Dodaj do ulubionych

he he he he he

23.08.02, 14:51
www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=343&w=2769169
Obserwuj wątek
    • Gość: Vika Lastuuuus...... IP: *.ewave.at 23.08.02, 14:55
      Ni mo siem s cygo smioc!!!!- jak powiedzial jeden malorolny stary kawaler:-)))
      • lastka Re: Lastuuuus...... 23.08.02, 14:58
        A jo mom, bo to śinta prawda, no może nie w każdym przypadku ale w tym kiedy
        facet ma mało pieniędzy a myśli, że babki na niego lecą bo ma kasę heh. Ty
        wiesz ilu ja takich facetów spotkałam...
        • Gość: Vika Re: Lastuuuus...... IP: *.ewave.at 23.08.02, 15:17
          No tak ale to sa odrzuty produkcyjne ludzkiej populacji:-)
          Trzeba szukac takich,ktorzy maja kase i komleksy a sa przystojni i o tym nie
          wiedza:-)))
          A jeszcze lepiej jak juz nie sa,maja 100 lat,miliony i raka.To dopiero jest
          szczyt marzen kazdej madrej kobiety:-))))))))))))
          • lastka Re: Lastuuuus...... 23.08.02, 15:19
            Gość portalu: Vika napisał(a):

> No tak ale to sa odrzuty produkcyjne ludzkiej populacji:-)
            > Trzeba szukac takich,ktorzy maja kase i komleksy a sa przystojni i o tym nie
            > wiedza:-)))
            > A jeszcze lepiej jak juz nie sa,maja 100 lat,miliony i raka.To dopiero jest
            > szczyt marzen kazdej madrej kobiety:-))))))))))))

Ale taki 100 letni to on już wiesz...no ...tego nie może już wiesz...
            • Gość: Vika Re: Lastuuuus...... IP: *.ewave.at 23.08.02, 15:24
              lastka napisała:

>
              > Ale taki 100 letni to on już wiesz...no ...tego nie może już wiesz...

Sama pomysl konstruktywnie!przeciez tym lepiej....-))))))))))))))
    • agniecha27 Lasteczko :))) 23.08.02, 15:29
      Na szczęście nie odnajduję tu swojego "typa".
      chłe chłe chłe
      • liloom Re: Lasteczko :))) 23.08.02, 17:21
        A ja sie zakochalam i wyszlam za maz zanim przyszla moda na takie dywagacje,
        bridgety jones, asertywnosc i inne dupy kwasne, ktore rozdrapuja "co by bylo
        gdyby bylo" I cale szczescie.
        Ale tekst baaardzo fajny:)
        • Gość: renia Re: Lasteczko :))) IP: *.net.gr / *.ath.spark.net.gr 23.08.02, 18:36
          liloom napisała:

> A ja sie zakochalam i wyszlam za maz zanim przyszla moda na takie dywagacje,
          > bridgety jones, asertywnosc i inne dupy kwasne, ktore rozdrapuja "co by bylo
          > gdyby bylo" I cale szczescie.
          > Ale tekst baaardzo fajny:)

Liloom kofana Ty moja, tekst bardzo fajny to wlasnie Ty terazwalnęłaś:))
          zwłaszcza dupy kwaśne są fajne. POza tym prosilam o tlumaczenie sygnaturki, bo
          czuje ze cos strasznie łoptymistycznego to jest a s francuza tyle wiem co nic.
          Moze byc po grecku, angielsku, niemiecku, polsku , jak ci wygodniej, ale kurna
          po francusku ni.

Pozdrawiam Cie liloom, dzis wieczorem bede miala 360 nowych zdjec z wakacji, to
          cos Ci wysle :)
          >
          • liloom nie moge spac 24.08.02, 02:09
            Siedze i nie moge spac, bo moi (maz, coreczka i moja mama) leca wlasnie w tej
            chwili do Turcji (ja nie pojechalam, bo niestety musze pracowac), wiec jednym
            okiem ogladam telewizje, a drugim grzebie w sieci.
            A ja slyszalam, ze w Grecji francuski jest popularny (?)
            A zdjecia wysylaj wysylaj. Moze polecisz jakies miejsce na przyszly rok,
            chcialam ich wyslac na Krete, ale Turcja wygrala. Miala lepsze oferty.
    • Gość: Eryka jedyny sposob postepowania z mezczyzna.... IP: *.ip.tor.radiant.net 23.08.02, 17:28
      jedyny sposob postepowania z mezczyzna to kochac go
      o ile jest przystojny
      lub innego
      jesli nie jest.

Oscar Wilde
      • Gość: psychiatra Re: jedyny sposob postepowania z mezczyzna.... IP: *.rrcnet.com 24.08.02, 05:00
        Gość portalu: Eryka napisał(a):

> jedyny sposob postepowania z mezczyzna to kochac go
        > o ile jest przystojny
        > lub innego
        > jesli nie jest.
        >
        > Oscar Wilde

Oto przyklad typowy zreszta,
        na czym polega lesbijzm !

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka