Dodaj do ulubionych

jak dlugo...

IP: *.utr.casema.net 21.03.01, 00:17
...trzeba kochac sie z kobieta by osiagnela/nie by osiagnac/orgazm? i czy ma to
zwiazek z dlugoscia stosunku
Obserwuj wątek
    • Gość: Kaz Re: jak dlugo... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.03.01, 00:22
      Gość portalu: boy napisał(a):

&#62 ...trzeba kochac sie z kobieta by osiagnela/nie by osiagnac/orgazm? i czy ma to
      &#62
      &#62 zwiazek z dlugoscia stosunku

Hello boy,powiem ci że najwazniejszy jest stosunek długości do wielkości,jeżeli
      rozumiesz o czym mówię...

• Gość: boy Re: jak dlugo... IP: *.utr.casema.net 21.03.01, 00:24
        kaz ty nie tylko jestes poeta ale i sekspertem
        • Gość: Kaz Re: jak dlugo... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.03.01, 00:27

&#62 kaz ty nie tylko jestes poeta ale i sekspertem

muszę nieskromnie przyznać ,że z niejednego pieca chleb jadłem...

• Gość: boy Re: jak dlugo... IP: *.utr.casema.net 21.03.01, 00:29
            ale mam nadzieje ze nie byl to chleb czerstwy?!
            • Gość: Kaz Re: jak dlugo... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.03.01, 00:35

&#62 ale mam nadzieje ze nie byl to chleb czerstwy?!

Róznie to bywało,wiesz jak jest-oko za oko,ząb za ząb a dupa za pieniądze...

• Gość: boy Re: jak dlugo... IP: *.utr.casema.net 21.03.01, 00:39
                jak duze byly to pieniadze i czy to ty placiles za jej dupe czy ona za twoja?
                • Gość: Kaz Re: jak dlugo... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.03.01, 00:54

&#62 jak duze byly to pieniadze i czy to ty placiles za jej dupe czy ona za twoja?

Hej boy jesteś bardzo drobiazgowy... Kochaj i szalej,nie myśl co dalej...

• Gość: boy Re: jak dlugo... IP: *.utr.casema.net 21.03.01, 01:17
                    kaz napisz mi wszystko co wiesz o kobietach/powaznie/ja jestem mlodym
                    chlopakiem wiec dopiero wszystkiego sie ucze a ty masz takie doswiadczenie ze
                    twoje rady mogly by mi naprawde pomoc.pozdrawiam twoj uczen boy
                    • Gość: Kaz Re: jak dlugo... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.03.01, 01:58

&#62 kaz napisz mi wszystko co wiesz o kobietach/powaznie/ja jestem mlodym
                      &#62 chlopakiem wiec dopiero wszystkiego sie ucze a ty masz takie doswiadczenie ze
                      &#62 twoje rady mogly by mi naprawde pomoc.pozdrawiam twoj uczen boy

Nie przesadzajmy do profesury w tym temacie mam jeszcze bardzo daleko...
          • Gość: Agi Re: jak dlugo... IP: 192.168.0.145, 213.173.198.* 21.03.01, 11:29
            PAMIETAJCIE, ŻE KROWA KTÓRA DUZO RYCZY MAŁO MLEKA DAJE. TO JUŻ PRAWIE STANDARD W
            ZACHOWNIU FACETÓW.JAK DZIECI

Gość portalu: Kaz napisał(a):

&#62 Gość portalu: boy napisał(a):
            &#62
            &#62 &#62 kaz ty nie tylko jestes poeta ale i sekspertem
            &#62
            &#62 muszę nieskromnie przyznać ,że z niejednego pieca chleb jadłem...
            &#62

• Gość: Martyna Re: jak dlugo... IP: *.warszawa.ppp.tpnet.pl 21.03.01, 14:39
              Zgadzam się z tobą Aguś.
              Kaz jak już mamusia przeczyta Ci Królewnę Śnieżkę na dobranoc to niech Ci
              wreszcie wytłumaczy do czego Twój małe zawiniątko słuzy.
              • Gość: ciekawy Re: jak dlugo... IP: *.library.uu.nl 21.03.01, 14:46
                Martyna napisz cos o sobie lub napisz cos do mnie rldindh@poczta.onet.pl
    • Gość: Kaz Re: Martyna i Agi IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.03.01, 15:51
      Brawo dziewczyny ale mi dowaliłyście;z tym piecem to prawda,natomiast skromne
      zawiniątko trudno byłoby w dwóch rękach zmieścić...Pozdrawiam :-))))))))))
      • Gość: Martyna Re: do Kaz IP: *.warszawa.ppp.tpnet.pl 21.03.01, 15:59
        No cóż. Jeżeli te małe zawiniątko mieści sie w twoich dwóch dłoniach ..
        Hm ! To jakie ty masz ręce !!
        A tak wogóle nie przechwalaj coś co jest uzupełnieniem twojej osobowości.
        • Gość: Martyna Re: do ciekawego IP: *.warszawa.ppp.tpnet.pl 21.03.01, 16:00
          Odbierz pocztę.
          • Gość: boy Re: do ciekawego IP: *.utr.casema.net 21.03.01, 17:33
            odebralem i nic tam nie ma.
            • Gość: Martyna Re: do ciekawego IP: *.warszawa.ppp.tpnet.pl 22.03.01, 09:44
              Dobrze napisz do mnie
              dim@dim-office.pl
        • Gość: Kaz Re: do Kaz IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.03.01, 18:02
          Gość portalu: Martyna napisał(a):

&#62 No cóż. Jeżeli te małe zawiniątko mieści sie w twoich dwóch dłoniach ..
          &#62 Hm ! To jakie ty masz ręce !!
          &#62 A tak wogóle nie przechwalaj coś co jest uzupełnieniem twojej osobowości.

Jak narazie moje małe zawiniątko nigdy mnie nie zawiodło...Rozumiesz - trening
          czyni mistrza...Pozdrowienia
          • Gość: Martyna Re: do Kaz IP: *.warszawa.ppp.tpnet.pl 22.03.01, 09:48
            No, No jaki Cassanowa.
            Trening, gdzie - w wojsku.
            Chłopie, to gratulacje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka