Dodaj do ulubionych

MF planuje podwyzke

24.08.05, 11:47
akcyzy - paliwo, wodka i papierosy zdrozeja.
polsce gratulujemy ekonomistow
Obserwuj wątek
    • edzia-fredzia Re: MF planuje podwyzke 24.08.05, 11:48
      chodze na piechte, nie pale - pije ilosci sladowe :)
      a niech se podnosza :P
      • c.eastwood Re: MF planuje podwyzke 24.08.05, 11:48
        czytałem- fajne prognozy
      • mmagi Edka pije tylko plemniczki;-))) 24.08.05, 11:49

• edzia-fredzia Re: Edka pije tylko plemniczki;-))) 24.08.05, 11:49
          nom :))))...
    • pyton31 Re: MF planuje podwyzke 24.08.05, 11:49
      mniej chleć, mniej jarać i mniej bez celu samochodem jeździć, zawsze jest
      jakies wyjscie.
      • mamba30 Re: MF planuje podwyzke 24.08.05, 11:51
        piję, palę i kieruję, wiesz, że mi krzywdę zrobią???
    • krysica Re: MF planuje podwyzke 24.08.05, 11:50
      nie mógłbyś bardziej optymistycznie...szkoda wódki
    • omcrew Re: MF planuje podwyzke 24.08.05, 11:53
      MF - MotherFuckers :D
      a paliwo powinno byc po 7-8 PLN dla zwyklych uzytkownikow, 4 PLN dla firm
      transportowych wtedy:
      - dorgi nie beda sie niszczyly bo ruch sie znacznie obnizy
      - obcy kapital motoryzacyjny nie bedzie zarabial na polakach (przeciez polskich
      samochodow niema)
      - nie bedzie korkow
      - transport publiczny bedzie oplacalny nie trzeba bedzie go dofinansowywac

i co nadaje sie na glownego MF? :)))
      prawda ze na mnie zaglosujecie? :)))
      • krysica Re: MF planuje podwyzke 24.08.05, 11:55
        a mnie sie juz podniósł...
      • trzydziecha1 Re: MF planuje podwyzke 24.08.05, 11:57
        ocipiałeś???
        • omcrew Re: MF planuje podwyzke 24.08.05, 11:58
          jeszcze nie ale jak niedlugo podjade zatankowac to napewno
          • trzydziecha1 Re: MF planuje podwyzke 24.08.05, 11:59
            mnie szlag trafia, M jedzie do rpacy 50 km w jedną strone i nikt mu nie zwróci.
            • omcrew Re: MF planuje podwyzke 24.08.05, 11:59
              czyli ok 800PLN co miesiac :/ skad ja to znam
              • trzydziecha1 Re: MF planuje podwyzke 24.08.05, 12:00
                dokładnie :((( nawet nie ma jak autobusem jeździć, taką ma robotę, nienormowany
                czas pracy.
                • omcrew Re: MF planuje podwyzke 24.08.05, 12:01
                  heheeheh to calkiem tak jak ja, ja sie przeprowadzam :)
                  • trzydziecha1 Re: MF planuje podwyzke 24.08.05, 12:03
                    My nie mozemy, bo ja pracuję w wawie :(
                    • omcrew Re: MF planuje podwyzke 24.08.05, 12:05
                      bylo wychodzic za maz? :)))
                      • trzydziecha1 Re: MF planuje podwyzke 24.08.05, 12:06
                        a to dawno było! Paliwo jeszcze kosztowało coś koł 2 zł :PP:PPP
                        • omcrew Re: MF planuje podwyzke 24.08.05, 12:07
                          no to wybaczam :))))
        • krysica Re: MF planuje podwyzke 24.08.05, 11:58
          a mówiłam, ze co za duzo to .....
    • ticoqp niech mnie w dupe pocałuja - nie piję nie palę 24.08.05, 11:55
      i jeżdże słuzbowym wózkiem:)
      • trzydziecha1 Re: niech mnie w dupe pocałuja - nie piję nie pal 24.08.05, 11:57
        Ba! Służbowy tez bym chciała, ale taki szaraczek :(((
        • ticoqp Re: niech mnie w dupe pocałuja - nie piję nie pal 24.08.05, 12:05
          popros to na pewno CI dadzą:)
          powiedz, ze jak ja mam to innym sie bardziej należy:)
          • trzydziecha1 Re: niech mnie w dupe pocałuja - nie piję nie pal 24.08.05, 12:07
            :DDD poproszę koniecznie, chociaż nie mam prawka :DDD na pewnon dostanę z
            szoferem!
            • ticoqp Re: niech mnie w dupe pocałuja - nie piję nie pal 24.08.05, 12:10
              albo popros o velorexa - wystarczy karta rowerowa:)
              • trzydziecha1 Re: niech mnie w dupe pocałuja - nie piję nie pal 24.08.05, 12:11
                a co to takiego?
                • ticoqp Re: niech mnie w dupe pocałuja - nie piję nie pal 24.08.05, 12:20
                  samochód damski, długo by gadać wejdź w wyszukiwarke:)
                  • trzydziecha1 Re: niech mnie w dupe pocałuja - nie piję nie pal 24.08.05, 12:24
                    dzięki, poszukam przy okazji.
                    • ticoqp Re: niech mnie w dupe pocałuja - nie piję nie pal 24.08.05, 12:31
                      leniwa jestes?
                      www.skrzelinski.com/untitled/miluza2002/19.html
                      • trzydziecha1 Re: niech mnie w dupe pocałuja - nie piję nie pal 24.08.05, 12:34
                        Dzięki, ale nie skorzystam... nie wsiadę do namiotu na kółkach ;PP
                        Mam robotę i i tak sie rozdwajam.
                        • ticoqp Re: niech mnie w dupe pocałuja - nie piję nie pal 24.08.05, 12:43
                          to nie namiot:) solidna konstrukcja,
                          ? w ciązy jesteś?
                          • trzydziecha1 Re: niech mnie w dupe pocałuja - nie piję nie pal 24.08.05, 13:05
                            eee tam wygląda jak namit :D
                            zauważyłabym nagły wzrost komórek mózgowych (o 50%)
                            • ticoqp Re: niech mnie w dupe pocałuja - nie piję nie pal 24.08.05, 13:15
                              przy rozdwojeniu powinnas zauważyć 50% spadek:)
                              • trzydziecha1 Re: niech mnie w dupe pocałuja - nie piję nie pal 24.08.05, 13:19
                                Kurcze może faktycznie jestem? ;DDDDDDDD
                                • ticoqp Re: niech mnie w dupe pocałuja - nie piję nie pal 24.08.05, 13:23
                                  byłas na basenie?
                                  • trzydziecha1 Re: niech mnie w dupe pocałuja - nie piję nie pal 24.08.05, 13:24
                                    Nie ale siadałam na ławce w skaryszku!!!!
                                    • ticoqp Re: niech mnie w dupe pocałuja - nie piję nie pal 24.08.05, 13:40
                                      bez majtek??????????
                                      • trzydziecha1 Re: niech mnie w dupe pocałuja - nie piję nie pal 24.08.05, 13:45
                                        Wiem, że to było głupie i lekkomyślne....
                                        • ticoqp Re: niech mnie w dupe pocałuja - nie piję nie pal 24.08.05, 13:47
                                          to tera przejdź sie po menelach żeby sie na kołyskę zrzucili bo pewnie żaden
                                          sie nie przyzna ze zapaskudził ławke:)
                                          • trzydziecha1 Re: niech mnie w dupe pocałuja - nie piję nie pal 24.08.05, 13:56
                                            e tam będe chodzić, ty sie przyznałeś ;PPPPP
                                            • ticoqp Re: niech mnie w dupe pocałuja - nie piję nie pal 24.08.05, 14:13
                                              w zyciu!!!!!!!!!! kiedy się przyznalem?
                                              • trzydziecha1 Re: niech mnie w dupe pocałuja - nie piję nie pal 24.08.05, 14:14
                                                wielokrotnie zeznawałeś że bywasz w skaryszku cytuję "na występach" ;PPPPPPPPPPP
                                                • ticoqp Re: niech mnie w dupe pocałuja - nie piję nie pal 24.08.05, 14:22
                                                  i pewnie nie byłas leniwa w tym momencie i to znalazłaś w archiwum?;)
                                                  ale z ławkami nie mam nic wspólnego:)
                                                  • trzydziecha1 Re: niech mnie w dupe pocałuja - nie piję nie pal 24.08.05, 14:44
                                                    nie musiałam mam dobrą pamięc do tego co kto kiedy powiedział czy napisał :PPPPP
                                                  • ticoqp Re: niech mnie w dupe pocałuja - nie piję nie pal 24.08.05, 14:55
                                                    to moze marnujesz sie w swojej robocie?:)
                                                  • trzydziecha1 Re: niech mnie w dupe pocałuja - nie piję nie pal 24.08.05, 14:59
                                                    Nie wiesz, gdzie pracuje :DDD
                                                    może powinnam w ABW????
                                                  • ticoqp Re: niech mnie w dupe pocałuja - nie piję nie pal 24.08.05, 15:04
                                                    chyba sie domyslam:)
                                                    w abw nie maja przedszkola:)
                                                  • trzydziecha1 Re: niech mnie w dupe pocałuja - nie piję nie pal 24.08.05, 15:05
                                                    Skąd się domyslasz?????
                                                    w mojej robocie też nie ma :(
                                                  • ticoqp Re: niech mnie w dupe pocałuja - nie piję nie pal 24.08.05, 15:13
                                                    ze wspomnianej kiedys lokalizacji i produktów:)
                                                    zmień robote:) w korei sa tygodniowe przedszkola:)
                                                  • trzydziecha1 Re: niech mnie w dupe pocałuja - nie piję nie pal 24.08.05, 15:15
                                                    ehhh widzę że tez masz dobrą pamięć ;P
                                                    odpada, odpada, odpada!!!! nie wyobrażam sobie, to jak oddac dzieciaka do
                                                    sierocińca.
                                                  • ticoqp Re: niech mnie w dupe pocałuja - nie piję nie pal 24.08.05, 15:23
                                                    nie, to kwestia kojarzenia było jakos krótko po sobie jedno i drugie:) a firma
                                                    do nieznanych chyba nie należy? moze sie myle ale mi pasuje:)
                                                    ale odbierasz potem swietnie ułozone:)
                                                  • trzydziecha1 Re: niech mnie w dupe pocałuja - nie piję nie pal 24.08.05, 15:26
                                                    ehm... lepiej zmilcze, bo jeszcze w biznesach tu trafisz :PPPP
                                                    ułożone??? wytresowane!!
                                                  • ticoqp Re: niech mnie w dupe pocałuja - nie piję nie pal 24.08.05, 15:32
                                                    nie ta branża:)
                                                    no mówie:)
                                                  • trzydziecha1 Re: niech mnie w dupe pocałuja - nie piję nie pal 24.08.05, 15:33
                                                    Klientów mamy ze wsiech branż!!!Przecież każda firma potrzebuje inwestycji.
                                                    Ja dziękuję za tresurę połączona z nerwicą.
      • mmagi Re: niech mnie w dupe pocałuja - nie piję nie pal 24.08.05, 11:58
        wspaniały materiał ma męża:))))))
        • ticoqp Re: niech mnie w dupe pocałuja - nie piję nie pal 24.08.05, 12:06
          i nie rzucam skarpet koło łóżka:)
          • edzia-fredzia Re: niech mnie w dupe pocałuja - nie piję nie pal 24.08.05, 12:07
            nie masz łożka?????
            • ticoqp Re: niech mnie w dupe pocałuja - nie piję nie pal 24.08.05, 12:11
              nie mam skarpet
              • edzia-fredzia Re: niech mnie w dupe pocałuja - nie piję nie pal 24.08.05, 12:12
                sprzedaj lozko :P
                • ticoqp Re: niech mnie w dupe pocałuja - nie piję nie pal 24.08.05, 12:21
                  chcesz kupic?;)
                  • edzia-fredzia Re: niech mnie w dupe pocałuja - nie piję nie pal 24.08.05, 12:27
                    nie chce używanego :P
                    tylko luzna propozycje rzucilam sprzedaj lozko - kup skarpetki - bedzie ci
                    cieplo w nozki :)
                    • ticoqp Re: niech mnie w dupe pocałuja - nie piję nie pal 24.08.05, 12:32
                      ???? w pończochach tez mi ciepło
                      • edzia-fredzia Re: niech mnie w dupe pocałuja - nie piję nie pal 24.08.05, 12:33
                        ale oczka sie robia :P
                        • ticoqp Re: niech mnie w dupe pocałuja - nie piję nie pal 24.08.05, 12:41
                          to sie drugie kupuje:)
          • mmagi Re: niech mnie w dupe pocałuja - nie piję nie pal 24.08.05, 12:33
            wymiekam;-)
            • ticoqp Re: niech mnie w dupe pocałuja - nie piję nie pal 24.08.05, 12:42
              umiem gotować:))))))
              • mmagi Re: niech mnie w dupe pocałuja - nie piję nie pal 24.08.05, 13:44
                łałałałaaaaa mam mientkie nogi;-)))
                • ticoqp Re: niech mnie w dupe pocałuja - nie piję nie pal 24.08.05, 13:45
                  na zartach sie nie znasz?:))))))))))
    • mala07 Re: MF planuje podwyzke 24.08.05, 11:56
      i pigułi antykoncepcyjne - podrozaly jak skurw...syn
      • edzia-fredzia Re: MF planuje podwyzke 24.08.05, 11:57
        to ja sie bede mnozyc chyba :)
        • mala07 Re: MF planuje podwyzke 24.08.05, 11:58
          proponuje przejsc na kalendarzyk:-)
          • edzia-fredzia Re: MF planuje podwyzke 24.08.05, 11:58
            abo na diane 35 - po 10 zeta bo refundowane :D
            • mmagi moje nie zdrożały:-) 24.08.05, 11:59

• mala07 Re: moje nie zdrożały:-) 24.08.05, 12:02
                a jakie masz?
                • mmagi Re: moje nie zdrożały:-) 24.08.05, 12:34
                  triminulet
            • mala07 Re: MF planuje podwyzke 24.08.05, 12:02
              dziekuje:-)
              wole nie utyć i nie miec pryszczy:-)

PS a skad wiesz ktore sa refundowane?????
              • edzia-fredzia Re: MF planuje podwyzke 24.08.05, 12:04
                bo mam doctora w domu :)
                • mala07 Re: MF planuje podwyzke 24.08.05, 12:17
                  to zapytaj sie jaki jest zamiennik Minisiston to se tez zmienie na refundowane:-
                  )
                  • edzia-fredzia Re: MF planuje podwyzke 24.08.05, 12:19
                    dobra :)
                    • mala07 Re: MF planuje podwyzke 24.08.05, 15:34
                      dziekiiiiiiiiiiiiii:-) daj znac na maila pozniej bede dzieczna
            • trzydziecha1 Re: MF planuje podwyzke 24.08.05, 12:04
              Brałam kiedyś, to silne piguły z dużą dawką...na hirusytyzm je przepisują.
    • trzydziecha1 Re: MF planuje podwyzke 24.08.05, 11:57
      Na paliwo w obecnej sytuacji to chyba debilizm totalny.
    • pawel_25 niech im podwyższą ceny alkoholu w barku sejmowym 24.08.05, 12:03
      to moze przestaną takie kretyńskie ustawy uchwalać...
    • c.eastwood a teść mojego kumpla mówi, ze jego nie dotyczy 24.08.05, 12:05
      zadna podwyżka , bo on zawsze tankuje za 50 pln :)
      • omcrew Re: a teść mojego kumpla mówi, ze jego nie dotycz 24.08.05, 12:08
        heheheh mozna powiedziec ze mnie tez niedotyczy bo zawsze place karta kredytowa :)))
        • c.eastwood Re: a teść mojego kumpla mówi, ze jego nie dotycz 24.08.05, 12:13
          mnie też , bo ja płacę ile mi każą :)
          • omcrew Re: a teść mojego kumpla mówi, ze jego nie dotycz 24.08.05, 12:14
            ale zato jak moj samochod ma ldne zuzycie paliwa...
            pali tyle ile wleje :))
    • sumire Re: MF planuje podwyzke 24.08.05, 12:08
      Zapałki też.
      Tylko się cieszyć, że nie palę.
      • omcrew Re: MF planuje podwyzke 24.08.05, 12:10
        jak sie ludzie na zapalki przezuca to na gaz podniosa akcyze :)
        • sumire Re: MF planuje podwyzke 24.08.05, 13:39
          A wcale niekoniecznie, na zapałki też jest akcyza, też mogą zdrożeć, chociaż
          tego akurat społeczeństwo boleśnie nie odczuje ;))
          Ale jeśli o mnie chodzi, mogliby mi odpuścić whisky chociaż.
    • sagis Na papierosy i wódkę to Polakom na zdrowie wyjdzie 24.08.05, 12:42
      Na paliwo to jakby kontynuacja czerwonej polityki.
      Zamrozić co najważniejsze dla rozwoju społeczeństwa i gospodarki, aby nikt nie
      pisnął. A, oni mogą robić dalej swoje.
      Wiadomo, że ludzie i tak muszą je kupować.
      Ale, mury, mury ....:-))))
      • sagis Tak jak jest z ceglanym podatkiem. 24.08.05, 12:45
        Powinno się zajrzeć im do kieszeni, a nie nam zabierać chleb.
        Oni robią dziurę w budżecie, a my mamy ją łatać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka