Dodaj do ulubionych

czujecie sie czasem

12.09.05, 12:16
ignorowani przez otoczenie?
jak tak mam dzis :/
Obserwuj wątek
    • mmagi Re: czujecie sie czasem 12.09.05, 12:17
      a kto Cie ignoruje??
      • kalinka23 Re: czujecie sie czasem 12.09.05, 12:18
        chyba kazdy czasmi to czuje
      • krysica Re: czujecie sie czasem 12.09.05, 12:18
        mam to samo.....
      • omcrew Re: czujecie sie czasem 12.09.05, 12:19
        wszyscy wokolo, normalnie jakbym mial czapke niewitke :)
        • krysica Re: czujecie sie czasem 12.09.05, 12:20
          patrzą i niewidzą
          mówie i nie słyszą ( a szkoda hehehehe )
          ICH STRATA!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          • omcrew Re: czujecie sie czasem 12.09.05, 12:21
            no qrde pewnie ze ich strata :)))
            • krysica Re: czujecie sie czasem 12.09.05, 12:23
              :):):):)
              • scorpiookolobiegunowy roIskonczony;) 12.09.05, 12:48
      • bolek_rz Re: czujecie sie czasem 12.09.05, 12:19
        mmagi doszlo Ci tam cos? :))
        • kalinka23 Re: czujecie sie czasem 12.09.05, 12:20
          bolek_rz napisał:

> mmagi doszlo Ci tam cos? :))

cos wysylasz a mi a mi
          • bolek_rz Re: czujecie sie czasem 12.09.05, 12:23
            a Ty nie chciałas :))
            • kalinka23 Re: czujecie sie czasem 12.09.05, 12:24
              bolek_rz napisał:

> a Ty nie chciałas :))

a chce teraz
              • bolek_rz Re: czujecie sie czasem 12.09.05, 12:24
                a ja od Ciebie cos dostane ?? :)
                • kalinka23 Re: czujecie sie czasem 12.09.05, 12:25
                  bolek_rz napisał:

> a ja od Ciebie cos dostane ?? :)

no nie wiem czy chcesz nie chce sei nazucac ale jak chcesz to dostaniesz
                  • bolek_rz Re: czujecie sie czasem 12.09.05, 12:26
                    no jasne ze chce, wiec sprawdz sobie za chwilke @ :))
                    • kalinka23 Re: czujecie sie czasem 12.09.05, 12:27
                      bolek_rz napisał:

> no jasne ze chce, wiec sprawdz sobie za chwilke @ :))

ok dzieki
                      • bolek_rz Re: czujecie sie czasem 12.09.05, 12:35
                        kalinka23 napisała:

> bolek_rz napisał:
                        >
                        > > no jasne ze chce, wiec sprawdz sobie za chwilke @ :))
                        >
                        >
                        > ok dzieki

nie ma za co, juz poszlo :)
                        • kalinka23 Re: czujecie sie czasem 12.09.05, 12:38
                          bolek_rz napisał:

> kalinka23 napisała:
                          >
                          > > bolek_rz napisał:
                          > >
                          > > > no jasne ze chce, wiec sprawdz sobie za chwilke @ :))
                          > >
                          > >
                          > > ok dzieki
                          >
                          > nie ma za co, juz poszlo :)
                          tez ci wyslam mam nadzieje ze dobrze to zrobilam bo na tej poczcie robila to
                          pierwszt raz a od ciebie jeszcze nie mam nic
                          • bolek_rz Re: czujecie sie czasem 12.09.05, 12:39
                            ja wyslalem z innego konta z wp. bo tutaj nie lubie
                            • kalinka23 Re: czujecie sie czasem 12.09.05, 12:42
                              bolek_rz napisał:

> ja wyslalem z innego konta z wp. bo tutaj nie lubie
                              juz mam fajny jestes fajny a ty patrzyles czy masz bo nie wiem czyto dobrze
                              zrobilam
                              • bolek_rz Re: czujecie sie czasem 12.09.05, 12:44
                                dzieki :)
                                ja to nie moge na poczte tutaj wejsc. :(
                              • bolek_rz Re: czujecie sie czasem 12.09.05, 12:48
                                mail doszedl ale bez fotki, tzn. jest załacznik ale ma rozmiar 0 czyli tak jak
                                by go nie bylo :))
                                • kalinka23 Re: czujecie sie czasem 12.09.05, 12:50
                                  bolek_rz napisał:

> mail doszedl ale bez fotki, tzn. jest załacznik ale ma rozmiar 0 czyli tak
                                  jak
                                  > by go nie bylo :))
                                  wysle ci z innej poczty wszystkie cos nie tak chodza wkurzam sie
                                  • bolek_rz Re: czujecie sie czasem 12.09.05, 12:52
                                    mnie ta poczta tutaj tez wkurza. wolna jakas :)
                                    • kalinka23 Re: czujecie sie czasem 12.09.05, 12:58
                                      juz wyslalam ci napewno je masz teraz z kolezanki poczty skorzystalam bo moja
                                      wisi
                                      • bolek_rz Re: czujecie sie czasem 12.09.05, 13:00
                                        a wyslalas na "gazete" czy "wp"?
                                        • kalinka23 Re: czujecie sie czasem 12.09.05, 13:02
                                          bolek_rz napisał:

> a wyslalas na "gazete" czy "wp"?
                                          na wp dobra narzie spadam
                                          • bolek_rz Re: czujecie sie czasem 12.09.05, 13:04
                                            no no, fajna kobitka z Ciebie Kalinko :)
                                            • mamba30 Re: czujecie sie czasem 12.09.05, 13:12
                                              Bolek, tylko sie nie napalaj za mocno, bo to niezdrowo :))) A czy ja również
                                              mogłabym sobie Kalinkę oglądnąć??? Kalinkaaaaaaaaaa...
                                              • bolek_rz Re: czujecie sie czasem 12.09.05, 13:14
                                                Oj Mambko ja sie nie napalam wcale, stwierdzam tylko fakty :)))
                                                • mamba30 Re: czujecie sie czasem 12.09.05, 13:17
                                                  bolek_rz napisał:

> Oj Mambko ja sie nie napalam wcale, stwierdzam tylko fakty :)))

wiem, wiem :))) ja też bym chciała popatrzeć, lubię patzreć na śliczne
                                                  kobiety... dodam, że nie jestem les...
                                              • bolek_rz Re: czujecie sie czasem 12.09.05, 13:16
                                                "napaliłem" to ja sie w ostatnia sobote... ale tak dalem ciała ze gdy sobie
                                                teraz o tym pomysle to mnie zlość na siebie bierze :))))
                                                • mamba30 Re: czujecie sie czasem 12.09.05, 13:18
                                                  a co się stało w sobotę, że dałeś ciała???
                                                  • bolek_rz Re: czujecie sie czasem 12.09.05, 13:25
                                                    aaa wstyd sie przyznawac, bylem pobawic w sobote i byla jedna osóbka ktora
                                                    wzbudzala moje zainteresowanie (ja jej też) i qrwa nie podszedlem do niej. Ale
                                                    cykor ze mnie hehehe:)) A taka fajna była...
                                                  • mamba30 Re: czujecie sie czasem 12.09.05, 13:36
                                                    może jeszcze się spotkacie???
                                                  • bolek_rz Re: czujecie sie czasem 12.09.05, 13:38
                                                    moze moze, chyba wybiore sie w nastepna sobote do tego samego klubu :))
                                                  • mamba30 Re: czujecie sie czasem 12.09.05, 13:39
                                                    tylko upraszam się, co byś był next time bardziej odważny :))) pamiętaj o
                                                    relacjach na bieżąco :))
                                                  • bolek_rz Re: czujecie sie czasem 12.09.05, 13:41
                                                    mamba30 napisała:

> tylko upraszam się, co byś był next time bardziej odważny :))) pamiętaj o
                                                    > relacjach na bieżąco :))

z tą odwagą to różnie bywa, jak chcesz to mozemy wykombinowac relacje live :)))
                                                  • mamba30 Re: czujecie sie czasem 12.09.05, 13:43
                                                    he he he... na barszczyk ukraiński chcesz się wprosić... :))) No dobra,
                                                    przecież już w ub. tygodniu słowo rzekłam :))
                                                  • bolek_rz Re: czujecie sie czasem 12.09.05, 13:46
                                                    no prosze, jak dobrze pamietasz :)) No barszczyk to ja musze kiedys
                                                    sprobowac :))
                                              • kalinka23 Re: czujecie sie czasem 12.09.05, 13:30
                                                mamba30 napisała:

> Bolek, tylko sie nie napalaj za mocno, bo to niezdrowo :))) A czy ja również
                                                > mogłabym sobie Kalinkę oglądnąć??? Kalinkaaaaaaaaaa...
                                                mogla bys tylko pozniej ci wysl;e ok ale podaj mi inny aders nic na forum bo
                                                tam jakos ni emoge wyslac zdejec ok
                                                • bolek_rz Re: czujecie sie czasem 12.09.05, 13:33
                                                  a ciemu ja dostalem tylko jedno?? :(
                                                • mamba30 Re: czujecie sie czasem 12.09.05, 13:37
                                                  proszę bardzo: kasialewa@aster.pl
                                                  • kalinka23 Re: czujecie sie czasem 12.09.05, 15:13
                                                    mamba30 napisała:

> proszę bardzo: kasialewa@aster.pl

juz wyslalam ci zdjecie
                                                  • mamba30 Re: czujecie sie czasem 12.09.05, 15:15
                                                    dzięki, właśnie odbieram :)
                                                  • mamba30 Re: czujecie sie czasem 12.09.05, 15:16
                                                    no, no... wielka siostra jest pod wrażeniem... ech, młodości :))))
                                                  • kalinka23 Re: czujecie sie czasem 12.09.05, 15:30
                                                    mamba30 napisała:

> no, no... wielka siostra jest pod wrażeniem... ech, młodości :))))

no ja tez bym chcial poznac jak bygladasz jak mozesz to wyslij mi na ten wp
                                                  • mamba30 Re: czujecie sie czasem 12.09.05, 15:31
                                                    oki, już wysyłam
                                                  • kalinka23 Re: czujecie sie czasem 12.09.05, 15:48
                                                    no no mamba fajna laska z ciebie no i masz przystojnego meza i fajny domek jak
                                                    to twoj mazry mi sie taki
                                            • kalinka23 Re: czujecie sie czasem 12.09.05, 15:14
                                              bolek_rz napisał:

> no no, fajna kobitka z Ciebie Kalinko :)

dzieki ty tez fajny chlopak jestes
            • mamba30 Re: czujecie sie czasem 12.09.05, 12:24
              a kto chce zobaczyć mojego synka z wiewiórką?? spadło to to z drzewa i 2 psy
              się na nią rzuciły, malutka była, została zabrana do domu i 3 tyg. tam bestia
              balowała, dopiero kilka dni temu poszła sobie na łono natury, wcześniej nie
              chciała...
              • omcrew Re: czujecie sie czasem 12.09.05, 12:26
                pewnie zaczeliscie ja ignorowac i poczula ze juz jej pora ;)
              • mamba30 a mnie olali :(((((( 12.09.05, 12:28
                mamba30 napisała:

> a kto chce zobaczyć mojego synka z wiewiórką?? spadło to to z drzewa i 2 psy
                > się na nią rzuciły, malutka była, została zabrana do domu i 3 tyg. tam bestia
                > balowała, dopiero kilka dni temu poszła sobie na łono natury, wcześniej nie
                > chciała...
                • omcrew Re: a mnie olali :(((((( 12.09.05, 12:28
                  a kto cie olal?
                  • mamba30 Re: a mnie olali :(((((( 12.09.05, 12:29
                    Wy wszyscy, nie chcecie, to nie... prosić się nie będę :((
                    • krysica Re: Śmiałości mi brak....:):) 12.09.05, 12:30
                      • lena_zet Re: krysica! 12.09.05, 12:31
                        idź zaraz na maila (coś ci podeślę).
                        • krysica Re: krysica! 12.09.05, 12:40
                          nima nic....buuuu
                      • mamba30 Re: Śmiałości mi brak....:):) 12.09.05, 12:31
                        jeżeli to było do mnie, to i tak nie wierzę.... to nie Omcrew, a ja jestem
                        dzisiaj ignorowana, buuuuu :(((( a wiewiórka jest taka śliczna, teraz to tylko
                        pożałować już możecie...
                        • omcrew Re: Śmiałości mi brak....:):) 12.09.05, 12:32
                          tak slicznie poszlachtowana przez dwa pieski? :)
                          • mamba30 Re: Śmiałości mi brak....:):) 12.09.05, 12:33
                            nie, tylko lekko skaleczona była, ale wyzdrowiała i zaprzyjaźniła się... była
                            słodka, skakała po nas, wskakiwała na głowę i latała po całym ciele
                            • omcrew Re: Śmiałości mi brak....:):) 12.09.05, 12:34
                              a komus sie dobierala do orzeszkow? :))
                              • mamba30 Re: Śmiałości mi brak....:):) 12.09.05, 12:35
                                jeżeli masz na myśli Pytonowe, to nie :))) dostawała laskowe, ale najbardziej
                                upodowała sobie....... biszkopty :))
                                • omcrew Re: Śmiałości mi brak....:):) 12.09.05, 12:37
                                  a juz myslalem ze to w zwiazku z wiewiorka pyton wyjezdza na jakies leczenie 2
                                  dniowe :)
                        • krysica Re: Bo sie nie mogeeeee zrewanżowaććć!!!buuuuuu:( 12.09.05, 12:32
                    • omcrew Re: a mnie olali :(((((( 12.09.05, 12:31
                      hmmm ztego co pamietam z bajek to wiwiorki z wojsk lotniczych to sie nietoperze
                      nazywaja :))
              • trzydziecha1 Re: czujecie sie czasem 12.09.05, 12:40
                hodowałaś wiewiórke? ;DDD dawaj!
                • mamba30 Re: czujecie sie czasem 12.09.05, 12:41
                  chociaż jedna :))) zaraz Ci wyślę fotki Seby i Natalii z wiewiórem, oraz samego
                  wiewióra :)))
                  • trzydziecha1 Re: czujecie sie czasem 12.09.05, 12:49
                    :DDD a poszło? bo nic nie dostałam:(
                    • mamba30 Re: czujecie sie czasem 12.09.05, 12:50
                      zaraz dojdzie :))) dam znać :))
                      • trzydziecha1 Re: czujecie sie czasem 12.09.05, 13:03
                        Dzięki mamba, są :D b. ładny syn :D
                        • mamba30 Re: czujecie sie czasem 12.09.05, 13:04
                          te akurat nie są najlepszej jakości, ale mam takie zdjęcie Sebka z obozu
                          sportowego, że sama wymiękam :)))
                          • trzydziecha1 Re: czujecie sie czasem 12.09.05, 13:42
                            :DDD z wiekiem coraz ładniejszy bedzie ?DDD
                            • mamba30 Re: czujecie sie czasem 12.09.05, 13:44
                              chyba tak, a oczy to On ma już w ogóle wyrąbane... A, mówi, że, jak cielak...
                              takie duże z długaśnymi rzęsami :)))
                              • trzydziecha1 Re: czujecie sie czasem 12.09.05, 13:50
                                jak Igor :DDD niestety po tatusiu, nie po mamie :(
                                • mamba30 Re: czujecie sie czasem 12.09.05, 13:57
                                  ale po mamie ma za to pewnie wiele innych fajnych rzeczy :))
                                  • trzydziecha1 Re: czujecie sie czasem 12.09.05, 14:00
                                    hehehe :DDD na razie tylko ryczy dużo :DDD
              • raduch Re: czujecie sie czasem 12.09.05, 12:44
                mamba30 napisała:

> a kto chce zobaczyć mojego synka z wiewiórką??

A czy ja mogę chcieć? :) Proszę.
                • mamba30 Re: czujecie sie czasem 12.09.05, 12:45
                  oki, wyślę :))
                  • omcrew Re: czujecie sie czasem 12.09.05, 12:47
                    no dobra niech bedzie moja strata... czy ja tez moge prosic o fotki wiewiora?
                    :))))))))
                    • mamba30 Re: czujecie sie czasem 12.09.05, 12:48
                      to teraz muzisz poczekać, bo idzie mail do Trzydziechy i Raducha, o!
                      • omcrew Re: czujecie sie czasem 12.09.05, 12:50
                        poszczekam poszczekam :)))
                        • mamba30 Re: czujecie sie czasem 12.09.05, 12:51
                          omcrew napisał:

> poszczekam poszczekam :)))

chau, chau :)))

Trzydziecha, poszło, możesz iść na @
                          • omcrew Re: czujecie sie czasem 12.09.05, 12:52
                            oki:)
                            • mamba30 Re: czujecie sie czasem 12.09.05, 12:59
                              Omcrew, masz wiewióra :))
                              • omcrew Re: czujecie sie czasem 12.09.05, 13:14
                                mam mam:)) nasmiecil tylko :)))
                                • mamba30 Re: czujecie sie czasem 12.09.05, 13:18
                                  straszny śmieciuch był z wiewióra, albo z wiewiórki... płeć nie została
                                  ustalona :)))
                                  • omcrew Re: czujecie sie czasem 12.09.05, 13:31
                                    jak posprzatalo po sobie to wiewiorka :)
                                    • mamba30 Re: czujecie sie czasem 12.09.05, 13:37
                                      nie posprzątało, znaczy wiewiór :::
                                      • omcrew Re: czujecie sie czasem 12.09.05, 13:38
                                        i wszystko jasne :)
    • bolek_rz Re: czujecie sie czasem 12.09.05, 12:19
      ja tez tam mam czasami.
    • omcrew ciesze sie ze nie jestem sam 12.09.05, 12:20
      juz myslalem ze cos ze mna nietak :)
      • bolek_rz Re: ciesze sie ze nie jestem sam 12.09.05, 12:24
        to chyba normalne aczkolwiek malo przyjemne byc ignorowanym przez wszystkich :))
        • omcrew Re: ciesze sie ze nie jestem sam 12.09.05, 12:25
          ja im sie wszystkim odplace :)))
          • bolek_rz Re: ciesze sie ze nie jestem sam 12.09.05, 12:26
            ignoruj dzisiaj wszystkich do okoła :)
            • omcrew Re: ciesze sie ze nie jestem sam 12.09.05, 12:26
              nieee dzis nie, wyczekam na lepszy moment :))
              • bolek_rz Re: ciesze sie ze nie jestem sam 12.09.05, 12:28
                no racja, bo dzisiaj jak oni Cie ignorują to nie zobaczą ze Ty ich
                ignorujesz... wiec poczekaj jak oni nie będa Cie ignorowali i wtedy Ty bedziesz
                mogł im sie odpłacic :)))
                • omcrew Re: ciesze sie ze nie jestem sam 12.09.05, 12:32
                  prawda ze to mistrzowski plan :)))
      • mmagi dla solidarności z Toba sama sie oleję:-)))) 12.09.05, 12:31

• lena_zet Re: dzisiaj mnie olała 12.09.05, 12:20
      kobieta na pasach.Jestem rozżalona.
      • trzydziecha1 Re: dzisiaj mnie olała 12.09.05, 12:21
        tez tak myślałam, ale napisała mi że jej net b. wolno działa.
    • sumire Re: czujecie sie czasem 12.09.05, 12:30
      Ja bym bardzo chciała czasami. Niestety ostatnio nie mogę narzekać na brak
      zainteresowania otoczenia moją zmęczoną osobą.
    • kryzysowa_narzeczona75 Re: czujecie sie czasem 12.09.05, 12:30
      A mi dobrze, jak mnie ignoruje otoczenie z mojej pracy. Im mniej mam do
      czynienia z bufonada, tym jestem zdrowsza :) I przy okazji witam po dlugiej
      nieobecnosci :)
    • scorpiookolobiegunowy Re: czujecie sie czasem 12.09.05, 12:45
      czujemy sie czasemczulismy sie przed czasem
    • ewa13121981 Re: czujecie sie czasem 12.09.05, 13:28
      www2.TheCrims.com/?rid=443442
    • undyna Re: czujecie sie czasem 12.09.05, 13:35
      ja się tak czuję czasem:), ale wydaje mi się, że jestem głównym generatorem
      tego uczucia
    • kohol Re: czujecie sie czasem 12.09.05, 13:39
      Ja mam tak zawsze.
      Zdążyłam się przyzwyczaić.
      Tylko mi tu nie odpisujcie, bo jeszcze pomyślę, że moje podejrzenia są błędne.
      Po prostu jestem niewidzialna. Albo wszyscy dodali mnie do nieprzyjaciół :D
      • omcrew Re: czujecie sie czasem 12.09.05, 13:39
        to nie odpisze:)
        • kohol Re: czujecie sie czasem 12.09.05, 13:42
          No i dobra. Twój brak odpisania potwierdza, że jest tak, jak mówiłam.
          • bolek_rz Re: czujecie sie czasem 12.09.05, 13:44
            Witaj Kohol :)))
      • undyna Re: czujecie sie czasem 12.09.05, 13:44
        aha, czyli mnie to ignorujesz normalnie, taaak?:(
        • omcrew Re: czujecie sie czasem 12.09.05, 13:45
          kazdemu po rowno :)
          • undyna Re: czujecie sie czasem 12.09.05, 13:49
            no i nie wiem obrazić się? czy ignorować?
            • omcrew Re: czujecie sie czasem 12.09.05, 13:57
              :)))) rzuc moneta :)))
              • undyna Re: czujecie sie czasem 12.09.05, 14:02
                rzuciłam i wpadła pod szafkę, drugiej nie rzucę
                PS. jak myślisz? rzuciłam?;)
                • omcrew Re: czujecie sie czasem 12.09.05, 14:02
                  kogo rzucilas?? pewnie teraz cierpi :)))
                  • undyna Re: czujecie sie czasem 12.09.05, 14:05
                    omcrew napisał:

> kogo rzucilas?? pewnie teraz cierpi :)))

raczej co, monetę, oj pewnie cierpi, ale chyba nie bardziej niż ja;)
                    • omcrew Re: czujecie sie czasem 12.09.05, 14:17
                      co ty wiesz o cierpieniu, ja to dopiero cierpie :)
                      • undyna Re: czujecie sie czasem 12.09.05, 14:18
                        ty się ze mną nie licytuj, bo .... no uważaj:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka