wietka 11.08.05, 10:02 Co jest dla was najwazniejsze: torebka, buty, okulary? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mmagi Re: Diabeł tkwi w szczegółach 11.08.05, 10:32 ło matko.....trudny wybór ale stawiam na buty..potem torebka...i okulary:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
wietka Re: Buty, buty :) 11.08.05, 10:36 no, bo ja tez buty własćiwie. Wczoraj kupiłam takie fajne, czerwone:) I sie zaczęłam zastanawiac, dlaczego kobiety przywiazuja taka wagę do butów? Odpowiedz Link Zgłoś
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Buty, buty :) 11.08.05, 10:57 wietka napisała: >> I sie zaczęłam zastanawiac, dlaczego kobiety przywiazuja taka wagę do butów? Dlatego, że nogi od złych butów bolą dotkliwiej, niż ręka od złej torebki ?? Odpowiedz Link Zgłoś
wietka Re: Buty, buty :) 11.08.05, 11:00 uwaga niejako słuszna:) ale kobiety często kupuja ładne, ale niewygodne :) Odpowiedz Link Zgłoś
edzia-fredzia Re: Buty, buty :) 11.08.05, 11:01 a mi sie wdyma zrobila, od butow ze skorzana podeszwa, takie super mialy byc - fakt polazlam w nich na piechte polskim chodnikiem :( Odpowiedz Link Zgłoś
starywyjadacz Dla nas najwazniejszy jest... 11.08.05, 11:01 Dla nas najwazniejszy jest...fajny tylek. Odpowiedz Link Zgłoś
wietka Re: Dla nas najwazniejszy jest... 11.08.05, 11:02 starywyjadacz napisał: > Dla nas najwazniejszy jest...fajny tylek. > > ...wasz czy nasz...;) Odpowiedz Link Zgłoś
starywyjadacz Re: Dla nas najwazniejszy jest... 11.08.05, 11:03 > ...wasz czy nasz...;) nasz Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: Dla nas najwazniejszy jest... 11.08.05, 11:05 no dla mnie tez wasz;-)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wietka Re: Dla nas najwazniejszy jest... 11.08.05, 11:11 mmagi napisała: > no dla mnie tez wasz;-)))))))))))))) fajny, męski tyłek jako super dodatek do małej czarnej:)) niżle:)) Odpowiedz Link Zgłoś
wietka Re: Dla nas najwazniejszy jest... 11.08.05, 11:22 tylko o taki "dodatek" niesłychanie trudno...;)) no bo torebke, pasek czy buty zawsze mozesz kupic:) Odpowiedz Link Zgłoś
wietka Re: Dla nas najwazniejszy jest... 11.08.05, 11:08 narcyzmem zaleciało...;) Odpowiedz Link Zgłoś
undyna Re: Diabeł tkwi w szczegółach 11.08.05, 11:16 rozumiem, że chodzi o "drugą skórę" czyli strój:) wszystko jest tak samo ważne, ale zależy od sytuacji, lubię być zawsze dostosowana, do pracy ubieram się zawsze w jednej tonacji kolorystycznej np. zielenie wszelakie, albo brązowo - ... - kremowo z akcentami pomarańczowymi, okulary mam zawsze takie same sportowe i nie zawracam sobie nimi głowy, zresztą jak dla mnie zawsze pasują, mam tzw ciuchy koncertowo - woodstockowe, imprezowe, a jak mam dobry dzień i idę na miasto, to ubieram się jak wariatka, paski, kropki, kolory, fasony, misz masz, tylko ja wiem dlaczego i z jakich względów jedno do drugiego pasuje;) Odpowiedz Link Zgłoś
undyna Re: Diabeł tkwi w szczegółach 11.08.05, 11:19 dopiero teraz przeczytałam wątek: buty: wygodne i kolorowe z jakimś orginalnym fasonem, nawet jeśli eleganckie, to trochę sportowe, torebka kolorowa w podobnym kolorze do butów. Wszystko bez ozdóbek dodatkowych. Odpowiedz Link Zgłoś
wietka Re: Diabeł tkwi w szczegółach 11.08.05, 11:25 a jesli chodzi o styl ubierania, to mam podobnie jak Ty. Czasmi klasycznie, czasami sportowo, a niekiedy romantycznie, lubie zmiany:) Odpowiedz Link Zgłoś