Gość: boy IP: *.utr.casema.net 21.03.01, 00:17 ...trzeba kochac sie z kobieta by osiagnela/nie by osiagnac/orgazm? i czy ma to zwiazek z dlugoscia stosunku Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kaz Re: jak dlugo... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.03.01, 00:22 Gość portalu: boy napisał(a): > ...trzeba kochac sie z kobieta by osiagnela/nie by osiagnac/orgazm? i czy ma to > > zwiazek z dlugoscia stosunku Hello boy,powiem ci że najwazniejszy jest stosunek długości do wielkości,jeżeli rozumiesz o czym mówię... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boy Re: jak dlugo... IP: *.utr.casema.net 21.03.01, 00:24 kaz ty nie tylko jestes poeta ale i sekspertem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaz Re: jak dlugo... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.03.01, 00:27 Gość portalu: boy napisał(a): > kaz ty nie tylko jestes poeta ale i sekspertem muszę nieskromnie przyznać ,że z niejednego pieca chleb jadłem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boy Re: jak dlugo... IP: *.utr.casema.net 21.03.01, 00:29 ale mam nadzieje ze nie byl to chleb czerstwy?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaz Re: jak dlugo... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.03.01, 00:35 Gość portalu: boy napisał(a): > ale mam nadzieje ze nie byl to chleb czerstwy?! Róznie to bywało,wiesz jak jest-oko za oko,ząb za ząb a dupa za pieniądze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boy Re: jak dlugo... IP: *.utr.casema.net 21.03.01, 00:39 jak duze byly to pieniadze i czy to ty placiles za jej dupe czy ona za twoja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaz Re: jak dlugo... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.03.01, 00:54 Gość portalu: boy napisał(a): > jak duze byly to pieniadze i czy to ty placiles za jej dupe czy ona za twoja? Hej boy jesteś bardzo drobiazgowy... Kochaj i szalej,nie myśl co dalej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boy Re: jak dlugo... IP: *.utr.casema.net 21.03.01, 01:17 kaz napisz mi wszystko co wiesz o kobietach/powaznie/ja jestem mlodym chlopakiem wiec dopiero wszystkiego sie ucze a ty masz takie doswiadczenie ze twoje rady mogly by mi naprawde pomoc.pozdrawiam twoj uczen boy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaz Re: jak dlugo... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.03.01, 01:58 Gość portalu: boy napisał(a): > kaz napisz mi wszystko co wiesz o kobietach/powaznie/ja jestem mlodym > chlopakiem wiec dopiero wszystkiego sie ucze a ty masz takie doswiadczenie ze > twoje rady mogly by mi naprawde pomoc.pozdrawiam twoj uczen boy Nie przesadzajmy do profesury w tym temacie mam jeszcze bardzo daleko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agi Re: jak dlugo... IP: 192.168.0.145, 213.173.198.* 21.03.01, 11:29 PAMIETAJCIE, ŻE KROWA KTÓRA DUZO RYCZY MAŁO MLEKA DAJE. TO JUŻ PRAWIE STANDARD W ZACHOWNIU FACETÓW.JAK DZIECI Gość portalu: Kaz napisał(a): > Gość portalu: boy napisał(a): > > > kaz ty nie tylko jestes poeta ale i sekspertem > > muszę nieskromnie przyznać ,że z niejednego pieca chleb jadłem... > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martyna Re: jak dlugo... IP: *.warszawa.ppp.tpnet.pl 21.03.01, 14:39 Zgadzam się z tobą Aguś. Kaz jak już mamusia przeczyta Ci Królewnę Śnieżkę na dobranoc to niech Ci wreszcie wytłumaczy do czego Twój małe zawiniątko słuzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: jak dlugo... IP: *.library.uu.nl 21.03.01, 14:46 Martyna napisz cos o sobie lub napisz cos do mnie rldindh@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaz Re: Martyna i Agi IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.03.01, 15:51 Brawo dziewczyny ale mi dowaliłyście;z tym piecem to prawda,natomiast skromne zawiniątko trudno byłoby w dwóch rękach zmieścić...Pozdrawiam :-)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martyna Re: do Kaz IP: *.warszawa.ppp.tpnet.pl 21.03.01, 15:59 No cóż. Jeżeli te małe zawiniątko mieści sie w twoich dwóch dłoniach .. Hm ! To jakie ty masz ręce !! A tak wogóle nie przechwalaj coś co jest uzupełnieniem twojej osobowości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martyna Re: do ciekawego IP: *.warszawa.ppp.tpnet.pl 21.03.01, 16:00 Odbierz pocztę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boy Re: do ciekawego IP: *.utr.casema.net 21.03.01, 17:33 odebralem i nic tam nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martyna Re: do ciekawego IP: *.warszawa.ppp.tpnet.pl 22.03.01, 09:44 Dobrze napisz do mnie dim@dim-office.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaz Re: do Kaz IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.03.01, 18:02 Gość portalu: Martyna napisał(a): > No cóż. Jeżeli te małe zawiniątko mieści sie w twoich dwóch dłoniach .. > Hm ! To jakie ty masz ręce !! > A tak wogóle nie przechwalaj coś co jest uzupełnieniem twojej osobowości. Jak narazie moje małe zawiniątko nigdy mnie nie zawiodło...Rozumiesz - trening czyni mistrza...Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martyna Re: do Kaz IP: *.warszawa.ppp.tpnet.pl 22.03.01, 09:48 No, No jaki Cassanowa. Trening, gdzie - w wojsku. Chłopie, to gratulacje. Odpowiedz Link Zgłoś