mamba30 Re: filmy przy których płaczecie;( 19.08.05, 21:22 ja ostatnio płakałam na "Gdzie jest Nemo" Odpowiedz Link Zgłoś
timbunia Re: filmy przy których płaczecie;( 19.08.05, 22:10 Dodam Ostatniego Mohikanina Odpowiedz Link Zgłoś
scarlett_kapusta Re: filmy przy których płaczecie;( 19.08.05, 23:13 ja placze zawsze, jak ogladam kolejna polska supersmieszna komedie. z zalu nad rodzima kinematografia. Odpowiedz Link Zgłoś
krisek25 Re: filmy przy których płaczecie;( 25.08.05, 15:24 no nie wierzę !!!??? a zapomniałyście o filmie "kiedy mężczyzna kocha kobietę" ??? Odpowiedz Link Zgłoś
ja20034 Re: filmy przy których płaczecie;( 28.08.05, 20:48 zawsze na tym wyje i zawsze w tym samym miejscu:) Odpowiedz Link Zgłoś
ankanka3 Re: filmy przy których płaczecie;( 01.09.05, 12:13 hmmm... Ja zawsze płaczę oglądając pierwszą część Władcy Pierścieni ( a oglądałam już chyba z 20 razy) w momencie kiedy Gandalf spada w przepaść... Odpowiedz Link Zgłoś
sikora01 Re: filmy przy których płaczecie;( 01.09.05, 14:21 takie które nie były jeszcze wymieniane: American history X i Wojna Odpowiedz Link Zgłoś
justyska299 Re: filmy przy których płaczecie;( 01.09.05, 14:23 ja ostanio ogladalm taki film"Forgotten".Milosc matki do dziecka!Cos pieknego! Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkagolaska Re: filmy przy których płaczecie;( 01.09.05, 18:12 1. Imperium słońca 2. Wichry namiętności 3. Efekt motyla 4. Pożegnanie z Afryką 5. Life or some thing like it 6. Angielski pacjent !!!!!!! 7. Love actually 8. Dirty dancing (oczywiscie czesc 1., bo 2. to kompletna chala:P) 9. Rozważna i romantyczna 10. Tylko Ty, kochanie 11. Nigdy w życiu 12. Today 13, tomorrow 30 (ze względów osobistych;)bardzo istotna muzyka!!!) 13. Equilibrium (z Christianem Bale:D:D:D) 14. Kwiaty na poddaszu 15. Niemoralna propozycja 16. Footloose (muzyka jako podstawa!!! Bonie Tyler itd.;)) Pewnie jeszcze kilka pominelam, wiec jak cos sobie przypomne to dodam;) Kolejnosc filmow przypadkowa;) Odpowiedz Link Zgłoś
klamczucha3 Re: Bez przebaczenia ;))) 02.09.05, 09:05 -Zycie jest piekne -Forest Gump -Pianista -Krol Lew Odpowiedz Link Zgłoś
bolek_rz Re: filmy przy których płaczecie;( 02.09.05, 09:18 Jestem facet ale jeden film mnie rozregulował że tak to nazwe :) "Midnight Express" (Nocny Express), Film na faktach a co jest muzyka to... "Przebaczenie jest najtrudniejszą miłoscią" Odpowiedz Link Zgłoś
tomasdyg Re: filmy przy których płaczecie;( - te z LENINEM 02.09.05, 09:26 -te z LENINEM, np. "Lenin w Poroninie" i inne, na samo wspomnienie o nich, zbierają mi się łzy w oczach ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: filmy przy których płaczecie;( - te z LENINEM 02.09.05, 09:36 a tak na serio to "Co sie wydarzyło w Madison County" i "Pożegnanie z Afryką" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bolek_rz Re: filmy przy których płaczecie;( - te z LENINEM 02.09.05, 09:44 Czesc Asiu :) "Przebaczenie jest najtrudniejszą miłością" Odpowiedz Link Zgłoś
yzex Re: filmy przy których płaczecie;( 02.09.05, 12:36 tak jak juz wyzej wymienione: Szkoła uczuć, Armageddon, Pearl Harbour, To własnie miłość. I 2 moje:) Dziennik Bridget Jones - smiech przez łzy Lilja 4-ever - smutne, bo rzeczywiste (ryczalam w trakcie trwania filmu, w drodze z kina do domu i w domu, łącznie ok 3 godziny..to nie byly otarte łzy, to był ryk!) Odpowiedz Link Zgłoś
kasitza kevin costner - to taka karma 02.09.05, 12:45 tanczacy z wilkami, open range, postman, bodyguard w trzech pierwszych zabijaja mu zwierzeta, a ja przy takim czyms pekam, a w ostatnim chyba whitney jakies ultradzwieki wydaje jak spiewa I will always love you, bo mnie paralizuje i zaczynam ryczec. Odpowiedz Link Zgłoś
kathryn_26 Re: kevin costner - to taka karma 02.09.05, 13:02 zawsze na Titanicu! czytajac poprzednie posty przypomnialam sobie ze ryczalam tez na Pearl Harbour i My girl Odpowiedz Link Zgłoś
fajnaret Re: filmy przy których płaczecie;( 02.09.05, 12:59 Stawka większa niz zycie Czterej pancerni i pies Odpowiedz Link Zgłoś
kajus10 Re: Król Lew 02.09.05, 13:56 MIASTO ANIOŁÓW!!!za każdym razem tak samo go przeżywam! Odpowiedz Link Zgłoś
tudja Re: filmy przy których płaczecie;( 02.09.05, 18:25 Ghost Dog - Droga Samuraja.... A poza tym.. płaczę bardzo często na filmach..., gdy się dzieje dobrze i gdy się dzieje bardzo źle..... a moj mężczyzna pyta... znów Ci się oczka pocą? pokaż! Hihi. Pozdrawiam.. Odpowiedz Link Zgłoś
ollgivanna Re: filmy przy których płaczecie;( 02.09.05, 22:40 "Stalowe magnolie" - 'Steel magnolias' "Godziny" - 'Hours' "To właśnie miłość" - 'Love actually' ostatnio "W stronę morza" - 'Mar adentro' Ogólnie płaczę często, zwykle przy finałach. Są jednak takie filmy - i książki - które w jakiś sposób bardziej do mnie przemawiają i wtedy jest wodospad łez :-) Odpowiedz Link Zgłoś
agusia101 Re: filmy przy których płaczecie;( 02.09.05, 22:44 ja płacze na prawie każdym filmie jestem mieczakiem spod znaku strzelca Odpowiedz Link Zgłoś
fonnika Re: filmy przy których płaczecie;( 02.09.05, 23:20 1. Podaj dalej (Pay it forward) 2. Czas zabijania (Time to kill) 3. Uśpieni (sleepers) 4. Kiedy mężczyzna kocha kobietę (When a man loves a woman) 5. Miasto aniołów (City of angels) 6. Usłane różami (Bed of roses) 7. Braveheart 8. Zielona Mila (the Green Mile) Odpowiedz Link Zgłoś
agu06 Re: filmy przy których płaczecie;( 03.09.05, 00:59 Rzadko zdarza mi sie płakać ogladajać filmy ale jak już rycze to przez pół filmu. Tak było gdy oglądałam: 1. Podaj dalej 2. Słodki listopad 3. Armagedon Odpowiedz Link Zgłoś
scayla Zielona Mila 03.09.05, 10:37 ZIELONA MILA!!!!!!!! placze za kazdym razem gdy go ogladam!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mokaza Re: filmy przy których płaczecie;( 05.09.05, 05:46 Płaczę na więszosci filmow z Tomem Hanksem a takie ulubione to: -FILADELFIA -FOREST GUMP -CAST AWAY -TERMINAL Odpowiedz Link Zgłoś
mokaza Re: filmy przy których płaczecie;( 05.09.05, 05:50 Na VANILLA SKY też ryczałam ale dodatkowo strasznie mnie przygnębił ten film i miałam doła przez kilka dni. Odpowiedz Link Zgłoś
maryjanna2 Re: filmy przy których płaczecie;( 09.09.05, 13:03 Zwykle nie płaczę, ale na (lub po) tych trzech owszem: 1)"Wybór Zofii" 2)"Karol" 3)"Co się wydarzyło w Madison County" Kupcie sobie chusteczki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bck2 Re: filmy przy których płaczecie; 10.09.05, 15:49 Ostatnio na Skazanym na bluesa. Regularnie na Dawno temu w Ameryce. Odpowiedz Link Zgłoś
womann Re: filmy przy których płaczecie;( 10.09.05, 15:52 "Między piekłem a niebem" z Robim Williamsem...tym starszym. To chyba tak jakoś było..przeryczałam CAŁY!! NO,ale trzeba dodać,że ja beksa jestem Odpowiedz Link Zgłoś
mimi46 Re: filmy przy których płaczecie;( 10.09.05, 16:08 Niemoralna propozycja. Bliżej (Closer) Godziny Odpowiedz Link Zgłoś
bridgetb Re: filmy przy których płaczecie;( 10.09.05, 22:00 1.Podaj dalej-pod koniec ryczalam jak bobr;ogladalam 2x i za kazdym razem plakalam 2.Szkola uczuc Odpowiedz Link Zgłoś
caitriona Re: filmy przy których płaczecie;( 11.09.05, 20:47 bardzo rzadko placze na filmach, ale zawsze placze jak bobr na Armaggedonie, Czlowieku w ogniu, a ostatnio nie moglam sie ogarnac i plakalam jak glupia na PLONACEJ PULAPCE, baaardzo polecam, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś