lastka 23.08.02, 14:51 www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=343&w=2769169 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Vika Lastuuuus...... IP: *.ewave.at 23.08.02, 14:55 Ni mo siem s cygo smioc!!!!- jak powiedzial jeden malorolny stary kawaler:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: Lastuuuus...... 23.08.02, 14:58 A jo mom, bo to śinta prawda, no może nie w każdym przypadku ale w tym kiedy facet ma mało pieniędzy a myśli, że babki na niego lecą bo ma kasę heh. Ty wiesz ilu ja takich facetów spotkałam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Lastuuuus...... IP: *.ewave.at 23.08.02, 15:17 No tak ale to sa odrzuty produkcyjne ludzkiej populacji:-) Trzeba szukac takich,ktorzy maja kase i komleksy a sa przystojni i o tym nie wiedza:-))) A jeszcze lepiej jak juz nie sa,maja 100 lat,miliony i raka.To dopiero jest szczyt marzen kazdej madrej kobiety:-)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: Lastuuuus...... 23.08.02, 15:19 Gość portalu: Vika napisał(a): > No tak ale to sa odrzuty produkcyjne ludzkiej populacji:-) > Trzeba szukac takich,ktorzy maja kase i komleksy a sa przystojni i o tym nie > wiedza:-))) > A jeszcze lepiej jak juz nie sa,maja 100 lat,miliony i raka.To dopiero jest > szczyt marzen kazdej madrej kobiety:-)))))))))))) Ale taki 100 letni to on już wiesz...no ...tego nie może już wiesz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Lastuuuus...... IP: *.ewave.at 23.08.02, 15:24 lastka napisała: > > Ale taki 100 letni to on już wiesz...no ...tego nie może już wiesz... Sama pomysl konstruktywnie!przeciez tym lepiej....-)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Lasteczko :))) 23.08.02, 15:29 Na szczęście nie odnajduję tu swojego "typa". chłe chłe chłe Odpowiedz Link Zgłoś
liloom Re: Lasteczko :))) 23.08.02, 17:21 A ja sie zakochalam i wyszlam za maz zanim przyszla moda na takie dywagacje, bridgety jones, asertywnosc i inne dupy kwasne, ktore rozdrapuja "co by bylo gdyby bylo" I cale szczescie. Ale tekst baaardzo fajny:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: Lasteczko :))) IP: *.net.gr / *.ath.spark.net.gr 23.08.02, 18:36 liloom napisała: > A ja sie zakochalam i wyszlam za maz zanim przyszla moda na takie dywagacje, > bridgety jones, asertywnosc i inne dupy kwasne, ktore rozdrapuja "co by bylo > gdyby bylo" I cale szczescie. > Ale tekst baaardzo fajny:) Liloom kofana Ty moja, tekst bardzo fajny to wlasnie Ty terazwalnęłaś:)) zwłaszcza dupy kwaśne są fajne. POza tym prosilam o tlumaczenie sygnaturki, bo czuje ze cos strasznie łoptymistycznego to jest a s francuza tyle wiem co nic. Moze byc po grecku, angielsku, niemiecku, polsku , jak ci wygodniej, ale kurna po francusku ni. Pozdrawiam Cie liloom, dzis wieczorem bede miala 360 nowych zdjec z wakacji, to cos Ci wysle :) > Odpowiedz Link Zgłoś
liloom nie moge spac 24.08.02, 02:09 Siedze i nie moge spac, bo moi (maz, coreczka i moja mama) leca wlasnie w tej chwili do Turcji (ja nie pojechalam, bo niestety musze pracowac), wiec jednym okiem ogladam telewizje, a drugim grzebie w sieci. A ja slyszalam, ze w Grecji francuski jest popularny (?) A zdjecia wysylaj wysylaj. Moze polecisz jakies miejsce na przyszly rok, chcialam ich wyslac na Krete, ale Turcja wygrala. Miala lepsze oferty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eryka jedyny sposob postepowania z mezczyzna.... IP: *.ip.tor.radiant.net 23.08.02, 17:28 jedyny sposob postepowania z mezczyzna to kochac go o ile jest przystojny lub innego jesli nie jest. Oscar Wilde Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psychiatra Re: jedyny sposob postepowania z mezczyzna.... IP: *.rrcnet.com 24.08.02, 05:00 Gość portalu: Eryka napisał(a): > jedyny sposob postepowania z mezczyzna to kochac go > o ile jest przystojny > lub innego > jesli nie jest. > > Oscar Wilde Oto przyklad typowy zreszta, na czym polega lesbijzm ! Odpowiedz Link Zgłoś