mamba30 16.08.05, 11:30 samopoczuciem, łączmy się w grupowym bólu, biadoleniu i narzekaniu. Może, jak już czara goryczy się przepełni, to wszystko pójdzie precz i zaczniemy od nowa na wesoło ten kolejny upierdliwy tydzień.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edzia-fredzia Re: Forumowicze ze złym nastrojem, tudzież ze zły 16.08.05, 11:31 ja jestem stara i chora ale poza tym OK :D Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Forumowicze ze złym nastrojem, tudzież ze zły 16.08.05, 11:35 chora to może jesteś, ale stara????? nie bluźnij Edka Odpowiedz Link Zgłoś
edzia-fredzia Re: Forumowicze ze złym nastrojem, tudzież ze zły 16.08.05, 11:36 stara, stara... prawie w ogole alkoholu nie pije i wychodze jako jedna z pierwszych z imprezy :(((((... to juz koniec :( Odpowiedz Link Zgłoś
c.eastwood Re: Forumowicze ze złym nastrojem, tudzież ze zły 16.08.05, 11:37 bo jak sądzę myślisz o mnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Forumowicze ze złym nastrojem, tudzież ze zły 16.08.05, 11:39 to nie rób scen i się nastukaj, jak poczujesz kaca giganta, to dopiero wtedy możesz narzekać, żeś stara i że to już nie tak, jak było kilka lat wcześniej :))) Odpowiedz Link Zgłoś
c.eastwood niby nie stara ale już nie młódka , jak i Ty zombi 16.08.05, 11:40 nie dowartościowuj jej tak Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: niby nie stara ale już nie młódka , jak i Ty 16.08.05, 11:43 c.eastwood napisał: > nie dowartościowuj jej tak ech, co ja się mam z Tobą. Niby nowy tydzień, a Ty już na wejściu sadzisz mi takie komplimenta.... chyba się utopię.... zlituj się już nade mną, weź pod uwagę wytrzymałość KAŻDEJ materii..... Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: zagrajmy w otwarte karty... 16.08.05, 11:46 ale o co Tobie chodzi???? Przeciez data już ustalona... :) Odpowiedz Link Zgłoś
c.eastwood Re: zagrajmy w otwarte karty... 16.08.05, 11:46 zaponiałem :) zaprosisz ludzi z F\K ? Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: zagrajmy w otwarte karty... 16.08.05, 11:47 c.eastwood napisał: > zaponiałem :) > zaprosisz ludzi z F\K ? a powinnam???? :))) W sumie miło by było :)) Odpowiedz Link Zgłoś
c.eastwood Re: zagrajmy w otwarte karty... 16.08.05, 11:48 nie wiem , dlatego pytam a miło by było :) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: zagrajmy w otwarte karty... 16.08.05, 11:50 ale to jest dzień roboczy, więc pewnie stanowi to dużą przeszkodę, ale, jakby co, to 2 wrzesień, godz. 15.00 Pałac Ślubów na Jezuickiej :) Odpowiedz Link Zgłoś
c.eastwood Re: zagrajmy w otwarte karty... 16.08.05, 11:51 faktycznie trudno będzie :) a dlaczego w piątek o 15 - śpieszysz sie dokądś?:) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: zagrajmy w otwarte karty... 16.08.05, 11:52 nie, ale to był jedyny "ciepły" termin. Potem dopiero głęboki listopad, brrrrr.... Odpowiedz Link Zgłoś
c.eastwood Re: zagrajmy w otwarte karty... 16.08.05, 11:57 żeby nie było tak milutko... postaraj sie jakoś wygladać a nie Zombie :) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: zagrajmy w otwarte karty... 16.08.05, 11:59 wiesz co??? Po takich komentarzach to się odechciewa.... Założę swoje glanki, dżiny i kurtkę motocyklową...... Odpowiedz Link Zgłoś
c.eastwood Re: zagrajmy w otwarte karty... 16.08.05, 12:00 hehe ale jak sie ubierzesz? serio pytam Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: zagrajmy w otwarte karty... 16.08.05, 12:00 tak mnie wkurzyłeś, że już napisałam..... wrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
c.eastwood zom,... tzn. Mamba nie ściemniaj 16.08.05, 12:02 mów, bo wyrwę serce:) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: zom,... tzn. Mamba nie ściemniaj 16.08.05, 12:04 nic nie powiem, bo mi dogryzasz ciągle.... w glanach, przedwczoraj je nawet czyściłam Odpowiedz Link Zgłoś
c.eastwood Re: zom,... tzn. Mamba nie ściemniaj 16.08.05, 12:04 będzie jak w filmie Papierowe małżeństwo :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: zom,... tzn. Mamba nie ściemniaj 16.08.05, 12:08 c.eastwood napisał: > będzie jak w filmie Papierowe małżeństwo :))) aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, co Ty chcesz ode mnie...... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ja nie winna Odpowiedz Link Zgłoś
c.eastwood Re: zom,... tzn. Mamba nie ściemniaj 16.08.05, 12:14 żartuję - właśnei edkę namawiam, zeby też przyjechała:) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: zom,... tzn. Mamba nie ściemniaj 16.08.05, 12:17 taaaa, ciekawe..... jeszcze z kołkiem mi jakimś wyskoczysz.... qrd :) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: zom,... tzn. Mamba nie ściemniaj 16.08.05, 12:27 to sie nie ma co śmiać, Ty mi wojnę jakąś jawną wypowiedziałeś chyba....... :) Odpowiedz Link Zgłoś
c.eastwood Re: zom,... tzn. Mamba nie ściemniaj 16.08.05, 12:35 to byłaby wojna swiatów : wiesz jaka :) ja ludzkość ...........:) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: zom,... tzn. Mamba nie ściemniaj 16.08.05, 12:37 qrd Clint, a Ty znowy swoje... TY LUDZKOŚĆ i ja kobieta, czyli nie człowiek..... grabił, grabił i zagrabił..... Odpowiedz Link Zgłoś
c.eastwood Re: zom,... tzn. Mamba nie ściemniaj 16.08.05, 12:39 eee nie jest tak źle myślałemo Dead:) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: zom,... tzn. Mamba nie ściemniaj 16.08.05, 12:40 dead vc alive ????? Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: zom,... tzn. Mamba nie ściemniaj 16.08.05, 12:50 You'll be dead !!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
edzia-fredzia Re: Forumowicze ze złym nastrojem, tudzież ze zły 16.08.05, 11:42 u mnie kac nie wystepuje :( Odpowiedz Link Zgłoś
omcrew Re: Forumowicze ze złym nastrojem, tudzież ze zły 16.08.05, 11:33 ooo mamba :) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Forumowicze ze złym nastrojem, tudzież ze zły 16.08.05, 11:35 ooo omcrew :)) Odpowiedz Link Zgłoś
c.eastwood ja tam sie nie łączę 16.08.05, 11:33 bo mam randkę na którą nie chce mi sie iść i jeszcze spodnie do pralni muszę łoddać no i tradycyjnie nieudolnie podrywać edzię :) Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: ja tam sie nie łączę 16.08.05, 11:34 c.eastwood napisał: > no i tradycyjnie nieudolnie podrywać edzię :) No to dajesz Edzi idealny powód do narzekania dzisiejszego ;P Odpowiedz Link Zgłoś
c.eastwood Re: ja tam sie nie łączę 16.08.05, 11:38 niech nie marudzi za chwilę już nikt nie będzie reflektował na wiekowe wdzięku :) Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: ja tam sie nie łączę 16.08.05, 11:41 ... i chore ja tam w te wiekowe nie wierzę - kokietka z Niej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
c.eastwood kokietka i pies na facetów 16.08.05, 11:42 też jej w to nie wierzę :))) Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: kokietka i pies na facetów 16.08.05, 11:45 ... to jak oboje nie wierzymy, to może przestanie kokietować...? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
c.eastwood Re: kokietka i pies na facetów 16.08.05, 11:46 to eteryczna nimfomanka tak w real Life :) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: kokietka i pies na facetów 16.08.05, 11:47 c.eastwood napisał: > to eteryczna nimfomanka tak w real Life :) a Tobie to się chyba marzy..... Edzia :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
c.eastwood Re: kokietka i pies na facetów 16.08.05, 11:48 skąd wnosisz :))))))))))))))))? Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: ja tam sie nie łączę 16.08.05, 11:36 to się nie łącz, jeszcze przyjdziesz w łachę, jak ranka się okaże tragedią.... :) Odpowiedz Link Zgłoś
c.eastwood Re: ja tam sie nie łączę 16.08.05, 11:39 dobre ni erandka tylko ranka :))) Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: Forumowicze ze złym nastrojem, tudzież ze zły 16.08.05, 11:33 Więc ja chcę precz i od nowa i razem z Wami... a powody do narzekania zawsze się znajdą, choćby koniec trzydniowej laby... buuuu... :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Forumowicze ze złym nastrojem, tudzież ze zły 16.08.05, 11:38 taaaa, koniec balu panno lalu... a ja wczoraj cały dzień w wyrku z chłopem spędziłam... tak było fajnie, a dzisiaj du.pa... Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: Forumowicze ze złym nastrojem, tudzież ze zły 16.08.05, 11:41 hmmm... takie pikantne szczegóły sprzedajesz na FK...? ;) a ja spacerkowałam mojego chłopa dużego i chłopaczka małego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Forumowicze ze złym nastrojem, tudzież ze zły 16.08.05, 11:43 eeee, nie takie znowu pikantne.... nam się nic innego nie chciało :))) Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: Forumowicze ze złym nastrojem, tudzież ze zły 16.08.05, 11:46 też bym chciała, żeby mi się tak chciało, jak mi się nie chce... ech!... ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Forumowicze ze złym nastrojem, tudzież ze zły 16.08.05, 11:34 A ja walczę z kacem gigantem... echhh. Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Forumowicze ze złym nastrojem, tudzież ze zły 16.08.05, 11:36 to było wczoraj tyle pić??? Zapodaj sobie mineralkę niegazowaną i stado witaminek, powinno pomóc :)) Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Forumowicze ze złym nastrojem, tudzież ze zły 16.08.05, 11:40 Wody to ja już wypiłam mnóstwo - chyba nie te lata, ot co. No, nie było pić. Poszłam na grzeczną kolacyjkę, a wróciłam o drugiej w nocy znarowiona żołądkową gorzką... Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Forumowicze ze złym nastrojem, tudzież ze zły 16.08.05, 11:41 skoro to żołądkowa, to powinna pomóc raczej na bebechy, jak sama nazwa wskazuje... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Forumowicze ze złym nastrojem, tudzież ze zły 16.08.05, 11:42 Ano, pozory mylą :) starość nie radość, ot co. Kiedyś człowiek mógł 6 piw wypić i następnego dnia był jak skowronek... Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Forumowicze ze złym nastrojem, tudzież ze zły 16.08.05, 11:45 sumire napisała: > Ano, pozory mylą :) starość nie radość, ot co. Kiedyś człowiek mógł 6 piw wypić > > i następnego dnia był jak skowronek... skąd ja to znam, tylko moja miarka była kiedyś deczko większa..... :) Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaes Re: Forumowicze ze złym nastrojem, tudzież ze zły 16.08.05, 11:35 ja mam dziś cholernie zły nastrój. Nie mogę spać,jeść i mam doła. Serce mi pękłoooooo:-((((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Forumowicze ze złym nastrojem, tudzież ze zły 16.08.05, 11:37 Co się Gosia stało??? Czyżby przez ten podgatunek, znaczy sie przez chłopa???? Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaes Re: Forumowicze ze złym nastrojem, tudzież ze zły 16.08.05, 11:38 taaaaaaaa, muszę się z nim rozstać tylko to strasznie bolesne!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Forumowicze ze złym nastrojem, tudzież ze zły 16.08.05, 11:40 gosiaes napisała: > taaaaaaaa, muszę się z nim rozstać tylko to strasznie bolesne!!! Gocha, nie rób scen. Nie takie rzeczy musimy przeżyć. Jak chcesz, to walnij coś na priva.... A tak w ogóle, to trzymaj się dzielnie Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: Forumowicze ze złym nastrojem, tudzież ze zły 16.08.05, 11:44 oj, oj... z sercem to lepiej uważać... sklei się nie martw się Odpowiedz Link Zgłoś
undyna Re: Forumowicze ze złym nastrojem, tudzież ze zły 16.08.05, 11:35 nastrój mam prawidłowy, wyraz twarzy pogodny, ale z napędem i z motywacją do roboty kulawo, oj kulawo:) Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: Forumowicze ze złym nastrojem, tudzież ze zły 16.08.05, 11:40 sorry, nie mogę. akurat mam w miarę dobre samopoczucie :D Odpowiedz Link Zgłoś
beata382 Re: Forumowicze ze złym nastrojem, tudzież ze zły 16.08.05, 11:42 Nastrój depresyjno-refleksyjny, zapęd do roboty ujemny. Łaczę się w bólu. Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Forumowicze ze złym nastrojem, tudzież ze zły 16.08.05, 11:44 beata382 napisała: > Nastrój depresyjno-refleksyjny, zapęd do roboty ujemny. Łaczę się w bólu. dodaj jakiś mały pozytyw, musimy się dźwignąć przecież :) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Forumowicze ze złym nastrojem, tudzież ze zły 16.08.05, 11:42 Dobrze, że chociaż TY. Jesteś w mniejszości, jak widać, ale to i tak miło :) Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: Forumowicze ze złym nastrojem, tudzież ze zły 16.08.05, 11:48 Bo ja, kurde MUSzę być w dobrym. M jest w jakiejś depresji :(( Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Forumowicze ze złym nastrojem, tudzież ze zły 16.08.05, 11:49 trzydziecha1 napisała: > Bo ja, kurde MUSzę być w dobrym. M jest w jakiejś depresji :(( to u nas na odwrót :((( Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: Forumowicze ze złym nastrojem, tudzież ze zły 16.08.05, 11:51 Ktoś musi Mamba, ktoś musi ... Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Forumowicze ze złym nastrojem, tudzież ze zły 16.08.05, 11:52 tym razem nie ja muszę, ufff....... :) A co się stanęło??? Zdrówko legło w gruzach, czy jakaś inna zaraza się przypałętała? Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: Forumowicze ze złym nastrojem, tudzież ze zły 16.08.05, 11:54 Nie wiem. Nic nie mówi i nie daje się nic z niego wyciągnąć. 1. Jest milczący. 2. nie krytykuje mnie i nie nabiaj ze mnie 3. w ogóle jest wyjątkowo miły i smutny, 4. prawie nic nie je. Mowi ze jest zdrowy, nie ma kłopotów w pracy i że mem się nie martwić. No to ja już nic nie wiem.... Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Forumowicze ze złym nastrojem, tudzież ze zły 16.08.05, 11:56 to masz ciężki orzech do zgryzienia.... ech, Ci mężczyźni, mój A. też jest w takich sytuacjach zamknięty, też słyszę, że wszystko w porządku, że nie mam się czym martwiś, ale po jakimś czasie kwiatuszki malutkie wychodzą. Onie może się boją, że jak się zwierzą z problemów, to może jacyś mniej męscy będą... nie wiem, czasami tak trudno zrozumieć ten gatunek... Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: Forumowicze ze złym nastrojem, tudzież ze zły 16.08.05, 11:58 Dałam mu parę dni a potem nie ma siły, ma gadać co i jak... Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Forumowicze ze złym nastrojem, tudzież ze zły 16.08.05, 12:00 dokładnie tak trzymaj. Ja też mojego po jakimś czasie na spytki biorę, zdaję się atedy na swoją intuicję i blefuję. Okazuje się, że często trafnie... A On zaczyna gadać, bo już nie ma wyjścia. Duże dzieci.... Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: Forumowicze ze złym nastrojem, tudzież ze zły 16.08.05, 12:04 Ja wolę nie blefować... bo on jest naprawdę czasami NIEOBLICZALNY... Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Forumowicze ze złym nastrojem, tudzież ze zły 16.08.05, 12:07 w takim razie ja łączę się z Toba w bólu i trzymam kciuki za powodzenie akcji przywracania chłopa do użyteczności publicznej.... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mia.wallace Re: Forumowicze ze złym nastrojem, tudzież ze zły 16.08.05, 12:06 jest źle... jest źle na świecie... :((( Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Forumowicze ze złym nastrojem, tudzież ze zły 16.08.05, 12:09 a będzie jeszcze gorzej :((( Odpowiedz Link Zgłoś
mia.wallace Re: Forumowicze ze złym nastrojem, tudzież ze zły 16.08.05, 12:10 no co Ty, mamba? miast mnie pocieszyc, jeszcze mnie dobijasz??? :((((( Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Forumowicze ze złym nastrojem, tudzież ze zły 16.08.05, 12:11 ja sama w dołku...... ale sorki... Mia zycie jest cudowne, ludzie są dobrzy, mamy pieniądze i jest git :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mia.wallace Re: Forumowicze ze złym nastrojem, tudzież ze zły 16.08.05, 12:12 nie, no teraz to bredzisz, nie pal tego juz :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Forumowicze ze złym nastrojem, tudzież ze zły 16.08.05, 12:13 taaaaaa, ciekawe... jaram tylko fajki i to nie pokoju nawet.... tamte, to przynajmniej mają jakąś mariannę w sobie :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mia.wallace Re: Forumowicze ze złym nastrojem, tudzież ze zły 16.08.05, 12:16 a jakie palisz, bo do moich to musi cos dodają... no bo niby czemu sama już się w lustrze nie poznaję????????? Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Forumowicze ze złym nastrojem, tudzież ze zły 16.08.05, 12:19 od jakiegoś roku Slimy Camelia mentolowe, wcześniej Voque, ale były gorsze... może i cosik dodają, sama nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
mia.wallace Re: Forumowicze ze złym nastrojem, tudzież ze zły 16.08.05, 12:35 AAAAAAAAAAAAAAAaa.... juz wiem, co mi zaszkodziło!!!!!!!!! :oooOOOO Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Forumowicze ze złym nastrojem, tudzież ze zły 16.08.05, 12:36 papierosy????? takie same?????? Odpowiedz Link Zgłoś
mia.wallace Re: Forumowicze ze złym nastrojem, tudzież ze zły 16.08.05, 12:38 skonczyly sie normalne szlugi i wypalilismy mej wspollokatorce slimy mentolowe... mamy winowajce dolujacych klimatow! :D Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Forumowicze ze złym nastrojem, tudzież ze zły 16.08.05, 12:39 mia.wallace napisała: > skonczyly sie normalne szlugi i wypalilismy mej wspollokatorce slimy > mentolowe... > mamy winowajce dolujacych klimatow! :D ożesz Ty orzeszku..... nawet nie przypuszczałabym.... muszę szlugasy zmienić, ino gibko :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mia.wallace Re: Forumowicze ze złym nastrojem, tudzież ze zły 16.08.05, 12:49 moja piekna M. pali LM mentolowe i tyz ma zjazd... chodzi o mentol!!! :D Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Forumowicze ze złym nastrojem, tudzież ze zły 16.08.05, 13:03 mia.wallace napisała: > moja piekna M. pali LM mentolowe i tyz ma zjazd... > chodzi o mentol!!! :D może i tak, ale innych nie ogarnę... takie zwykłe to już są w ogóle dla mnie fuj Odpowiedz Link Zgłoś
mia.wallace Re: Forumowicze ze złym nastrojem, tudzież ze zły 16.08.05, 13:41 jak to 'w ogole'?????? ze fajki są fuj????!!!! no, mamba, teraz to się juz powaznie zaczelam o Ciebie martwic... Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Forumowicze ze złym nastrojem, tudzież ze zły 16.08.05, 14:09 nie martw się, te zwykłe są fuj, mentolki ok :) Odpowiedz Link Zgłoś
mia.wallace Re: Forumowicze ze złym nastrojem, tudzież ze zły 16.08.05, 14:18 mnie juz bardziej martwi diagnoza... kryzys wieku sredniego uslyszalam bylam... matko boska jedyna!!! :OOOOOOO Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: dołączam się 16.08.05, 12:11 włąsnie brrrrrr.... qrd, ech, fuck i w czubkach wyląduję Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: dołączam się 16.08.05, 13:25 ja mam czubki po drodze do domu, mieszkam niedaleko Tworek ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: dołączam się 16.08.05, 14:29 prawie cwaniaczku ;PPP, ale przez wiele lat byl moją malą ojczyzną ;)))) poza tym slyszalam, ze Pani się za mąż wybiera ;))) gratulacje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: dołączam się 16.08.05, 14:32 vandikia napisała: > prawie cwaniaczku ;PPP, ale przez wiele lat byl moją malą ojczyzną ;)))) > > > poza tym slyszalam, ze Pani się za mąż wybiera ;))) gratula, jam baba... Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: dołączam się 16.08.05, 14:34 za gratulacje wery fenkju :))) owszem, wybieram się :P Odpowiedz Link Zgłoś
marta.uparta Re: Forumowicze ze złym nastrojem, tudzież ze zły 16.08.05, 12:16 a ja tam mam zajebisty humor przez cale zycie. To tez moze zmeczyc:) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Forumowicze ze złym nastrojem, tudzież ze zły 16.08.05, 12:19 Tu uparciuchu nie narzekaj, tylko dawaj optymizmu deczko.... Odpowiedz Link Zgłoś
marta.uparta Re: Forumowicze ze złym nastrojem, tudzież ze zły 16.08.05, 12:22 wpadla mi na konto tzw. srednia uropowa:) ide w miasto puscic troche kasy:) wakacji jeszcze 2 tygodnie:) w czwartek wyjezdzam na kolejna wycieczke:) dzisiaj obudzilam sie bez pryszcza na brodzie:) i stwiedzilam ze mam b. seksowna opalenizne:) kupilam sobie nowego A. Mola:) mam przed soba pyszna kawe:) i generalnie jest suuuper:) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Forumowicze ze złym nastrojem, tudzież ze zły 16.08.05, 12:25 trzymaj tak jak najdłużej :)))) serio :))) to takie miłe słyszeć (tudziez czytac :)), że komuś jest dobrze :))) Co zamierzasz nabyc droga kupna??? Odpowiedz Link Zgłoś
marta.uparta Re: Forumowicze ze złym nastrojem, tudzież ze zły 16.08.05, 12:30 ma 4 stowki do puszczenia:) musze nabyc rozmaite smarowidla do ciala:)i cery:) i moze jakies butki, co? Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Forumowicze ze złym nastrojem, tudzież ze zły 16.08.05, 12:35 marta.uparta napisała: > ma 4 stowki do puszczenia:) musze nabyc rozmaite smarowidla do ciala:)i cery:) > i moze jakies butki, co? Marta, a o jakich smarowidłach mówisz??? Co??? Powiedz, to może się bedę mogła w tej materii wypowiedzieć :))) Odpowiedz Link Zgłoś
marta.uparta Re: Forumowicze ze złym nastrojem, tudzież ze zły 16.08.05, 12:39 zabraklo mi akualnie - balsamu do ciala, kremu pod oczu, pianki do wlosów i kremu do stóp. Nie wiem jak to si dzieje, ze czesto wszystko sie od razu konczy. Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Forumowicze ze złym nastrojem, tudzież ze zły 16.08.05, 12:41 Martus kochana, a potrzebujesz takich smarowideł w ilościach mnogich??? Możesz nie odpowiadać, ale ja się zapytam, bom prostaczka z dżungli :))) Ile masz hmm... inaczej, jaki masz rok produkcji? :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
marta.uparta Re: Forumowicze ze złym nastrojem, tudzież ze zły 16.08.05, 12:46 teoretycznie jeszcze nie lapie sie na kosmetyki do cery dojrzalej:)mam 34 lata. ale ostanio kupilam sobie kremiki do twarzy Erisa forte 35 i jestem zadowolona. Taki przedzial cenowy mnie interesuje - jak dla klasy sredniej:) nie badziewie za 12 zl, ale tez i nie ekskluziwy za 200. Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Forumowicze ze złym nastrojem, tudzież ze zły 16.08.05, 12:53 o to to !!!! ale dopiero ostatnio zaczęłaś stosować??? Zreszta ja juz sama nie wiem, bo ja mam 31 i mój ostatnio zakupiony krem był już przeciwzmarszczkowy. Wcześniej nic takiego nie używałam, ani pod oczy, ani w ogóle... mam niezłą cerę, bez zmarszczek i wyglądającą młodo. Mój twierdzi, że to właśnie przez to, że wcześniej jej nie faszerwowałam takimi r.óżnymi specyfikami. Może jest w tym jakaś racja... sama nie wiem, ale... Odpowiedz Link Zgłoś
marta.uparta Re: Forumowicze ze złym nastrojem, tudzież ze zły 16.08.05, 13:02 jak po 35 roku zycia to powinnam czekac do ostniego dnia przed urodzinami chyba:) ciekawa jestem kiedy zaczne sie sypac, bo na razie jeszcze nic nie widac i znajomi z podstwówki poznaja mnie na ulicy. Moze mam dobre geny. krem pod oczy kupie sobie z tej samej linii co kremy do twarzy. nie wiem jaki balsam, próbowalas moze ten nivea ryz i lotos co go reklamuja? Odpowiedz Link Zgłoś
juleczka4 Re: Forumowicze ze złym nastrojem, tudzież ze zły 16.08.05, 12:20 Ja też się dołączam !! Mam zapalenie jajników i śiniaki na rękach bo tak mnie pokłóli igłami:(( a niedługo na wesele się wybieram , co zrobić , żeby siniaki szybciej zeszły?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Forumowicze ze złym nastrojem, tudzież ze zły 16.08.05, 12:22 a kiedy masz wesele???? Dla pociechy, ja mam 3 wkłucia i 1 siniak, a wychodzę za mąż 2 września.... jak mówia do wesela się zagoi :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: Forumowicze ze złym nastrojem, tudzież ze zły 16.08.05, 12:24 Nigdy nie jest tak zle, zeby nie moglo byc gorzej:)) I z tym optymistycznym akcentem welcome to all:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Forumowicze ze złym nastrojem, tudzież ze zły 16.08.05, 12:26 witaj kochaniutka, jak prace w nowym mieszkanku??? Żyjesz jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
juleczka4 Re: Forumowicze ze złym nastrojem, tudzież ze zły 16.08.05, 12:29 To wesele przyjaciółki i bedzie ono 24 wrzesnia!! A ja mam aż 3 siniaki takie duże:( Ewentualnie jak mi nie zejdą to założe takie niby rękawiczki dlugie , zachacza się je na srodkowy palec i sięgają aż po łokieć!! Jest tu mój post , o tym jakom chciałabym sukienkę zakupić , jak chcesz to możesz zobaczyć! i może wyraźisz swoją opinie;p !! Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Forumowicze ze złym nastrojem, tudzież ze zły 16.08.05, 12:34 już widziałam kilka dni temu, a może wczoraj, nie pamietam. Suknia Twoja jest zbyt strojna, zaufaj mi. Jesteś brunetką tak, jak ja... wybież coś w kolorze czerni, albo bordo, ale z mniej strojnym dołem. Spódnica powinna byc prosta, a ta, którą wybrałaś, jeśli byłaby w kolorze białym, równie dobrze by się nadawała do ślubu kościelnego, więc odpada. Mam już swoje lata i potwierdza się to, co zawsze uważałam - w skromności cały szyk. Chcesz gorset - ok, ale dół powinien być wtedy gładki, bez drapowań. Siniaki do tego czasu znikną, mój juz jest blady, a mam go od środy :))) Będziesz ślicznie napewno wyglądała, ale nie przesadzaj, wiesz, co mam na myśli... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
juleczka4 Re: Forumowicze ze złym nastrojem, tudzież ze zły 16.08.05, 12:46 Doskonale wiem o co Ci chodzi!! :) Więc już postanowione wybieram z tej strony www.allegro.pl/show_item.php?item=60378858 czerwoną albo bordową! ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
ratatuja74 a ja wkręciłam kumpla ze 3 razy w week:) 16.08.05, 12:53 i od razu tydzien mam lepszy:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: a ja wkręciłam kumpla ze 3 razy w week:) 16.08.05, 13:23 wkęć i mnie, ale nie groźnie, może pomoże Odpowiedz Link Zgłoś
ratatuja74 Re: a ja wkręciłam kumpla ze 3 razy w week:) 16.08.05, 14:24 ale to Ty musisz kogos wkrecić, na tym polega poprawa nastroju..., jak ja Ciebie wkręce, to może Ci sie pogorszyć :)))). Miałąm własnie tak, że do d*** wszystko i nadal tak mam, ale jakos tak za mgła, po tych numerkach jemu...i jeszcze mu nie zdradzialm sekretu. a jak mam Cię wkręcić, jak mnie nie znasz i we wszystko pewnie uwierzysz :) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: a ja wkręciłam kumpla ze 3 razy w week:) 16.08.05, 14:26 nie bałdzo, bom w domciu..... Odpowiedz Link Zgłoś
ratatuja74 Re: a ja wkręciłam kumpla ze 3 razy w week:) 16.08.05, 16:33 zrobiłam to z własnego łożeczka na smsek:))) a drugi na gg i potem znuff na smska ha...:)))))))))) przed chwilą poznał prawdę :))). Nadal wychodzi z szoku:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
sagis No to ja wyłączam się:-))Jak jest źle to lepiej 16.08.05, 13:00 zarazić się czyimś dobrym humorem;-)))) To nie jest moje lekarstwo, bo ja zarażam innych. A, swój zły nastrój sama szybko staram się rozwiać. Dużo radości i słoneczka wszystkim życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
karibe Re: Forumowicze ze złym nastrojem, tudzież ze zły 16.08.05, 23:54 ja sie dolaczam.. gardlo mnie boli, kicham, sama w domu siedze, oczy bola, facet mnie nie chce chyba, co ja go chce.. a pelno innych mnie chce, mimo ze ja ich nie chce. do tego faceta dopiero za 2 miesiace zobacze. nawet mi sie jutro na impreze nie chce isc. zreszta po co, jak w czwartek na 7:30 do pracy. jeszcze zatrucie jakies mi sie trzyma od 2 dni pokarmowe, czy co i mam ciagle mdlosci. znajac zycie, bedzie gorzej :P Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Forumowicze ze złym nastrojem, tudzież ze zły 17.08.05, 10:05 karibe napisała: > ja sie dolaczam.. gardlo mnie boli, kicham, sama w domu siedze, oczy bola, > facet mnie nie chce chyba, co ja go chce.. a pelno innych mnie chce, mimo ze ja > > ich nie chce. > do tego faceta dopiero za 2 miesiace zobacze. > nawet mi sie jutro na impreze nie chce isc. zreszta po co, jak w czwartek na > 7:30 do pracy. > jeszcze zatrucie jakies mi sie trzyma od 2 dni pokarmowe, czy co i mam ciagle > mdlosci. > znajac zycie, bedzie gorzej :P To lepiej sprawdź, czy aby nie zaciążyłać :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha75 co tam też się przyłącze 17.08.05, 11:52 moje Słonko mnie zlewa. Przyjechał do Polski, odwiedza znajomyych, dla mnie na razie znalazł tylko 2 godziny ... Czas to skończyć, wiem... tylko dlaczego to tak cholernie boli i jest mi tak cholernie smutno ??? i chętnie bym sobie popłakała, a nie mogę bo siedze w pracy . Do d.... Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: co tam też się przyłącze 17.08.05, 11:53 idź do toalety i się wypłacz, to pomaga. A skoro to Twoje Słonko nie ma czasu, aby dla Ciebie świecić, to poszukaj sobie innego, cieplejszego :)) Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha75 Re: co tam też się przyłącze 17.08.05, 13:15 wyplakałam sie, nie wiem na jak długo, ale na razie wystarczy. Wiem że trzeba inne slonko znaleść, ale najpierw trza sie od tego uwolnić,a to jest cholernie ciezkie, choć on mi sam ostatnio bardzo pomaga. Dzieki Bogu mam full pracy, która pozwala się zapomnieć. Dzięki, Aga Odpowiedz Link Zgłoś
kenzo.r Re: Forumowicze ze złym nastrojem, tudzież ze zły 19.08.05, 00:35 mam nadzieje ze slub bedzie piękny.Moze fotki jakies bedą?:) Odpowiedz Link Zgłoś