maly.ksiaze Re: Czy ktoś jest 'na chodzie' ? 05.09.02, 00:47 No jestem, rzulwiu machajacy konczynami.... Pozdrawiam, mk. Odpowiedz Link Zgłoś
rzulvv Re: dubler 05.09.02, 01:01 rzulw napisał: > mam nadzieję, że wiesz o moim "dublerze" ? > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Czy ktoś jest 'na chodzie' ? IP: *.ewave.at 05.09.02, 01:04 Dobrywieczor Panom.Czy mozna sie przylaczyc do towarzystwa:-)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Czy ktoś jest 'na chodzie' ? IP: *.ewave.at 05.09.02, 01:09 rzulw napisał: > prosiemy, prosiemy.... > Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: Czy ktoś jest 'na chodzie' ? 05.09.02, 01:13 No, troszkę się "ścięliśmy" w kwestii machania rękami, ale to mały incydent... Gostek w porzo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maly.k Juz wrocilem... IP: *.sympatico.ca 05.09.02, 01:31 ...przepraszam za nagly i niespodziewany 'znik', ale akurat jechalem z pracy do domu. Kim jest zatem ten dubler i w jaki sposob? Pozdrawiam, mk. PS. Vitaj Vika vieczorem. Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: Juz wrocilem... 05.09.02, 01:33 co sie dzieje: www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=16&w=2764870 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Ksiaze!.-) IP: *.ewave.at 05.09.02, 01:46 Gość portalu: maly.k napisał(a): > ...przepraszam za nagly i niespodziewany 'znik', ale akurat jechalem z pracy do > > domu. > > Kim jest zatem ten dubler i w jaki sposob? > > Pozdrawiam, > > mk. > > PS. Vitaj Vika vieczorem. Musze Ci wytlumaczyc,ze nasz Rzulwik przyprowadzil dzisiaj nam ku rozrywce potworka trefnisia,ktory pod roznymi nickami mysli,ze dokucza innym.Tymczasem jego teksciki budza ogolna wesolosc.Wiem,wiem,nie ladnie wysmiewac sie z ulomnego gluptaska.Ale co zrobic?Czlowiek nie wytrzymuje jego wirtuozeri w prowadzeniu monologow i peka ze smiechu:-))))))))Zreszta wszyscy mozni tego swiata maja jakiegos potworka,ktorego trzymaja ku uciesze gawiedzi.I taka role spelnia falsyfikat prawdziwego Rzulwia:-))))))))))Juz wszystko rozumiesz????? Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: Ksiaze!.-) 05.09.02, 01:49 Vikcia, co to znaczy "przyprowadził" ???? Sam przylazł...:) Odpowiedz Link Zgłoś
maly.ksiaze Re: Ksiaze!.-) 05.09.02, 01:51 Rozumiem. Ten rzulw co trzeba przyprowadzil cos na sznurku. To cos wyglada jak rzulw, ale tak naprawde to nie jest rzulw, tylko rzulvv, bo ma inny ogonek. Na ten ogonek mozna mu nadepnac i wtedy ogonek sie rozdziela i ulomnosc rzulvvia sie ujawnia. Procz tego mozna go pokolorowac i wtedy jest kolorowy. Na przyklad. Proste, jasne, pelne. Zrozumienie. Pozdrawiam, mk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Vika ! gdzie zniknęłaś ???? IP: *.ewave.at 05.09.02, 01:39 rzulw napisał: > > Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw wszyscy są ? 05.09.02, 01:43 no to się znaleźliśmy wszyscy... co robimy ???? Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: wszyscy są ? 05.09.02, 01:45 brakuje jeszcze Myszki. często, gęsto "myszkuje" w nocy po forum.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Myszaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!! IP: *.ewave.at 05.09.02, 01:50 Moze myszka jeszcze przyjdzie:-)))) proponuje powydzierac sie razem:-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Raaaaaaaaaaaaaazzzzzeeeeeeeeemmm !!!!!! :))))) 05.09.02, 01:56 Myyyyyyyyyszzzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
maly.ksiaze Re: wszyscy są ? 05.09.02, 01:48 Co robimy? Ja to bym proponowal na piwo. Wiem, ze to trywialne, ale coz... Rzulw moze nas tez nauczyc rzulwich sztuk walki, hihi... Pozdrawiam, mk. Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: wszyscy są ? 05.09.02, 01:54 dobra jest, najpierw piwo, potem walka... tylko ja mam przewagę - skorupę :)) hłe hłe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Sluchajcie! IP: *.ewave.at 05.09.02, 02:00 maly.ksiaze napisał: > To ja mam przewage: piwo! A ja ide po gosci.Zaraz wracam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: Nie, rzulwiu 05.09.02, 02:03 o... przepraszam, to niesprawiedliwe bbuuuuuuuuuu.... Odpowiedz Link Zgłoś
maly.ksiaze Re: wszyscy są ? 05.09.02, 01:59 A tak bardziej serio. Machasz rekami w jakims stylu, czy tylko ironizowales, bo jestes wredny i zlosliwy. Jak to, badz co badz, gad? ;-) Pozdrawiam, mk. Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw machanie jęzorem :) 05.09.02, 02:04 macham, macham... ale jęzorem nie (na ten temat) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Powaznie to sobie pogadaj z szefem... IP: *.ewave.at 05.09.02, 02:07 o podwyzce.Z nami sie gada jak najbardziej niepowaznie i odlotowo:-)Co slychac w pieknej Kanadzie? I wiesz co?Mam pytanie: coto jest:kanadyjska potrawa narodowa.Nie wiedzialam i dalej jestem ciemna:-( a brakuje mi tego slowa do krzyzowki. Odpowiedz Link Zgłoś
maly.ksiaze Re: Powaznie to sobie pogadaj z szefem... 05.09.02, 02:10 No, jak ten rzulw taki tajemniczy Don Pedro, to nie ma rady. Pozostane w mrokach nieswiadomosci. A ta potrawa narodowa - to zalezy skad. Czy 'poutine' by pasowalo? mk. Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: Powaznie to sobie pogadaj z szefem... 05.09.02, 02:13 No co wejdę na forum, to o jedzeniu...... albo coś dajcie do jedzenia, albo milczeć ! ps. jestem wiecznie głodnym rzulwiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Hurrrrrrra!pasuje IP: *.ewave.at 05.09.02, 02:13 maly.ksiaze napisał: > No, jak ten rzulw taki tajemniczy Don Pedro, to nie ma > rady. Pozostane w mrokach nieswiadomosci. > > A ta potrawa narodowa - to zalezy skad. Czy 'poutine' by > pasowalo? > > mk. A co to jest? Odpowiedz Link Zgłoś
maly.ksiaze Co to jest? 05.09.02, 02:17 Nie chcesz wiedziec. Zamowilem w knajpie raz. Zjadlem jedna trzecia. Nu i chwatit! Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: Co to jest? 05.09.02, 02:18 mam nadzieję, że to nie rzulw w potrawce :) Odpowiedz Link Zgłoś
maly.ksiaze Re: Co to jest? 05.09.02, 02:23 Nie, to nie rzulw w potrawce. Otoz sa to frytki polane gestym sosem (koloru czarnego) o smaku nieokreslonym i stopionym serem cheddar. Straszna papa. Ale owszem, mozna sie tym najesc po uszy za male pieniadze. Dziwaczny ow wynalazek pochodzi z Quebecu. mk. (pozdrawiam nieodmiennie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Co to jest? IP: *.ewave.at 05.09.02, 02:25 rzulw napisał: > mam nadzieję, że to nie rzulw w potrawce :) > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Chce wiedziec!!!!!!KOOOOOOONIECZNIE!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ewave.at 05.09.02, 02:21 maly.ksiaze napisał: > Nie chcesz wiedziec. Zamowilem w knajpie raz. Zjadlem > jedna trzecia. Nu i chwatit! Odpowiedz Link Zgłoś
maly.ksiaze No dobra!!! 05.09.02, 02:27 Vika juz wie, ze co pasuje do krzyzowki niekoniecznie jest smaczne. Rzulw wie swoje. Ja nie wiem nic o rzulwia machaniu i jestem z tego dumny. Zycze wam dobrej nocy... mk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Musze jechac jutro na wies. IP: *.ewave.at 05.09.02, 02:31 Przywioze sobie swierze jajka prosto od krowy i zrobie omlet. A na razie prosze mi nie wybrzydzac tylko sie poczestowac paczkiem.Mam tutaj akurat trzy.A do tego herbatka.Kto chce likieru wisniowego?:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Dobranoc Ksieciu.Ide zobaczyc-prosze rzulwia:-) IP: *.ewave.at 05.09.02, 02:40 Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Musze jechac jutro na wies. 05.09.02, 02:33 Vika zobacz - wiesz gdzie, jak wygląda nowe - wiesz co... Odpowiedz Link Zgłoś
rzulvv Re: Musze jechac jutro na wies. 05.09.02, 02:36 Gość portalu: Vika napisał(a): > Przywioze sobie swierze jajka prosto od krowy i zrobie omlet. a moze prosto od byka ? rzultyrzulf. Odpowiedz Link Zgłoś
rzulvv Re: Czy ktoś jest 'na chodzie' ? 05.09.02, 00:50 zaraz cie kopne w skorupe( czyt. dupe) rzultyrzulf. Odpowiedz Link Zgłoś
rzulvv Re: Czy ktoś jest 'na chodzie' ? 05.09.02, 00:50 a co na to Vika? rzultyrzulf. Odpowiedz Link Zgłoś