardzo cie zdenerwowal Jan,rozumiem, ale pomysl,nawet tacy ludzie maja prawo do gloszenia swoich upodoban.To jest ostatecznie forum dla doroslych. Ty, niestety, zachowujesz sie nieco histerycznie i razem z Sara przypominacie mi aktywistki z komitetu rodzicielskiego. Ma byc cisza i spokoj!A niech -no ktos sie nie podporzadkuje,juz z nim porozmawia grozny pan administrator. Odpowiedz Link Zgłoś
mary_z_danii Pedagog, ty sie lepiej odczep!! 11.04.01, 18:51 Ty zalosna figuro, zajmij sie czyms bardziej konstruktywnym albo idz do swojego psychiatry po silniejsze leki!!! O ile jakiekolwiek leki sa w ogole w stanie ci pomoc, bo wygladasz na beznadziejny przypadek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuzia Re: Szukam mężatki do flirtu IP: 213.77.49.* 18.04.01, 15:37 A ja mam 97 lat i ogromną chcicę. Już możesz myć jajka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Mary. Re: Szukam mężatki do flirtu IP: 212.191.70.* 19.04.01, 18:54 Czesc Mary ! Dziekuje za reklame . Mam pelna skrzynke poczty od wspanialych dziewczyn z calego swiata !. Juz One wiedzialy gdzie mnie szukac . Ped. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mok Re: Szukam mężatki do flirtu IP: *.ic.com.pl 28.05.01, 19:42 odświerzyłem "stary" temat , może są chętne mężatki do miłego flirtu . prosto na skrzynkę bez kibiców mok3@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GG Re: Szukam mężatki do flirtu IP: *.sympatico.ca 28.05.01, 19:52 Gość portalu: nie mały napisał(a): > Mam żonę, ale chciałbym poflirtować z kobietą! A zona to co, nie kobieta? Odpowiedz Link Zgłoś