Dodaj do ulubionych

facet to świnia, chrumkająca jak padalec!!!

23.08.05, 09:23
o ile padalec może chrumkać...Wam to się w dupach poprzewracało qrd,
myslicie, że jesteście tacy ok, ale du.pa.... chrum, chrum.....
Obserwuj wątek
    • c.eastwood a Ty co tak głosujesz? 23.08.05, 09:27
      cicho i do garów:)
      • mamba30 Re: a Ty co tak głosujesz? 23.08.05, 09:28
        sssspadaj na drzewo, do kitu jesteście
        • c.eastwood Re: a Ty co tak głosujesz? 23.08.05, 09:30
          strasznie fikasz- jeszcze trochę i w lampę:)
          • mamba30 Re: a Ty co tak głosujesz? 23.08.05, 09:33
            spróbuj tylko, to zobaczysz... mam włączonego agresora, więc lepiej teraz nie
            deptać mi po odciskach
    • listek_a Re: facet to świnia, chrumkająca jak padalec!!! 23.08.05, 09:29
      mambina co sie dzieje?
      • mamba30 Re: facet to świnia, chrumkająca jak padalec!!! 23.08.05, 09:33
        no wqrwa mam na chłopa... popieprzyło ich wszystkich qrd
        • listek_a Re: facet to świnia, chrumkająca jak padalec!!! 23.08.05, 09:35
          czyzbys miała to co ja? napiecie przed...?
          • mamba30 Re: facet to świnia, chrumkająca jak padalec!!! 23.08.05, 09:39
            nie mam PMS-a, po prostu mnie wkurzył. Zachował się, jak dupek do kwadratu
            • listek_a Re: facet to świnia, chrumkająca jak padalec!!! 23.08.05, 09:40
              a to cham!!! z rana tak cie wkurzył??
              • mamba30 Re: facet to świnia, chrumkająca jak padalec!!! 23.08.05, 09:43
                wczoraj.... aż szkoda gadać. Normalnie wyjdę zaraz z siebie i stanę obok....
                popaprańcy
    • krysica Re: facet to świnia, chrumkająca jak padalec!!! 23.08.05, 09:34
      poprzewracało, poprzewracało....a potem pełzają....czasem już przed kim
      innym..hehehe
      • mamba30 Re: facet to świnia, chrumkająca jak padalec!!! 23.08.05, 09:37
        świnia to czasami za słabe określenie...
        • krysica Re: facet to świnia, chrumkająca jak padalec!!! 23.08.05, 10:37
          dlatego już przestałam określać bo jeszcze Najwyższy nie stworzył takiego
          stworzenia do którego porównanie byłoby wystarczające...:)
    • brat.alberta I po ślubie. H%# bompki szczelił. n/t 23.08.05, 09:37

• mamba30 Re: I po ślubie. H%# bompki szczelił. n/t 23.08.05, 09:40
        ?????? a tak bardziej po polsku się nie da? bo nie rozumiem...
        • brat.alberta Jest bardzo po polsku.Tylko nieortograficznie. n/t 23.08.05, 09:56

• mamba30 Re: Jest bardzo po polsku.Tylko nieortograficznie 23.08.05, 09:56
            przeanalizowałam jeszcze raz i zatrybiłam :)
            • brat.alberta Re: Jest bardzo po polsku.Tylko nieortograficznie 23.08.05, 10:02
              Dobra. To co z tym ślubem?
              • mamba30 Re: Jest bardzo po polsku.Tylko nieortograficznie 23.08.05, 10:02
                poproszę o inny zestaw pytań...
                • brat.alberta Re: Jest bardzo po polsku.Tylko nieortograficznie 23.08.05, 10:07
                  Lubię katastrofy.
                  • mamba30 Re: Jest bardzo po polsku.Tylko nieortograficznie 23.08.05, 10:08
                    powinieneś okazać chociaż odrobinę współczucia, jesteś nieczuły...
                    • brat.alberta Re: Jest bardzo po polsku.Tylko nieortograficznie 23.08.05, 10:10
                      facet to świnia, chrumkająca jak padalec!!!
                      • mamba30 Re: Jest bardzo po polsku.Tylko nieortograficznie 23.08.05, 10:11
                        teraz to mnie nawet rozbawiłeś :))))
                        • brat.alberta Re: Jest bardzo po polsku.Tylko nieortograficznie 23.08.05, 10:13
                          to co, będzie dym? pirze z welonu będzie się sypać?
                          • mamba30 Re: Jest bardzo po polsku.Tylko nieortograficznie 23.08.05, 10:15
                            z jakiego welonu??? Welon, czy coś w podobie to ja miałam na czerepie w 1993
                            roku, teraz miało być bez welonu... Ale pierza się mogą z innych rzeczy sypać
                            • brat.alberta Re: Jest bardzo po polsku.Tylko nieortograficznie 23.08.05, 10:18
                              przecież nie mówię, że z wianka, nie?
                              • mamba30 Re: Jest bardzo po polsku.Tylko nieortograficznie 23.08.05, 10:19
                                jeszcze zależy z jakiego wianka, po tamtym to już słuch dawno zaginął :))
                                • brat.alberta Re: Jest bardzo po polsku.Tylko nieortograficznie 23.08.05, 10:26
                                  ja tam nie wnikam, kto kiedy i z kim. ja mam nadzieję, ze dym będzie
                                  • mamba30 Re: Jest bardzo po polsku.Tylko nieortograficznie 23.08.05, 10:29
                                    Ty byś tylko dymił... nieładnie :)
                                    • brat.alberta Re: Jest bardzo po polsku.Tylko nieortograficznie 23.08.05, 10:31
                                      facet to ... poza tym sama dymisz. czyj to wątek?
                                      • mysliwy.z.kijem Hmmm hmmm hmmmm...... 23.08.05, 10:33
                                        Kurcze, ale wy dziewczyny butne jestescie.
                                        • brat.alberta Re: Hmmm hmmm hmmmm...... 23.08.05, 10:40
                                          do mnie coś rozmawiasz koleżko?
                                        • mamba30 Re: Hmmm hmmm hmmmm...... 23.08.05, 11:12
                                          to przez Was mężczyzn!!!
                                      • mamba30 Re: Jest bardzo po polsku.Tylko nieortograficznie 23.08.05, 11:12
                                        mój watek, ale nie dymię bez powodu :((
                                        • brat.alberta Re: Jest bardzo po polsku.Tylko nieortograficznie 23.08.05, 11:16
                                          ja nie wnikam. lubię dym. martwi mnie, że przycichłaś
                                          • mamba30 Re: Jest bardzo po polsku.Tylko nieortograficznie 23.08.05, 11:17
                                            bo rozmawiałam przez telefon, musiałam z krzyża spuścić
                                            • brat.alberta Re: Jest bardzo po polsku.Tylko nieortograficznie 23.08.05, 11:18
                                              to baby też mus mają z krzyża spuścić?
                                              • mamba30 Re: Jest bardzo po polsku.Tylko nieortograficznie 23.08.05, 11:19
                                                mają, ale emocje, a nie to to..... Wam to tylko jedno qrd w głowie, zboki
                                                • brat.alberta Re: Jest bardzo po polsku.Tylko nieortograficznie 23.08.05, 11:23
                                                  wcale nie jedno - ja to jeszcze dym lubię oprócz tego
                                                  • mamba30 Re: Jest bardzo po polsku.Tylko nieortograficznie 23.08.05, 11:24
                                                    dym z cygar???
                                                  • brat.alberta Re: Jest bardzo po polsku.Tylko nieortograficznie 23.08.05, 11:28
                                                    z bab, jak się za kudły targają; a już najlepszy to z welonu...
                                                  • mamba30 Re: Jest bardzo po polsku.Tylko nieortograficznie 23.08.05, 11:29
                                                    ja tam się za kudły nie targam, a szkoda... chciałam taką jedna larwę za kudły
                                                    potarmosić, ale się nie chce ze mną spotkać qrd
                                                  • brat.alberta Re: Jest bardzo po polsku.Tylko nieortograficznie 23.08.05, 11:32
                                                    to kto w końcu chrumka jak padalec? facet, czy ...
                                                  • mamba30 Re: Jest bardzo po polsku.Tylko nieortograficznie 23.08.05, 11:34
                                                    brat.alberta napisał:

> to kto w końcu chrumka jak padalec? facet, czy ...

świnia!!!
                                                  • brat.alberta Re: Jest bardzo po polsku.Tylko nieortograficznie 23.08.05, 11:36
                                                    e tam, widzę, że będzie ten ślub. nuda.
                                                  • mamba30 Re: Jest bardzo po polsku.Tylko nieortograficznie 23.08.05, 11:38
                                                    a świstak siedzi i zawija !!! Powtórzę się, troszkę więcej współczucia męska
                                                    gadzino :))
                                                  • brat.alberta Re: Jest bardzo po polsku.Tylko nieortograficznie 23.08.05, 11:44
                                                    a co się padalca czepiasz? a szukaj se wspólczucia u swoich "sióstr" (jak
                                                    znajdziesz jakąś, co się do kudłów nie dobierze buhahaha)
                                                  • mamba30 Re: Jest bardzo po polsku.Tylko nieortograficznie 23.08.05, 11:46
                                                    grabisz sobie bracie, oj grabisz..... a mój agresor już cisnienie podnosi :)
                                                  • brat.alberta Re: Jest bardzo po polsku.Tylko nieortograficznie 23.08.05, 11:56
                                                    to na takim wątku można se jeszcze więcej nagrabić???
                                                  • mamba30 Re: Jest bardzo po polsku.Tylko nieortograficznie 23.08.05, 12:03
                                                    więcej, niż gad nie, ale jadu i dla Ciebie wystarczy... a w ogóle to i żółć ze
                                                    mnie wyłazi...
                                                  • brat.alberta Re: Jest bardzo po polsku.Tylko nieortograficznie 23.08.05, 12:26
                                                    już miałem wyjawić obok, co Mamba ma na twarzy wypisane, ale se pomyślałem, że
                                                    nie będę taki...
                                                  • mamba30 Re: Jest bardzo po polsku.Tylko nieortograficznie 23.08.05, 12:26
                                                    wal śmiało, dzisiaj wszystko biorę na klatę....
                                                  • brat.alberta Re: Jest bardzo po polsku.Tylko nieortograficznie 23.08.05, 12:33
                                                    że niby ja kobietę w piersi kobiece? wypraszam sobie, to nie po świńsku
                                                    poza tym sama się juz przyznałaś
    • gosiaes Re: facet to świnia, chrumkająca jak padalec!!! 23.08.05, 09:40
      Powiedziałam to ostatnio takiemu jednemu, to sie obraził na amen.
      • mamba30 Re: facet to świnia, chrumkająca jak padalec!!! 23.08.05, 09:42
        prawda ich w oczy kole... w mordę
    • trzydziecha1 Re: facet to świnia, chrumkająca jak padalec!!! 23.08.05, 09:41
      hm.... mnie już nic nie zaskoczy.
      • mamba30 Re: facet to świnia, chrumkająca jak padalec!!! 23.08.05, 09:43
        a co się dzieje??? Tez masz wqrwa na faceta???
        • trzydziecha1 Re: facet to świnia, chrumkająca jak padalec!!! 23.08.05, 09:47
          OD SOBOTY MAMY ZIMNĄ WOJNĘ :(
          • mamba30 Re: facet to świnia, chrumkająca jak padalec!!! 23.08.05, 09:49
            popaprańcy emocjonalni.. od soboty, to już kawał czasu, widać jakieś
            przejaśnienia???
            • trzydziecha1 Re: facet to świnia, chrumkająca jak padalec!!! 23.08.05, 09:50
              On by chciał, ale ja nadal ściekła jestem i sie nie odzywam. Nie chce go
              widzieć.
              • mamba30 Re: facet to świnia, chrumkająca jak padalec!!! 23.08.05, 09:51
                to tak, jak ja... tez powiedziałam, że na oczy nie chcę oglądać
                • trzydziecha1 Re: facet to świnia, chrumkająca jak padalec!!! 23.08.05, 10:06
                  napisz na @ co sie stało...
                  • mamba30 Re: facet to świnia, chrumkająca jak padalec!!! 23.08.05, 10:10
                    postaram się później dać jakąś zajawkę, muszę myśli zebrać
                    • trzydziecha1 Re: facet to świnia, chrumkająca jak padalec!!! 23.08.05, 10:12
                      może uda mi się pomóc Ci te myśli pozbierać.
                      • mamba30 Re: facet to świnia, chrumkająca jak padalec!!! 23.08.05, 10:13
                        może... mam ochotę komuś przydzwonic tak porządnie, aż się gwiazdki pokażą...
                        Może trochę rozumu wbiję..
                        • trzydziecha1 Re: facet to świnia, chrumkająca jak padalec!!! 23.08.05, 10:14
                          lepiej napisz co jest grane... może idż na siłownie :D
                          • mamba30 Re: facet to świnia, chrumkająca jak padalec!!! 23.08.05, 10:16
                            nie chodze w takie miejsca, jedyny tolerowany przez mój organizm wysiłek to ten
                            sypialniany... no i wtedy, kiedy na szmacie latam....
              • mysliwy.z.kijem Re: facet to świnia, chrumkająca jak padalec!!! 23.08.05, 10:35
                No bo jestes raczyca trzydziecha.......:) Raczyce trzeba umiec podejsc.
                • trzydziecha1 Re: facet to świnia, chrumkająca jak padalec!!! 23.08.05, 10:39
                  ohoho jaki specjalista! masz doswiadczenie z raczycami czy co?
                  • mysliwy.z.kijem Re: facet to świnia, chrumkająca jak padalec!!! 23.08.05, 10:44
                    No mam mam, od 26 lat w sumie mam.
                    Jak sie zatna to cisza trwa przez pare dni. A najgorsze, ze nie powiedza jasno o
                    co chodzi, albo zupelnie nic nie powiedza, tylko chodza nadasane pare dni i to
                    jest najgorsze.
                    • trzydziecha1 Re: facet to świnia, chrumkająca jak padalec!!! 23.08.05, 10:46
                      e tam ja od razu wywaliłam co mi na żołądku leży i dopiero się zamknęłam.
                      Zawsze wywalam i to zupełnie jasno precyzuje o co mi chodzi. Ale fak, ze zadra
                      jak siedzi to obcęgami się nie wyrwie.
                    • trzydziecha1 od urodzenia? 23.08.05, 10:46
                      sam jestes rak czy masz raczycę od urodzenia :PP
                      • mysliwy.z.kijem Re: od urodzenia? 23.08.05, 10:54
                        Nie od urodzenia jestem dosc mocno zwiazany z raczyca, nie w relacjach
                        partnerskich bynajmniej.
                        Ja to jestem ryby. Ryby, skorpio, rak -wodny swiat:)
                        • trzydziecha1 Re: od urodzenia? 23.08.05, 11:17
                          :))
                • mamba30 Re: facet to świnia, chrumkająca jak padalec!!! 23.08.05, 11:13
                  mysliwy.z.kijem napisał:

> No bo jestes raczyca trzydziecha.......:) Raczyce trzeba umiec podejsc.

chyba miałęś na myśli ryczącą :)
    • vandikia Re: facet to świnia, chrumkająca jak padalec!!! 23.08.05, 09:45
      mamba, no musi być ktoś kto nas wqrwia, inaczej nie da rady.
      • mamba30 Re: facet to świnia, chrumkająca jak padalec!!! 23.08.05, 09:46
        ale nie takimi sprawami, normalnie świat się wywraca do góry nogami... mam
        ochotę teraz krzyczeć
        • c.eastwood oczywiscie nie ma mozliwosci dowiedzieć się 23.08.05, 09:48
          czegoś
          te straszne coś to pewnie, ze nie pozmywał
          ej mamba nie nudź tylko do garów:)
          • mamba30 Re: oczywiscie nie ma mozliwosci dowiedzieć się 23.08.05, 09:49
            żeby to o gary chodziło, to miałabym to w rzyci... to duzo bardziej poważna
            sprawa, więc przestań sobie jaja robić. Naprawdę mam big problem...
            • c.eastwood Re: oczywiscie nie ma mozliwosci dowiedzieć się 23.08.05, 09:51
              ale nikt nie wie o co chodzi, serio
              • mamba30 Re: oczywiscie nie ma mozliwosci dowiedzieć się 23.08.05, 09:52
                wiem, że nie wie, bo aż głupio napisać, że mam wyjść za takiego... nie chcę
                epitetów używać
                • c.eastwood Re: oczywiscie nie ma mozliwosci dowiedzieć się 23.08.05, 09:54
                  ciekawe nawet
                  • mamba30 Re: oczywiscie nie ma mozliwosci dowiedzieć się 23.08.05, 09:55
                    przestań wredoto sie nabijać z mojego nieszczęścia. Gdybyście mieli więcej
                    rozumu i go uzywali, to nie miałabym teraz problemu...
                    • c.eastwood Re: oczywiscie nie ma mozliwosci dowiedzieć się 23.08.05, 09:56
                      to napisz w 2 zdaniach na @
        • vandikia Re: facet to świnia, chrumkająca jak padalec!!! 23.08.05, 10:35
          mambka to pokrzycz sobie i może Ci przejdzie,

........

jejku czy to naprawdę, aż takie było okropne? No nie wiem co Ci napisać.
          • mamba30 Re: facet to świnia, chrumkająca jak padalec!!! 23.08.05, 11:13
            wczloraj weszłam na całkiem niezły poziom decybeli i nic nie pomogło :(
      • gosiaes Re: facet to świnia, chrumkająca jak padalec!!! 23.08.05, 09:47
        ale dlaczego nieraz jest tak, ze wqu..a nas ktoś kogo kochamy...
        • mamba30 Re: facet to świnia, chrumkająca jak padalec!!! 23.08.05, 09:48
          ostatio często się nad tym zastanawiam i du.pa... mój przegiął totalnie i nie
          wiem, co z tym fantem zrobić, no nie wiem...
          • gosiaes Re: facet to świnia, chrumkająca jak padalec!!! 23.08.05, 09:55
            ja po prostu skończyłam znajomość, ciężko jest mi bardzo, ale cóż...
            • mamba30 Re: facet to świnia, chrumkająca jak padalec!!! 23.08.05, 09:56
              a ja co mam zrobić??? W przyszłym tygodniu miałam za mąż się puścić...
              • gosiaes Re: facet to świnia, chrumkająca jak padalec!!! 23.08.05, 09:58
                o qrwości - to tragedia:((((
                • mamba30 Re: facet to świnia, chrumkająca jak padalec!!! 23.08.05, 09:59
                  niom i ja nie wiem co z nia zrobić teraz...
                  • sagis Lepiej teraz niż po.Faceci po ślubie to myślą,że 23.08.05, 10:07
                    wszystko im już wolno. Widocznie Twój szczęśliwie dla Ciebie był na tyle
                    niemądry, że nawet nie chciał czekać do ślubu.
                    Jak facet jest za pewny kobiety, to traci czujność:-)))))
                    Ja też mojemu podziękowałam, że uprzedził mnie, że nie można z nim bardziej
                    wiązać się.
                    Ja jestem szczęśliwa, że wyszło szybko:-)
                    • c.eastwood Sagis jeżeli pozwolisz mam pytanie 23.08.05, 10:09
                      Czy zrobiłaś już przegląd miotły przed zlotem?
                      Bo jak nie to niedaleko od Łysej Góry są promocje :)
                      • sagis Znowu jakaś kochanka rzuciła Ciebie? 23.08.05, 10:14
                        Faceci są solidarni w swojej bezmyślności wobec kobiet.
                        A, później płaczą.
                        Widać to też w Twojej złości na kobiety tutaj, Clint
                        Myślisz, jesteś taki macho, jak prawdziwy Clint?:-)))
                        • sagis Prawdziwy Clint jest dżentelmenem wobec kobiet. 23.08.05, 10:15
                          A, nie wyrzywa się na nich obrzucając je błotem.
                          • c.eastwood Re: Prawdziwy Clint jest dżentelmenem wobec kobie 23.08.05, 10:17
                            wyżywa proszę pani:)
                            i nie do końca tak jest jak mówisz
                            i nikogo nie obrzuciłęm oprócz paru dosłownie osób
                            • sagis Re: Prawdziwy Clint jest dżentelmenem wobec kobie 23.08.05, 10:23
                              Jeśli poprawiasz moją ortografię, to myślisz, że jesteś lepszy?:-)))))))))
                              Gorzej, bo ja nie mam potrzeby poprawiać czyjeś ortografii. A, wielu osobom
                              przydałby się słownik ortograficzny.
                              W szkole byłam jedna z najlepszych z ortografii.
                              A, teraz są inne ważniejsze sprawy.
                              Na pewno nie będę przejmować się takim beznadziejnym facetem, który chce
                              dowartościować się w necie, bo w realu jest nikim.
                              U facetów od razu widać kto jest kim:-)
                              • c.eastwood Re: Prawdziwy Clint jest dżentelmenem wobec kobie 23.08.05, 10:25
                                jestes durna i bardzo agresywna
                                nie chce mi sie z tobą gadać
                                • mamba30 Re: Prawdziwy Clint jest dżentelmenem wobec kobie 23.08.05, 10:29
                                  Clint, a jak Ty masz właściwie na imię???
                                • sagis Może w końcu któraś kobieta powiedziała Ci prawdę 23.08.05, 10:31
                                  To Tobie tutaj inne kobiety zarzucają agresję w stosunku do nich.
                                  Wiesz, co to jest projekcja?
                                  Widzisz innych takim, jaki Ty jesteś.
                                  A, słaby i zakompleksiony mężczyzna, któremu nie powodzi się z kobietami w życiu
                                  staje się agresywny do kobiet.
                                  Ja nawet widziałam takiego prymitywa, który chyba nigdy nie miał kobiety i
                                  wyrzywał się na kobyle rodzaju końskiego;-((
                                  • c.eastwood Re: Może w końcu któraś kobieta powiedziała Ci pr 23.08.05, 10:35
                                    ble ble ble
                        • c.eastwood Re: Znowu jakaś kochanka rzuciła Ciebie? 23.08.05, 10:16
                          eee taki jak Clint to nie mam szans być, a szkoda ,
                          ale nie narzekam ,
                          potrafie sobie jakoś poradzic
                          a z kochankami to ciągle to samo- albo ja je albo odwrotnie
                          a Ty dalej monogamistka ?
                          • sagis Re: Znowu jakaś kochanka rzuciła Ciebie? 23.08.05, 10:18
                            Jak zawsze.
                    • mamba30 Re: Lepiej teraz niż po.Faceci po ślubie to myślą 23.08.05, 10:09
                      w naszym przypadku problemem jest jego bezmyslność i tyle... nie zdradził mnie,
                      nie w tym jest problem
                      • sagis Re: Lepiej teraz niż po.Faceci po ślubie to myślą 23.08.05, 10:17
                        Czy tylko zdrada jest najgorszym przestępstwem?
                        Jeśli to tylko bezmyślność, to dlaczego zastanawiasz się, czy wyjść za niego?
                        • mamba30 Re: Lepiej teraz niż po.Faceci po ślubie to myślą 23.08.05, 10:18
                          bo Go kocham, ot co...
                          • sagis Re: Lepiej teraz niż po.Faceci po ślubie to myślą 23.08.05, 10:24
                            To dlaczego zastanawiasz się?
                            W miłości złość bardzo szybko mija:-)
                            • mamba30 Re: Lepiej teraz niż po.Faceci po ślubie to myślą 23.08.05, 10:27
                              może i tak, ale ile razy można te same błędy popełniać???
                              • sagis Re: Lepiej teraz niż po.Faceci po ślubie to myślą 23.08.05, 10:36
                                Nie wiem, co to jest za błąd.

Jeśli chcesz to napisz na małpa, bo nie będziemy o intymnych sprawach rozmawiać
                                na forum.
    • omcrew Re: facet to świnia, chrumkająca jak padalec!!! 23.08.05, 09:57
      ehhh mamba zebys ty wiedziala co my przez was baby przezywamy
      • mamba30 Re: facet to świnia, chrumkająca jak padalec!!! 23.08.05, 09:57
        i ja mogę napisać ech.....
        • omcrew Re: facet to świnia, chrumkająca jak padalec!!! 23.08.05, 09:58
          niedobre jestescie i tyle:)
          • mamba30 Re: facet to świnia, chrumkająca jak padalec!!! 23.08.05, 10:00
            Wy się za to kwalifikujecie, aby Was w ramki oprawić
            • omcrew Re: facet to świnia, chrumkająca jak padalec!!! 23.08.05, 10:03
              no wlasnie i ladnie traktowac... a nie testy na nas przeprowadzac ile wytrzymamy :/
              • mamba30 Re: facet to świnia, chrumkająca jak padalec!!! 23.08.05, 10:04
                ech.... jesteście niereformowalni i niewyuczalni....
                • omcrew Re: facet to świnia, chrumkająca jak padalec!!! 23.08.05, 10:05
                  a wy nieszczere i nieczule
                  • mamba30 Re: facet to świnia, chrumkająca jak padalec!!! 23.08.05, 10:07
                    mów za siebie, właśnie jestem bardzo szczera i kłamstwem sie brzydzę - Wy
                    jesteście za to mistrzami w okłamywaniu. A i czułości, oraz zrozumienia mi nie
                    brakuje... Trafiłeś akurat, jak kulą w płot...
                    • omcrew Re: facet to świnia, chrumkająca jak padalec!!! 23.08.05, 10:09
                      wyjatek potwierdzajacy regule :))
      • sagis Wy!A,my co mamy powiedzieć?Tak wychodzi,że WY 23.08.05, 10:12
        nam, a my później musimy Wam odwdzięczyć się.
        W przyrodzie musi być sprawiedliwość:-)))
    • oralbee Re: facet to świnia, chrumkająca jak padalec!!! 23.08.05, 09:59
      Mamba!no co ty?

Rozwal cos!!-Ja wczoraj w nocy przestawilem szafe! Zabieralem sie do niej od
      roku,ale zawsze ona wygrywala!-wczoraj dalem jej rady;)
      • mamba30 Re: facet to świnia, chrumkająca jak padalec!!! 23.08.05, 10:01
        eee, fizycznie to ja już się wczoraj wyprułam... tylko nic to nie dało..
        • oralbee Re: facet to świnia, chrumkająca jak padalec!!! 23.08.05, 10:02
          To drina se walnij;)
          • mamba30 Re: facet to świnia, chrumkająca jak padalec!!! 23.08.05, 10:03
            nie mogę, do lekarza zapylam dzisiaj, nawet do dwóch... ale potem nie
            omieszkam...
        • gosiaes Re: facet to świnia, chrumkająca jak padalec!!! 23.08.05, 10:04
          to może coś bardziej drastycznego - weź kij i po ja....ch go bij
          • mamba30 Re: facet to świnia, chrumkająca jak padalec!!! 23.08.05, 10:05
            he he he... to nie byłby dobry pomysł, bo jakbym miała z nim nadal byc, to
            sobie bym pośrednio kuku uczyniła...
            • gosiaes Re: facet to świnia, chrumkająca jak padalec!!! 23.08.05, 10:06
              no tyż racja-no to faktycznie masz problema
          • oralbee Re: facet to świnia, chrumkająca jak padalec!!! 23.08.05, 10:06
            gosiaes napisała:

> to może coś bardziej drastycznego - weź kij i po ja....ch go bij

Oj tutaj to stane w obronie!-zbyt brutalne i bardzo boli!
            Zreszta rozwiazania silowe wczoraj mambie nie pomogly!

Jak bedziesz u lekarza to zemscij sie na nim!!

Mam nadzieje,ze nie idziesz do dentysty;)))?
            • mamba30 Re: facet to świnia, chrumkająca jak padalec!!! 23.08.05, 10:07
              nie, idę do internisty i psychola...
              • oralbee ;)))))))))) 23.08.05, 10:08
            • gosiaes Re: facet to świnia, chrumkająca jak padalec!!! 23.08.05, 10:10
              kurczę, właśnie idę do dentysty, a on taki przystojny facet:DDD
              • mamba30 Re: facet to świnia, chrumkająca jak padalec!!! 23.08.05, 10:11
                spróbuj poderwać wyrwizęba :))
                • oralbee Re: facet to świnia, chrumkająca jak padalec!!! 23.08.05, 10:12
                  Wybijajac mu zeba;)))

Oki wracam do roboty!

trzymaj sie mamba! i niech ci juz minie!
                  • mamba30 Re: facet to świnia, chrumkająca jak padalec!!! 23.08.05, 10:14
                    dzięki Oral, jak po południu będę na forum, znaczy się, że nie zeszłam z tego
                    świata...
                • gosiaes Re: facet to świnia, chrumkająca jak padalec!!! 23.08.05, 10:17
                  a wiesz, że już o tym myślałam, tylko w gabinecie wiszą takie ładne fotki jego
                  dziecka, że nie mam sumienia
                  • mamba30 Re: facet to świnia, chrumkająca jak padalec!!! 23.08.05, 10:19
                    to zrób wywiad, czy ma żonę. Może jest po rozwodzie, wtedy sumienie precz :))
    • gosiaes Re: facet to świnia, chrumkająca jak padalec!!! 23.08.05, 10:18
      coś mi nie wychodzi dzisiaj z tymi odpowiedziami, wchodzą nie tu gdzie trzeba -
      sorry;DDD
      • mamba30 Re: facet to świnia, chrumkająca jak padalec!!! 23.08.05, 10:20
        ale jeszcze trybię, więc spoko :)
    • kasitza Re: facet to świnia, chrumkająca jak padalec!!! 23.08.05, 10:21
      Jezu, Mamba! Ale jadem plujesz!
      • mamba30 Re: facet to świnia, chrumkająca jak padalec!!! 23.08.05, 10:21
        wiem, ale co mam zrobić, jak ktoś mi ogonek zdeptał???
        • kasitza Re: facet to świnia, chrumkająca jak padalec!!! 23.08.05, 10:27
          nadepnal ci na ogonek? nie zdazylam przeczytac watku, bo dopiero co wpadlam na
          forum.
          • mamba30 Re: facet to świnia, chrumkająca jak padalec!!! 23.08.05, 10:29
            no wqrwił mnie maksymalnie
            • kasitza Re: facet to świnia, chrumkająca jak padalec!!! 23.08.05, 10:31
              to ja moze doczytam
    • kasitza jak chcesz, 23.08.05, 10:41
      to mi tez mozesz na @ napisac o co chodzi.
    • ratatuja74 mambka??? 23.08.05, 10:47
      co się dzieje qrde WY????
      co ten chłop narozrabiał hrrrrr????
      • mamba30 Re: mambka??? 23.08.05, 11:15
        wiśnia wstretna z niego, narozrabiał :((
        • ratatuja74 Re: mambka??? 23.08.05, 11:32
          juz sie przyznał publicznie:D
          • mavae Re: mambka??? 23.08.05, 11:32
            no na serio ten pyton, to mamby??!!!
            • mamba30 Re: mambka??? 23.08.05, 11:35
              no mój, mój. Przynajmniej do wczoraj był mój....
              • mavae Re: mambka??? na prawde??!! 23.08.05, 11:36
                oh, oh, oh, to zle. no ja nie Ty, ale ja bym chyba inaczej zareagowala, ale nie
                radze i nic nie mowie, zeby nie poplatac, o rany!!!!!!!!!!!
                • mamba30 Re: mambka??? na prawde??!! 23.08.05, 11:40
                  mavae napisała:

> oh, oh, oh, to zle. no ja nie Ty, ale ja bym chyba inaczej zareagowala, ale
                  nie
                  >
                  > radze i nic nie mowie, zeby nie poplatac, o rany!!!!!!!!!!!
                  a jakbyś zareagowała???? Napisz proszę
                  • mavae Re: mambka??? na prawde??!! 23.08.05, 11:41
                    no nie wiem, czy mam to tu napisac, moze pojde na @? pozdrawiam:))
                    • mamba30 Re: mambka??? na prawde??!! 23.08.05, 11:42
                      oki, czekam :)
                      • mavae ide na @ n/t 23.08.05, 11:42
            • ratatuja74 Re: mambka??? 23.08.05, 11:35
              seriosa nawet:P
    • mavae Re: facet to świnia, chrumkająca jak padalec!!! 23.08.05, 10:49
      czytajac to wszystko, jedno wiem: jestem szczesliwa, ze mam tego jednego,
      ktorego mam, rany, co ci inni wyprawiaja...
      • ratatuja74 Re: facet to świnia, chrumkająca jak padalec!!! 23.08.05, 10:52
        a co się stało??? oświećcie mnie plisss????? mamab?????!!!!!
        • mavae Re: facet to świnia, chrumkająca jak padalec!!! 23.08.05, 10:55
          czesc, nic nikt dokladnie nie wie, mamba nie mowi, ale sam fakt, ze ja tuz
          przed slubem tak wkurza az mnie "mdli"
        • pyton31 Re: facet to świnia, chrumkająca jak padalec!!! 23.08.05, 11:03
          Przyznałem się Mambie wczoraj,że na początku miesiąca przypomniała sobie o mnie
          moja była kochanka i że wymieniliśmy pare smsów, a potem je skasowałem i
          chciałem o tym zdarzeniu zapomnieć. Nie chciałem z początku o tym jej mówić
          żeby jej nie szarpać nerwów, tym bardziej, że w ty miesiącu mieliśmy dość
          nerwówki. Ona teraz mam mi za złe, że odpowiedziałem na te smsy i że nie
          powiedziałem jej wcześniej o tym. A ja poprostu odpisałem byłej co u mnie
          słychać, ona napisała co u niej. Smsy skasowałem po tym jak zasugerowała mi
          spotkanie na które sie nie zgodziłem od tamtej pory kontaktu nie ma.
          • ratatuja74 Re: facet to świnia, chrumkająca jak padalec!!! 23.08.05, 11:07
            chciałabym z mamba pogadać, napisałam jej @. Tu nic nie powiem na ten temat,
            prócz tego, że wierzę, że będzie OKI:)
            • mavae ratatuja 23.08.05, 11:09
              to pozdrow ja ode mnie:)) no chyba nie zerwie slubu, zycze jej tez wszystkiego
              naj...:))
            • mamba30 Re: facet to świnia, chrumkająca jak padalec!!! 23.08.05, 11:20
              pogadamy, jak się spotkamy. Dostałam wczoraj smska od Ciebie, ale nie odpisałam
              z wiadomych względów :((
              • ratatuja74 Re: facet to świnia, chrumkająca jak padalec!!! 23.08.05, 11:32
                jasne, jasne, napisz tylko kiedy:)
                • mamba30 Re: facet to świnia, chrumkająca jak padalec!!! 23.08.05, 11:34
                  jak już sie pozbieram i dojdę do porozumienia ze sobą, to dam znać. Ty też
                  jesteś mi winna jakąs opowieść myślę :))
                  • ratatuja74 Re: facet to świnia, chrumkająca jak padalec!!! 23.08.05, 11:36
                    yhy, to będzie dłuuuugi wieczór:D
                    • mamba30 Re: facet to świnia, chrumkająca jak padalec!!! 23.08.05, 11:37
                      tym razem wleję w Ciebie ciutkę więcej procentów :)))
                      • ratatuja74 Re: facet to świnia, chrumkająca jak padalec!!! 23.08.05, 11:43
                        i zacznę tańczyć i wierszem mówić:)
                        • mamba30 Re: facet to świnia, chrumkająca jak padalec!!! 23.08.05, 11:45
                          ja mogę tańczyć i śpiewać :))) będzie wesoło :))
                          • ratatuja74 Re: facet to świnia, chrumkająca jak padalec!!! 23.08.05, 11:48
                            :) ja w takim razie wiersze wyjmę i zrobimy wieczorek artystyczny:)
                            • mamba30 Re: facet to świnia, chrumkająca jak padalec!!! 23.08.05, 11:50
                              gitarę zabiorę ze sobą, może uda się coś pobrzdąkać :)
                              • ratatuja74 Re: facet to świnia, chrumkająca jak padalec!!! 23.08.05, 12:06
                                o, a ja od brata flet prosty pożyczę, będą Zeppelini i do nieba:)
                                • mamba30 Re: facet to świnia, chrumkająca jak padalec!!! 23.08.05, 12:07
                                  ja mogę Sebka flet wziąć ze sobą :)))) będzie na dwa flety :)))
                                  • ratatuja74 Re: facet to świnia, chrumkająca jak padalec!!! 23.08.05, 12:24
                                    nieźle sąsiadów zaprosimy na koncert:))). Podobno mam fajnych, tak twierdzi
                                    kolega po parapecie moim:)
                                    • mamba30 Re: facet to świnia, chrumkająca jak padalec!!! 23.08.05, 12:25
                                      a jakiś fajny ten Twój kolega???
                                      • ratatuja74 Re: facet to świnia, chrumkająca jak padalec!!! 23.08.05, 12:32
                                        :) tak i znasz go:)))
          • mamba30 Do Pytona 23.08.05, 11:16
            ble, ble, ble... kłamco podły
            • pyton31 Re: Do Pytona 23.08.05, 11:17
              KOCHAM CIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
              • mamba30 Re: Do Pytona 23.08.05, 11:18
                zmień lepiej adresatke tych mdłych wynużeń
                • pyton31 Re: Do Mamby 23.08.05, 11:20
                  Miejsce mojego serca jest przy twoim, nic na to nie poradzę.
                  • mamba30 Re: Do Mamby 23.08.05, 11:20
                    zamilcz na zawsze kłamco i obłudniku
                    • pyton31 Re: Do Mamby 23.08.05, 11:22
                      :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-(
                      • mamba30 Re: Do Mamby 23.08.05, 11:24
                        było się wcześniej 10 razy zastanowić !!!! zwłaszcza, że u Ciebie takie
                        kłamstewka to chyba rutyna... Nawet nikt nie skomentował Twojej wypowiedzi, bo
                        każda z dziewczyn wqrwiałaby się tak samo na miom miejscu....b Tylko jakoś Ty
                        masz problem ze zrozumieniem
                        • pyton31 Re: Do Mamby 23.08.05, 11:25
                          nikt się nie wypowiedział, bo tobie pewnie odpowiedź na maila wysłały wszystkie
                          zainteresowane osoby, a większość pewnie nawet nie doszła do mojej wypowiedzi.
                          • mamba30 Re: Do Mamby 23.08.05, 11:26
                            nie mam nic na maila, bo nie wysyłałam nic mailem !!!!!!! Głupio pisać innym,
                            że mam tak popapranego chłopa. Po prostu wstyd mi i tyle
                            • pyton31 Re: Do Mamby 23.08.05, 11:26
                              Przykro mi Kochanie,że znowu zachowałem się jak skończony debil :-(
                              • mamba30 Re: Do Mamby 23.08.05, 11:28
                                zapewniam Cię, że mnie jest jeszcze bardziej przykro, zwłaszcza, że to
                                jest "znowu". A to, że jest Ci przykro nie odbuduje zaufania
                              • pyton31 Re: Do Mamby 23.08.05, 11:29
                                Jak bym mógł to bym sobie chcętnie wpier...l spuścił za moja głupotę i to co
                                swoim głupim postępowaniem psuję....
                                • mamba30 Re: Do Mamby 23.08.05, 11:30
                                  nie mów w czasie teraźniejszym a w przeszłym... słowo popsułem będzie dużo
                                  bardziej adekwatne...
                                  • pyton31 Re: Do Mamby 23.08.05, 11:32
                                    Wiem, że słowo przpraszam to za mało, ale wiedz, że moje srce krwawi za każdym
                                    razem kiedy widzę twój ból z mojego powodu.
                                    • mamba30 Re: Do Mamby 23.08.05, 11:33
                                      ciekawe w takim razie ile musi się wykrwawić, zanim dotrze do Twojej pustej
                                      mózgownicy rozum??????
                                      • pyton31 Re: Do Mamby 23.08.05, 11:35
                                        Widocznie jestem troche upośledzony, jak tak to wszystko analizuję..
                                        • mamba30 Re: Do Mamby 23.08.05, 11:36
                                          ja nie muszę odpowiadać za stopień Twojego uposledzenia, a tym bardziej cierpieć
                            • ratatuja74 :)))))))))))))))))) 23.08.05, 11:31
                              ale fajna ta WASZA MIŁOŚĆ :))))
                              • mamba30 Re: :)))))))))))))))))) 23.08.05, 11:32
                                łomatko, a co w tym fajnego???? przeczytałaś to ten pan napisał??? Co zrobił???
                                qrwa mać, ja mam tolerować korespondowanie z byłymi kochankami, które chcą mu
                                do łóżka wskoczyć??? a potem najlepiej korespondencję wykasować, aby ślad
                                zaginął!!!!
                                • pyton31 Re: :)))))))))))))))))) 23.08.05, 11:34
                                  Chcieć to sobie mogą, nie ma szans. Czy nie najważniejsze jest to czego ja chcę?
                                  • mamba30 Re: :)))))))))))))))))) 23.08.05, 11:35
                                    pyton31 napisał:

> Chcieć to sobie mogą, nie ma szans. Czy nie najważniejsze jest to czego ja
                                    chcę
                                    > ?

jesteś dupkiem do kwadratu, do tego obłudnym
                                    • pyton31 Re: :)))))))))))))))))) 23.08.05, 11:37
                                      Tak jestem dupkiem, ale Cię kocham ponad życie i tylko z tobą chcę być...
                                      • mamba30 Re: :)))))))))))))))))) 23.08.05, 11:39
                                        do tanga to trzeba dwojga, więc możesz sobie chcieć.... wiesz, gdzie sms-a
                                        wysłać......
                                    • ratatuja74 Re: :)))))))))))))))))) 23.08.05, 11:37
                                      no mamba od mojego kwadrata to wiesz:DDD.
                                      • mamba30 Re: :)))))))))))))))))) 23.08.05, 11:40
                                        ratatuja74 napisała:

> no mamba od mojego kwadrata to wiesz:DDD.

co od twojego kwadrata???? chyba złość mi rozum przesłania, bo nie kumam
                                        • ratatuja74 Re: :)))))))))))))))))) 23.08.05, 11:42
                                          bo żaba jesteś:D. Tego co masz go obejrzeć no blondynko:)
                                          • mamba30 Re: :)))))))))))))))))) 23.08.05, 11:43
                                            aaaa, ja myślałam, że nawiązujesz do picia, znaczy się, że mamy wypić ilość
                                            alkocholu w sosunku do wielkości kwadratu :)))
                                            • ratatuja74 Re: :)))))))))))))))))) 23.08.05, 11:45
                                              o masz Ci..., to my conajmniej dwóch głów potrzebujemy:))) na jedną:)
                                              • mamba30 Re: :)))))))))))))))))) 23.08.05, 11:47
                                                ratatuja74 napisała:

> o masz Ci..., to my conajmniej dwóch głów potrzebujemy:))) na jedną:)

niom :))) a z rana dobrego lekarza na kaca :) w zaistniałej sytuacji będę miała
                                                kupe wolnego czasu, wolnych wieczorów itd. itp.....
                                                • ratatuja74 Re: :)))))))))))))))))) 23.08.05, 11:49
                                                  przestań..., ja Cie zapraszam tylko na jeden;) i dluuugi..., teraz sa takie
                                                  kacusie w pigule:) zapodamy sobie po zgrzewce:)))
                                                  • mamba30 Re: :)))))))))))))))))) 23.08.05, 11:50
                                                    kc24??? słyszałam, że nie bardzo działa, ale to chyba od danej osoby zależy :)))
                                                  • ratatuja74 Re: :)))))))))))))))))) 23.08.05, 12:07
                                                    ciii, przyznam się, nie testowalam jeszcze:0. Zawsze ntauralność mnie
                                                    pociągała, nie chemia:)
                                                  • mamba30 Re: :)))))))))))))))))) 23.08.05, 12:09
                                                    a mnie od dzisiaj chyba ta chemia zacznie kręcić, arszenik, cy cuś :((( musze
                                                    zakupić difenbachię, czy jakoś tam... wiem, że liście, czy jej kwiaty
                                                    wydzielają takową substancję.... to będzie moje wyjście awaryjne, jak juz jadu
                                                    zabraknie...
                                • ratatuja74 Re: :)))))))))))))))))) 23.08.05, 11:41
                                  mambuś, jeśli chcesz odpowiem Ci na to pytanie w @,niestety będę trochę
                                  bardziej obiektywna, co oznacza, że moge wyglądac, iż Twego wężą bronię, ale ja
                                  chce byś na tę sytuację może inaczej lukła.

Czy ja jestem normalna? - nie ja nie jestem normalna, ja jestem normalna
                                  inaczej to moja sygnatura:)
                                  • mamba30 Re: :)))))))))))))))))) 23.08.05, 11:42
                                    ale Ratatuja to nie pierwszy raz tak zrobił, w tym jest problem...
                                    • ratatuja74 Re: :)))))))))))))))))) 23.08.05, 11:43
                                      yhy... jednak ROZMOWA tylko. Pisanie nic nie da chyba
                                      • mamba30 Re: :)))))))))))))))))) 23.08.05, 11:44
                                        też tak myslę, za dużo tego :((( a gad zniknął...
                                        • ratatuja74 Re: :)))))))))))))))))) 23.08.05, 11:47
                                          gad siedzi w krzakch spłoszony o gapi się:)
                                          • mamba30 Re: :)))))))))))))))))) 23.08.05, 11:47
                                            chyba juz tylko patrzenie pozostało.... albo sms-y do byłych kochanek :((
                                            • ratatuja74 Re: :)))))))))))))))))) 23.08.05, 11:51
                                              pomysl, że to taki burek (ta kochanka) tylko innego rodzaju :) i szuka gdzie
                                              sie pod prąd podłączyć :)
                                              • mamba30 Re: :)))))))))))))))))) 23.08.05, 11:52
                                                ale nie chodzi o kochankę, mam ją w rzyci, chodzi o kłamstwo
                                                • ratatuja74 Re: :)))))))))))))))))) 23.08.05, 12:08
                                                  ale on nie skłamał. Przemilczal fakt chyba tak?
                                                  • mamba30 Re: :)))))))))))))))))) 23.08.05, 12:11
                                                    ratatuja74 napisała:

> ale on nie skłamał. Przemilczal fakt chyba tak?

przemilczał w tym przypadku, owszem... ale nie rozumiem po co korespondował z
                                                    byłą kochanką, skoro już raz jej ponoć tłumaczył kilka m-cy temu, że ma związek
                                                    z kimś innym, kogo kocha... a później pokasował wszystko, jakby chciał coś
                                                    ukryć... to chyba jasne
                                                  • mathias_sammer Re: :)))))))))))))))))) 23.08.05, 12:16
                                                    mamba30 napisała:

> ratatuja74 napisała:
                                                    >
                                                    > > ale on nie skłamał. Przemilczal fakt chyba tak?
                                                    >
                                                    > przemilczał w tym przypadku, owszem... ale nie rozumiem po co korespondował z
                                                    > byłą kochanką, skoro już raz jej ponoć tłumaczył kilka m-cy temu, że ma
                                                    związek
                                                    >
                                                    > z kimś innym, kogo kocha... a później pokasował wszystko, jakby chciał coś
                                                    > ukryć... to chyba jasne

Zawsze dostepna i czekajaca kochanka jest obecnie na wage zlota. Glupi facet
                                                    bylby, gdyby z tego zrezygnowal. Nie ma nic lepszego dla mezczyzny niz kobieta,
                                                    w stosunku do ktorej nie musi miec zadnych zobowiazan.

M.S.
                                                  • mamba30 Re: :)))))))))))))))))) 23.08.05, 12:17
                                                    kolejny mądry... napisz jeszcze pytonowi kilka dobrych rad....
                                                  • ratatuja74 Re: :)))))))))))))))))) 23.08.05, 12:28
                                                    a tylko jej kasuje?

mambko, lepiej jak wywala śmieci, niż je trzyma na pamiątke w ukryciu. Przecież
                                                    wiesz też jakie są przedstawicielki naszej cholernej płci. Ona ma to w d****,
                                                    że on z kimś jest, to czywiste, zwykła pluskwa..., moe nawet to ją kręci, że
                                                    zajęty. Czasem mi wstyd za nasz żeński gatunek:(

ale powiedziłał Ci o tym sam, tak? czy jakoś to odkryłaś....jej tak sie chyba
                                                    nie da rozmawiać.
                                                  • mamba30 Re: :)))))))))))))))))) 23.08.05, 12:29
                                                    tak się nie da... porozmawiamy innym razem, ja teraz idę do lekarza, więc się
                                                    żegnam na chwil kilka...
                                    • pyton31 Re: :)))))))))))))))))) 23.08.05, 11:44
                                      Tak wczesniej było z głupimi smsami i telefonami od ex żony o których nawet nie
                                      warto wspominać i do której wiesz ,że nic poza dzieckiem mnie z nią nie łączy.
                                      • mamba30 Re: :)))))))))))))))))) 23.08.05, 11:45
                                        pyton31 napisał:

> Tak wczesniej było z głupimi smsami i telefonami od ex żony o których nawet
                                        nie
                                        >
                                        > warto wspominać i do której wiesz ,że nic poza dzieckiem mnie z nią nie łączy.
                                        bla bla bla.... jeszcze coś było, czyzby pamięć Ci szwankowała????
                                        • pyton31 Re: :)))))))))))))))))) 23.08.05, 11:51
                                          Nie ukryłem przed tobą żadnych czynów, tylko kilka nic nie wnoszących do życia
                                          korespondencji które mogły cie tylko zdenerwować.
                                          • mamba30 Re: :)))))))))))))))))) 23.08.05, 11:52
                                            postaw się robaczku po drugiej stronie i dopiero stwierdzaj, czy coś ma, czy
                                            nie ma znaczenia.....
    • mavae mamba, masz mail!! n/t 23.08.05, 11:55
      • mamba30 Re: mamba, masz mail!! n/t 23.08.05, 12:03
        dzięki, masz już odpowiedź
        • mavae czytalam, masz tez 2 zdania:)) pa. n/t 23.08.05, 12:04
    • mavae oki doki, pa! n/t 23.08.05, 12:06
      • mamba30 Re: oki doki, pa! n/t 23.08.05, 12:07
        3maj się, ja zaraz do lekarza brykam :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka