unionjack 07.09.05, 02:24 kobiety zawsze marudza???I roba z igły widły? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kohol Re: Dlaczego... 07.09.05, 09:25 A dlaczego faceci zawsze zadają głupie pytania? :P Odpowiedz Link Zgłoś
kasitza Re: Dlaczego... 07.09.05, 09:33 pewnie ma to zwiazek z deficytami u facetow. Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Dlaczego... 07.09.05, 09:34 gdybyście mieli więcej oleju w głowie, więcej myśleli tą właściwą głową, to by nie było takich problemów. Dodam, że nie tyczy się to całej męskiej populacji, ale niektóre przypadki są wręcz kliniczne.... Odpowiedz Link Zgłoś
bolek_rz Re: Dlaczego... 07.09.05, 09:36 no prosze prosze... jakie ostre slowa :) "Przebaczenie jest najtrudniejszą miłością" Odpowiedz Link Zgłoś
kohol Re: Dlaczego... 07.09.05, 09:41 No ostre, ale, Bolku, jak ktoś pyta, dlaczego zawsze coś jest jakieś, to to podstępne pytanie jest, no i wkurza. Nie ma nic takiego, że ludzie ZAWSZE. Bo jak odpowiesz - że wcale tak nie jest? Wrrr. Odpowiedz Link Zgłoś
bolek_rz Re: Dlaczego... 07.09.05, 09:45 Masz racje Kohol, uogolnianie pod kazdą postacią jest złe. Nie mozna generalizowac slowami typu "zawsze" "kazdy" "wszyscy" itp :) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Dlaczego... 07.09.05, 09:46 bolek_rz napisał: > no prosze prosze... jakie ostre slowa :) > może i ostre, ale uwierz mi, w niektórych przypadkach słuszne... troszkę już sobie chodzę po tym łez padole:)) U Ciebie póki co, nie zaobserwowałam jakiś anomalii :)) > > > > > "Przebaczenie jest najtrudniejszą miłością" Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: Dlaczego... 07.09.05, 09:41 a cóż nam, kobietom, innego pozstało, kiedy do Was facetów nic normalnie nie dociera??? ;P Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: Dlaczego... 07.09.05, 09:43 unionjack napisał: > kobiety zawsze marudza???I roba z igły widły? ale pieprzysz... ludzie, ktorzy maja tendencje do uogolnien sa hmmm... albo zrozpaczeni albo mali umyslowo. mam nadzieje, ze jestes "tylko" zrozpaczony i dojdziesz do siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Dlaczego... 07.09.05, 09:48 sądząś po różnych postach wychodzących spod tego nick'u i kilku innych (tej samej osoby) większe prawdopodobieństwo jest choroby psychicznej Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: Dlaczego... 07.09.05, 09:52 mambusia, myslalam, zes w podróży "po". Słonko nawet Ci zyczen nie zlozylam. Wszystkiego Najlepszego i dużo dużo atrakcyjnej miłości. Niech wiatr namiętności niesie Was na swoich skrzydłach przez całe życie ;)) neistety nie dałam rady w Piątek, jedyne pocieszenie, że w weekend też bym nie dala, tak potwornie się czułam. Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Dlaczego... 07.09.05, 09:54 dziękuję bardzo za życzenia, a co Ci jest, że się źle czujesz?? Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: Dlaczego... 07.09.05, 09:56 kolorowe dni, ale dawno tak nie miałam, mdłości i inne atrakcje, Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Dlaczego... 07.09.05, 09:57 czyli jednak zaciążyłaś??? :))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: Dlaczego... 07.09.05, 10:09 no nie wiem, boje sie troche, bo najpierw wolalabym rzucic palenie, ale wszystko jest mozliwe ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Dlaczego... 07.09.05, 10:11 brykaj po test dziewczę i wracaj z cudowną nowina :))) Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: Dlaczego... 07.09.05, 10:11 a po drodze wyrzuć ostatnią paczkę papierosów, bo dzidzia i tak się już wystarczająco podrtuła :) Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: Dlaczego... 07.09.05, 10:30 ale ja serio piszę i nie wystarczy, żeby Ci było z tym źle, tylko musisz coś z tym zrobić... nawet, jeżeli nie tym razem, to pomyśl o przyszłym razie, bo chyba się starasz, tak? buziak :-* Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: Dlaczego... 07.09.05, 10:50 ja wiem, że serio piszesz, po prostu strasznie ciężko jest mi rzucić, wprost niewyobrażalnie ciężko. Więc mówię to "wiem, wiem" bardziej z politowaniem dla siebie ;) i właśnie sobie przypomniała, że wczoraj w nocy powtarzałam sobie cuicho "jutro nie zapalę" i rano zapomniałam, chyba sobie kartkę napiszę. A jak już dziś zapaliłam kilka to będę palić do wieczora, tak niestety działa poranny papieros, z którego najtrudniej jest mi zrezygnować. Wszyscy podpowiadają mi mnóstwo pomysłów na rzucenie, ale nic nie działa. Nawet jak mój mąz udaje małe dziecko i mówi: "jestem taki smutny, bo moja mamusia pali i mnie truje". Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: Dlaczego... 07.09.05, 10:54 trochę trudno wczuć się w sytuację nałogowca, kiedy się nigdy w życiu nie paliło, ale nie chce mi się wierzyć, że jak cel jest wyższy, to nie można czegoś zrobić. Po prostu solidnie i ostatecznie podejdź do sprawy. Wierzę, że dasz radę, tylko serio się za to weź. Wszystkie sposoby zawiodą, jeżeli tak naprawdę tego nie będziesz chciała. Ściskam w pasie za powodzenie :) Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: Dlaczego... 07.09.05, 10:28 tam test, naraie to i tak go nie mogę zrobić ;) przez o. Odpowiedz Link Zgłoś
unionjack Re: Dlaczego... 07.09.05, 19:24 Dlaczego Ty Mamba jestes Taka wredna czy to od urodzenia masz do cholery jasnej????? Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: Dlaczego... 07.09.05, 09:44 bo lubia utrudniać facetom życie, usatysfakcjonowany? Odpowiedz Link Zgłoś
c.eastwood Re: Dlaczego... 07.09.05, 09:55 kobiety marudzą , bo nie mogą skupic sie na jednym i opowiadają wielowątkowo - jeśli atakuje cię za coś co akurat powiedziałeś , zapomnij :) chodzi o coś zupełnie innego takie pokretne są Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: Dlaczego... 07.09.05, 10:01 c.eastwood napisał: > kobiety marudzą , bo nie mogą skupic sie na jednym i opowiadają wielowątkowo - > jeśli atakuje cię za coś co akurat powiedziałeś , zapomnij :) > chodzi o coś zupełnie innego > takie pokretne są clint mozesz jasniej? pieknie motasz, ale wiesz... jak chcesz byc zrozumiany to sie postaraj:) Odpowiedz Link Zgłoś
c.eastwood Re: Dlaczego... 07.09.05, 10:11 walnę kawe i wyjaśnię - dopiero do roboty przyszedłem Odpowiedz Link Zgłoś
c.eastwood pimpek 07.09.05, 10:18 z grubsza chodzi o to , że kobieta o czym innym myśli a o czym innym mówi czesto, że tak powiem bezwiednie facet sie wkurza coś burknie a ona marudzi :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
c.eastwood czyl jednak nie bełkoczę pani pimpkowo 07.09.05, 10:20 omcrew mnie zrozumiał Odpowiedz Link Zgłoś
omcrew Re: czyl jednak nie bełkoczę pani pimpkowo 07.09.05, 10:22 a dodam jeszcze... jesli ma o cos pretensje z ty jej przedstawisz oczywiste i niezbite dowody ze ona niema racji.... to bedzie chciala ci wmowic ze jej chodzilo o cos innego i ze i tak jestes kawal sk.....ela Odpowiedz Link Zgłoś
c.eastwood Re: czyl jednak nie bełkoczę pani pimpkowo 07.09.05, 10:27 zawsze tak jest - norma ewentualnie jak sie wkurzysz obrazi sie albo łezka poleci z żalu , za ma takiego ch..a zamiast faceta :) Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: bo maja za malo 07.09.05, 10:25 ooo... teraz to przegłeś po całej linii. Jak chcesz wiedzieć kobiety sa w stanie więcej unieść na raz, niż ci się wydaje, to chłopy podchodzą do tylko jednego problemu dziennie, a to i tak jest rekord ;P Odpowiedz Link Zgłoś
omcrew Re: bo maja za malo 07.09.05, 10:32 wole sie skupic na jednym i zrobic to dobrze niz zajmowac sie wszystkim i nie zrobic niczego :D Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: bo maja za malo 07.09.05, 10:37 i czego się szczerzysz?? ;PPP myślisz, że my same prosimy się o poważne życiowe problemy?? a takich nam życie nie szczędzi... facet zawsze sądzi, że jakoś to będzie... Odpowiedz Link Zgłoś
c.eastwood Re: bo maja za malo 07.09.05, 10:47 i okazuje sie, że zwykle ma racje :) Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: bo maja za malo 07.09.05, 10:51 każda sprawa pozostawiona sama sobie będzie miała jakiś swój bieg, ale czasem trzeba na ten bieg wpłynąć, a to już nie rozwiąże się samo... Odpowiedz Link Zgłoś
omcrew Re: bo maja za malo 07.09.05, 10:52 chcesz naruszac czasoprzestrzen??? nawet niewiesz jaki to moze miec wplyw na ludzkosc :DD Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: bo maja za malo 07.09.05, 10:56 wyrwę z posad bryłę świata ;PPP ale tylko, jak będzie potrzeba, a nawet zrobię wbrew odkryciu Kopernika: wstrzymam Ziemię, ruszę Słońce ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
omcrew Re: bo maja za malo 07.09.05, 10:48 bo trzeba optymistycznie podchodzic do zycia a nie ciagle widziec problemy :)) Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: bo maja za malo 07.09.05, 10:50 na wszystko masz gotowe rozwiązania?? to byloby zbyt piekne... Odpowiedz Link Zgłoś
omcrew Re: bo maja za malo 07.09.05, 10:51 jesli chcialas zapytac czy na wszystkie pytania znam odpowiedz... nie nieznam wszystkich odpowiedzi znam wszystkie pytania :))) Odpowiedz Link Zgłoś
omcrew Re: bo maja za malo 07.09.05, 11:45 no tak niepotrzebnie.. przeciez to oczywiste :) Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: Dlaczego... 07.09.05, 10:26 eee tam,głupoty gadasz jak mój pan i władca:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
unionjack Re: Dlaczego... 07.09.05, 18:45 mamba to Ty chyba jestes chora psychicznie wiesz :)zastanow sie nad soba;)oj mamba Mamba:D Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen Re: Dlaczego... 07.09.05, 21:20 chopy tez marudza :D ja szukam takiego co nie marudzi i nie znajduje. Fatum jakieś czy "cóś" ??????? Odpowiedz Link Zgłoś