Dodaj do ulubionych

DO SLAWKOW I INNYCH NIEPOTRZEBNYCH TU LUDZI...

IP: 192.168.12.* / *.scientific.de 21.09.01, 09:25
...slawkowi juz dzis odpisalam, a do innych takich jak on pisze:

niech wszyscy, ktorzy nie maja nic sensownego do powiedzenia spadaja z forum!!!
przestancie wypisywac odpowiedzi, ktore nikomu nic nie daja - tylko zabieraja
niepotrzebnie czas, zeby je wogole czytac! 95% ludzi, ktorzy tutaj pisza maja
jakies problemy i potrzebuja sensownych i przemyslanych odpowiedzi!
wszystkim "dziecinnym-dowcipnisiom" proponuje np. chat dla 10-latkow!!!

ona

Obserwuj wątek
    • Gość: curious Re: DO SLAWKOW I INNYCH NIEPOTRZEBNYCH TU LUDZI... IP: *.uni-forst.gwdg.de 21.09.01, 10:59
      Ales mi dowalila! Uff! Az mi w piety poszlo. Niestety nie zamierzam sie wynosic z tego forum, gdyz jest tu bardzo
      wesolo. I te powazne tematy(nie wiedziec czemu zwykle dotycza wyra)....ludzie potrzebujacy pomocy
      (zwlaszcza ten ktos kto chce sprzedac levisy jest w szczegolnie wielkiej potzrebie). Sam miod wiec pozostane tu
      jeszcze jakis czas ....
      • Gość: Gucio Re: DO SLAWKOW I INNYCH NIEPOTRZEBNYCH TU LUDZI... IP: 194.181.183.* 21.09.01, 11:08
        szanowna kolezanko ona,

od kiedy to otrzymalas prawo do decydowania o tym, kto ma sie pojawiac na tym
        forum oraz ktore to wypowiedzi sa sensowne, a ktore nie. jezeli brakuje ci
        odrobiny tolerancji i wyrozumialosci dla pogladow innych ludzi, to moze sama
        powinnas sie gdzies przeniesc, np. na jestemnajmadrzejsza.com.

taka to juz specyfika i zaleta forum, ze wypowiadaja sie rozni ludzie, i -
        jesli chca - odpowiadaja tez na glupie pytania, np. czy w wieku 28 lat jestem
        juz stara panna...

pozdrawiam grzecznie,
        Gucio
        • suzume Re: DO SLAWKOW I INNYCH NIEPOTRZEBNYCH TU LUDZI... 21.09.01, 11:40
          Gość portalu: Gucio napisał(a):

> szanowna kolezanko ona,
          >
          > od kiedy to otrzymalas prawo do decydowania o tym, kto ma sie pojawiac na tym
          > forum oraz ktore to wypowiedzi sa sensowne, a ktore nie. jezeli brakuje ci
          > odrobiny tolerancji i wyrozumialosci dla pogladow innych ludzi, to moze sama
          > powinnas sie gdzies przeniesc, np. na jestemnajmadrzejsza.com.
          >
          > taka to juz specyfika i zaleta forum, ze wypowiadaja sie rozni ludzie, i -
          > jesli chca - odpowiadaja tez na glupie pytania, np. czy w wieku 28 lat jestem
          > juz stara panna...
          >
          > pozdrawiam grzecznie,
          > Gucio

Guciu kochany.

Obawiam się, że ten typ tak ma i jest nierefomowalny.
          Może założymy zatem forum niepotrzebni.pl? Będziemy tam sobie mogli spokojnie
          dogryzać i nie czuć się gorsi od onopodobnych.

Swoją drogą, to Sławek (wątek o nie spaniu z powodu pieniędzy) rzeczywiście
          wyskoczył jak ... z ...

Pozdrawiam
          • Gość: Gucio Re: DO SLAWKOW I INNYCH NIEPOTRZEBNYCH TU LUDZI... IP: 194.181.183.* 21.09.01, 11:51
            suzume napisał(a):
            > Guciu kochany.
            >
            > Obawiam się, że ten typ tak ma i jest nierefomowalny.
            > Może założymy zatem forum niepotrzebni.pl? Będziemy tam sobie mogli spokojnie
            > dogryzać i nie czuć się gorsi od onopodobnych.
            >
            > Swoją drogą, to Sławek (wątek o nie spaniu z powodu pieniędzy) rzeczywiście
            > wyskoczył jak ... z ...
            >
            > Pozdrawiam

suzume najdrozsza,

nie czytalem tego co napisal slawek. tymnimniej uwazam, ze w tym tkwi wlasnie
            urok forum, ze kazdy pisze co chce. niestety w tzw. normalnych konwersacjach
            nieczesto to sie zdarza z uwagi na uwarunkowania socjokulturowe. na glupie i
            obrazliwe posty mozna po prostu nie odpowiadac. ja akurat bardzo lubie odpowiadac
            na glupie posty - z reguly z domieszka ironii - a nigdy nie odpowiadam na
            obrazliwe.

a tak przy okazji, to co tam u ciebie kochana suzume? zauwazylem, ze cie tu ktos
            adorowal podczas mojej nieobecnosci. zabije sk! dzisiaj znow organizuje spotkanie
            jednosobowego zarzadu twojego fanklubu. oczywiscie incognito.

caluski,
            gucio
            • suzume do Gucia 21.09.01, 12:25

> suzume najdrozsza,
              >
              > nie czytalem tego co napisal slawek.

przeczytaj. akurat taka jego uwaga w takim miejscu nie była najlepszym pomysłem.
              ale de gustibus non est disputandum...

> tymnimniej uwazam, ze w tym tkwi wlasnie urok forum, ze kazdy pisze co chce.
              > niestety w tzw. normalnych konwersacjach nieczesto to sie zdarza z uwagi na
              > uwarunkowania socjokulturowe.

ale minimum wyczucia przydaje się zawsze. nie mówię, zeby dużo, ale ciutka.

> na glupie i obrazliwe posty mozna po prostu nie odpowiadac. ja akurat bardzo
              > lubie odpowiadac na glupie posty - z reguly z domieszka ironii - a nigdy nie
              > odpowiadam na obrazliwe.

cóż, Guciu, mamy wspólne hobby :)

> a tak przy okazji, to co tam u ciebie kochana suzume? zauwazylem, ze cie tu
              > ktos adorowal podczas mojej nieobecnosci. zabije sk!

przyda Ci się trochę zdrowej rywalizacji, tylko bez rękoczynów, bardzo proszę ;)

> dzisiaj znow organizuje spotkanie
              > jednosobowego zarzadu twojego fanklubu. oczywiscie incognito.

pozdrów ode mnie zarząd, oczywicie incognito

:)
              • Gość: Gucio Re: do mojej najmilejszej IP: 194.181.183.* 21.09.01, 12:38
                w tzw. miedzyczasie przeczytalem post slawka i przyznaje, ze akurat w
                kontekscie watku, takie wystapienie bylo b. niefortunne. tyle tylko, ze mozna
                bylo to po prostu olac albo wyrazic swoj sprzeciw w nieco bardziej
                dyplomatyczny sposob niz uczynila to kolezanka ona, ktora - jak sie wydaje - od
                14 b.m. zdazyla juz wstapic w zwiazek, co wskazuje, ze jej dramatyczna rozterka
                staropanienska byla jak najbardziej serio.

jesli zas chodzi o tego pana, ktory sie do ciebie najukochansza przymilal, to
                bynajmniej nie uznaje go za swoja konkurencje. ja - mam nadzieje - jestem juz
                starym weteranem twojego cie najmilejsza wynoszenia pod niebiosa, tak, ze nawet
                zalozono mi juz fanklub (zaraz zaraz czys to ty mu prezesowala?). poza tym,
                zadne rekoczyny nie wchodza w gre, poniewaz mam bardzo pokojowa nature i jedyna
                agresje jaka toleruje w zyciu to wirtualne sado-macho a dr wasia (mniam mniam).

dziekuje za pozdrowienia dla zarzadu najdrozsza. moze kiedys zechcialabys wziac
                udzial w naszym spotkaniu jako gosc jak najbardziej honorowy? oczywiscie
                incognito.
                • suzume Re: do Gucia od jego najmilejszej 21.09.01, 13:21

> w tzw. miedzyczasie przeczytalem post slawka i przyznaje, ze akurat w
                  > kontekscie watku, takie wystapienie bylo b. niefortunne. tyle tylko, ze mozna
                  > bylo to po prostu olac albo wyrazic swoj sprzeciw w nieco bardziej
                  > dyplomatyczny sposob niz uczynila to kolezanka ona, ktora - jak sie wydaje - od
                  > 14 b.m. zdazyla juz wstapic w zwiazek, co wskazuje, ze jej dramatyczna rozterka
                  > staropanienska byla jak najbardziej serio.

jeśli problem był serio, to być może nie zdążyła jeszcze wyzbyć się do cna
                  goryczy, zgryzoty, frustracji i kompleksów - stąd na brak taktu odpowiedziała
                  brakiem taktu. a może było to w myśl jakże słusznego hasła "klin klinem"? nie
                  dojdziemy już pewnie, bo kol. ona opuściła nas jako niegodnych jej towarzystwa.
                  tak czy inaczej - dużo szczęścia na nowej drodze życia ;)

> jesli zas chodzi o tego pana, ktory sie do ciebie najukochansza przymilal, to
                  > bynajmniej nie uznaje go za swoja konkurencje. ja - mam nadzieje - jestem juz
                  > starym weteranem twojego cie najmilejsza wynoszenia pod niebiosa,

ale zazdrość ukłuła Cię Guciu...

> tak, ze nawet
                  > zalozono mi juz fanklub (zaraz zaraz czys to ty mu prezesowala?).

zapominasz Guciu, że nasz fanklub był pierwszy i wzorem pozostaje klasycznym i
                  niedościgłym :)

> poza tym,
                  > zadne rekoczyny nie wchodza w gre, poniewaz mam bardzo pokojowa nature i jedyna
                  > agresje jaka toleruje w zyciu to wirtualne sado-macho a dr wasia (mniam mniam).

> dziekuje za pozdrowienia dla zarzadu najdrozsza. moze kiedys zechcialabys wziac
                  > udzial w naszym spotkaniu jako gosc jak najbardziej honorowy? oczywiscie
                  > incognito.

gdybym zechciała, skontaktuję się z zarządem, oczywiście incognito

pozdrawiam
        • Gość: ona Re: DO Gucia IP: 192.168.12.* / *.scientific.de 21.09.01, 11:58

> szanowna kolezanko ona,
          >
          > od kiedy to otrzymalas prawo do decydowania o tym, kto ma sie pojawiac na tym
          > forum oraz ktore to wypowiedzi sa sensowne, a ktore nie. jezeli brakuje ci
          > odrobiny tolerancji i wyrozumialosci dla pogladow innych ludzi, to moze sama
          > powinnas sie gdzies przeniesc, np. na jestemnajmadrzejsza.com.
          >
          > taka to juz specyfika i zaleta forum, ze wypowiadaja sie rozni ludzie, i -
          > jesli chca - odpowiadaja tez na glupie pytania, np. czy w wieku 28 lat jestem
          > juz stara panna...
          >
          > pozdrawiam grzecznie,
          > Gucio

co to ma znaczyc "czy w wieku 28 lat jestem juz stara panna"??????????

ona

• Gość: Gucio Re: DO Gucia - odp IP: 194.181.183.* 21.09.01, 12:05
            Gość portalu: ona napisał(a):

>
            > co to ma znaczyc "czy w wieku 28 lat jestem juz stara panna"??????????
            >
            > ona

Szanowna ona,

ktos o ludzoca do ciebie podobnym adresie zalozyl niedawno watek pt. Stara
            Panna..... czyz nie wyglada znajomo?

Autor: Gość portalu: 28
            Data: 14-09-2001 15:17 adres: *.168.12.198 / sc-gw.scientific.de

--------------------------------------------------------------------------------
            Czesc Wam Forumowicze!

Jak myscie, czy majac 28 lat jestem juz stara panna (w Polsce)??? Troche sie
            martwie. Ladna i zgrabna jestem, jezyki znam a kandydata na meza nie widac!

28

• Gość: ona Re: DO Gucia IP: 192.168.12.* / *.scientific.de 21.09.01, 12:16

> Gość portalu: ona napisał(a):
              >
              > >
              > > co to ma znaczyc "czy w wieku 28 lat jestem juz stara panna"??????????
              > >
              > > ona
              >
              > Szanowna ona,
              >
              > ktos o ludzoca do ciebie podobnym adresie zalozyl niedawno watek pt. Stara
              > Panna..... czyz nie wyglada znajomo?
              >
              >
              > -------------------------------------------------------------------------------
              > -
              > Czesc Wam Forumowicze!
              >
              > Jak myscie, czy majac 28 lat jestem juz stara panna (w Polsce)??? Troche sie
              > martwie. Ladna i zgrabna jestem, jezyki znam a kandydata na meza nie widac!
              >
              > 28

do Gucia,

to nie jest moj watek, jestem starsza i mezatka!

ona

• Gość: Gucio Re: DO ona IP: 194.181.183.* 21.09.01, 12:25

> Gość portalu: Gucio napisał(a):
                >
                > > Gość portalu: ona napisał(a):
                > >
                > > >
                > > > co to ma znaczyc "czy w wieku 28 lat jestem juz stara panna"?????????
                > ?
                > > >
                > > > ona
                > >
                > > Szanowna ona,
                > >
                > > ktos o ludzoca do ciebie podobnym adresie zalozyl niedawno watek pt. Stara
                >
                > > Panna..... czyz nie wyglada znajomo?
                > >
                > >
                > > --------------------------------------------------------------------------
                > -----
                > > -
                > > Czesc Wam Forumowicze!
                > >
                > > Jak myscie, czy majac 28 lat jestem juz stara panna (w Polsce)??? Troche s
                > ie
                > > martwie. Ladna i zgrabna jestem, jezyki znam a kandydata na meza nie widac
                > !
                > >
                > > 28
                >
                >
                > do Gucia,
                >
                > to nie jest moj watek, jestem starsza i mezatka!
                >
                > ona
                >

tak tak, naturalnie pani mezatko... coz za zbieg okolicznosci.

gucio
      • Gość: ona do curious IP: 192.168.12.* / *.scientific.de 21.09.01, 12:03
        Gość portalu: curious napisał(a):

> Ales mi dowalila! Uff! Az mi w piety poszlo. Niestety nie zamierzam sie wynosic
        > z tego forum, gdyz jest tu bardzo
        > wesolo. I te powazne tematy(nie wiedziec czemu zwykle dotycza wyra)....ludzie p
        > otrzebujacy pomocy
        > (zwlaszcza ten ktos kto chce sprzedac levisy jest w szczegolnie wielkiej potzre
        > bie). Sam miod wiec pozostane tu
        > jeszcze jakis czas ....

a co do ciebie drogi kolego to NAUCZ sie czytac UWAZNIE!!! napisalam przeciez, ze
        95% ludzi ma jakies problemy a nie 100% (pewnie z matematyka tez u ciebie cos nie
        tak!)- mam na mysli te LEVIS-y!!!!!

szanowna kolezanka ona

• Gość: curious Re: do curious IP: *.uni-forst.gwdg.de 21.09.01, 16:07

>
          > a co do ciebie drogi kolego to NAUCZ sie czytac UWAZNIE!!! napisalam przeciez,
          > ze
          > 95% ludzi ma jakies problemy a nie 100% (pewnie z matematyka tez u ciebie cos n
          > ie
          > tak!)- mam na mysli te LEVIS-y!!!!!
          >
          > szanowna kolezanka ona
          Bedziemy sie licytowac na procenty? Kto blizej trafil? Bo widzisz tak czytajac chocby tytuly watkow to
          uwazam ze 95 % ludzi to sie po prostu nudzi w pracy i pisze/czyta pierdoly dla zabicia czasu. Tylko
          nieliczni szukaja porady na forum.
    • Gość: XXL Re: DO SLAWKOW I INNYCH NIEPOTRZEBNYCH TU LUDZI... IP: *.echostar.pl 21.09.01, 11:13
      Oooo... zycie to poemat...
      raz slodkie rodzynki, raz gorzkie migdaly

Pozdrowienia dla wszystkich smutasow
      od niepotrzebnego "ludzia"
    • Gość: swoja Re: DO SLAWKOW I INNYCH NIEPOTRZEBNYCH TU LUDZI... IP: 62.47.1.* 21.09.01, 11:52
      Jestes super.Mysle tak samo.Moze dlatego ze tez jestem kochanka i to
      szczesliwa.Pozdrawiam.
    • Gość: Sławek Re: OD SLAWKA IP: 192.168.10.* / 213.25.194.* 21.09.01, 11:56

Nie wiem skąd we mnie bierze się ta głupota i bezczelność. Wybacz ! Tak bardzo
      chciałbym być mądry, grzeczny, poważny, pomocny, lubiany i chętnie czytany (
      czyli taki jak Ty )ale mi nie wychodzi. I co ja mam zrobić ?
      Z forum dla dziesięciolatków sam się wyniosłem bo problemy tam poruszane były
      zbyt poważne i mnie przerastały. Tu radziłem sobie znacznie lepiej. Ale i tu
      nadszedł mój koniec. Trudno ! Ile mam czasu na spakowanie moich rzeczy ?

Pozdrawiam serdecznie !!!
      • Gość: ona Re: do SLAWKA IP: 192.168.12.* / *.scientific.de 21.09.01, 12:08
        Gość portalu: Sławek napisał(a):

>
        > Nie wiem skąd we mnie bierze się ta głupota i bezczelność. Wybacz ! Tak bardzo
        > chciałbym być mądry, grzeczny, poważny, pomocny, lubiany i chętnie czytany (
        > czyli taki jak Ty )ale mi nie wychodzi. I co ja mam zrobić ?
        > Z forum dla dziesięciolatków sam się wyniosłem bo problemy tam poruszane były
        > zbyt poważne i mnie przerastały. Tu radziłem sobie znacznie lepiej. Ale i tu
        > nadszedł mój koniec. Trudno ! Ile mam czasu na spakowanie moich rzeczy ?
        >
        > Pozdrawiam serdecznie !!!

jeszcze nie spakowalas, powinienes to zrobic miesiac temu! swoja glupota sie nie
        przejmuj, ona nie boli.........

ona

• mario2 Re: OD SLAWKA 21.09.01, 12:19
        Smutno mi Slawusiu, ale moge wspolczuc, bo znam bol bycia glupim niedocenianym
        i wykletym! Z forum towarzyskiego tez caly czas mnie wyzucaja, imputujac
        podobnie jak kol. Ona , ze nie nadaje sie do niczego. Coz smutny nasz los zakal
        i odszczepiencow. Nikt nas nie lubi :o)))
        • Gość: ona do wszystkich IP: 192.168.12.* / *.scientific.de 21.09.01, 12:36

KONIEC!!!
          nie mam czasu na takie glupoty. to co mialam do powiedzenia, juz powiedzialam!

pa, pa dzieci kochane, bawcie sie dobrze na WASZYM forum!!!

o n a
          • Gość: XXL Re: do wszystkich IP: *.echostar.pl 21.09.01, 12:41

> pa, pa dzieci kochane, bawcie sie dobrze na WASZYM forum!!!

Cholera, wszystkie fora sa NASZE, WASZE, NICZYJE :-))

• suzume Re: do wszystkich 21.09.01, 13:27
              Gość portalu: XXL napisał(a):

> Gość portalu: ona napisał(a):
              >
              > > pa, pa dzieci kochane, bawcie sie dobrze na WASZYM forum!!!
              >
              > Cholera, wszystkie fora sa NASZE, WASZE, NICZYJE :-))
              >

i wszystkie dzieci nasze są...

• Gość: Gucio Re: do ona IP: 194.181.183.* 21.09.01, 12:51

>
            > KONIEC!!!
            > nie mam czasu na takie glupoty. to co mialam do powiedzenia, juz powiedzialam!
            >
            > pa, pa dzieci kochane, bawcie sie dobrze na WASZYM forum!!!
            >
            > o n a

kolezanko ona,

zostan. mysle, ze jestes tu przez wiekszosc mile widziana. jesli od czasu do
            czasu przyznasz sie do bledu i bedziesz swoje poglady formulowwala w nieco mniej
            agresywny sposob, to nie narazisz sie tez na agresje ze strony innych.

pozdrawiamy,
            dzieci kochane
      • Gość: XXL Re: SLAWEK ZOSTAN !!!! IP: *.echostar.pl 21.09.01, 12:36
        Ani sie waz nas opuszczac, baby bedziesz sluchal :-)))))

Tamta sprawa z tymi pieniedzmi byla powazna,
        ale bije sie w piersi, ten kontrast rozsmieszyl
        mnie do lez !!!

Niezadowolonych zapraszam na forum :
        www.smiertelnie.powazni.gov.pl
        • Gość: fuego Re: do Wszystkich Wyklętych IP: *.man.lodz.pl 21.09.01, 12:42
          Hej, chodźcie na forum "na plaże".Tam nie dyskryminujemy za czarny humor...
    • Gość: sake26 Re: DO SLAWKOW I INNYCH NIEPOTRZEBNYCH TU LUDZI... IP: 10.129.229.* / *.acn.pl 21.09.01, 12:57
      to ja- od tych pozyczonych pieniedzy..
      Ja Ci Slawku wybaczam,bo nie znasz jeszcze prawdziwych problemow, a moze jest
      na odwrot- masz ich tyle, ze pozostaje Ci tylko czarny humor?Tak czy inaczj -
      zostan z nami na Forum ( nie wracaj na czaty dla dziesieciolatkow)

Pozdrawiam Cie serdecznie!
    • Gość: Sławek Re: Ona nie odchodź ! IP: 213.186.93.* 21.09.01, 20:03
      Zostań z nami ale trochę wyluzuj ! Jesli będziesz się tak wściekać i ciskać to
      szybko się wykończysz. Jeśli jesteś tak wrażliwa na ludzkie problemy to jesteś
      tu potrzebna. Możesz zrobić wiele dobrego. A moich postów możesz przecież nie
      czytać. Zresztą w Internecie nie znajdziesz miejsc z naklejką "fool free" bo
      takich miejsc nie ma. Zostań ! Tu jest dosyć miejsca. Dla wsiech chwatit :-)))

Pozdrawiam !!!
    • Gość: Sławek Re: DO WSZYSTKICH IP: 213.186.93.* 21.09.01, 20:21
      A tak wogóle to dzięki wam wszystkim za wsparcie. Bardzo się cieszę, że chcecie
      żebym z Wami został.

Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka